Jatkoajan leffakerho

  • 2 310 678
  • 11 991

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Elokuvaketjuun elokuvat vaikka Netflix-elokuvasta onkin kysymys...

Dolemite Is My Name

Vaikka olenkin suuri Eddie Murphyn ihailija niin en silti mielestäni vedä "kotiinpäin" kun sanon että tykkäsin kovasti. Varsinkin itse päällikkö vetää huikean roolin piiiiiiitkästä aikaa.

Myös muut roolisuoritukset olivat vähintään hyviä parhaana esimerkkinä veroasiantuntija Wesley Snipes veti hauskan roolin vaikka välillä vähän ihmetytti hänen valintansa.

Juonesta sen verran ilman spoilereita että vähän ehkä köykäisesti yritettiin rakentaa Rudyn motivaatiolle taustoja surkeasta lapsuudesta mutta se ammuttiin osuvasti alas "Kaikilla meillä on paska lapsuus mutta ei meistä sen takia tarvitse elokuvia tehdä."

Naurahdin pari kertaa oikein ääneen ja hymähtelin monta kertaa joten komediana suosittelen kaikille.

Jos laittaa leffan kategoriaan "näin tehtiin teknisesti paska kulttiklassikko" niin tämä pesee "the room"ista kertovan "disaster artist"in ihan 6-0 ja Eddie Murphylle kuuluisi miespääosan Golden Globe komediasta.

4/5 tähteä!
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Myös muut roolisuoritukset olivat vähintään hyviä parhaana esimerkkinä veroasiantuntija Wesley Snipes veti hauskan roolin vaikka välillä vähän ihmetytti hänen valintansa.
Snipes näköjään ottaa veropetostuomionsa hyvällä huumorilla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Eilen Yle Teemalta tuli eteläkorealainen zombieleffa Juna Busaniin, jota ajattelin ensin matkailudokkarin päälle katsoa vähän alusta. Katsoin sitten loppuun, oli yllättävänkin hyvä. Löytyy Areenasta.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Eilen Yle Teemalta tuli eteläkorealainen zombieleffa Juna Busaniin, jota ajattelin ensin matkailudokkarin päälle katsoa vähän alusta. Katsoin sitten loppuun, oli yllättävänkin hyvä. Löytyy Areenasta.
Zombie-genre on sikäli aika loppuunkaluttu (hah), mutta tuo on tosiaan hyvä elokuva genrestä huolimatta.

Jos elävät kuolleet silti maistuu, niin Zombie Strippers on kanssa kova. Kuten nimestä voi päätellä, mennään tietoisesti B-elokuvan puolelle, mutta eihän se haittaa. Pääosissa Robert Englund (eli "Freddy") ja Jenna Jameson (nimi joko on tuttu tai sitten ei).
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Se on sitten marraskuu 2019. Missä kaikki replikantit luuraavat?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuli tossa hiljattain katsottua Youtubesta leffa nimeltä Sleuth (1972). Leffa perustuu näytelmään joka näkyy siinä että elokuvassa on tasan kaksi näyttelijää ja elokuva on käytännössä pelkästään jutustelua. Juoni on aika simpeli eli dekkarikirjailija kutsuu vaimonsa rakastajan taloonsa vierailulle. Ryhdyin katselemaan leffaa kun sillä IMDB:ssä oli jopa 8,0 keskiarvo, ja huomaamatta siinä sitten 2 h meni. Pääosissa olleet Laurence Olivier ja Michael Caine oli helkkarin hyviä, ja molemmat saikin leffasta aikoinaan oscar ehdokuudet. Leffaa pystyy kyllä suosittelemaan kaikille niille jotka jaksaa katsoa yli 2 h leffan jossa ei ole yhtään actonia vaan pelkkää dialogia.



 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Terminator dark fate. Yllättävän hyvä, lähempänä tasoltaan 1 tai 2 osaa kuin muita osia...tai siinä välissä vähintään. Äksöniä olisi saanut olla vähemmän, varsinkin loppussa.
7,5/10.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Terminator dark fate. Yllättävän hyvä, lähempänä tasoltaan 1 tai 2 osaa kuin muita osia...tai siinä välissä vähintään. Äksöniä olisi saanut olla vähemmän, varsinkin loppussa.
7,5/10.
Kävin itse eilen katsomassa ja pidin. Aika suoraviivaista toimintaa oli, mutta näin suhteellisen stressaavan työviikon jälkeen oli erittäin mukava rentoutua tämän tyylisen mäiskeen parissa. Arska ja Linda täyttävät roolinsa paremmin kuin hyvin.
Juoni mukaili aikatavalla kahta ensimmäistä Terminatoria ja omasta mielestä kunnioitti kyseisiä elokuvia.
Last blood ja Terminator vain vahvistavat Syltyn ja Arskan asemaa niinä ikonisimpina toimintasankareina.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sleuth (1972)
Ja samaisesta elokuvastahan tehtiin uusintaversio joskus 2000-luvun alkupuolella. Michael Caine vaihtoi roolia ja näytteli elokuvassa tätä toista hemmoa. Vastaparina hänellä taisi olla Jude Law. Itselläni taitaa olla jäänyt väliin tämä aiempi versio.
 

Buster

Jäsen
Tätä uutta Terminaattoriakin ilmeisesti puuhaillaan kovasti sarjaksi elokuvia, mutta näinköhän siitäkään tulee mitään. Ennen Genisyksen ensi-iltaa taisi olla jopa alkutuotannossa pari elokuvaa vanhojen tahojen toimesta ennen kuin oikeudet siirtyisivät takaisin James Cameronille, mutta fanien ja kriitikoiden nuiva vastaanotto sai luopumaan suunnitelmista.

Kohkasin kaikki aiemmat osat läpi tässä ennen Dark Fatea ja nautin Arskan lempeästä sekä hauskasta esiintymisestä mainoskiertueella. Kuka tietää monessako tämän koko luokan elokuvassa lapsuuden suosikkini enää esiintyy ja kyseessä vieläpä the rooli, joka sinkautti Arnoldin oman aikansa "Dwayne Johnsoniksi", eli maailman suurimmaksi elokuvatähdeksi. Ja Arska vielä loi menestyksensä kovalla työllä, ehtymättömällä energialla ja raudanlujalla päättäväisyydellä vastoin odotuksia, koska lukemattomien elokuvaihmisten mielestä hänestä ei koskaan tulisi johtavaa miesnäyttelijää, sillä hänen kroppansa on liian iso ja aksenttinsa liian paksu. Mutta antaa edesmenneen Roger Ebertin listata sivullaan, miksi Schwarzeneggerista ehkä tuli niin iso tähti.

En voi kuitenkaan sanoa olevani Terminator-fani millään tapaa, koska katsoin osat 1 ja 2 viime viikkoa aiemmin viimeksi lapsena. Voin myös ottaa vastaan kuittia siitä, että tavallaan pidin Terminator Salvationista (toteutus on jollain tapaa heikonpuoleinen) ja myös riittävän viihdyttävästä Genisyksestä, jonka olen nyt nähnyt jo vissiin 3-4 kertaa. Dark Fatesta pidin vähiten, mutta todennäköisesti reagoin hieman ylinegatiivisesti koska saatoin hypettyä ja uudella katsomiskerralla suhtaudun siihen kenties leppoisammin. Se oli saman vanhan kierrätystä, johon alkaa sarjan kuudennen osan kohdalla jo hieman väsyä saati sitten, että näitä olisi tulossa vielä lisää. Mikään ei antanut syytä olla innoissaan tulevista osista. Lisäksi elokuva vajoaa, sillä siinä on liian vähän Schwarzeneggeria (olin jo luovuttanut ennen kuin ilmestyi) ja sitä myöten liian vähän huumoria (toimivaa sellaista), joka on ollut alusta asti kuitenkin olennainen tasapainottava osa elokuvan synkähköjen sci-fi elementtien ja isojen toimintakohtausten välillä. Isoa toimintakohtaustakin oli ja paljon, mutta ei mitään erityisen sykähdyttävää ja huolella rakennettua tai ainakaan erityisellä taidokkuudella ohjattua kamaa, mikä olisi naulaantunut mieleen. En osaisi kuvailla enää mitään toimintakohtausta ja mitä sen sisällä tapahtui edes suurpiirteisesti. Uusien hahmojen casting ihan metsään ja pahis, sekä hänen näyttelijänsä häviää 50-0 jo T3:sen naiselle puhumattakaan Robert Patrickista T2:ssa.

Onko tämä jatko-osa, vai remake, vai uudelleenvisiointi, vai miksikä tällaista outolintua sen turhauttavien alkuminuuttien perusteella kutsuisi. Kovasti sitä on yritetty päivittää relevantiksi vuodelle 2019, mutta se saa elokuvan vain tuntumaan entistä enemmän vanhentuneelta ja väsyneemmältä, koska tämä "uusi" on jo nähty muissa elokuvissa. Samaan aikaan mielestäni ehkä jopa huonoimmatkin noista aiemmista Terminaattori-elokuvista onnistuvat silti olemaan tietyllä tavalla ajattomia, kahdesta ensimmäisestä puhumattakaan. Onhan tämä jotenkin surkuhupaisaa, kun kerta toisensa jälkeen tuottajat ovat olleet ainakin Salvationista lähtien valmiina tekemään ison kasan Terminator-elokuvia ja kerta toisensa jälkeen lopputuloksena on jotain tällaista. Ihmiskunta ei koskaan opi ja ei koskaan luovuta.

Zombieland Double Tapista nautin valtavasti ja sitäkin varten katselin melko poikkeuksellisesti ykkösosan ja hyvä niin, koska se vain lisäsi nautintoa. Hahmokomedia toimii edelleen ja uuden mausteensa tuo Zoey Deutch arkkityyppisenä blondina, jonka naiiviuteen ja vilpittömään iloon on vaikea olla rakastumatta. Komedian lisäksi siis hahmosta alkaa nopeasti välittää. Lisäksi Emma Stone taustalla ehkä pidättelemässä nauruun purskahtamista oletettavasti jonkun pienen improvisaation seurauksena on aivan mahtavaa. Melkoinen cast siinä ykkösosassa on ollut. Juuri suosionsa räjähtämisen kynnyksellä olleet Jesse Eisenberg ja Emma Stone, sitten Woody Harrelson sekä Abigail Breslin, joka oli tavoitelluimpia lapsinäyttelijöitä.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kohkasin kaikki aiemmat osat läpi tässä ennen Dark Fatea ja nautin Arskan lempeästä sekä hauskasta esiintymisestä mainoskiertueella. Kuka tietää monessako tämän koko luokan elokuvassa lapsuuden suosikkini enää esiintyy ja kyseessä vieläpä the rooli, joka sinkautti Arnoldin oman aikansa "Dwayne Johnsoniksi", eli maailman suurimmaksi elokuvatähdeksi.
Erona tietysti se, että Arnold näytteli hyvissä elokuvissa, siinä missä The Rock on näytellyt pääasiallisesti huonoissa elokuvissa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Erona tietysti se, että Arnold näytteli hyvissä elokuvissa, siinä missä The Rock on näytellyt pääasiallisesti huonoissa elokuvissa.
Niin mielestäni Rockilla on kuitenkin on merkittävä määrä hyviä leffoja listalla. Fast and Furiouksista ( kieltäydyn kutsumasta niitä Hurjapäiksi) voi olla montaa mieltä, mutta en sanoisi niitä huonoiksi. Viihdyttäviä aivottomia leffoja kylläkin. Sitten sen päälle Jumanji ja Vaiana, jota ihan voi pitää ihan kunnolla hyvinä elokuvina. Pain & Gain on kanssa mielestäni hyvä. Muuten kyllä sitten aika meh tuotantoa, mutta on tuossa monta hyvää jo. Arskallakin niitä meh tuotantoa löytyy ja sitten kauheista kauhein Batman & Robin.
Ei ole tarkoitus siis vähätellä Arskaa, vaan vähän särähti korvaan tuo ettei the Rock ole ollut hyvissä leffoissa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Harvinaisen muovisilta ja väkinäisiltä ovat näyttäneet uusimman Terminatorin trailerit. Surullisen heikoilta suorastaan.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tätä uutta Terminaattoriakin ilmeisesti puuhaillaan kovasti sarjaksi elokuvia, mutta näinköhän siitäkään tulee mitään. Ennen Genisyksen ensi-iltaa taisi olla jopa alkutuotannossa pari elokuvaa vanhojen tahojen toimesta ennen kuin oikeudet siirtyisivät takaisin James Cameronille, mutta fanien ja kriitikoiden nuiva vastaanotto sai luopumaan suunnitelmista.
Samoin Terminator: Salvationin oli tarkoitus olla trilogian ensimmäinen, mutta huonot arvostelut ja katsojaluvut löivät suunnitelman jäihin. Eli Dark Fate on jo kolmas Terminator peräkkäin, joka on suunniteltu uuden trilogian aloittajaksi.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tuli käytyä katsomassa Tohtori Uni. En ole tätä kirjaa lukenut, joten ei ollut oikein mitään ennakko-odotuksia. Pidän muuten kuitenkin valtavasti Kingin kirjoista ja pidän myös todella paljon Kubrickin Hohdosta, vaikka se tunnetusti onkin Kingin vihaama tuotos. Tämä leffa onnistui yllättämään hyvin positiivisesti, eli erittäin Kingimäinen teos, mutta samalla tämä oli kyllä mielenkiintoinen tribuutti tuolle Kubrickin Hohdolle.

Tällaiset leffat varmasti jakaa paljon mielipiteitä, mutta mä tykkäsin kyllä kovasti.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Sweetheart

Niin ne yksin autiolla saarella leffat jne...



Mies ja nainen ajautuvat saaren rantaan selvästi haaksirikon kokeneina. Näistä mies kuolee heti kohta ja nainen jää saarelle yksin. Lupaavaa… mutta leffa ei ole mikään survivorelokuva, vaan jännäri/kauhuleffa, sillä saarella on mörkö. Kaikkien lajityypin sääntöjen mukaan sitä ei aluksi juuri näytetä.. No selviytymistä ja kun pari haaksirikkoista lisää tulee saarelle on soppa valmis..



Tästä tulee vähän mieleen ne kasarilla suoraan videovuokraamolevitykseen tehdyt leffat. Tähän mielleyhtymään toki vaikuttaa paljon se, että leffan musa on yhdenmiehen syntsamusaa samaan tapana kuin noiden silloisten VHS leffojen.. itse annan toki musiikista tässä kohtaa lisäpisteitä leffalle.



..joka nyt ei mikään mestariteos ole, sellanen pikkuleffa jossa ei yritetä liikaa ja siksi se pysyy kasassa. ”mörkö” on vähän pettymys lopulta, mutta niinhän ne tuppaa oleen…
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Niistä flashbackeistä tuli vahvasti "avataan nyt vielä että varmasti tajuatte"-fiilis myös minulle. Kun muuten elokuva kuitenkin jätti asioita auki ja tulkinnan varaan, niin tuo ei ollut tarpeellista.

Brucen vanhempien päätös lähteä ilman henkivartijoita ytimeen elokuviin, kun mellakkatunnelmat Gothamissa nousevat on melkoisen epäuskottava. Puhetta kun oli jo päivällä, että kaduilla on illalla iso mielenosoitus. Varmaan siellä kartanossa olisi ollut privaattiteatteri? Mutta miten muuten heidän kuolinkohtauksensa olisi sitten tähän saatu? Kun se nyt jostain syystä ilmeisesti oli pakko olla tässä, vai oliko? En ole lepakkomiessarjiksiin perehtynyt ollenkaan, joten mielestäni sekin on mahdollista, että se Jokeri, jota vastaan Bruce isompana kamppailee ei ole Arthur Fleck vaan joku aivan muu. Arthur vain innoitti. Ja oli Thomasin avioton lapsi, ja yhteydet siihen isä-Wayne sotki rahalla. Mutta se kait on jo kaanoninvastaista ajattelua...

Elokuvan kuvauksesta vastannut Lawrence Sher kertoi Zazie Beetzin hahmon jäävän henkiin. Aivan kuten aiemmat keskustelijat olivat huomauttaneet, Fleck tappaa vain niitä, jotka ovat hänelle ilkeitä.

Ja vielä: loppu vihjaa vahvasti, että koko juttu on vain vitsi Fleckin päässä. Mielestäni "se oli vain unta" on paskin rimanalitus, jonka tarinaansa voi laittaa, joten toivon, että joku keksii tuohon jonkin muun selityksen.

Linkki vie slashfilm.comiin
Spoilerissa tuosta Jokerista:
Mä en etukäteen tajunnut, vaikka olisi toki voinut, että on Fleckin harhaa. Toki kyseinen nainen vitutti ihan huolella, kun hehkutti kolmoismurhaajaa sankarina. Tuli oikeasti kihistyä penkissä, että kuka täysjärkinen ajattelee noin. Se alleviivaus oli tosiaan turhaa, kun naisen reaktio Arthurin istuessa penkillä paljasti, että ihan niin läheisissä väleissä ei ollakaan. Itsellä tuli tuo mieleen vasta hieman ennen kuin nainen makkarista ovelle tuli. Hyvä kohtaus pilattiin selityksillä, ja tuli vähän myötähäpeä tekijöitä kohtaan. Ei minusta mikään mestariteos ollut, ja tuollaisen harhaisen sekopäänkin näytteleminen on luullakseni suht "helppoa", vaikka vaikuttavaahan tuota oli seurata
 
Tässä huvikseni katson sivusilmällä Creed II viasatilta. Sivusilmällä sen vuoksi, että en vain pääse yli yhdestä asiasta, joka vaivasi jo aiemminkin näissä..

Eikö nyrkkeilyelokuvissa ole painoluokkia enää? Miksi laitetaan 79kg kaveri 110kg jannua vastaan? Silmälle tuo ero on ihan valtava ja veikkaan, että jos kävisivät oikeasti puntarilla, niin totuus olisi tarua ihmeellisempää. Itse asia olisi helposti hoidettavissa hakemalla saman kokoiset kaverit ja pitämällä huoli, että eivät ole yhtä aikaa normaalikokoisten ihmisten kanssa kuvassa. Niin asia hoidettiin Rockeissakin :)

Tämä olisi ollut aiemmin "näkemättä paskaa" -ketjun juttu, mutta nyt kun näen niin laitan tähän.

EDIT: Hivenen yllättäen sitten Rocky treenasi jannun rikkomalla lihakset ja luut, jonka jälkeen pystyi matsaamaan Rockyn taktiikalla torjumalla naamallaan. Pienelle evoluutiolle plussa eli nyt sentään kehässä ei jokainen lyönti osu ja osa menee suojaukseenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tulipa käytyä katsomassa tuo Terminator Dark Fate. Ihan kelpo rymistely ja kyllähän Linda Hamilton Sarah Connorin roolissa pyyhkii edelleenkin persettä kaikille naissankareille joita nykypäivän toimintaleffoissa usein on. Myös Arska veti ihan hyvin Terminatorin roolin, nyt toki rooli oli selkeästi erilainen kuin aiemmissa leffoissa.

Ei tuossa nyt varsinaisesti mitenkään pyörää lähdetty uudestaan keksimään, oikeastaan hyvin pitkälti sama tarina mitä ekassa Terminator-leffassa oli, mutta hieman erilaisilla vivahteilla. Mutta oli tämä nyt selkeästi paras kahden ekan Terminaattorin jälkeen, olkoonkin että pidän T3:stakin ihan kelvollisena ja olisi sinällään ollut hyvä päätös koko sarjalle... Mutta toisaalta kun se Sarah Connor oli kuollut siinä niin tavallaan tämä oli ainoa keino palauttaa Sarah tuonne mukaan.

Mutta ihan hyvä leffa oli. Sopivan suoraviivaista actionia ilman turhia kikkailuja. Toki itse toimintakohtaukset on nykypäivän mukaisesti välillä melkosita ADHD-poukkoilua. Mutjoo, sellainen 3/5 tai 7/10 tälle leffalle. Ei kahden ekan veroinen klassikko mutta hyvä toimintapätkä kuitenkin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mutta ihan hyvä leffa oli. Sopivan suoraviivaista actionia ilman turhia kikkailuja. Toki itse toimintakohtaukset on nykypäivän mukaisesti välillä melkosita ADHD-poukkoilua. Mutjoo, sellainen 3/5 tai 7/10 tälle leffalle. Ei kahden ekan veroinen klassikko mutta hyvä toimintapätkä kuitenkin.

Samaa mieltä, itsekin juuri eilen kävin katsomassa, ihan vaan kun tekele vaikutti kaiken taustatiedon perusteen oikein kunnon wanhan koulukunnan rymistelyltä. Jota se olikin, itse asiassa T2-henki (ja ensimmäisen myös) oli todella vahvasti läsnä, tämä oli todellinen tribuutti koko elokuvasarjan alkuperäiselle idealle ja tunnelmalle. Ja minä olen juuri sitä sukupolvea jolle T2 on elokuvahistorian suurimpia virstanpylväitä. Kyllä siis toimi kaikinpuolin, vaikka tietysti päävihulainen ei ollut niin ikoninen kuin Robert Patrick aikanaan.. mutta tokihan Linda Hamiltonilla nokittaminen täysin on varma nakki

Klassikoita on luonnollisesti enää nykypäivänä käytännössä mahdoton tehdä, mutta annan itse 8/10
 

Histo

Jäsen
Yllä puhutaan sitten Jokerista.

Olen itse tuon nähnyt, mutta voinee elokuvaa vielä näkemätöntä toki vähän ärsyttää, jos menee klikkaamaan tekstit näkyville ja esiin tulee juonipaljastuksia. Ja joo, sitä varten toki ne spoiler-tägit ovatkin olemassa, mutta yleensä sen aiheen sentään näkee ilman klikkailuja.
Pahoittelut, en kirjoitellessani hoksannut että vastaus on sen verran kaukana alkuperäisestä keskustelusta, että olisi pitänyt vielä otsikoida mistä kirjoitan.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Anna - 2000-luvun Leon.

Taas yksi tyhjäpää-malli yrittää luoda uraa näyttelijänä! Ei! Sasha Luss on IHQ, ja tekee samalla mielestäni vakuuttavan suorituksen vakoojatoimintapätkässä Anna. Uljas venäläinen pistää porukkaa nippuun minuutti per ruumis tahtiin. Kaksi tuntia oli täyttä tulitusta. Parasta Luc Bessonia 2000-luvulla. Tämä täytti täydellisesti odotukset. Genre huomioon ottaen 5/5.
 
Tuli eilen katsottua tuo Lars von Trierin leffa The House That Jack Build jonka pääosassa velmuilee loistava Matt Dillon.

Leffa oli hyvä(tosin ajoittain hiukan puuduttava) mutta totuuden nimissä on sanottava että välillä niin raaka ja vastenmielinen että täytyi pitää ihan tupakkatauko. Itse en mikään herkkiänahka yleensä ole väkivallan suhteen leffoissa mutta tässä tapauksessa mentiin jo rajoja hipoen mitä kannattaa näyttää ja mitä ei.

Ehdottomasti suosittelen katsomaan tämän kunhan muistaa että elokuva on sitten todellakin K-18 ja meno on sen mukaista.

Lisätään vielä sen verran että Matt Dillon kertoi jossain aviisissa että meinasi kieltäytyä Jackin roolista parin erittäin karmean kohtauksen vuoksi. Kun leffan näkee niin voi hyvin arvata mistä on kyse. Mutta ei niistä sen enempää tässä.

Tulipa katsottua innoittamasi tämä leffa ja kahdessa osassa tuli katsottua. Osin sen vuoksi, että oikeasti ei pystynyt antaa pyöriä, kun rouva oli samassa huoneessa :)

Elokuva oli juuri kuin mainosti. Triermäisen outo ja todella raaka. Ei pelkästään visuaalisesti vaan henkisesti tuo oli kyllä raskasta katsottavaa. Itselleni tämä elokuva oli muistutus, että ihminen kehittyy kasvaessaan. Nuorempana olisin katsonut tuon ohimennen, vaan nyt oli välillä melkoisen vastenmielinen olo. Elokuvaa ei voi sanoa minusta loistavaksi, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen. Tässä rikotaan tabuja, sekä totuuden nimissä sanottakoon ettei tämmöisiä montaa tule vastaan. Onhan saman tunnelman ja tyylin leffoja tehty muitakin, mutta liekkö koskaan näin hyvillä näyttelijöillä?

Vaikka siis en pidä leffaa loistavana, niin pidän tätä upeana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös