Habat se kuin puskee hedelmää. Jonkin verran jo aiemmin noita jalostettu purkkeihin.
Tällä hetkellä kattiloissa kuplii paholaisen hillero, sekä hedelmäinen kastike.
Melko summittaisesti tulee tavaraa laitettua noihin, mutta laitetaan nyt omat summittaiset ohjeet näihin tekeillä oleviin.
Hillero:
Jokunen habanero
Pari paprikaa
Punasipuli
Reilu kasa sokeria
Valkosipulia.. Reilusti
Punaviinietikkaa kunnon loraukset
Suolaa himppu
Mustapippuria sopivasti
Kaikki kattilaan ja eikun keitellään aikansa.
Kastike:
Kaikki habat mitä löytyy
Mangoja pari
Sokeria.. Melko reilusti
Punasipuleita pari
Muutama tomaatti
Jotain muuta etikkaa, kuin väkiviinaa, Kunnon loraukset
Valkosipulia... Reilusti tottakai
Hintsaus suolaa ja mustapippuria.
Keitellään... Ja lopuksi porataan sileäksi.
Erinomaisen kovasti suosittelen vinyyli hanskoja habanerojen käsittelyn ajaksi. Mikäli haluat kuitenkin toimia ns. Paljaalla, niin älä herranjestas rapsuttele omia, taikka kumppanisi pissimisvehkeitä samoilla sormilla hetkeen. Tulee sanomista, taikka kihelmöintiä omissa vehkeissä!
Tällä hetkellä kattiloissa kuplii paholaisen hillero, sekä hedelmäinen kastike.
Melko summittaisesti tulee tavaraa laitettua noihin, mutta laitetaan nyt omat summittaiset ohjeet näihin tekeillä oleviin.
Hillero:
Jokunen habanero
Pari paprikaa
Punasipuli
Reilu kasa sokeria
Valkosipulia.. Reilusti
Punaviinietikkaa kunnon loraukset
Suolaa himppu
Mustapippuria sopivasti
Kaikki kattilaan ja eikun keitellään aikansa.
Kastike:
Kaikki habat mitä löytyy
Mangoja pari
Sokeria.. Melko reilusti
Punasipuleita pari
Muutama tomaatti
Jotain muuta etikkaa, kuin väkiviinaa, Kunnon loraukset
Valkosipulia... Reilusti tottakai
Hintsaus suolaa ja mustapippuria.
Keitellään... Ja lopuksi porataan sileäksi.
Erinomaisen kovasti suosittelen vinyyli hanskoja habanerojen käsittelyn ajaksi. Mikäli haluat kuitenkin toimia ns. Paljaalla, niin älä herranjestas rapsuttele omia, taikka kumppanisi pissimisvehkeitä samoilla sormilla hetkeen. Tulee sanomista, taikka kihelmöintiä omissa vehkeissä!