Jatkoajan leffakerho

  • 2 336 682
  • 12 066

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pan's Labyrinthin ja Orpokodin tuottajien uusi Agnosia tuli äsken katsottua. Kaunista kuvaa ja ihan mielenkiintoinen tarina, mutta ei kyllä muuten hetkauttanut suuntaan eikä toiseen. Melkoinen pannukakku.

Kannattaako Hierrolle antaa mahdollisuus? Vai onko sekin vai tuottajien nimillä ratsastamista?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Eilen oli mulla leffateatteripäivä. Kävin katsomassa ensin Pirates of the Caribbeanin uusimman version 3D-versiona. Mainittakoon tässä että en ole aikaisemmin 3D leffaa nähnyt. Ensimmäinen vaikutelmani oli se että tekstit hyppää silmille. Hetken sopeutumisen jälkeen kokemus oli kuitenkin ihan jees. Ei mitään mieltä räjäyttävää kuitenkaan mutta ei myöskään mikään pettymys.

Itse elokuva jätti vähän kylmäksi. Se oli ihan ok, mutta aika paljon samoja asioita kierrätettiin ja joitakin vitsejä myös mitä aikaisemmissa. Mulle jäi tunne että tarinaa kiiruhdettiin eteenpäin, mutta silti tempo ei ollut samaa tasoa kuin aikaisemmissa. Päälle parituntinen kuitenkin vierähti ilman pitkästymisen tunnetta ja elokuvana tosiaan ihan ok. Ilmeisesti POTC saagan parhaimmat ideat on jo käytetty aikaisemmissa osissa. Ian McShane oli hyvä valinta Mustaparran rooliin. Lisäksi pidin siitä etteivät merenneidot olleet yksiuloitteisia hahmoja. 3/5

Tuon leffan päädyttyä kävelin takaisin alas lippuluukulle ja sanoi lipunmyyjälle kuin teletappi konsanaan "uudestaan" ja valitsin Paul-leffan. Paul on se ulkoavaruuden vieras joka aikanaan tippui Roswelliin ja vietiin Area 51:n säilöön. Kaksi brittinörttiä ovat toteuttamassa unelmaan ja lähtevät ComiConin jälkeen asuntoautolla kiertämään tärkeimmät UFO-paikat läpi. Matkan aikana he törmäävät Area 51:ltä pakoon lähteneeseen Pauliin ja siitä alkaa erikoinen ystävyys. Road movie siis kyseessä ja aika hauska sellainen. Vielä huomattavasti hauskempi jos SciFi on lähellä sydäntä sillä moni vitsi avautuu huomattavasti paremmin kun tuntee tuota genreä hyvin. Tuntui hieman oudolta revetä täysin jollekin erinomaiselle vitsille kun muu sali oli aivan hiljaa. Esimerkiksi eräässä punaniskojen baarissa livebändi soitti Tähtien Sodasta tuttua Cantina Bandin musiikkia. Tätä suosittelen ehdottomasti muillekin. Saa nauraa, tulee hyvä fiilis ja olipa siinä kiva juonenkäänne lopussakin. 4/5
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vares-Pahan Suudelma ei ollut kovin kummoinen leffa ja sitä jopa on jossain kehuttu. Huhtikuun Tytöt on puolestaan haukuttu lähes kaikkialla, joten onkohan se sitten hyvä? Tuskin.
Tulipahan kuitenkin katsottua kotimainen leffa Juhannuksen kunniaksi.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Juhannukset jussiteltu ja omalta osalta siihen kuului kolmen elokuvan tuijottelut. Yksi oli kamalaa kuraa, yksi meni taustalal ja yksi oli onneksi äärimmäisen positiivinen yllätys.

Lauantaina tuijoteltiin Just Go With It. Ja menipä taas 117 minuuttia iavan hukkaan. Toki, kuka voi odottaa Sandlerin elokuvalta yhtään mitään. Osaahan tuo mies näytellä mutta ei komedioissa. Elokuva oli täynnä paskoja juttuja ja välillä tuntui että tämä oli tehty mainosvideoksi Brooklyn Deckerille. Ei hyvä ollenkaan. Jos jotain positiivista pitää keksiä, niin alun plastiikkakirurgialle vittuilevat läpät saivat nauramaan ja pikkutyttöä näytellyt Bailee Madison oli hauska. Arvosana sellainen 3/10.

Sunnuntai aloiteltiin Napapiirin Sankareilla. Kovasti olen tästä kommentteja kuullut ja eihän tämä ollenkaan niin huono ollut kuin pelkäsin. Ei mikään klassikko mutta katseltavaa ajanvietettä. Jotenkin vaan ei sopinut tuohon elokuvaan se sieltä vahvasti esille noussut globalisaatio-kritiikki. Kaikelle paikkansa jossa toimii, mutta tuon paikka ei ollut tässä. Propsit Pääkköselle, oli yllättävän hyvä historiaansa nähden. Jos ei parempaa tekemistä löydy, niin katsokaa ihmeessä. 6/10 napsahtaa tälle.

Viimeisimpänä sitten löytyi helmi. Easy A oli tämä teos. Teinikomediaa raikkaalla otteella. Hauskaa läppää ja ei niin kliseistä kuin nämä yleensä ovat. Ehkä vähän liian kiivastahtinen dialogiltaan mutta omassa genressään raikas poikkeus. Emma Stone on niissä elokuvissa, joissa hänet nähnyt, ollut melko mainio ja olihan tuo hyvä nytkin. Niin ja Stanley Tucci tuntuu tekevän hyvää työtä kaikessa missä on mukana. Tätä voisin suositella ja napsauttaa 8/10.
 

J.Petke

Jäsen
Lauantaina tuijoteltiin Just Go With It. Ja menipä taas 117 minuuttia iavan hukkaan.

Onneksi olkoon. Selvisit elokuvan loppuun..

Katselin tänään Get Him to Creek-elokuvan mikä oli ihan ok. Ei mitään jatkuvaa tykitystä mutta sopivat näyttelijävalinnat jaksoivat viedä elokuvan alusta loppuun. Hieman liian pitkä kyllä oli tämä raina mielestäni mutta ihan mukavaa katsottavaa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Machete tuli eilen katsottua ja suosittelen varauksetta niille jotka nauttivat järjettömästä väkivaltamässäilystä (kuten minä!). Huikeata huumoria väkivallan varjolla.

-Tinke-80
 

Crazy Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins & Winnipeg Jets
Onko jatkislaisilla suositella hyviä Michael Haneke -tyylisiä leffoja.

Haneken Bennyn video, Funny Games, Seitsemäs manner ja 71 katkelmaa erään sattuman kronologiasta olivat loistavia leffoja ja jotain tämäntapaista jos on suositella olen hyvilläni :)
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Onko jatkislaisilla suositella hyviä Michael Haneke -tyylisiä leffoja.

Haneken Bennyn video, Funny Games, Seitsemäs manner ja 71 katkelmaa erään sattuman kronologiasta olivat loistavia leffoja ja jotain tämäntapaista jos on suositella olen hyvilläni :)

No heti perään kannattaa katsoa ainakin kaksi Haneken tuoreempaa elokuvaa eli Kätketty ja Valkoinen nauha, jotka ovat omasta mielestäni ohjaajansa kaksi parasta elokuvaa.

Haneke on aika omalaatuinen ohjaaja ja vastaavia elokuvia muilta ohjaajilta ei ole kovinkaan helppoa löytää. Toki esim. Lars Von Trier on aika samanhenkinen ohjaaja, jonka elokuvat eivät kauheasti naurun aiheita tarjoa, ja häneltä varsinkin Breaking the Wavesista ja Antichristista löytää paljon samoja teemoja kuin Haneken ohjauksista. Gasper Noén loistava Irreversible kannattaa myös lisätä listalle.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Tänään tuli taas tuijoteltua kasa elokuvia. Nukkumaan on kaytävä niin mainitsen vaan parhaan päältä, eli The Kid. Tositapahtumiin perustuva kertomus pojasta, joka saa lokaa niskaansa enemmän kuin HIFK. Tarina, joka tietyllä tapaa ahdisti, mutta sai loppujen lopuksi hyvälle mielelle. Suosittelen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Machete ja Slummien miljonääri katsottu.

Machete oli parempi kuin The Expendables, joskin tuon elokuvan näyttelijäkaarti vakuutti paremmin allekirjoittaneen ns. paperilla.

Machete oli taas elokuvana parempi ja yllätyin että vanha kunnon Don Johnson oli mukana, ihan ok roolin kusipäisenä omanoikeuden rajavartijana. De Niron rasismimyönteisen poliitikon rooli oli myös ihan mukiinmenevä, joskin ihan himpun verran parempia suorituksia olen mieheltä aiemmin nähnyt. Trejo oli oma itsensä pääosassa, kuten myös Seagal, tosin tällä kertaa mies näytteli elokuvassa joka oli hyvä. :)

Naisvahvistuksista Rodriguez ja Alba täyttivät roolinsa oikein kivasti, etenkin pornahtava Rodriguez oli kivaa katsottavaa leffassa. Lohan meni siinä sivussa leffan aikana.

3,5/5 tähteä tälle.

Slummien miljonääristä odotin oikeastaan vielä vähän enemmän mitä sain. Elokuva oli hyvä, mutta ei mikään superhuikeus joka jää elämään ihmisten mieliin legendana, tai ainakaan näin ei allekirjoittaneella tee. Siltikin ihan hyviä näyttelijäsuorituksia, eikä oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa leffasta ole, paitsi että odotin ehkä hieman parempaa elokuvalta.

Hyvä elokuva mukavalla lopulla.

3,5/5 myös tälle.

Ps. Viimeinen kysymys oli aika hiton helppo noin suuren summan kysymykseksi, sitä tässä nyt kertomatta.

Edit:

Book of Eli katsottu, ihan mukiinmenevä elokuva oli ja Denzel veti jälleen kerran hyvän roolin, eipä ihan heti tule mieleen leffaa jossa mies olisi ollut surkea.

Juoni kohtuu peruskauraa, joskaan nyt ei ihan yleinen. Vähän Mad Max + Fallout-sekoitus tuli mieleen elokuvasta, tosin ilman autoja ja suurempia joukkoja ihmisiä ja suurempaa toimintaa.

Jos tätä nyt ei joku ole nähnyt, niin suosittelen katsomaan kun esim. tulee TV:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Pietilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Caps
Transformers 3

Tänään pitäsi käydä tarkastamassa uusin Transformers, jännä nähdä onko samanlaista juonituubaa mitä kakkos-osa, vai päästäänkö takaisin lähemmäs ykköstä, missä nyt oli vähän järkeäkin mukana. Tai no, riittää kunhan Optimus pistää pahista nokkaan niin, että hydrauliöljyt lentää ja teräs vääntyy!

E: Nähty on, ja lämpimästi suosittelen kaikille transujen ystäville :)
Elokuvan ulkoasuun ja 3d:hen on todellakin panostettu hurjasti, ja se näkyy.
Isolta screeniltä/fullHD-töllöstä kunnon kotiteatterilla varustettuna, niin ei mene hukkaan, ei kannata pikkuruisesta näytöstä telesynccejä kattoa, hukkaan menee elämys. Juonesta en sen kummemmin turise.

Aivot jättää kotiin leffaan lähtiessä, niin avot, ei varmasti harmita kävellä teatterista ulos. Itse elokuvalle annan 3/5, tehosteilla yms. sälälle 4,5/5.
 
Viimeksi muokattu:

tutzba

Jäsen
On kyllä todella huonoja leffoja tehty Millennium-trilogiasta. Ajattelin, että ensimmäinen olisi vain pientä hapuilua ja toisessa päästäisiin asiaan, mutta ehei. Ei tätä voi ottaa edes vakavissaan, kun näyttelijät ovat niin uskomattoman huonoja. Tai no paremmin voisi sanoa, että näyttelijät ja kirjan hahmot eivät kohtaa lainkaan.

Saa nähdä saadaanko ison maailman versiosta yhtään parempaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä todella huonoja leffoja tehty Millennium-trilogiasta. Ajattelin, että ensimmäinen olisi vain pientä hapuilua ja toisessa päästäisiin asiaan, mutta ehei. Ei tätä voi ottaa edes vakavissaan, kun näyttelijät ovat niin uskomattoman huonoja. Tai no paremmin voisi sanoa, että näyttelijät ja kirjan hahmot eivät kohtaa lainkaan.
Ehkäpä vika onkin - jälleen kerran - siinä, että menit lukemaan kirjat ensin. Minä en ole lukenut yhtäkään noista kirjoista, mutta nähnyt kyllä kaikki kolme leffaa, joista pidin kovasti. Varsinkin ekasta. Ja mitä näyttelijätyöhön tulee, niin kyllähän Noomi Rapace on aivan loistava Lisbeth Salanderin roolissa. Michael Nyqvist on melkoisen pökkelö ja ilmeetön, mutta kaiken kaikkiaan ruottalaaset hallitsevat kyllä hienojen leffojen tekemisen.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Millenium-trilogiasta olen itse nähnyt kaksi ensimmäistä osaa (Miehet jotka vihaavat naisia sekä Tyttö joka leikki tulella)

Ensimmäinen osa on - jossei nyt loistava, niin ainakin hyvä. Tunnelma on taattua ruotsalaistasoa ja tarina pitää hyvin otteessaan lopun ollessa todella jännittävä. Näyttelijöistä varsinkin Noomi Rapace ja Peter Haber vetävät roolinsa mainiosti.

Tyttö joka leikki tulella on sitä vastoin edeltäjäänsä selvästi vaisumpi teos. En nyt jaksa eritellä sen tarkemmin, mutta pienen pettymyksen elokuva tuotti. Tarinasta tuntui puuttuvan kaikki ne mitkä tekivät ykkösosasta hyvän, tai ehkä samojen teemojen kierrättäminen uudestaan ei enää napannut yhtä hyvin toisella kerralla.

Kolmososa (Pilvilinna joka romahti) on toki pakko katsella jossain vaiheessa, sillä on mielenkiintoista nähdä, miten trilogia saadaan niputettua kokonaisuudeksi. Kakkososa tuntui nimittäin aika irralliselta kaikista liitoksistaan huolimatta.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kaksi jälkimmäistähän on tehty tarkoituksena tv-/suora dvd-levitys.

Itse koin kirjat liian viimeistelemättömiksi, hyviksi toki. Mutta en itse lämpene aukeamansta jossa kerrotaan mimmin MacBookista

Odottelen innolla jenkkiversiota. Fincher ohjissa ja Reznor musapuolella toimi viimeksikin
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Elokuvan ulkoasuun ja 3d:hen on todellakin panostettu hurjasti, ja se näkyy.
Todellakin. Suvereenisti parasta 3D-kuvaa mitä olen nähnyt. Saatan jopa kääntää kelkkani #D:n suhteen, koska välillä oli aivan huikean näköistä. Muutenhan leffa oli sitä perussälää, mutta parempi kuin 2. osa. Jos tosiaan tällaiset leffat nappaa niin todellakin kannattaa isolta screeniltä käydä katsomassa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kakkososa tuntui nimittäin aika irralliselta kaikista liitoksistaan huolimatta.
Eikö ketään jäänyt häiritsemään kakkososan AIVAN HELVETILLISET aukot juonessa?

Spoileri, maalaa näkyväksi: Lisbethiä ammutaan n. 5 kertaa, jonka jälkeen hänet haudataan maan sisälle. Seuraavassa kohtauksessa Lisbeth vain ilmestyy ovelle. MITÄVITTUA??? En ole lukenut kirjoja, joten mulle jäi ainakin täysin auki mitä tuossa tapahtui.

Hommahan meni siten, että ykkösosan piti olla alunperinkin leffa, mutta kakkos- ja kolmososista kuvattiin TV:tä varten minisarjat samalla kerralla. Ykkösosa olikin sitten sen verran suuri kansainvälinen menestys, että minisarjat leikeltiin uudestaan leffoiksi, joka sitten osaltaan selittää mm. nuo juoniaukot ja sen, että taso laski dramaattisesti. Ykkösosa siis omastakin mielestä hyvä leffa, mutta kakkonen ja kolmonen oli aivan skeidaa.

Viimeaikoina katsotuista leffoista Sofia Coppolan Somewhere oli hyvä. Tyttöystävää tuli koulutettua The Fountainin merkeissä, ja se on kyllä edelleen yksi maailmanhistorian kauneimmista leffoista.

Viikonloppuna pitäisi mennä katsomaan von Trierin uusin, Melancholia. Onko joku jo ehtinyt tsekkaamaan tämän, onko hyvä?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tyttöystävää tuli koulutettua The Fountainin merkeissä, ja se on kyllä edelleen yksi maailmanhistorian kauneimmista leffoista.

Kaunein ja paras. Hienosti koulutettu! FullHD:na ja kunnon 5.1 soundeilla melkoinen kokemus ja elokuvana haikaisevan hyva, jos siihen paasee sisalle.

Vaimoa kans yritin kouluttaa kyseisella leffalla, ei se siita hirveasti tokeentunut vaikka ymmarsikin sen olleen hyva.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Todellakin. Suvereenisti parasta 3D-kuvaa mitä olen nähnyt.

...

Jos tosiaan tällaiset leffat nappaa niin todellakin kannattaa isolta screeniltä käydä katsomassa.
+1

Vähän tietysti kismittää, ettei Megan Fox ole enää elokuvassa mukana, mutta kyllä tuo uusikin töröhuulineen asiansa ajoi. 3d antoi tähän aivan uuden ulottuvuuden.

Hyviä pikku läppiä (enempää spoilaamatta tätä juonen rakentelun mahtiteosta) kuten alussa nähtävä Spock, Nimoy on tietysti myös Sentinel Primen ääni. Minua tosin ärsyttää nämä comic relief-autobotit. Miksei niitä pystytä tappamaan mutta sitten joku Ironhide voidaan? Oli myös mukava nähdä Soundwave ja Shockwave, vaikkei kumpikaan tietysti vastannut edes yhtään alkuperäistä. Ihme Matrix-lonkeroita.

Kokonaisuutena varsin hektistä 3d-cgi-actionia jotakuinkin jatkuvalla syötöllä alun käynnistelyn jälkeen.
 

Pietilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Caps
Transut 3 - SPOILEREITA

+1

Vähän tietysti kismittää, ettei Megan Fox ole enää elokuvassa mukana, mutta kyllä tuo uusikin töröhuulineen asiansa ajoi. 3d antoi tähän aivan uuden ulottuvuuden.

Hyviä pikku läppiä (enempää spoilaamatta tätä juonen rakentelun mahtiteosta) kuten alussa nähtävä Spock, Nimoy on tietysti myös Sentinel Primen ääni. Minua tosin ärsyttää nämä comic relief-autobotit. Miksei niitä pystytä tappamaan mutta sitten joku Ironhide voidaan? Oli myös mukava nähdä Soundwave ja Shockwave, vaikkei kumpikaan tietysti vastannut edes yhtään alkuperäistä. Ihme Matrix-lonkeroita.

Kokonaisuutena varsin hektistä 3d-cgi-actionia jotakuinkin jatkuvalla syötöllä alun käynnistelyn jälkeen.

Samaa mieltä näistä sivuhahmoista. Turhan humoristiseksi yritetty vääntää, varmaan pienempiä katsojia varten. Sävyltäänhän elokuva oli jopa synkkä verrattuna aiempiin leffoihin, mikä mielestäni sopi hyvin, mutta nuo "koomiset" kevennykset mielestäni pilaa muuten mukiinmenevää tunnelmaa. IMDB:stä kävin vakoilemassa kysymyksiä, niin hoksasin typerän juonenkäänteen mitä en aiemmin edes ajatellut, eli sen kohdan missä Bumblebee ja muut botit ovat vankeina. Jonkinnäköistä alustusta nyt jälkeenpäin olisin kaivannut kyllä siihen.

Megan Foxista sen verran, että en kyllä kaivannut yhtään, lähinnä rasitti edellisessä osassa se, kun muijasta ei saada irti muuta kuin pomppivat tissit ja huuto "SAM". Alussa olikin mielestäni hauskaa, kun pikkubotit puhuivat "She was a bitch'". Rose Huntington oli ihan hyvä, tosin rassasi hieman edellisestä osasta tuttu -taustalla listajyrä hempeily kun katsomme toisiamme ja näytämme katsojille että olemme rakastavaisia- kohtaukset.

Mutta tosiaan oli kyllä kirkaasti viihdyttävin osa koko trilogiasta. Saatan jopa huomenna käydä parin kamun kanssa rapsaviihteenä katsomassa uudelleen.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Harmi kyllä sinänsä että tuolla kokoonpanolla ei transformerseja enää tehdä, itse tykkäsin näistä kaikista kolmesta leffasta, vaikka hieman ärsytti että kesken äksön kohtauksen hypättiin Samin tai tämän rasittavan vanhempien hempeilyyn.

3D:nä tosiaan tuo leffa toimi aivan loistavasti, mutta juonellisesti tämä kolmas oli ehkä heikoin, Tässä oli sama virhe kuin kakkosessa, että "loppuhuipennusta" piti venyttää ja venyttää.. Ja sitten kaikki on ohi hetkessä. Toisaalta ei näitä nyt liian vakavasti kannata ottaakkaan, ja nämä leffan virheet jos niitä edes virheiksi voi kutsua on loppujen lopuksi aina pieniä. Täydellistä leffaa kun ei olekkaan. Mutta toivottavasti vielä saamme transformersit valkokankaalle ja niin että jätettäisiin tuota ihmissuhde hömppää vähemmälle.

Mielestäni Megan Foxia ei olisi tarvinnut korvata ollenkaan, eli siis olisi voitu hyvin jättää Sam yksin autobottien kanssa, olisi mielestäni toiminut paremmin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Illan leffoina The Tourist ja Vares - Pahan Suudelma, ärrältä Blu-ray kiekkoina.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
3D:nä tosiaan tuo leffa toimi aivan loistavasti, mutta juonellisesti tämä kolmas oli ehkä heikoin, Tässä oli sama virhe kuin kakkosessa, että "loppuhuipennusta" piti venyttää ja venyttää.. Ja sitten kaikki on ohi hetkessä.
Samaa mieltä tästä. Kävin leffan tänään katsomassa ja samat fiilikset tästä jäi kun tuosta Pirates kolmosesta; Meh, tässäkö tää oli? Leffa on ihan hyvää viihdettä mutta jotenkin tuntui että sisältöä ei ollut niin paljon kuin leffan pituus antaa ymmärtää.

Periaatteessa ihan ok leffa, ei sen enempää eikä vähempää. 3/5.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Sunnuntai-illan tärppi: RED, eli Retired Extremely Dangerous! Oli hauska, toimintaa riitti ja oli viihdyttävät näyttelijät. 8/10
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kaunein ja paras. Hienosti koulutettu! FullHD:na ja kunnon 5.1 soundeilla melkoinen kokemus ja elokuvana haikaisevan hyva, jos siihen paasee sisalle.
Lähimakuunissa leffasta on vain DVD-versio jossa tuntuu olevan ääniraitakin jotenkin kumman lässähtänyt, joka kyllä pistää v*tuttamaan aika urakalla :(

Mutta asiaan, eilen tuli käytyä katsomassa Melancholia, joka oli kyllä mielestäni oikeinkin katsomisen arvoinen leffa. Hiukan miinusta tulee siitä, että leffa on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen oli aivan turhan hidastempoinen eikä oikeastaan liittynyt pääjuoneen juurikaan mitenkään, samoin osan sivuosista näyttelijäsuoritukset oli hiukan turhan päälleliimattuja kaikkine typerine ongelmineen. Toinen osa olikin huomattavasti nopeatempoisempi ja kuljetti juonen eteenpäin, aina hemmetin hienoon loppukohtaukseen asti.

Ei nyt ehkä mene edes tämän vuoden parhaisiin leffoihin, mutta ehdottomasti suosittelen katsomista jos tämäntyyppisistä leffoista pitää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös