Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 659
  • 7 400

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Uleåborgir kirjoitti:
Rocky 0. Rocky yrittää haastaa nyrkkeilyn maailmanmestarin kehään, mutta tämä vain nauraa, eikä tilanne etene mihinkään.

Armollinen. Clint Eastwoodin elokuva, jossa päähenkilö ei kehtaa tulkuttaa kenellekään ja on todellinen vässykkä, eikä pääse kämpiltä sen vertaa ulos, että harjaisi hevosen.

Tunnettu sotilas. Suomalainen joulukuusiupseeri kekkuloi rintamalla selkä suorana vihollisen nähden, ja ammutaan seulaksi ensimmäisessä hyökkäyksessä. Perustuu Väinö Linnan kadonneeseen romaaniin.

Ketjusta Leffoja edeltävät osat tms.

En tiedä mikä siinä on, että näillä pohjoisen kavereilla tuo sana taittuu hienosti mutta pitkästä aikaa sai kunnon naurut. Suosikkini on tuo Armollinen :)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nämä borgirin "lyhyet erikoiset" uppoavat meikäläiseen kybällä. On kyllä sellaista sanan käyttöä, että ei tosikaan.

Majava, huuhkaja ja Timo T.A. Mikkonen olivat kävelyllä metsässä, myös Sokea Reeta oli völjyssä. Timo T.A. Mikkonen kompastui majavan kaatamaan puuhun.

- Kas kas perkelettä! mutisi Timo T.A. Mikkonen.
- Tee sopimus sen kanssa, narisi majava, vanha majava, jolla oli kitalakihalkio.

Huuhkaja pyöräytteli mättäälle pörheitä oksennuspalloja, joita Sokea Reeta nuuski. Huuhkaja kysyi Sokealta Reetalta, että miltä ne tuoksuvat. Sokea Reeta vastasi että tuoksu on liian suuri sana kuvaamaan tuota döfistä, hiirenpaskaltahan ne haisevat.

- Hiirestä juohtuikin mieleeni, Sokea Reeta jatkoi ja juoksutteli sieraimistaan punaista savua. - Hiiret ovat jyrsijöitä ja nakertavat vihanneksia kuten porkkanoita.
- Niin entä mitäpä sitten, majava urisi. - Olen minähi jyrsiä.
- Jyrsiäpä hyvinnii, hmmh...! huuhkaja toisti metsän ylimmät pisteet Asperger-testistä saaneen linnun arvovallalla.
- Problems huuhkaja? majava kysyi ja alkoi jyrsiä porkkanaa niin että lastut lentelivät sen talttahampaista.
- Elekää elläimet tapelko, se on parempi jyrsiä vihannesta kuin olla sellainen, Timo T.A. Mikkonen tokaisi ja alkoi laulaa kumealla tenorillaan: "I'd rather be forest than a street, yes I would, I surely would, if I could."
- Tuo vanha musa on täyttä paskaa, majava sanoi halveksivasti. - Esimerkiksi nyky rap musiikki on paljon parempaa, paitsi kaupallinen paska bling bling Suomi rap.

Silloin huuhkaja vedellä hursi majavaa kepillä pitkin persettä niin että höyhenet pölisivät, ja majavan rasvaiseen turkkiin tuli pälviä. Majava sukelsi patoonsa pidellen persettään kummallakin etukäpälällä. Jälkikäteen tämä tappaus muistettiin metsässä keppi ja porkkana -poklomina.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Alpo riehuu nyt Facebookissa niin, että heikompaa hirvittää. Ja saa hyvää tukea sellaisilta asiantuntijoilta kuten Anneli Ranta, Alex Nieminen ja Kaarina Hazard. Urheilu on kuollut ja niinpäinpois. Väliin on tungettu Youtubesta Sinikka Sokan tulkinta Käki ja pöllö laulusta vuodelta 1979 ja sitten mennään taas.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ketjusta Leffoja edeltävät osat tms.
Pitkästä aikaa sai kunnon naurut. Suosikkini on tuo Armollinen :)

Ei helvetti, putosin. Täällä suosikki on Rocky 0:)

Myös edellinen poiminta naurattaa. Tosin olen Suhosen fb-kaveri enkä kyllä ole nähnyt mitään käkipöllöihin viittaavaa, mutta toisaalta Alpo avautuu aiheesta useammassa postauksessa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Myös edellinen poiminta naurattaa. Tosin olen Suhosen fb-kaveri enkä kyllä ole nähnyt mitään käkipöllöihin viittaavaa, mutta toisaalta Alpo avautuu aiheesta useammassa postauksessa.

Kyllä sieltä monien avauksien välistä tällainen korkeakulttuuri-pläjäys löytyy:

Sinikka Sokka - Käki ja pöllö - YouTube

Linkki Youtubeen.

Alpo on muuten hyväillyt melko satavarmasti kyseisen artistin emätintä. Ihan vain knoppitietona tällainen!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Alpo on muuten hyväillyt melko satavarmasti kyseisen artistin emätintä. Ihan vain knoppitietona tällainen!

Tietenkin on, kun vuosikausia yhdessä viiniä ovat maistelleet.

Itse olen hyväillyt SS:n tyttären kyseistä elintä Sinikan Kallion kämpässä. Olivat Sveitsissä(vai Forssassa) tuolloin, kun Alpo vielä mukamas tajusi lätkästä jotain.

Se tytär oli muuten hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Nämä borgirin "lyhyet erikoiset" uppoavat meikäläiseen kybällä. On kyllä sellaista sanan käyttöä, että ei tosikaan.

Onks toi nyt reiluu, että tommoinen kirjailija tulee tänne meidän tavallisten valitt... äh mielipiteenilmaisijoiden palstalle aina niputtamaan kaikkien muiden surkeat yritelmät kerralla "ynnä muut" -osastolle. Mua taas huvita kirjoittaa tänne yhtään mitään. En ole kade en. Ole. Norrback.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Leffojen edeltäjäosat -ketju on parasta JA:ssa aikoihin:

Minuuttini murmelina

Bill Murray herää joka aamu klo 6:00 ja kuulee radiosta kuinka kiva keli on. Juuri kun hän ehtii kuselle niin taas soi kello klo 6:00. Leffa kestää yhtä kauan kuin myöhemmin ensi-iltansa saanut Päiväni murmelina.

Muita mainittavia mm. Tiedän mitä teet ensi kesänä ja Nauriinmetsästäjät, t. Nimim. Nauru pidentää ikää (naru lyhentää:)

Sen sijaan omien(kaan) panojuttujen yksityiskohtainen levittely pitkin etenkään niin, että tois(t)en henkilöllisyys on tunnistettavissa, on IMO aika noloa pikkupoikien hommaa. Mutta kukin tavallaan.
 
Kyllä Musta Nuoli taas revittelee hienosti kuvatessaan KHL:n ja Liigan valtasuhteita samalla kuvastolla mitä yleensä käytetään Liigan ja Mestiksen yhteydessä.

Tämähän olisi mukavan ironista. Kun kerran Mestiksessäkin on liigajoukkueiden farmiseuroja viemässä urheilullista mielenkiintoa ja panosta, niin eipä olisi haitaksi, jos SM-liigaankin päätyisi KHL-seurojen farmeja, joiden ainoa tehtävä olisi taata peliaikaa KHL-pelureille sarjasijoituksesta välittämättä. Liigasta kun ei voi jatkossa pudota, ja aina sitä ryssäin miljonääreillä sen verran pätäkkää on, etteivät farmijoukkueet lisenssiongelmiin kaatuisi.

HCK vain liigaan KHL-Jokerien farmiksi, samalla esim. jonkun Bluesin voisi myydä SKA Pietarin uudeksi farmiksi jne. Siinäpä sitten pelailisivat vaikka säälipleijareitaan.

Toisaalta kaipa liiga nytkin on eräänlainen KHL:n ennakkofarmi, josta lähes kenet tahansa pelaajan voi ostaa kesken kauden KHL-jäille, ja viimeistään kauden päätyttyä parhaat imuroidaan pois. Liigan funktiona on kasvattaa nuoremmista pelaajista KHL-kelpoisia, samalla kun sarjassa pyörii jatkossa yhä kasvava määrä kasvottomia halpoja ulkkareita sieltä sun täältä.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara
En ole aikoihin näin makeasti jatkoajan takia nauranut:

Jaa, mun muistikuvieni mukaan tuo Huuhkajat lähti hyvinkin voimakkaasti fanien taholta liikkeelle. Futisforum ainakin rummutti tuota nimeä niin perkeleesti sen Belgia-matsin ja huikean huuhkajavierailun jälkeen, ja jokainen poikkipuolinen maininta nimestä jossain mediassa sai aikaan valtaisat ilonkyyneleet ja palauteryöpyt joissa Huuhkajat-nimen käytöstä kiiteltiin. Ressukat futis-niilot otti nimen välittömästi omakseen, koska se ei tuo mitään mielleyhtymiä väsyneisiin kendo-leijoniin vaan on ihan oma erillinen juttunsa jolla on makea, spontaanista tapahtumasta johdettu stoori takanaan eikä mikään keksimällä keksitty "Valkoinen vaara". Lisäksi kyseessä on Suomessa luonnonvaraisena elävä, majesteettisen jylheä saalistaja jolle ei vittuilla ja joka tekee mitä huvittaa - vaikka sit valtaa Olympiastadionin jos ei muutakaan keksi. Mun mielestä todella hyvä nimi.

Mut sit nää helmipöllöt.. voi vittu. Ja siitä väännetty helmarit.. AAAGH miten öllöttävä, jotkut median voimanaiset on iskeny hilepaperia tursuavat päänsä yhteen ja keksineet oikein kivan ja naisenergisen ja vitun paskan muunnoksen huuhkajista naisjoukkueelle, voin vaan kuvitella sitä innostuneen kälätyksen määrää joka siitä kuoharin voimalla kierroksille ruoskitusta naismaajoukkuenimenmääräyskomitean 26-henkisen jakkupukunaisen kokouksesta on lähtenyt kun siellä on joku kirjoittanut fläppitaululle helmipöllöt kaiken maailman naarashuuhkajien ja tyttökotkien ja woman-hawkien ja saatana vaginakottaraisten rinnalle. Sille sit joku annaperho-wannabe vielä keksi ihqun ja vängän lyhenteen "Helmarit" ja voi saatana että lähti talosta katto irti kollektiivisen ja rasittavan kimeän "JOOJOOTOSIHYVÄHYVÄMIRJATOSIHYVÄJOOGIRLPOWERJOOIHANAJOO"-kirkunan johdosta. Kas ku ei vittu helmeriinit tai helmixet.

Susijengissä tökkii vaan toi jengi. Ois vaan Sudet ni ei mitään haittaisi, tai vaikka susilauma, oikein hyvä nimi. Susijengi on vähän väkisinväännetty ja semisti gay, ehkä siellä on yks niistä jakkupukunaisista päässy sen verran jonkun tasa-arvokortin kautta nimeä muokkaamaan että toi jengi on pitäny laittaa loppuun, jos ei muuten ni ees siks että ehkä sillä saatiin muutama tyhjänpäiväisestä asiasta kirjoitettu kipakka kolumni kirjoittamatta.

Tämä siis "Millä Suomen palloilumaajoukkueista on huonoin lempinimi?"-ketjusta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Benicion lapsuuskertomus ekasta kaljasta laittoi naurattamaan. Mielikuva isoveljen järjenjuoksusta, kun läski pikkuveli syömään pyydettäessä lähtee kastelukannun kanssa juoksemaan karkuun on aika muikea. Kuvitelmassani molemmilla on vielä Rauman Lukon pelipaidat päällä, ja ruokakutsu on jotain muotoa "HEI LÄSGI, TULEG ZÄ ZYÖMMÄ?"

Ensimmäistä kaljapulloani join ihan kodin nurkan takana joskus seitsemän ikäisenä. Kokeilunhalusta, en tykännyt. Muistan että olin pullon kähveltänyt kun kaljakori oli nostettu autosta ulos ja odotti sisälle kantamista. Olin varmaan jotenkin kikkaillut koriin tyhjälle paikalle jonkun valepullon, ainakin luulisin, koska en ole tyhmä.

No kuitenkin, isoveli tuli huutamaan syömään juuri kun maistelin maltaista, joten tungin kaljapullon äkkiä kastelukannuun ja jostain syystä lähdin juoksemaan karkuun. Näin jälkikäteen ajatellen kastelukannu kädessä ruokakutsua karkuun juokseva läski pikkuveli saattoi herättää isoveljessä jotain epäilyksiä, ja jäinkin kiinni. Ehkä yliarvioin älykkyyttäni äsken, mutta hei, tilanteet tulee nopeasti, ajattelin varmaankin ehtiväni nurkan taakse piiloon.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mr.Fox sai vertauskuvallaan hymähtämään TPS:n osiossa:

Mitä Kai Suikkanen mietti kauden 2009-10 kynnyksellä silloisen joukkueensa (TPS) pelitavasta?
Tässä vaiheessa Kaitsulla oli kokemusta TPS:n ruorista 40 runkosarjaottelua kaudelta 2008-09.

"Pelitapa: Alkaa olla suurin piirtein hallussa. Ei riitä, että se on suurin piirtein, vaan pitää olla pilkulleen. Pelitapa ei auta mitään, jos pelaaja ei ehdi tai jaksa."

Tässähän tämä on tiivistettynä!

Voihan tämän tuoda arkiseenkin elämään pois jääkiekosta. Eihän se auta mitään, vaikka osaisit Kama Sutran kannesta kanteen etu- ja takaperin sekä tuhat ja yksi erilaista asentoa. Jos sulla ei seiso, niin teoriatasolle jää!

Hauskaa, koska se on totta.

Linkki viestiin
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ketjussa, jossa keksitään nimiä lentopallomaajoukkueelle on ollut paljon viestejä, jotka saavat ilman purkautumaan sieraimista tavallista suuremmalla paineella. Nimimerkki Unkka laittoi keuhkot tyhjentymään ilmasta erityisen nopeasti:

Nyt kun Suomi katoi Hollannin uuden päävalmentjanssa Tuomas Sammelvuon johdolla, ehdotan valmentajan kotikunnan vaakunaan viitaten : Karhuntassut. Ja naismaajoukkue vois olla sitten Karhuntussut
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ensin vähän lämmitellään ja otetaan herrasmiesmäisesti kypärät pois...
Niin mitä oikeuksia tällä heteropridella vaadittiinkaan, kun en ole tarkemmin seurannut?
Eikö marsseja ja tapahtumia voi järjestää ilman, että ollaan aina vaatimassa jotakin?
...ja sitten lähtee:
Toki. Haluaisin marssia sen puolesta, etteivät ihmiset unohda maapallon olevan pyöreä. Ketkä lähtevät messiin?
Toivottavasti ei kovin moni. En millään jaksaisi lähteä vastaan heiluttamaan lippua, jossa lukee: "Unohtakaa saatanan nopeasti ja googlettakaa geoidi".
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Joku sano että low risk - low reward, joku jopa että low risk - high reward. Minusta tämä on no risk - no chance in hell of any fucking reward.

Boldasin oleellisen. Palsta on nykyään pullollaan tamismeja, tässä yksi sellainen. Lainaus siis Tommy Warghia käsittelevästä ketjusta IFK:n osiosta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei voi mitään, mutta FASlapsi jysäytti taas sen sortin tekstiä tuolla: "Mitä kuuluu lapsuutemme satuhahmoille nykyään?" ketjussa, että ei voi kun puistella päätään samalla kun naamaa pakottaa venyneen hymyn takia:

Turtleseista Leonardo asuu nykyään Osakassa Japanissa, ja on suhteellisen kuuluisa nimi paikallisessa porno-skenessä, japanilaiset kun keksivät vaikka mitä jännää käyttöä mieskilpikonnalle. Donatello menehtyi unohdettuna ja halveksittuna friikki-erakkona mutageenin aiheuttamaan kilpirauhasyöpään Kokkolassa. Rafaello teki lyhyen uran Kanadassa vapaapainijana, mutta yleisön mielenkiinnon hälvettyä sai kenkää ja asuu nykyään Vancouverin viemäreissä sekavia öristen. Michaelangelo jäi koukkuun World of Warcraftiin, ja on tätä nykyä pelin suurimpia nimiä, kirjaimellisesti, Mike kun ei nykyään koneensa äärestä juurikaan poistu muuta kuin satunnaisia WC-käyntejä ja pizzatilauksia varten.

April meni naimisiin Casey Jonesin kanssa ja he muuttivat rivitaloyhtiöön Vantaan Martinlaaksoon, mutta kiihkeänä alkanut liitto muuttui pian väkivaltaiseksi, ja muutaman maalivahdin jääkiekkomailalla suoritetun vaimonsa pahoinpitelyn jälkeen Casey Jones pidätettiin ja vangittiin naapureiden hälytettyä paikalle poliisit. Casey Jones istui kahden vuoden kakkunsa, ja livahti Thaimaaseen, miehen nykyinen olinpaikka on tuntematon. April elelee vähävaraisena kahden lapsen YH-äitinä siinä samassa martinlaaksolaisessa rivitalossa. Ensimmäinen lapsi on Casey Jonesin, toisen isästä ei ole mitään tietoa koska eronsa jälkeen April jakoi melko ahkerasti toosaansa paikallisissa räkälöissä.

Mestari Tikku vangittiin ja vietiin Miamin eläintarhaan, jossa hän sairastui masennukseen ja kuoli apaattisena hylkiönä ja "Miamin eläintarhan tylsin otus"-tittelin kanssa vuonna 2008. Samaisen eläintarhan Bebop-sika lähetettiin vaihdossa Porin kotieläinpuistoon, josta tämä irokeesipäinen järkijättö karkasi ja elää tätä nykyä onnellisena muiden porilaisten seassa Ässien mestaruuden jälkihöyryissä. Rocksteady-sarvikuono voitti kehonrakennuksen maailmanmestaruuskisoissa hopeaa vuoden 2004 kisoissa, mutta seuraavan vuoden kisoihin valmistautuessaan steroidien käyttö lähti lapasesta, ja Rocksteady kuoli sydänkohtaukseen salille kesken penkkipunnerruksen.

Silppuri heitti naamionsa ja piikkisuojansa pois, ja ryhtyi liikemieheksi, varsin menestyneeksi ja kuuluisaksi sellaiseksi, nykyään hänet tunnetaan nimellä Stephen Elop.

Hillitöntä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ei voi mitään, mutta FASlapsi jysäytti taas sen sortin tekstiä tuolla: "Mitä kuuluu lapsuutemme satuhahmoille nykyään?" ketjussa...
...ja ampuu tapansa mukaan kovilla myös "Niin pieni on maailma" -ketjussa:
Pari vuotta sitten olin viikon mittaisella työmatkalla Kanadassa, New Brunswickin osavaltiossa, pienessä kyläpahasessa nimeltään Edmundston. Eräs ilta lähdin etsiskelemään jotain ruokapaikkaa, ja pyöriessäni 30 asteen pakkasessa vuokra-autolla pitkin pikkukylän sivukujia ja havaitessani niiden vähäistenkin kaupungista löytyvien ruokapaikkojen olevan kiinni, ajoin pieneen ostoskeskukseen josta mainostettiin löytyvän Subway.

Ennen tilausta funtsin että miten esitän tilaukseni englannin ja pantomiimin sekoituksella, koska paikalliset osasivat useimmiten englannin sijasta ranskaa. Tilauksen vastaanotti kuitenkin nuori tympääntynen oloinen finninaama-jamppa, joka puhui englantia ihan hyvin. Leipää tehdessään ja sekava-aksenttista englantiani kuunneltuaan tämä jamppa sattui kysymään, mistä päin olen, ja vastatessani olevani Suomesta, tylsistyneeseen jamppaan heräsi pieni elonkipinä, ja hän kertoi tavatessaan Australiassa vaihdossa ollessaan kaksi tyttöä Suomesta jotka olivat ilmeisesti tehneet finninaamaan melko lähtemättömän vaikutuksen.

Jampan mielestä oli ihmeellistä, että Edmundstonissa törmää samasta maasta tulleeseen urpoon, mutta kertoessaan tyttöjen asustaneen kaupungissa nimeltä Espoo ja minun ilmoittaessani että minäpäs asun samassa kaupungissa leiväntekijän leuka loksahti lattiaan. Silmät suurina ja henkeään haukkoen poika tiedusteli, sattuisinko tuntemaan näitä tyttöjä, toisen nimi oli Kaarina Iso-Kallio ja toisen Marja Berg, he olivat syntyneet vuonna 1990, Kaarinalla oli vaaleat hiukset ja Marjalla ruskeat ja Kaarinan isä oli kuulemma joku semikuuluisa politiikko Suomessa.

No enhän mä nyt niitä saatana tuntenut, vittu Espoossa asuu hei kuitenkin joku 250 000 ihmistä, ollu koskaan kuullutkaan ton nimisistä tytöistä, Kaarina lisäksi varmaan vielä puhunut paskaa kuuluisasta faijastaan. Sanoin vaan sille hyperventiloivalle semi-franskille että tee nyt se mun leipä loppuun äläkä enää kysele mitään vitun tyhmää tai kusen tähän sun tiskilles.
Mainittu proosallinen tuotos kuuluisi lopun antikliimaksinsa vuoksi erinomaisen hyvin myös ao. tematiikkaa käsittelevään ketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös