Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 756
  • 7 387

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toivon Öllyn itsetunnon vuoksi että Tapsan, aatelkaa miten traumaattinen ja loppuelämäksi syvältä sisältä haavoittava tieto olisi se että Suomisen Tapiokin on sinua parempi sängyssä..

Jos näin käy, niin muija kannattaa viedä seuraavan kerran nekrofiilien parinvaihtobileisiin.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Kyl mä ihmettelen jos Giliatista ei kohta jo jotain lööppiä keksitä. Tässä vähän aihioita:

"SAIPA ESTI KULTAKYPÄRÄNSÄ NHL-SOPIMUKSEN: KATKAISI PELAAJALTA JALAT!"
"GILIATI VIHAA SAIPASSA PELAAMISTA NIIN PALJON ETTÄ MURSI ITSE LEKALLA POLVENSA!"
"SAIPA KIRISTÄÄ PELAAJILTAAN PALKKOJA! GILIATI EI SUOSTUNUT MAKSAMAAN - JALAT IRTI POIKKI!"
"SAIPA ON NIIN PASKA, NIIN PASKA! VITTU ETTÄ SE ON PASKA JENGI!"
"RIKU ON HOMO! KATSO KUVAT!"

FASlapsi iskee jälleen!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Onko Jatkoajassa Kauheimmat loukkaukset mitä toiselle voi sanoa-ketjua? Tää menis kyllä ihan kärkisijoille...

Eräs palstallakin vaikuttava henkilö tokaisi yhden ottelun yhteydessä tuomarille, että "Nykäsen Matin äiti voi olla ylpeä pojastaan, mut sun äitis ei." Kas kummaa, punainen kortti oli seurauksena.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Ville Peltosen pahoinpitely - ketjua lukiessa jää sellainen kuva että ko. joukkueiden fanien riveissä taitaa olla paljon romanitaustaisia. Ketjun viimeiset sivut kun käsittelevät lähinnä sitä miten joko pitää kuitata viime syyskuun Ben-Amor/Peltonen - tapahtuma, case Lähteenmäki-Lampinen vuodelta 1986 tai sitten kunnia pitää vihdoin palauttaa 23.3, viimeisin tietty HIFK-fanien puolelta. Jestas.

Pitää varmaan laittaa 23.3 silkkipusakka ja suorat housut päälle ja lähteä Nordikselle katsomaan josko hallin kulmilta saisi nahkatakin halvalla.

Nikke osuu asian ytimeen..
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miltä Elkinsin peli on näyttänyt?

Hitaampi ja heikompi painos #4Perävalosta. Eli täysi turhake. Miksi vitussa pitää raahata tällaisia pelaajia rapakon takaa tänne? Liigassa pitäisi olla joku hiilijalanjälki-sanktio jengeille ja erityisesti Nybarille, jossa henkilön lennättäminen Atlantin yli turhasta syystä olisi ympäristörikos.

:D
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Playoff-joukkueet

Koko ketjun avausviestin ensimmäinen lause...
Aloitetaan uusi keskustelu.
Mutta seuraavassa viestissä sitten tykitellään jo oikein kunnolla...
Tietenkin kaikki on mahdollista, mutta jos Jokerit nyt vaikka voittaa 4 ottelua lopuista, mikä on todennäköisesti suhteellisen todennäköistä, niin silloin Jokereilla on 92 pistettä, niin Ässien pitäisi ottaa sen 2 pistettä/ottelu, jos ohittaisivat. Eli lasken heidät jo varmaksi, mutta kaikkea voi tietenkin tapahtua. En kumminkaan usko, että Ässät ottaa kuin korkeintaan 1.5 pistettä per ottelu lopuista ja he päätyisivät. 85 pisteeseen. Eli kyllä Jokerit nyt aika varma kumminkin on. Eli kyllä nähdäkseni Jokerit on varma.
Huikeaa tykitystä ja todellisen asiantuntijan viiltäviä analyyseja... :D

"- - - mikä on todennäköisesti suhteellisen todennäköistä - - -"
"Eli kyllä Jokerit nyt aika varma kumminkin on. Eli kyllä nähdäkseni Jokerit on varma."

Taidatkos sitä sitten enää selvemmin sanoa?

Kuinka monta lausetta saadaan mahtumaan yhteen selkokieliseen virkkeeseen? Kuusi ei tee vielä tiukkaakaan...

"Tietenkin kaikki on mahdollista, mutta jos Jokerit nyt vaikka voittaa 4 ottelua lopuista, mikä on todennäköisesti suhteellisen todennäköistä, niin silloin Jokereilla on 92 pistettä, niin Ässien pitäisi ottaa sen 2 pistettä/ottelu, jos ohittaisivat."

Eikä tuo ihan selkeiden kirjoitusvirheidenkään määrä alle tusinan jää!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei päivää ilman FASlasta.

Vanhapuuma ilmoitti heittävänsä spagetin aina seinään nähdäkseen tarttuuko se siihen. Johon

Mäkin teen aina näin ravintolassa. Kun saan pasta-annokseni, kouraisen siitä päältä nyrkillisen rojua ja viskaan seinään. Sitä sitten tarjoilijan kanssa ihmetellään että tarttuko se vai ei ja voisinko poistua paikalta.

Mun mielestä tää on sen verran kyltyrelli tapa että laajennan tän pastasta myös muihin ruoka-annoksiin. Työpaikan ruokalassa heitän pari lusikallista kalasoppaa seinille, karvakäsien pizzeriassa viskaan koko lätyn frisbee-tyyliin seinälle tai jos paikassa on tuuletin niin sinne. Sushi-paikassa viskelen niitä kokin vaivalla pusaamia möykkyjä pesäpallotyyliin seinään niin että läjähtää. Chez Dominiquessa kuuntelen ensin kohteliaasti tarjoilijan sepostuksen siitä kuinka eteeni tuotu minttuvaahdolla ja seljanmarjojen neliviikkoisilla kukinnoilla maustettu kyyhkynrinta on lennätetty Suomeen suoraan Marseillen parhaan kyyhkykasvattajan, Francois Homon, lintutarhasta ja kuinka Hans Välimäen orjat ovat lihanpalaa kypsyttäneet kynttilänvalossa 4 kuukautta saadakseen lihaan ainutlaatuisen mureuden, kunnes viskaan koko vaivalla harmoniseen kokonaisuuteen asetellun komeuden astioineen päivineen kaaressa seinään. Vitun juntit jos ei tajua.
 

-RVL-

Jäsen
Vittu että vituttaa. Eikä enää edes se, että Lukko hävisi vaihteeksi Tepsille. Vaan voi vitun runkkari Koskiranta, ime sykkivää. Homo. Vitun mulkku. Vedä käteen, ja tällä kertaa omaasi. Strakalta vissiin sormi poikki. Homo. Kullinlutkuttaja-äidinnussija. Miltä maistuu Jarnon lasti?

Vitun mulkku.

HOMO!

Saatana.

Hieno tunteenpurkaus. Tuollainen olisi hienoa nähdä paikanpäällä.
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Alla olevassa on mielestäni hienosti analysoitu yksittäistä pelaajaa ja NHL:n pelin luonnetta. Tulee jopa yksi toinen palstalta poistunut kärppäkirjoittaja mieleen. Boldaus oma, erityisbonus nopeasta intensiteetistä.

Siitä olen samaa mieltä, että tulevaisuushan sen vain näyttää, mihin Granlundin taidot lopulta riittävät. Tilaisuuksia varmasti annetaan. En kuitenkaan ole sitä koulukuntaa, jonka mielestä esim. saavutukset Euroopassa eivät koskaan tapahtuneet, eivätkä Granlundin erityislaatuiset taidot ole minulle mikään kiistanalainen asia. Saadaanko ne hyötykäyttöön nopean intensiteetin ja ultrafyysisen NHL:n raameissa, se jää nähtäväksi.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Ah, jo oli aikakin saada vähän olkikuukkelin kielikukkasia tänne. Ja routainenhan oli kirjoittajien aatelia, kyllä häneltä voi ihan hyvin mielin ottaa vaikutteita kirjoittamiseensa...
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itseäni jäi ihmetyttämään miksi sitä kiinnostaa miltä Jarnon lasti maistuu.

Tätä muuten itsekin ihmettelin, kunnes tajusin että Jarnohan on tämän kohdehenkilön veli.
Sitä en tiedä, miksi kysyjää se maku kiinnostaa.
 

Baldrick

Jäsen
Täytyy vastata tähän kun diggailen Tarantinon elokuvia, mutta olen itsekin ollut allerginen Tarantinomanialle. Ja yleensäkin yhteisölliset asiat ärsyttävät minua ja saavat helposti aikaan vastareaktion. Haluan olla erilainen. Olen hipsteri. Niin sinäkin. Älä ole. Koe subjektiivisesti, näe objektiivisesti.

Kyllähän tämä sai hymyilemään. Ole, älä ole, minä en ole jos sinä olet.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oheinen keskustelu on tietenkin, ilmiselvästi, IFK-osion vemppaosasto -ketjusta.

...some on hyvinkin yleisesti käytössä oleva lyhennys sanoista sosiaalinen media.

En usko, että some on kovin yleisessä käytössä, koska en ole kuullut sitä ikinä, vaikka seuraan mediaa päivittäin. Kyllähän se termi olisi selitetty jossain uutislähetyksessä, jos se niin yleinen olisi.

Mielestäni koko twitterin voisi kyllä lopettaa, yhtä tyhmä keksintö kuin skype.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tempuran otteluraportti Flamesin ottelusta:

Tulihan sitä katsottua livefeedistä. Tietysti 3-3 - tilanteessa koko vitun kone hyytyi, mutta näin silti jotain.

Huonot:

- Kiprusoff. Kaksikin helppoa on liikaa. Ei näin, todella paskanmakuinen kaudenalku Miikalta. Se tietty epävarmuus on näkynyt noissa vähän paremminkin menneissä peleissä. Irvingin on pakko pelata seuraava peli. Harmittaa haukkua lempivahtiani, mutta käteen meni. Käteen. Tuolla pelillä ei voiteta ketään. Ei auta nyt. En näe yhtäkään syytä lyödä Miikkaa ensi peliin verkon suulle. Nyt on turkulaisella tuhnua. Tuhnua. Parane pian, Miikka. Oikeasti tykkään sinusta. Mutta paska pelaaminen on paskaa pelaamista.

- Butler. Mene kotiin. Ole siellä, äläkä lähde helvetin äkkiä sieltä mihinkään. Pois. Kauas pois. Mene AHL:ään. Mene Mestikseen. Jumalauta en jaksa enää tuota.
En nyt muutakaan puolustusta ala helvetisti kehumaan, mutta Bouwmeesterin puolustus 1.erässä Duchenen puoliläpiajossa, jumalauta. Hienoa, lisää tuota. JBo:lle ilman muuta peukku. Wideman on viivalla hyvä ja muutenkin kohtalaisen pelin pelasi, mutta tuli pahaan paikkaan pikku kämmi omissa. Noo. NOO.

- Cammalleri. Mene terapiaan tai johonkin. Ei meinaan toimi perseenkään vertaa. Koita meditoimista. Käy kalassa. Ihan mitä vaan. Tee jotain, perhana.

---------

Hyvät:

- Hudler-Stajan-Cervenka. Upeaa peliä, en osannut mitenkään odottaa tällaista. Stajan ei edes ollut turha noiden kanssa. Hudlerilta upea ja tehokaskin peli. Kaikki kauniita maaleja mitä värkkäsivät (lasken Tanguaynkin maalin näille, koska Hudlerin passi). Cervenka heitti muutamat unelmapassit, vain yhdestä syntyi jotain. Hieno kemia, ja nyt jo. Taitotaso on todella kova noilla tsekeillä. Lisää tätä ja ikuisesti.

- Jo aiemmin mainittu Bouwmeesterin kivespussisto, jonka se on saanut takaisin, tai kasvattanut. Näin muuten taklausten ja runnomisen lisäksi
läpisyötönkin, ja perhana kunnon lämärinkin taas.

- Saatiin paremmat maalipaikat. Muutenkaan varsinaisesti paskempia oltu. Huhhuijaa. Noo, Jones-Wotherspoon voi olla mukava pakkipari joskus lähitulevaisuudessa, lohduttaudutaan sillä.

---------

En pysty purkamaan enempää. Olen paskana. Menen parvekkeelle injektoimaan itseeni pesuaineita ja jauhoja, ja nukahdan huutooni.

Heittämällä ketjun kamaa! Tällaisia kaikkien otteluraporttien kuuluisi olla. Hällä väliä menikö peli hyvin vai huonosti mutta näin pitää piru vie raportoida!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös