Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jatkoaika valloittaa maailman!

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Old TJ, 27.01.2005 klo 00.46.

 1. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Voisiko P-Korean kohdalla tehdä jonkinlaisen konsensuksen. Eli vaikka siten, että siellä visiitillä oleva lähettää savumerkkejä kaverilleen joka on E-Koreassa ja tämä sitten ilmoittaa toisen puolesta Jatkoaikaan, että Kim-landiassa ollaan ja hyvin menee.
   
 2. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Lainaus:
  Luova ehdotus! Tosin saa kyllä olla iso ja musta savu, jos etelän puolelle näkyvän savumerkin haluaa lehauttaa tarkasti vartioidun rajavyöhykkeen pohjoispuolelta...

  Oletan että savumerkkien lähettäminen tulkitaan varmuuden vuoksi viestinnäksi vihollisvaltion kanssa, ynnä tulenteko on tietysti jo muutenkin sabotaasia. Näistä tulee luultavasti 25 vuotta linnaa, ellei mennä jo peräti paikallisten päiväsakkojen puolelle (= teloitus ampumalla).
   
 3. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  No oletkos siellä Panamassa tai Barbadoksella nyt? Ketjun idea käsittääkseni on se, että maan valloittaakseen viestin pitää lähettää juuri siitä valloitettavasta maasta käsin.
   
 4. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Tässä on juuri ketjun idea. Viesti pitää lähettää sieltä maasta missä on.

  Jos olisi kyse vain siitä missä on käynyt, voisin lisätä listalle ainakin Gambian ja Libyan, mutta kun ei.

  Itseäni lievästi harmitti kun olin aikoinaan Kuubassa ja sitten vihdoin sain nettiyhteyden auki, niin laitoin ensin yyveen eräälle jatkislaiselle. Sitten aloin laittamaan viestiä tähän ketjuun, eikös panneet poikki yhteyden. Sen jälkeen en sitten enää vajaan kahden viikon aikana saanut nettiyhteyttä auki. Ei edes rahalla Varaderostakaan.
   
 5. Lutakon Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
  Kohta paasee osallistumaan oikeastikin tahan ketjuun. Keski-Amerikan turnee alkaa viikon paasta. Talla hetkella Losissa, mutta Honduras, El Salvador, Costa Rica, Panama ja Karibian saaria tulossa. Matkapaivakirja on muuten osoitteessa minnetuulikuljettaa.blogspot.com
   
 6. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Pitkä on matka ollut ja paljon on maileja vielä edessä. Mielenkiintoinen osuus matkasta alkaa nyt sitten väli-amerikassa. Hyviä tuulia!
   
 7. AnaMasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahko
  Lainaus:
  Mulla on kova yritys päästä Kimi Kakkosen satavuotispippaloihin keväämmällä. Taitaa tosiaan jäädä tämä ketju ulottumattomiin. Tai mistä sen tietää, jos vaikka hotelliin olisi tuohon mennessä pykätty joku nettipääte ihan ylpeysmielessä. Tuskinpa.

  Ei mene putkeen tämä kullinmittaus. Grönlanti multa jo hylättiinkin ja Transnistriassa ei toiminut silloinen liittymä (Saunalahti). Kai sekin oltaisiin hylätty, mutta siitä oltaisiin kyllä väännetty.
   
 8. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Älä välitä. Noita sattuu. Itse kirjoittelin 6v sitten Unkarista Jatkoaikaan, enkä tajunnut tarkistaa, että tuota maata ei oltu valloitettu. Sitten viikkoa myöhemmin kirjoitin tähän ketjuun terveiset Prahasta, mutta sitä ei jostain syystä hyväksytty Tshekin valloitukseksi. Joitain sorretaan, mutta minkäs sille mahtaa. Sen kanssa oppii elämään.
   
 9. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Jäi vähän epäselväksi tuo lähtötilanne. Etkö ottanut ollenkaan matkalaukkuja mukaan? Joku tuollainen epämääräinen kangaskassi ei mielestäni korvaa matkalaukkua. Kaikki rypistyy, eikä pysy järjestyksessä. Jos tuolla on ideana ajaa niin eikö matkalaukku voisi olla koko ajan takakontissa. Matula muuten jää kuulemma vuoden päästä eläkkeelle ja on ostanut matkailuauton, jolla aikoo ajaa Alaskasta Tierra del Fuegoon. Vuoden aikoo olla reissussa.
   
 10. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Katos. Meikäläinen menossa toukokuun alussa Pohjois-Koreaan, notta jos jotain siellä toimii niin tulee kova kisa kumpi saa tänne kuitattua, heh.
   
 11. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Lainaus:
  Kappas, kuinka tuollainen reissu järjestyi? Toivotaan että pääset postaamaan tähän ketjuun, siinä voikin olla haastetta.
   
 12. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Lainaus:
  Ihan Olympiamatkojen kautta itse hoidin tuon. Eli Pekingiin ja sieltä sitten junalla Pohjois-Korean puolelle ja takaisin samaa reittiä. Pääsee kuulemma ainakin laskemaan seppeleen suuren Johtajan patsaalle jne. Noh, katsotaan miten käy.
   
 13. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Ei suoraan liity tähän maailmanvalloitukseen, vaikka Porista tämä viesti kirjoitetaankin.

  Mielenkiintoinen löytö oli erään ruotsalaisen toimittajan matkakertomus ns. pahan akselin maista. Hän siis oli työn puitteissa noissa maissa. Pohjois-Korea on yksi, ja kuvaus oli erittäin mielenkiintoinen.

  Tästä linkistä Granumin sivulle ihminen löytää lisätietoa (Salzinger, Caroline: Terveisiä Pahan akselilta). Oli minulle erään joulun löytö Citymarketista.
   
 14. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Lainaus:
  Erittäin mielenkiintoinen reissu tulossa. Laita ehdottomasti tänne matkaraporttia.

  Seppele tai paremminkin pieni kukkapuska Johtajan patsaalle ei ymmärtääkseni ole "pääsee" vaan "joutuu". Tai voi se pääsemistäkin olla jos sattuu olemaan kovasti pro juche, mutta joutumista siinä mielessä että se on kaiketi pakollinen ohjelmanumero ulkkarivieraille.
   
 15. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Faija käväs Pohjois-Koreassa tuossa keväällä, oli matkassa Suomen liikennetoimittajaliiton (tai jokin vastaava) toimittajien kanssa. Kaikille piti keksiä jonkinlainen titteli, faija tais olla jonkinlaisen firman hallituksen puheenjohtaja, sillä länsimaisia toimittajia ei kovin helposti maahan päästetä.

  Tällä sivulla on tuon reissun matkaohjelma, aikamoista meininkiä kyllä, kun lukee tuota matkaohjelmaa sekä Pohjois-Koreaa koskevaa ennakkotietoa. Silkkaa huikeutta.

  Puhelin oli suljettuna koko Pohjois-Koreassa olon ajan, vissiinkin turvallisuussyistä.
   
 16. mice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Flames, Juventus, Parma
  Lainaus:
  Niin, tuossa linkittämässäsi ohjeistuksessahan mainittiin jopa, että kännyköitä, läppäreitä ja GPS-laitteita ei saisi viedä maahan lainkaan, vaan ne piti tässä tapauksessa jättää hotelliin Kiinaan.
   
 17. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Kyllä! Vaadimme selostusta tapahtumista, jos Red Label pois maasta pääsee. Sieltä Jatkoaikaan kirjoittaminen voisi olla yksi ihmiselämän viimeisistä teoista.

  Tuo seppele on pakollinen, ja linkittämäni kirjavinkin mukaan paikalliset saattavat hermostua, jos patsasta tervehtii tai muuten tekee ylimääräistä pelleilyä toimituksen aikana.
   
 18. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä ihan mielenkiintoinen dokumentti matkasta Pohjois-Koreaan: Vice Guide to North Korea. Ihan mielenkiintoista olisi käydä tuolla.
   
 19. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Näinhän tää menikin, muisti teki tepposet. Eli Kiinan puolelle jäi.
   
 20. Lutakon Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
  Kyllahan se nain on, etta pohjois-koreasta ei nettiin paase. Itsellani oli hankaluuksia paasta esim. ylen sivuille jo kiinassa. Taytyi erikseen kayda kysymassa lupa kyseiselle sivustolle. Lupa heltyi, kunhan natisti pyysi. Tama oli v. 2005

  Hauskin asia Kiinan liittyen koski autoja. Vuonna 1990 kuuluisaa kiinalaista professoria pyydettiin takaisin opettamaan Pekingin yliopistoon. Proffa yhdysvalloissa asuneena pyysi vuosipalkakseen miljoona dollaria ja auton. Dollarit olivat okei, mutta miksi kummassa tarvisit autoa. Vuonna 1988 Pekingissa oli vain 2 autoa yksityisen ihmisen omistuksessa. Nykyaan taidetaan pyoria miljoonissa yksityisten omistamissa autoissa.
   
 21. Lutakon Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, PS Kemi Kings
  110. Honduras

  Jouluiset terveiset Hondurasista. La Ceibassa viela, mutta jouluksi Utilan saarelle sukeltelemaan.
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Näyttää muuten Honduras todella hienolta paikalta Googlen kuvien perusteella. Eikä tuo sukeltelukaan pahalta vaikuta.

  Ei taida tulla lunta jouluksi.
   
 23. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Samaa olen ihmetellyt. En tajua, miksi kiinalaisilla pitäisi olla autoja, jos ennen on pärjätty polkupyörillä. Olisi paljon vähemmän saasteita, jos kiinalaiset eivät autoilisi.
   
 24. Bbird80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Terveisiä Hong Kongista. Ei varmaan uusi valloitus, muttei löytynyt haulla.
   
 25. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Hakutoiminto on ymmärtääkseni out-of-order toistaiseksi. Liittyy jotenkin päivityksiin ja muistaakseni Ylläpito ilmoitti että kestää jonkun aikaa ennen kuin taas futaa.

  Mutta kiva hauskaa Hong Kongissa. Minullakin on tuttuja siellä.