Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 884
  • 7 387

StopTheRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä varmasti, mutta uskon että espanjalaiset osaavat juhlia myös ilman alkoholia. Vai vetääkö Messi ja kumppanit siellä katuja ryömien ja oksentaen?

No, nyt kun otit tuon Messin puheeksi, niin tässä vähän kuvaa Barcelonan juhlista parin vuoden takaa (linkki Youtubeen): http://www.youtube.com/watch?v=BVG_Vd9vaYY

Mutta ei, suomalaisethan ne vaan öykkäröi...

BOOM! Blackie pääsee Youtubesta löydetyn videon avulla kuittaamaan loistavasti nimimerkille Ari Gold. Osataan sitä näköjään muuallakin..
 

Pezel

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Orleans Saints
Kuulin juttua että yhdistymistä Vg-62 kanssa on harkittu,tai ainakin jonkin näköistä yhteistyötä on vireillä.

Turun alueen joukkueitten vetovoimaa yritetään lisätä mainoskampanjan "Turun seutu, suomen kalifornia" avulla. Joitakin toimenpiteitä onkin jo tehty Naantalissa.

Vg-62 nimi tuleekin muuttumaan, tällä hetkellä nimestä on tulossa "Nåden Kingit".

Myös TuTo on ilmoittanut kiinnostuksestaan yhteistyöhön, "Tami" Tamminen erityisesti on innoissaan. TuTon nimi tuleekin olemaan mahdollisesti "Kupittaan Lintupuiston Ducks" lyhennettynä "KuLD" eli suomeksi hieman enteellisesti kulta.

Palloseuran nimi luonnollisesti väännetään kolmannesta kalifornialaisesta NHL-joukkueesta eli San Jose Sharks, josta tulee tietysti "Turun Hylkeet" Tallink Silja onkin tulossa pääsponsoriksi näillä näkymin. Silja Europalla on kesän aikana kuulema lapsille kaikkea kivaa tekemistä, kuten logo ehdotusten piirtelyä ja aartenmetsästys tyylistä ykköskorin sentterin etsintää.


Näiden toimenpiteiden avulla toivotaan Saku Koivun palaavan turkuun, myös Antero Niittymäen paluusta on ollut puhetta, ja kuulema villeimmissä huhuissa on esiintynyt Selänteenkin nimi.

Vähän pisti naurattamaan tämä viesti TPS:n ensi kauden ketjussa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Olen välillä joutunut kuuntelemaan aamuisin Novaa, ja Minna Kuukka on ehkä maailman huonoin juontaja. Huonompi olisi ehkä vaan jos radioon laitettaisiin heittämään läppää joku Antti Haajanen, tai saatana Mika Saukkonen! Voitteko kuvitella! Janne Kataja on jopa ihan ok, vaikka häntä käy lähinnä sääliksi, joutuu varmaan heräämään hometalossaan miljoonaveloissa Riihimäellä kolmelta aamulla, että pääsee kuuntelemaan ihan livenä Kuukan änkytystä
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Näin kaupassa pariskunnan, jossa mies oli ilman paitaa ja nainen paljain varpain. Halusin tappaa heidät tiiliskivellä.

Harvoin tulee enään spontaanisti naureskeltua mutta tämä sai repeilemään. Siis tuo viimeinen lause.
 

Wolves

Jäsen
Evil räjäytti illaan parhaat naurut sekalaisten kysymysten ketjussa.

Ostin lattiatuulettimen ja sain sen koottua hyvin.. Ainoa asia mikä hieman kummastuttaa on yksi nappi mistä syttyy pieni valo napin yläpuolelle. Mitään näkyvää muutosta en huomaa kun nappia painaa..

Onko kenelläkään havaintoa mihin tuo nappi voisi vaikuttaa?

En tiedä, mutta pitkin iltaa on kuulunut outoja jysähdyksiä Utrasta päin. Ikään kuin räjähdyksiä. Mitä lienevät...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Sivistys saapuu Poriin...


Jätkä tulee tulevaisuudesta? Vai mikä ihmeen teatteri kun Finnkinon mukaan nyt ainakin vasta heinäkuun lopulla pitäisi tulla. :O

Nopea klikkaus profiiliini ja saat selville ettei kotipaikkakuntanani toimi Suomi, vaan Yhdysvallat jossa elokuvan ensi-ilta oli perjantaina.

Ei tuo ole nyt niin hauska, mutta pikkunäppärä näpäytys siitä, että kannattas tsekata ensin faktat kondikseen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pete heittää pitkästä aikaa mukavan absurdia läppää:

Totta puhuen ei toi naapurissa asuva tyttö edes ole mikään erityisen hyvännäköinen, mutta se on "naapurintyttö". Mitä serkumpi, sitä herkumpi. (Jostain syystä kaikki eivät naura tuolle vitsille.) Tai no tietenkin meitsin tuurilla se tyttö on joku hakkeri, joka urkkii nämä mun viestit, joten varmuuden vuoksi lempeilen tässä hieman. "Oi, sinun silmäsi ovat kuin aurinko, ihanista korvistasi taas tulee mieleen raparperi."

"Haluuksä lainata munia. Onks sul hiivaa?" Vai miten sitä ovella kysytään.

Ei tuo alku nyt niinkään, mutta tuo loppu nauratti pitkästä aikaa ääneen.
 
Kovimpien liigasiirtojen ketjussa pohdiskellaan myös pistepörssiasioita:

Jos halutaan jossitella, niin jos Janne olisi joka kausi pelannut n. 55 peliä ja tehnyt samalla pistetahdilla pisteitä, hänellä olisi n. 420 pistettä jolla irtoaisi pistepörssin 35. sija. Ikää on vasta 29-vuotta ja kun pelaisi vielä 10 vuotta samalla 0.71 pistettä per peli tahdilla, hänellä olisi 39-vuotiaana tehopisteitä 840 jonka johdosta hän johtaisi koko SM-Liigan kaikkien aikojen pistepörssiä. Se kertoo kuitenkin jotain tästä pelaajasta, jota haukutaan vähän jokaisesta liigapaikkakunnalta, jopa Hämeenlinnasta.

Jos Tuomas Huhtanen ei kärsi loukkaantumisista ja pelaa nykyisellä pistekeskiarvollaan 83-vuotiaaksi saakka, niin siirtyy kaikkien aikojen pistepörssin johtoon. Lisäksi on Laakkosta kymmenen vuotta nuorempi. Eli kovempi siirto kuin Laakkonen.

Toki on otettava huomioon Janne Ojasen mahdollinen comeback. Jos Ojanen pelaa n. 15 kautta 0.8 p/o keskiarvolla, on sekä Laakkosella että Huhtasella kova työ ohittaa hänet kaikkien aikojen pistepörssissä.

Hauskaa!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ensinnä siksi, koska kuolemanrangaistus on peruuttamaton rangaistus. Toki tässä tapauksessa voidaan olla (100 %) varmoja siitä, että tekijät ovat syyllisiä mutta entäpä jos kuolemantuomiota ryhdytään jakamaan entistä väljemmin periaattein? Onko mahdollista, että kuolemantuomion saa henkilö, joka ei olekaan syyllinen? Mahdollisuus on olemassa, se on häviävän pieni mutta se on olemassa. Todisteita löytyy Yhdysvalloista huomattavankin paljon. Tämän vuoden puolella on ainakin yksi kuolemaan tuomittu vapautettu dna-todisteiden ansiosta, mutta kuinka monen kohdalla mahdollinen vapautus tulisi liian myöhään?

Voidaan myös todeta, että kuolemanrangaistus on kosto eikä rangaistus. Minusta valtion ei tule ryhtyä kostamaan ihmisten rikollisia (hyvinkin julmia) tekoja vaan langettaa jokin muu rangaistus.

Vaikka kovat rangaistukset eivät vähennäkään rikollisuutta, olisin valmis siihen, että tuomiokäytäntöä muokattaisi siten, että erityisen raakojen rikosten kohdalla sekä rikollisten kohdalla, jotka toistuvasti syyllistyvät väkivaltarikoksiin, annettaisi pidempiä rangaistuksia. Asteikkoa on vaikea suunnitella äkkiseltään mutta ensimmäinen murhatuomio voisi tarkoittaa sitä, että armahdusta voi anoa vasta sen jälkeen kun on istunut 18 vuotta linnassa (useamman vuoden korotus nykyiseen verrattuna). Toinen murha tai tappo, ehkäpä 25 vuotta linnaa olisi sopiva rangaistus pl. lieventävät asianhaarat eli esim. tuomioiden välillä on vuosikymmeniä tai voidaan aukottomasti todeta, että taustalla on itsesuojelua tms. Sitten tietyt yksilöt tulisi sulkea laitokseen määräämättömäksi ajaksi, olkoon laitos sitten vankimielisairaala, jokin muu psykiatrinen laitos tai perustettava erillisyksikkö, jossa on tilat joillekin erityisvangeille. Kustannukset kasvavat jokin verran mutta ollaanko tähän valmiit? Minä olisin, mielummin näin kuin peruuttamaton kuolemantuomio.

vlad.

vlad tarttui komeasti haasteeseen kun expertti tuolla "Veti surulliseksi/hiljaiseksi" -ketjussa halusi tietää jonkun kuolemantuomiota vastustavan kannan. Aika pitkälti samaa mieltä olen, en olisi tosin kuuna päivänä jaksanut kirjoittaa noin pitkää sepustusta kyseisestä aiheesta. Loppuun voisi siteerata vielä Gandhia: ”Silmä silmästä sokeuttaa koko maailman.”

Menee kategoriaan "laatukirjoitukset".
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovimpien liigasiirtojen ketjussa pohdiskellaan myös pistepörssiasioita:
Tuo GaDa:n spekulaatio Janne Laakkosen uran pisteistä oli kyllä viikonlopun helmiä ja ilman muuta hyvät naurut netistä -kaliiperiä.

Laakkosella siis ikää "vasta" 29 vuotta eikä tarvitsisi tosiaan pelata kuin enää vaivaiset kymmenen vuotta tietyllä tahdilla, niin olisi ja olisi.. Ei todellakaan millään pahalla, mutta sen luokan jossittelua oli tuo kirjoitus etten muista ihan heti vastaavaa nähneeni. Kaikesta päätellen siis tosissaan vielä kirjoitettu, vaikka hyvästä huumorista tuo koko kirjoitus olisi oikeasti mennyt aivan täydestä.

Puhutaan siis kohta 30-vuotiaasta pelaajasta jolla on urallaan 306 pistettä SM-liigassa, ja tuosta noin vaan saatiinkin uran loppusaldoksi 840 pistettä ja kaikkien aikojen pörssikärki. Oma mielikuvitukseni ei olisi tuohon riittänyt mutta se onkin ehkä minun heikkouttani.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Oma mielikuvitukseni ei olisi tuohon riittänyt mutta se onkin ehkä minun heikkouttani.

Oranssit lasit vaan silmille, niin johan riittää mielikuvitus helposti ;) À propos, funtsin juuri, että jos T73 heittää ensi kaudella jalkaveiveillä ja ilmakynillä höystettynä täysin mahdolliset 780 paunaa (13 pistettä / ottelu), Alistaja-Tuukka vie helposti kaikkien aikojen pistepörssin tulevan kärkipaikan Lakulta jo nyt. Eiku...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minun mielestäni näissä spekulaatioissa ja jossitteluissa hauskinta on, että kun kyseinen pelaaja on 29-vuotiaaksi on pelannut urallaan toistaiseksi pari-kolme lähes ehjää kautta, niin tottakai on ihan kohtuullista odottaa, että hän seuraavat 10 vuotta pelaa kokonaisia ehjiä kausia.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Ei tuo ole nyt niin hauska, mutta pikkunäppärä näpäytys siitä, että kannattas tsekata ensin faktat kondikseen.

Tältä siis tuntuu neitsyyden menetys, hävettää ja poskissa pientä luonnonpunaa... Noh tuskin tämän jälkeen tulee kauhean shokkina se että joku tosiaan lukee viestejäni!
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Internetissä sovituilla sokkohenkisillä treffeillä käyminen. Ei saatana.

Suunnilleen heti kättelystä on selvää, että kakkosdeittejä ei varmaankaan tule. Kemiat eivät varsinaisesti räjähtele ja mimmin ilmeestä ja olemuksesta näkee, että nyt ei natsaa, en vastaa hänen odotuksiaan. Enkä kyllä syty sen puoleen minäkään. Ja sehän on aivan reilua peliä ja hyväksyttävää. Tämä seikka ei siis vituta.

Sitten rupeaa satamaan vitusti vettä. Nainen on saapunut kävellen, eikä kastumisen pelossa halua poistua paikalta. On jäätävä seuramieheksi, kun ei halua olla epäkohtelias. Paljon kiusallista hiljaisuutta ja kaukaisuuteen tuijottelua. Sitä yrittää olla edes jossain määrin viihdyttävää seuraa ja kertoo omasta mielestään aivan saatanan hauskoja juttuja. Muija vaan tuijottaa sellainen "mitä helvettiä sää selität"-ilme kasvoillaan. Lisää hiljaisuutta ja tuijottelua. Välillä nerokasta, joskin yksipuolista smalltalkia tyyliin "joo" tai "semmoista!" ja paluu hiljaisuuteen. Puolituttu baarimikko käy ajoittain vittuilemassa, että kato jäbä on selvinnyt, onko darra, tuonko kaljaa. Kusella käydessä huomaa peilin kautta, että viiksiin on tarttunut räkää tai jotain.

Sitten lakkaa sade ja piina päättyy. Kolme tuntia meni. Nopeat heiheit ja äkkiä pois.

Ei koskaan enää mitään sokkotouhuja.

Vitutusketjun satoa. "viiksiin on tarttunut räkää tai jotain" sai nauramaan ääneen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tuo GaDa:n spekulaatio Janne Laakkosen uran pisteistä oli kyllä viikonlopun helmiä ja ilman muuta hyvät naurut netistä -kaliiperiä.

Tätä jossittelua on myös tullut naureskeltua.

Muistissa on hyvin ne ajat, kun pleijareiden jälkeen tuli oltua aivan kypsä Laakkosen pelaamiseen, kun ei saanut niissä mitään aikaiseksi. Poikkeuksena tietysti toissakausi.

Jos pelaaja on herkkä loukkaantumaan, niin turha sitä on jossitella.
 

Ralph

Jäsen
Viime yön Stanley Cupin loppuotteluun viitaten, GaDa on ollut Vancouverin ja Bostonin välisen ottelun otteluseurantaketjussa joko samalla linjalla tai sitten itseironia on löytänyt GaDan mielen.

Linkki GaDan viestiin.

Tämä oli läppä, eihän maailman parhaisiin mokkeihin kuuluvaa Roberto Luongoa voi verrata KHL-vaski Teemu Lassilaan millään.

EDIT: Itseasiassa meinasin lisätä siihen myös että "tosin Lassilalla ei olisi pää kestänyt" jtsp.
 
Viimeksi muokattu:

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Veti iloiseksi ketjusta:

Juuri saamani tiedon mukaan puoliso sai jatkosopparin myös ensi kaudeksi nykyiseen tiimiinsä. ... Taustalla on tarjous täysin toisesta sarjasta, jossa hänen hoidettavakseen tulisi pelkästään oman pään puhtaana pitäminen ja juniorituotannon jatkuvuus...

Eikun oikeesti, mistä lajista on kysymys? Naiskiekkoa?

Kehitysvammaisten avustamisesta.

Kerro lisää oman pään puhtaana pitämisestä ja juniorituotannon turvaamisesta. Eiku odota.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös