Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 897
  • 7 387

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
En tiedä mikä minulta menee ohi, mutta kyllähän tuossa linkin sisältö on kuvailtu.

Kaikki näkevät että se vie jatkoajan keskustelufoorumille ja nimimerkki Moderaattorit on kertonut että linkki sisältää keskustelua esim. hävittäjäkaupoista. Mielestäni tuo on ihan tarpeeksi hyvä kuvaus linkin sisällöstä ja näin ollen uskaltaisin sen avata.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmettelyketjusta:

Jossain ohjelmassa Animal Planetilta kerrottiin eräs tarina, jossa puuma oli hyökkinyt miehen päälle. Mies oli maannut selällään ja yrittänyt pitää puumaa kauempana käsillään. Oli kuitenkin saanut taskustaan (tjsp.) lyijykynän ja sillä nakutellut kisua nenään. Oli lähtenyt puuma menemään. Jos puuma taittuu niin kyllä dogikin taittuu kun hiukan posauttelee nenukkiin.


Kyllähän tuo hieman pokkaa sekä rautaisia hermoja vaatii että rupeaa hyökkäävää puumaa naputtelemaan lyijykynällä nenään.

Tottahan tuo tosin on. Siinä tapauksessa, että hai hyökkää Saimaalla kimppuun niin sitäkin pitäisi lyödä nimenomaan "nenään".
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Menee ehkä kategoriaan "ja muut vastaavat kirjoitelmat", mutta hieman hymähdytti:

Luin jostain, että Halla-aho on sivari, joka harrastaa maanpuolustusta? Hetkinen - siis jätkä on sivari, rasisti, armeijafani, ruotsinkielen vihaaja ja asuu Eirassa??? Noilla spekseillä on todella vaikea löytää olemassaolevaa henkilöä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmettelyketjusta:

Joo, tuo "Pitää lyödä nimenomaan nenään" jäi itselleni välittömästi mieleen äärimmäisenä selviytimismuistisääntönä syvimmässä viidakossa ja Saimaalla.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo, tuo "Pitää lyödä nimenomaan nenään" jäi itselleni välittömästi mieleen äärimmäisenä selviytimismuistisääntönä syvimmässä viidakossa ja Saimaalla.

Ja nimenomaan lyijykynällä nenään. Täytynee varmaan seuraavalle mökkireissulle ottaa mukaan penaali kaiken varalta.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
Täytynee varmaan seuraavalle mökkireissulle ottaa mukaan penaali kaiken varalta.

Ja se kannattaa olla sellainen "automaatti"penaali mikä aukeaa nappia painamalla, sillä tollaisessa tilanteessa saattaa käsi tutista sen verran, että vetoketjun avaaminen voi viedä sen nanosekunnin liikaa, jolloin olet jo kuollut.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lisäksi kannattaa ensiksi vähän kuivaharjoitella esim. saimaannorpan, päästäisen tai naapurin Missen kanssa. Mahtaakohan lyijyn kovuudella olla merkitystä, toimiiko HB?
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tässä on kyllä kaikki niin kohdallaan!
Ei kiinnosta vittu IFK ON SUOMEN MESTARIHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ VITTU vitun PERUNA-APINA.

Pihlmanilla on käsittääkseni jonkunlainen maajoukkuepelaajan status ja näin ollen voi siirtyä vaikka Kalajoen Junkkareihin saamalla otsikoita aikaan. Puhuin kyllä ikävästi silloin aikanaan, hyi hyi ja pyydän anteeksi! Saatoin olla väärässäkin en tiedä eikä kiinnosta enää. Sori vielä.


Ihan kultaa, vielä kertauksen vuoksi uusiks:
Ei kiinnosta vittu IFK ON SUOMEN MESTARIHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ VITTU vitun PERUNA-APINA.
 

Snagari

Jäsen
Ihan kultaa, vielä kertauksen vuoksi uusiks:
Ei kiinnosta vittu IFK ON SUOMEN MESTARIHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ VITTU vitun PERUNA-APINA.

Tuli kaakaot nenästä, ihan kirjaimellisesti kun luin tuon äsken. Noin sitä pitää juhlia!

VITTU vitun PERUNA-APINA. Ai että, parhaat naurut pitkään aikaan. Ja vastasi viestissään kuitenkin vielä kysymykseenkin.
 

Ralph

Jäsen
Ja vastasi viestissään kuitenkin vielä kysymykseenkin.

Vastasi joo, mutta hieman jäi epäselväksi hänen vastauksensa. Kieltämättä naurut sain minäkin, ehkäpä juuri siksi koska viesti oli minulle kohdistettu.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
On vain Jussi Halla-aho!
Tämä mediasota nyt on ollut jo vuosia käynnissä Halla-ahoa (ja samanmielisiä) vastaan, eikä tässä sinänsä mitään uutta ole. Jotkut ehkä luulivat, että Halla-aho muuttuu heti eduskuntaan päästyään, mutta miksi ihmeessä muuttuisi? Halla-aho on kerännyt kannatuksensa valtamedian ulkopuolelta, ja media tarvitsee Halla-ahoa enemmän kuin Halla-aho mediaa. Ja sekös tiettyjä toimittajia vituttaa aivan suunnattomasti. Kyseinen sopulilauma on tottunut olemaan se "neljäs valtiomahti", mutta sitten Hallis tulee ja tylyttää nämä itsestään liikoja luulevat pellet sille paikalle mille kuuluvat. Asiallisia toimittajia Halla-aho kohtelee kuitenkin asiallisesti, tietenkin.

Jokainen mediaa nuoleskelemaan tottunut poliitikko on tosiasiassa kateellinen Halla-aholle ja ihailee salaa hänen rohkeuttaan vetää itsenäistä linjaa. Mies elää perheineen tappouhkausten maailmassa, joten nämä median järjestämät höpöhöpöskandaalit eivät häntä henkilökohtaisesti hetkauta mihinkään. Halliksella on kuitenkin ärhäkkä taistelijan luonne ja jos hänelle vittuilee, niin hän vittuilee takaisin. Jos häntä ja hänen perhettään yritetään vahngoittaa, niin tiedoksi, että Halla-aho harrastaa erittäin pätevällä tasolla taiseluammuntaa ja omaa kunnioitettavan arsenaalin luvallisia puoliautomaattiaseita. Ja Halliksella on myös jatkuvasti kasvava joukko tukijoita poliiseissa ja upseereissa. Siviilipalvelusmies Halla-ahon vankin tukialue ek-vaaleissa oli muuten Santahamina.

Sapluuna menee jatkossakin niin, että media vääntää raflaavia paskajuttuja Halla-ahosta ja lopulta -osa- asiaan perhtymättömistä lukijoista käy itse joko Scriptasta, Halla-aho.comista tai Hommasta tsekkaamassa mitä se kauhea Halla-aho on sanonut ja tämän jälkeen suuri osa näistä ihmetteleijöistä kääntyvät pikkuhiljaa Halla-ahon kannattajiksi ;)

Vaatimaton ennustus, että 20 vuoden päästä Halla-ahosta puhutaan Risto Rytin tasoisena valtiomiehenä, joka käänsi Suomen ja kenties osan Eurooppaa järjen tielle.
Tämä menee yhdeksi kaikkien aikojen suosikeistani.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Tuo oli kyllä mieletön tykitys. Viimeiseen asti etsin sieltä vihjettä, sanavalintaa tai hymiötä joka kääntäisi koko tekstin ironiaksi, mutta ilmeisen turhaan.

Uskomatonta.
 

trap

Jäsen
Tuo oli kyllä mieletön tykitys. Viimeiseen asti etsin sieltä vihjettä, sanavalintaa tai hymiötä joka kääntäisi koko tekstin ironiaksi, mutta ilmeisen turhaan.

Haha! Täysin samat fiilikset. Kulunutta fraasia käyttäen veti lopulta aika sanattomaksi.

Peukkua myös viime sivujen kaikille huikeuksille, tämä on kyllä loistava ketju. Löytää ohi menneet helmet.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Nimimerkki Benewayn tekstistä kyllä voi huomata sen vitutuksen mikä tätä kirjoittaessa on ollut. Ei ole ilmeisesti kovin helppoa olla Buffalo-fani. Hyvä teksti!

Tapahtui Buffalo Sabresin toimistotiloissa ennen seitsemättä osaottelua. Paikalla GM Darcy Regier ja päävalmentaja Lindy Ruff.

*Kop kop*
*GM Darcy Regier avaa oven*

Mr. FirstRoundExit: Terve!

GM Regier: Katos, terve taas pitkästä aikaa! Onpas siitä jo kauan kun viimeksi nähtiin...

Mr. FirstRoundExit: No eihän siitä itseasiassa ole kuin vuosi kun täällä viimeksi kävin.

GM Regier: No niinhän olikin. No tules ihmeessä sisään, Haluutko kahvia tai jotai? Hei kato Lindy kuka tuli käymään!

Lindy Ruff: Jaa...

Mr. FirstRoundExit: Ei kiitos. Katos lensin tänne just Los Angelesista ja söin ja kahvittelin siinä lennon aikana. Ajattelin kysellä, että jokos haluaisitte lähteä golfia pelaamaan? Ihan porukassa voitaisiin mennä...?

GM Regier: No piru vie, tuohan kuulostaa hyvältä. Lähdetäänpä ihan saman tien! Nyt Lindy lopetat ne paperihommat ja lähdetään porukalla golffaamaan!

Lindy Ruff: No jumalauta mulla olisi tässä tehtävä nämä taktiikat valmiiksi tuohon Game 7:iin!

GM Regier: No niitä Game 7:ja kuule tulee ja menee. Eikä me niitä olla ennenkään voitettu.

Lindy Ruff: No mutta...

GM Regier: Turha kuule odottaa töitä täältä ensi kaudelle jos nyt jätät lähtemättä!

Lindy Ruff: No voi isäkissan...

GM Regier: Missäs se sinun veljesi muuten on tällä hetkellä? Haluaisiko sekin lähteä pelaamaan?

Mr. FirstRoundExit: No eihän SecondRoundExit ole täällä käynyt pitkiin aikoihin. Se taisi kaiken lisäksi lähteä tuossa jo San Josehen. Me kaikki Exit -perheen jäsenet kun viihdytään niin hyvin siellä.

GM Regier: No voi että. Mutta nyt mennään! Lindy, hymyä huuleen. Elämä voittaa.

Lindy Ruff: ...

Mr. FirstRoundExit: Onkos muuten sitä minun serkkupoikaa näkynyt näillä seuduilla lähiaikoina?

GM Regier: Ai Mr. TurhakeHankintaDeadlinella? No täällähän se viettää aikaa joka vuosi. On se kyllä mukava kaveri. Toivottavasti käy taas ensi vuonnakin!

Mr. FirstRoundExit: No voinhan minä sille kertoa terveisiä, että ensi vuonna kannattaa tulla taas käymään.

GM Regier: Piru vie, se taitaa kyllä nyt olla lomalla, mutta voisihan häntä silti kysyä mukaan! Mites olisikohan muita halukkaita golffajia? Vaikka Mr. LotteryPick?

Mr. FirstRoundExit: Se taitaa olla perheensä kanssa Edmontonissa. Ostivat nimittäin juuri talon sieltä. Kuulema kiirettä pitää heillä siellä, joten tuskin on muutamaan vuoteen sieltä mihinkään lähdössä... Mites Mr. KonferenssiFinaali?

GM Regier: Ei perkele, ei me sitä haluta mukaan. Kerran se täällä kävi, eikä tartte toista kertaa tulla. Todella epämukava hemmo!

Mr. FirstRoundExit: Jaa. No eipä meitä taida sitten tällä kertaa olla enempää... Vai mites se teidän uusi omistaja? Haluaisiko se lähteä?

GM Regier: Niin Terrence Pegula vai? Se kuulema haluaa keskittyä tuohon Game 7:aan, kun kuulema häntä homma kiinnostaa. Turha siltä on edes kysyä, tylsä kaveri. Mutta voisinhan minä pirauttaa Tom Golisanolle. Hänhän on aina ollut meidän mukana pelailemassa!

Mr. FirstRoundExit: No teeppä se! No mutta minua ei haittaa ainakaan, vaikka kolmestaan jouduttaisiinkin vain lähtemään!

GM Regier: Niimpä! Hyvät pelit me ollaan ennenkin saatu aikaiseksi!
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Muu urheilu liveseuranta ja nimim. tiuken snooker-viestit. Ketjussa tunteet kuumana Real-Barca-pelin myötä ja tiuke käy iskemässä väliin kylmänrauhallisia väliaikatietoija snookerista. Sama juttu oli jo edellisen El Clásicon aikana viime viikolla.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Johannes ja Musta Nuoli pudottivat, ainakin täällä:

Hauskaa, että tulee taas uutta pureskeltavaa, kun tuo jauhaminen Vancouverin 16 kuukautta sitten pelatuista kisoista on niin puuduttavaa luettavaa. Muistuttaa vähitellen väittelyä siitä kuka murhasi JFK:n Dallasissa 1963. Joku murhasi, mutta mitä väliä sillä enää on, esim. tuleviin presidenttivalintoihin USA:ssa.

Tärkeintä ei ole kuka murhasi JFK:n, vaan tärkeintä on se, että Dallasissa nähtiin useita taikaluodin viivelähtöjä. Ruumiinavaus-pelikirja näyttää katsojalle kaiken!
 

Janezky84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Argentiina, AC Milan, RiKi
Pascal Lemoix kirjoitti:
Suikkasen hyvyyskin taitaa perustua Rauno Repomies -efektiin: "Siellä pyörii kulmissa ryssä, ei pääse maalin eteen. Jumalauta! Ei ryssä! Venäläinen. Venäläinen on ystävämme. Hieno maa on Venäjä. Siellä mennään muna pystyssä naisen päälle... Lääkkeet!"

Pascal Lemoixin kuvaus suikkasen hyvyyden perusteista MM2011 mediaketjussa huvitti.
 

M10

Jäsen
Osama-ketjusta

Jermu kirjoitti:
Täältä on helppo huudella, että olisin itse naamioitunut pizzalähetiksi, ja Osaman tullessa avaamaan veräjän, olisin vääntänyt käden selän taakse ja taluttanut autoon, joka olisi kuljettanut Osaman suoraan Haagiin.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
julle-jr pohtii antaumuksella miehisyyden syvintä olemusta. Alku menee asialinjalla, mutta loppu lyödään sitten överiksi. Ihme ettei kukaan langennut tuohon, vielä.

Kuuluuko miehisyyteen agressiivisuus? Itse aika harvoin esimerkiksi lyön ketään edes nyrkillä, saati että pieksisin jollain kättä pidemmällä. Mutta onko väkivallalla edes mitään tekemistä miehisyyden kanssa? Joskus kuulin sanottavan, että miehinen mies tuo turvaa naiselle, siltä pohjalta ajateltuna tappelutaidot ovat tärkeitä. Nykyaikana on kuitenkin käytettävissä erilaisia terä- ja tuliaseita, joten sopiva asearsenaali ja aseiden käyttötaito lienee miehisyyden kannalta olennaisempaa kuin perus tappelutaidot. Ampuma-aseen käyttöön tarvitaan myös tietynlaista kylmäverisyyttä, jotta pystyy esimerkiksi ampumaan kaverin polvet paskaksi sitten kun sellainen tilanne eteen tulee.
 
Peli oli surkuhupaisaa katseltavaa, mutta otteluseurannan viesteille tuli naurahdeltua...

Aaltonen päätti jättää kokonaan laukomatta kun ei kuitenkaan mene

Vaan kolme sanaa: Jutila viivalle.

Ruutu yritti syödä kiekon tsekkimaalin edessä.. ettei vaan mene maaliin.

Se kiekko menee varmaan todennäköisemmin suomalaishyökkääjän suuhun, kun Tsekin maaliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös