Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 285 672
  • 7 387

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Molemminpuolista vittuilua HIFK-Pelicans otteluketjussa

Oman mielenkiintonsa tuo myös se, vaikuttaako Granlundin otteisiin jo taskussa oleva Pelicans-sopimus? Samoin Wärn, Ahtola, Ramstedt ja Haataja saattavat miettiä jo Pelicansia tulevana seuranaan, joten keskittyminen voi hyvinkin hajoilla.

Juu helppohan noita soppareita on tehdä kun on divaripelejä tarjolla (etu jota ei IFK pysty tarjoamaan)...pistekeskiarvot pelaajilla kuntoon ja tämähän ei voi olla kuin positiivista urakehityksen kannalta.

7-1.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Töykeän noloa linkittää tänne omia viestejä ja rehellisesti en ole edes varma mihin tuon Evertonin lista viittaa ... .. .

Laitetaan nyt kertana kiellon päällä lisää näitä Persujen vaalimainoksia.

Sairaala, salihousut, vankila, elämä kallellaan, kamerakammo, Pekka Siitoin, hitsaaja, SMP, taksi ei näy, mahdollisesti normaali, nainen!, epäilyttävä, lasikatse, nainen! (jos leikkaus on suoritettu viimein loppuun), reksi, terveisiä pedofiilirekisteristä.

Jätetään nyt häveliäisyyden puuskassa ja kunnianloukkaussyytteiden (lasikatse, epäilyttävä tai reksi) pelossa mainitsematta, mihin lista viittaa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Nimimerkki TW kertoo tulevaisuuden:
Luultavasti ensi kaudella avataan ilmaiseksi uusi mahtava Nelonen PRO3 jolle siirretään NHL, KHL ja kotoinen liiga. Parin kuukauden ilmaisuuden jälkeen tämä kanava siirtyykin yllättäen Nelonen Sport Ultra- pakettiin. Onnelliset voivat sitten ostaa uudistuneen paketin vain hieman aiempaa kalliimmalla (29,90), onhan tarjontaakin tullut lisää mm. hevospoolon myötä lisää. Toki kanava ei näy Welhon, DNA:n tai Viasatin aiemman sporttipakettien tilaajille.
Hihitellään ja hymistellään tälle nyt vielä. Ensi kaudella voidaankin sitten jo itkeskellä. Jaa, olisi mennyt "pitäisikö itkeä vai nauraa"-ketjuunkin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Muu vastaava kirjoitelma. Nimimerkki Loktevin allekirjoitus jonka voi lukea vaikka tämän hänen viestinsä alta.

Edit. Jaahas. Moderaattorit iski. Ehdin nähdä jne.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Nimimerkki Raksilan Pleksi kiteyttää tupakka-/nikotiinilakkoaan erittäin hienoin sanakääntein. Jatkoajan henkeä mukailevaa ja jopa itseironista leikittelyä. I salute you!

Peli on sujunut täsmälleen pelikirjan mukaan, joskin tilanne voi tietysti romahtaa hetkessä kuten kaikki Kärppien pelejä tällä kaudella seuranneet tietävät.

Eli ruotsalaisvahvistukset Ettan, Röda ja Thunder painoivat koko tammikuun pelin vastustajan päätyyn. Jos J. Tamminen olisi ollut seuraamassa kamppailua, olisi hän voinut ehkä jopa puhua 60 minuutin paineesta. Sininen Chesterfield oli täydellisessä sillassa.

Helmikuun alussa ruotsalaiskolmikko oli aika treidata pois. Kiitti ja näkemiin, tuli vähän Kärppien tsekit mieleen. Järki käskee lähtee meneen vielä kun ehtii, mutta toisaalta ne vanhat hyvät näytöt... Kuitenkin nuorensin rosteria ja päästin Nicorette Ice Mint-purukumin vapaalla roolilla kentälle, ja tutkapariksi varmistavaan rooliin saman kasvattajaseuran 2mg:n imeskelytabletin. Pojat pelasivatkin yllättävän hyvin. Välillä vastustaja oli päästä 2-1-ylivoimahyökkäykseen, mutta tabletti toimi tilanteissa jopa huimaavan hyvin ja pelasti tilanteen. Kuin Jere Lehtinen parhaimpina vuosinaan konsanaan. Tilanne siis 2-0 helmikuun jälkeen.

Nyt pitäisi sitten ottaa viimeinen askel ja päästää Nicoreten junnut lähtemään kohti uusia seikkailuja. Maaliskuu tulee siis olemaan kärvistelyä ja haikailua vanhojen hyvien pelaajien perään. Saattaapa tulla jopa ihan itkupotkuraivareitakin. No, sekin on Kärppäkannattajalle tuttua puuhaa. Pesonen, Pyörälä, buhuu. Niinimaa, äääää. Fandul, Kames... (itkua)...

Jospa tämä tästä. Hyvänolon tunnetta ei vaan saa päästää hetkeksikään valloilleen. Vaihto kerrallaan. Peli voidaan hävitä kolmannessa erässä, vaikka johdettaisiin 5-1. Yritys on ainakin kova!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tämä "Junttimaisinta mitä tiedät"-ketjun anti sai väkisinkin naurahtamaan - vaatii tietysti Naisasiat"-ketjun sisällön tuntemusta edes päällisin puolin.

Kaiken maailman CCM-, Bauer-, Warrior- tai Easton-tekstillä varustettujen (tuuli)takkien ja -housujen jatkuva, ympärivuotinen käyttö. Eikö sieltä kaapin perukoilta juuri mitään muuta löydy kuin tuo iänikuinen takki, joka on joskus saatu oltuaan osallisena lätkätiimin toiminnassa?!

Ei tietenkään. Siitä kaikki näkee, että olet hokiäijiä ja tytöt tykkää!

Jomppa_Koo ja HIFK nyt valot päälle, tässä on teidän sauma!

Koiranpoika osuu mielestäni asian ytimeen!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oli odotettavissa, mutta pysäytti silti.

No mieti nyt: ZTE:n kaverit syövät kaikkea mikä liikkuu tai on joskus liikkunut, ja puhelin on mitä on. Semi-kiinalaiset eli kortsut syövät melkein mitä tahansa, ja puhelimetkin ovat melkein mitä tahansa. Selvä logiikka. Tämän pitäisi olla selvää teksti, Kekkosta lainatakseni. Hän muuten puhuisi nokialaiseen.

iPhone = gay, kuten palstaveli vilpertti jo aiemmin tässä ketjussa näytti toteen.
Voiko tuosta ylemmästä osasta päätellä että Nokialla syödään paskaa?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Niin, paskasta kumpuaa vehreä ruoho ja hedelmällinen pelto. Taitaa iPhone-gay-porukan ja me-olemme-parhaita -Android-hörhöjen puntti tutista. Pyh, näin on.

Ketjun aiheeseen liittyen, nimeän käyttämäni ilmaisun "me-olemme-parhaita -Android-hörhön" vuoden tähän saakka parhaaksi letkautukseksi. Ihan vain moderaattoreiden varalta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal

Mistä helvetistä te puhutte? Oikeesti en tajunnut sun viestistä mitään, joten en pidä sitä hyvänä läppänä.

Vai oliko se jotain meidän isällä on isompi kuin teidän isällä-juttuja?

Tiedän, että mun puhelin on Nokia, mut mallista ei hajuakaan. Siihen on taaksekin liimattu 112-tarra ettei tosipaikan tullen unohtuisi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mistä helvetistä te puhutte? Oikeesti en tajunnut sun viestistä mitään, joten en pidä sitä hyvänä läppänä.
En usko sinun menettäneen mitään.

Vai oliko se jotain meidän isällä on isompi kuin teidän isällä-juttuja?
En ole tietoinen isäni mitoista, enkä totta puhuen ole kiinnostunutkaan, joten en nyt valitettavasti voi alkaa tähän leikkiin.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Isomäki ylivoimaisena ykkösenä, joten meilläkin menee kai Mestistasolle varsin hyvin. Kun mielestäni vietiin aikalailla selkeästi Vaasa-Pori taistelu tuossa pari vuotta sitten niin kannattajien kuin hallienkin tunnelman kesken :)

Vaasalaisista ei kuulunut mitään seitsemännessä karsintapelissä. Oliko niitä edes hallissa?

Osu ja uppos ns?
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Tais nyt kyykytys mennä kyllä toisinpäin.

Turenkilaishuumori on vaikea laji.

Voipi toki olla noinki päin. Kirjoitettuna tollanen huumori ei vaan toimi. Itse uskon edelleen että AWelta jäi vaan jotain huomaamatta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tää vertauskuva IFK playoffseissa -ketjussa pisti kyllä hymyilyttämään. Nimimerkki J-Ko valaa uskoa jullileiriin vastalauseena porukan negailuille:

Jos mies rakentaa tuhat siltaa ja jää kerran kiinni runkkaamisesta niin mielestäni hän edelleen on sillanrakentaja eikä runkkari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös