Jatkoaikaparlamentti – ehdokasasettelu

  • 25 879
  • 404
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Huorissakäyntiministerin tehtävän langettaisin kyllä pettterille, mutta tämä on vain mielipiteeni yksityishenkilönä, ei valtioneuvoston jäsenenä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mitenkä ilotalot?
Älä yllytä! Saattaa muuten meillä pian olla ilotaloministeri. Tiedämme kyllä, että siihen pestiin ei ole kuin yksi ja ainoa oikea ehdokas. Tosin, hänkään ei ollut vaaleissa mukana, enkä mielelläni tämän enempää heidänlaisiaan hallitukseeni nimittäisi, ettei aleta demokratiaa liiaksi polkemaan.

Oman arvioni mukaan lailliset ilotalot vähentäisivät massamurhien riskiä noin 80:llä prosentilla. Mielenterveyspuolella syntyisi suuria säästöjä. Ilotyttöjen mainetta pitää killottaa. On muutoin hankalaa, jos opo sanoo ysiluokkalaiselle jennalle, että sinusta tulisi varmaan hyvä huora.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Huorissakäyntiministeriys kuuluisi kai itseoikeutetusti pettterille, mutta pääministerihän näistä lopulta päättää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin hartaana kristittynä periaatteessa vastustan porttoloita, mutta toisaalta Maria Magdalena oli kuitenkin maksullinen nainen ja herramme palvelija ja voin itse käydä ihan erikseen (lähetys)saarnaamassa kurtisaaneille sitten ja huolehtimassa heidän sisimpänsä hyvinvoinnista.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kiitän luottamuksesta. Kun sain vielä vladin neuvonantajaksi, niin voitte olla varmoja että maanpuolustukselle koittaa paremmat ajat.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mitäpä päihdeasiainministeri @Pisin Kääpiö 186cm sanoo siitä, että vain muutama tunti alustavan hallituksemme julkistamisen jälkeen Hesari uutisoi tällaista: Maailma ei päässyt eroon huumeista - nyt pöydällä on kannabiksen laillistaminen. "Arvostelijoiden mukaan nykyinen idealistinen tavoite kitkeä kaikki huumeidenkäyttö maailmasta ei ole onnistunut, vaan johtaa väkivaltaisuuksiin ja ihmisoikeuksien polkemiseen."

Ei voi olla sattumaa, että uutinen julkaistiin juuri, kun tunnettu höpötupakan vastustaja ryhtyi päihdeasiainministeriksimme!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Uleåborgir: Opetus- ja mielenterveysministeri sekä Kalle Päätalo –ministeri.
- Tämä sovittiin suullisesti vaali-iltana kello 19.30. Tuskin epäilette hänen kykyjään noilla aloilla.

Tattis.

Haluaisin tuoda ilmi ohjelmani.

Opetusalalla tapahtuu mitä suurimpia muutoksia. ENSINNÄHI: pakolliset kasviruokailut kouluissamme loppuvat välittömästi, jos niitä jossakin vielä kehdataan harrastaa. Pakollisen kasvivaihtoehdon tilalle tuodaan aluksi läskistä ja voista käristetty ravitseva jankki, jonka avulla koululaiset jaksavat koko työpäivän. Käsityötunneilla on jatkossa tapahtuva puunkuorintaa kuorintaraudan ja petkeleen avulla, tyttöjen käsitöissä näpätään norsunvittuja ja koirannahkakinnaksia tukkimiesten tarpeisiin. Kotitalousopetuksessa harjoitellaan kolme vuotta kessäytyneiden särkien valmistusta, kesälomat lakkautetaan kokonaan, ja oppilaat sitovat välitunneilla lehtikerppuja. JOUTENOLOSTA EI KUNTA RUPPEA MAKSAMAAN. Talvella he hakkaavat havuja tunkiolle. Koulujen paskamakkeihin hommataan ensi tilassa hajusaipuaa, eikä tippuvaa käsidesiä tai muuta saatanan perkelettä. Koulujen lämmitys hoidetaan hirsiarinan päälle rakennetuilla uuneilla.

Niin sanotusta pakkoruotsista luovutaan välittömästi, ja sen sijaan kouluissa aletaan opettaa merimaihen levijää eli Oulun murretta. Merimaihen levijää opetetaan Oulun yliopiston ylimmäisessä voovingissa, jonne kaikki luokanopettajakoulutus siirretään heti. Jos jotakuta pykii, niin pykimällä pykiminen lähtee.

Mielenterveysalalla paneudutaan lääkkeettömään hoitoon, onhan sellainen muutia, eikäpähän ennenkään lääkkeillä mielenterveyttä hoidettu. Nyrkillä hoidettiin, köysillä hoidettiin. Ainoa poikkeus on viina ja kansvärkkitiput. Lääkekonjakkia aletaan viljellä ahneesti maamme mielisairaaloissa samoin avohoidossa. Mikäli jotakuta vaivaa sielullinen tuska niin perin, ettei nahoissaan pysy, on hoitona tietysti sakinhivutus, uitto koskessa tahi munniin tervaus. Koska tuperkkelipasilli on maastamme lähes häädetty mitä nyt Jyväskylästä, niin otettakoon Päivärinteen tuberkuloosisairaala erilaisten mielenterveysdiagnoosin alaisten käyttöön. Samoin muut hävinneiden tautien hoitoyksiköt kuten Lahden tyttölyseo. Erityisen vaikeissa tapauksissa voidaan käyttää säähköä, jota otetaan annoodista, mutta annoodi pitää muistaa ladata kirkolla.

Myös nääveli eli muu karva naamasta ajetaan pois, jotta sairas huomaisi valtuuksiensa olevan vähissä. Naisille leikataan polkkatukka. Mikäli jotakuta arveluttaa ko. keinojen käyttö, niin aloitan toki itsestäni. Laiskat eli heittäyksiin joutuneet löytävät työhalut jatkossa suota kuokkimalla. Tottahan suonkuokinta johtaa sameisiin jokivesiin, mutta minkäs teet. Kohen ei oo koskaan opetusministerinkään töissä asiat.

Iijoki-sarja määrätään pakolliseksi lukemistoksi jo esikouluun. Aapiseen on tulossa muutoksia, samoin matematiikan oppikirjoihin, jotta lapset oppisivat örmimään sievempiä puustaimia ja lumeroita.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Mitäpä päihdeasiainministeri @Pisin Kääpiö 186cm sanoo siitä, että vain muutama tunti alustavan hallituksemme julkistamisen jälkeen Hesari uutisoi tällaista: Maailma ei päässyt eroon huumeista - nyt pöydällä on kannabiksen laillistaminen. "Arvostelijoiden mukaan nykyinen idealistinen tavoite kitkeä kaikki huumeidenkäyttö maailmasta ei ole onnistunut, vaan johtaa väkivaltaisuuksiin ja ihmisoikeuksien polkemiseen."

Ei voi olla sattumaa, että uutinen julkaistiin juuri, kun tunnettu höpötupakan vastustaja ryhtyi päihdeasiainministeriksimme!
Koska tehtävässäni yhdistyvät sekä maa- ja metsätalouskysymykset että päihdeasiat, niin minun on helppo esittää ja viedä eteenpäin kattavaa kokonaisratkaisua.

1) Hampun viljely vapautetaan luvanvaraiseksi, eikä tässä kaikki. Järjestämme hampulle juuttaanmoiset kansalliset tukiaiset, sanovat EU-viskaalit mitä sanovat. Jokainen maitaan hampulle laittava ja kylvöstään sadon keräävä hamppuohjelmaan rekisteröitynyt toukohousu saa valtiolta ylimääräisen pilvipalkkion 400 €/ha, ainakin starttivaiheessa eli vv. 2016-2018. Tämä siksi, että laajamittainen tuotanto saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin. Tukea maksetaan alustavasti noin 100 000 hehtaarin kiintiöön saakka, eli valtion suora tuki viljelijöille olisi hampun osalta pieni mutta merkittävä 40 MEUR per vuosi kolmen vuoden ajan.

2) Suomeen syntyy hämmästyttävän nopeasti hampputeollisuusklusteri. Täällä ryhdytään valmistamaan pää usvassa mm. kannabispohjaisia lääkevalmisteita koti- ja ulkomaista käyttöä varten, hamppukuidusta saadaan raaka-ainetta kaiken maailman tekstiileihin ja vimpaimiin, hamppuöljystä saadaan voitelyöljyä ja Mietaa laitetaan markkinoimaan pilvenpehmoosta pioriisseliä.

3) Varsinainen huippausaine eli päihdekannabis jalostetaan vientiin ympäri maailmaa sellaisiin maihin, joissa kannabiksen vähittäismyynti on eriasteisesti sallittua.

4) Suomi varautuu Venäjän elintarvikeviennin asteittaiseen vapautumiseen. Valio määrätään salaisella ultimaatumilla lisäämään reippaasti THC:a Venäjälle vietäviin Viola- ja Oltermanni-tuotteisiin. Tällä pyritään siihen, että venäläisistä tulee ajan mittaan hitaita ja saamattomia hippiheikkejä, jotka tykkäävät hymistellä itsekseen sohvannurkassa. Sotahommat ja juupelinmoinen uhoaminen unohtuvat iivanoilta tyystin. Eräänä syksynä Putin lentää kurkiauran kärjessä kohti pilvimuodostelmaa ja katoaa iäksi.

5) Suomessa päihdekannabiksen myyminen, ostaminen, hallussapito ja käyttäminen pysyy tietenkin kriminalisoituna. Rangaistuksia kovennetaan optioilla. Koivuvitsaa hallussapidosta kiinni jääneille, kasvattajille tervaa ja höyhentä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Mites muuten, ajaako joku sitä asiaa että keppanan lisäksi saisi myös nelosta alkoholihyllyltä viinien lisäksi. Ja menemmekö ns. Saksan malliin alkoholin ikärajoissa vai kovennetaanko niinkuin Espanjan suuntaan?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Milloin se RKP ilmoittaa hallitukseen menostaan? Parlamentin täytyisi pian päättää ensimmäisestä(ja kaikkein tärkeimmästä) asiastaan eli NATO-jäsenyydestä, mutta pääministeri @Käyttäjänimetön totesi asiaa käsiteltävän vasta sitten, kun RKP on ilmoittanut hallituskantansa.

WE WANT NATO!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Milloin se RKP ilmoittaa hallitukseen menostaan?
Niinpä! Lähetin jo asiamiehen ottamaan selkoa, että missä RKP:n miehet kuppaavat. Niillä on juhannuksenvietto edelleen kesken. YouTubeen on ladattu pätkä heidän tämän hetken tilanteestaan. Siellä lukee, että tuo olisi muka 1.6.2010 kuvattua, mutta kyllä se on lähes livekuvaa suoraan Sverigestä. Linkki RKP:n juhlintaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Nyt on mennyt hieman pitkäksi teillä vaalivalvojaiset ja juhlinnat. Todellakin EI jollekkin natolle. Suomesta pitää tehdä itsenäinen valtio, mikä kykenee omillaan puolustautumaan sotilaalliseen ahdisteluun sekä sosialistisista maista, että demokraattisista maista.

Kannabiksen myynnin laillistamista kannatan ehdottomasti. Myynti vaikka Alkon tapaiseen putiikkiin ja verotulot meidän..eiku siis valtion pussiin. Sama juttu ilotaloissa. Myös työntekijöiden turvallisuus pystytään takaamaan paremmin. Tämän lisäksi ammattisairauksia ja niiden leviämistä pystytään valvomaan tarkemmin ja tämä on selvää säästöä sairaanhoitomenoista. Näin saataneen myös pitkäaikaistyöttömiä työn ääreen sillä löytyy niitäkin maksajia, ketkä maksavat kunhan edes saisi. Ihan sama onko se lahtivalas tai lahna. Tasa-arvoakaan emme saa unohtaa, joten jokaiselle jotain on löydyttävä. Lain sallimissa rajoissa tietenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mitä, onko puolueeni Perussuomalaiset jostain syystä ajamassa Natoon liittymistä? Ilmoitan vahvan eriävän mielipiteeni asiasta ja harkitsen jopa toiseen puolueeseen loikkaamista mikäli nykyinen puolueeni ajaa meidät Natoon. Äänestyksessä ainakin tulen olemaan Natoon liittymistä vastaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Nyt aloitan ankaran lobbauksen päästäkseni edustamaan puoluettamme ensi kesänä käytävässä presidentinvaalissa.
Presidenttikkilvasta puheenollen, näillä näkymin en tavoittele Keskustan presidenttiehdokkuutta ensi vuoden vaaleissa. Liikenne-ja viestintäministerin tehtävät ovat etusijalla.

Asiasta viidenteen, Anneli, Henna ja Jussi Brysselistä lähettivät faksin, jossa kerrotaan, että tarvitsemme EU-komissaarin. Kenelle pääministeri suo komissaarin paikan?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Suomen pakolaispolitiikkaan on otettava uusia tuulia. Suomessa kun halutaan keskittyä omista huolehtumiseen, niin yhdistetään sitten voimavaroja kääntämällä pakolaispolitiikka omalle puolelle. Ai miten? No Suomessa voidaan laittaa:

* uimakoulut pakolliseksi osaksi opetusta
* vankistetaan ennestään laadukasta laivateollisuuttamme
* pidetään ruotsi pakollisena ja tehdään siitä vielä pakollisempaa
* panostetaan maavoimien sijaan merivoimiin
* panostetaan läntiseen maanpuolustukseen
* yhdistetään laiva- ja puolustusteollisuutta
* tehdään soudusta ja uimisesta kansallislajeja (sori, Tahko Pihkala!)
* nimitetään Esa Sievinen ja Pertti Karppinen neuvonantajiksi sekä puolustusvoimille että urheiluasioista vastaaville

Tällä kaikella tähtäämme siihen, että kun lähtö tulee, niin suomalaisilla pakolaisilla ei tule Pohjanlahtea ylittäessä haaksirikkoja, uppoamisia ja hukkumisia kuten Välimerellä, vaan suomalaiset pakolaiset selviävät Ruotsiin asti kuivin jaloin tai ainakin reippaasti pyrähtäneenä.

Mikäli hallitukseen eksyy sosialisteja, kielletään uimahousujen maahantuonti ja aletaan tuottaa omia speedoja. Tokmannia mukaillen voivat olla vaikka sitte "Piitoja". Oikein vasemmistolaisessa vedossa voidaan myös kirjoittaa Tahko Pihkalan historia uusiksi, sehän huitoi melalla.

Tarkempaa ja ovelampaa suunnitelmaa laatiessa voisimme tietysti tehdä ns. kansapuskurin eli vaihtaa ruotsalaisten ja suomalaisten paikkaa. Volvot ja Ikean huonekalut täällä jo on, vaihdetaan liput salkoihin ja viilataan hieman karttoja. Malmo --> Malmi, Stockholm --> Kempele, Göteborg --> Uleåborg jne.

Heja...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Asiasta viidenteen, Anneli, Henna ja Jussi Brysselistä lähettivät faksin, jossa kerrotaan, että tarvitsemme EU-komissaarin. Kenelle pääministeri suo komissaarin paikan?
Kävin selaamassa Kalsarikänniketjua ja ensimmäinen sopivalta tuohon toimeen sopiva nimi on @pettter Ollaan hänen kanssaan nyt jo sovittu tuosta, joten hän siis suostui. Hän on paljon maailmaa nähnyt mies, käynyt junalla Vladivostokissa, bussilla Roskilden festareilla ja taitaapa olla joskus käynyt Tallinnassakin katsomassa paikallisia nähtävyyksiä. Sopiva ja pätevä!

Näille puoluekavereilleni muistutan, että eroamiskortteja ei ole suotavaa lätkiä saman tien ja hallituksen mm. puolustus- ulko- ja pääministeri ovat Nato-jäsenyyden kannalla. Saa äänestää tuossa asiassa itse kukin miten haluaa. Tulee mieleen se tarina, jossa kirurgit olivat tekemässä vaativaa leikkausta, kun sisään säntäsi lähihoitaja ja huusi: elekää skalpelleja ja tekniikkaa käyttäkö, mulla on pari loitsua ja homeopaattisia keinoja, hus hus!
 

Ralph

Jäsen
Kumpi on nyt ylempiarvoinen, Jatkoajan Moderaattorit vai pääministeri?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kumpi on nyt ylempiarvoinen, Jatkoajan Moderaattorit vai pääministeri?
Moderaattorit rinnastuvat Jumalaan eikä yksikään maallinen henkilö voi olla lähelläkään Jumalan statusta. Paitsi ehkä Juhani "Tami" Tamminen (omasta mielestään).

Kävi muuten eilen mielessä, että joku salkku annettaisiin myös nimimerkille Moderaattorit, mutta eihän mikään maallinen johtaja voi Jumalalle mitään salkkua antaa, se olisi jotenkin mautonta ja epäsopivaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kävi muuten eilen mielessä, että joku salkku annettaisiin myös nimimerkille Moderaattorit, mutta eihän mikään maallinen johtaja voi Jumalalle mitään salkkua antaa, se olisi jotenkin mautonta ja epäsopivaa.

Lisäksi tässä rikottaisiin selvästi vallan pyhää kolmijakoa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Näille puoluekavereilleni muistutan, että eroamiskortteja ei ole suotavaa lätkiä saman tien ja hallituksen mm. puolustus- ulko- ja pääministeri ovat Nato-jäsenyyden kannalla. Saa äänestää tuossa asiassa itse kukin miten haluaa. Tulee mieleen se tarina, jossa kirurgit olivat tekemässä vaativaa leikkausta, kun sisään säntäsi lähihoitaja ja huusi: elekää skalpelleja ja tekniikkaa käyttäkö, mulla on pari loitsua ja homeopaattisia keinoja, hus hus!

Poikkeuksellisesti myös ympäristöministeri on Naton kannalla, vaikkei se asia hänen toimivaltaansa kuulukaan. Joku roti sentäs, kyseessä oli kuitenkin meikäläisen top 20-teema näihin vaaleihin. Niin että kyllä minä lähden hallituksesta, jos ei sinne Natoon mennä.

Toki sellaisen asetelman hyväksyn, jossa liitymme osaksi Norjaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Yllä oli hyvä ehdotus. Toki Moderaattoreille pitää löytyä virka. Ehdotan SAK:n puheenjohtajuutta, johtamisopit ovat kuin 70-luvulta, mustavalkoisesti mutta epäjohdonmukaisesti roikutaan kiinni laadituissa säännöissä ja erityisesti tykätään käyttää valtaa, mutta vältellään vastuuta. Täydellinen kandidaatti ko. tehtävään. Sinällään ei parlamentaarinen virka, mutta vasemmistosiipi voi tehdä parhaansa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kerroin vaali-iltana, että Suomen pitää perustaa 50 000 henkilön nopean toiminnan joukot. Luin tänä iltana lehteä, ja kappas, nopean toiminnan joukot perustetaan. Linkki tämän päivän Ilta-Sanomiin. Ei toki noin isot koukot, mutta jostakin on aloitettava.

Aiemmin selvisi kannabis-asia, ja nyt tämäkin vielä. Onko tämä joku Truman show. Maailma mukautuu sen mukaan, mitä me täällä nk. runkkurinkihallituksessa mietiskellään.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Pelottavaa, sillä kaksi viikkoa sitten kerroin kaverilleni leffasta, "jonka nimeä en nyt muista". Nyt olen isoveljeni luona Espoossa ja kyseinen leffa löytyi minuutti sitten tuosta hyllystä. The Truman Show. Sitten saman tien avasin Jatkiksen ja täällä pääministerimme mainitsee Truman Show'n.

Mitä hallitus siis aikoo tehdä yliluonnolliselta tuntuvien sattumien ehkäisemiseksi? Tämä ei ole ensimmäinen kerta!

Jokin aika sitten, kenties siitäkin on pari viikkoa, kaverini lähetti viestin ja totesi törmäävänsä jatkuvasti sanaan "pompöösi". En ollut itsekään törmännyt kyseiseen sanaan pitkiin aikoihin, mutta taas kerran avasin Jatkoajan ja heti ensimmäisessä viestissä pompöösi. Eikä siinä kaikki, samaan aikaan televisiossa joku puhui pompöösistä.

Merkillistä. Pahoittelut, jos viestissä on sekava ulkoasu. Kiireessä kirjoitettu. Öitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös