Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jotain tarttis tehdä, ja vähän äkkiä. Esim. pari ukkoa (Dyk, Kangasniemi) poppareille ja Engberg & And vaikka vetämään muutaman pelin neloseen.
Ja tässä mahtavassa ideassa Petrell ja Keränen nousevat 3.ketjuun vaikka molempien oikea paikka olisi Nordiksen yläkatsomossa mahdollisimman kaukana kaukalosta.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja edelleen joku kysyi valmentajako ne maalit tekee. Ei tee, mutta mitä vittua se valmentaja siellä tekee???
Kun katsoo tuota HIFKn nimilistaa, niin luulisi sen tekevän väkisinkin pari maalia per peli, vaikka sillä ei olisi koutsia ollenkaan. Sen verran kokeneita pelaajia joukkueessa, että luulisi näiden osaavan sopia muutamat peruslähdöt ja yyveekuviot, joista tuolla yksilötaidon määrällä verkko heiluisi satavarmasti. Eli pitäisikö Pikkaraisen nyt vaan sanoa, että unohtakaa kaikki mitä treeneissä on sovittu ja menkää vaan kentälle pelaamaan hokia. Vähän Törmäsen filosofialla siis eteenpäin.
 
Fantastista.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
En ole potkujen kannalla kuin vasta sitten jos joku todellinen huippunimi saadaan tilalle. Karri Kivi ei tätä ole. Jukka Jalonen olisi. Vaihtaa ei kannata vaihtamisen ilosta, nyt mennään Pikellä ainakin tämä kausi. Jos kausi on todellinen pannukakku miltä nyt pahasti näyttää niin kauden jälkeen potkut, mutta taas sama homma. Vain jos joku huippunimi saadaan tänne. Jos ei saada niin ei ole mitään järkeä lähteä vaihtamaan ja murentamaan taas rakennettuja asioita.

Tom Nybondas oli huono utj. Mielestäni suurin virhe häneltä oli potkia Törmänen pois Selinin tieltä. Nybondas ei pystynyt myöntämään omia virheitään tuolla kaudella vaan sysäsi kaiken paskan valmentajan niskaan ja heitti tämän bussin alle. Isossa osassa oli myös kapteeni Lennart Petrell. Nybondas oli jo aikoja sitten tehnyt itsestään pellen, mutta tuo oli itselleni yksi monista lopullisista niiteistä miehen kohdalla. Toivottavasti Tobias Salmelainen ei toimi samoin.

Nybondas oli ilmeisesti lähellä potkia myös Kari Jalosen kauden 2009-10 jälkeen, onneksi syystä x tai y näin ei kuitenkaan käynyt. Nybondas palkkasi myös Summasen, voidaan sanoa ettei Nybondaksella ollut mitään tajua siitä miten urheiluseuraa rakennetaan ja johdetaan.

Salmelaisen pitää seistä nyt Pikkaraisen takana, pahinta olisi mennä vaihtamaan Pikkarainen johonkin keskinkertaisuuteen ja olla myöntämättä omia virheitään. Joukkue ei ole täydellisesti rakennettu ei lähellekään ja siellä on liian monta hutihankintaa, mutta vaikea nähdä joukkueen olevan myöskään noin huono kuin mitä sarjasijoitus on. Niin utj kuin valmentaja ovat epäonnistuneet, ei ainoastaan toinen!

Kuten olen nyt tässä monen monta kertaa sanonut niin ainut milloin näkisin valmentajan potkut aiheelliseksi on jos jonkun huippuluokan valmentajan kanssa päästään sopimukseen. Muuten ei ole mitään järkeä lähteä potkimaan Pikeä pois vaan keskittyä yhdessä kääntämään kurssi ja laskea sen varaan, että myös ensi kaudella Pike on puikoissa.

Mädät omenat tulee tiputtaa joukkueesta pois sitä mukaan kun se on mahdollista ja antaa Pikelle mahdollisuus onnistua. Toki kun kyseessä on huippu-urheilu niin myös joskus on osattava olla tyly, mitään Jukka Jalosen tyylistä valmentajaa ei tule ohittaa sen perusteella, että halutaan olla kiva!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Suosikkijoukkue
IFK & NYR
Ja tässä mahtavassa ideassa Petrell ja Keränen nousevat 3.ketjuun vaikka molempien oikea paikka olisi Nordiksen yläkatsomossa mahdollisimman kaukana kaukalosta.
Niin siis tarkoitus oli, että sais vähän heräteltyä porukkaa jos ei muu näytä auttavan. Tässä on nyt 9 peliä harjoiteltu ja 1 tehty maali edellisessä kahdessa pelissä - ei vois paljoa huonommin onnistua maalinteko vaikka siellä olis puol jengiä Kolleista..
 
Heljanko! Sjung hopp faderallan lallan lej o IFK sjung hopp faderallan lallan lej!

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tapparan (yhdessä niistä) kriisissä 11-12 siirrettiin Sami Hirvonen sivuun kakkoskoutsiksi ja Dufva tuli tilalle ja muistikuva oli, että pelaajia lappasi sisään ja ja ulos. Tulos: Sijoitus 12 ja taisivat tehdä aika pahasti turskaa.

Rautakorpi on muistaakseni ollut kaksi kertaa syksyllä "Kriisissä" ja sai rauhassa rakentaa ja keväällä taisi molemmilla kerroilla tulla ainakin välieräpaikka?

En muista sitä ekaa niin hyvin, mutta googlaamalla löytyi tuo video, jossa HIFK sitten avitti ne pois kriisistä ja Rautakorpea haastatellaan:


En mä nyt loputtomiin halua puolustaa Pikkaraista, mutta musta ymmärrettävien potkujen tunnusmerkit eivät kyllä vielä täyty. Nyt on kipsiä ja gorillaa, mutta kyllähän toi jengi ainakin vielä eilen tuntui taistelevan jengille.

Jos sitten kengitään, niin kuka Pikkaraisen tilalle? Kivi? Entäs jos sekään ei saa tota toimimaan? Kengitäänkö se sitten tammikuussa pois? Siinä jäisi palkkavelvoitteita parin huippupelaajan verran. Ei tarvitsisi enää miettiä vahvistuksia ja olisi ensikin vuonna kassassa vajetta.

Eli samaa mieltä @Walkin kanssa: Jos Jukka Jalosen tasoisen kaverin saisi, niin mikä ettei, mutta taitaa olla menossa ihan muualle. Mihinkään keskinkertaisuuteen ei kannata Pikkaraista vaihtaa. Siinä menee vain seuralta uskottavuus jos ja kun se mahdollisesti Dufvamaisesti dyykkaa. Menisin nyt vain syteen ja saveen tämän konseptin kanssa. Jos tulee välikausi niin sitten tulee. Ehkä seurassa opitaan jotain. Sellainen "kengittiin Pikkarainen ja sitten päästiin hyvin Kivellä puolivälieriin häviämään Tapparalle" olisi paskin mahdollinen outcome. Sitten Pikkarainen julistetaan syylliseksi ja Kivelle sorvataan 2+1 diili. Ja mitenköhän taas ensi syksynä käy?

Musta tuolta pitää nyt sitten vaikka yhden paskakauden aikana ulostaa vapaamatkustajapelaajat. Jos ei riitä niin ei riitä ja UJ saa nyt katsoa peiliin, että joskus tulee sorvattua huonoja diilejä. Silloin pitää vain vapauttaa se pelaaja eikä roikottaa tuolla tuhoamassa kokonaisuutta.

No mitä sitten tän kauden eteen?

En tämän päivän peliä nähnyt ja niin sadisti en ole, että katsoisin sen tallenteelta, mutta nyt olisi aika tehdä muutama harkittu pelaajasiirto silläkin uhalla, että mönkään menee. Alisuorittajista jotkut poppareille ja junnuja tilalle. Junnut sentään tuo usein energiaa ja sekopäistä yritystä.

Sitten voisi yrittää ulostaa kolmikon Tallberg, Keränen ja Petrell. Jälkimmäinen nyt varmaan lähtee vain sitten kun joku klubi-isännöinti kutsuu, mutta jos sen nyt alkuun istuttaisi poppareilla sen 20 peliä, niin ehkä alkaisi himottaa lähteä Saksaan lopettaa uraa. Noissa kolmessa on varmaan ainakin 200k kiinni ja sillä on saatu yksi syöttöpiste. Tuolla 200k saisi kyllä jostain yhden maalineduspelimiehen. Siis sellaisen, joka ei pelaa 0+0 -4 kautta. Sitten loput kaksi voi paikkaa junnuilla. Dykille antaisin vielä jouluun asti aikaa. Se on sentään mestoilla.

Pakistossa Motin vaihtoon, koska sen ehkä saakin vuokrattua jonnekin Ruotsiin. Täten sen "Auvitun" lisäksi sisään tulisi yksi "Aulie". Toisi vähän kilpailua tuohon pakistoon ja siinä olisi Ahosella ja Lyytisellä peiliin katsomisen paikka.

En sitten osaa sanoa missä vika jos tämä ei riitä.

Sitten se näyttäisi jotenkin tältä. Laitan mukaan myös potentiaaliset junnut, jotka voi käydä herättelemässä noita nukkuvia kavereita:

Sallinen-Paajanen/Heljanko-Turunen
Saarinen-Jääskä-Dyk
"Wärn"-Lundell-Kangasniemi/Norgren/Myllylä
Åsten-Nykopp-Kukka/Janhonen/Engberg

Kousa-Varakas
"Aulie"-Auvitu
Winberg-Ahonen
Lyytinen/Laakso


Ai niin maalikoosteesta näin jotain positiivistakin, että siinä Dykin hylätyssä maalissa tänään oli vastustajan maalilla kolme ukkoa. Kerta se on ensimmäinenkin. Tuollaista lisää. Mutta negatiivisena, että mitäköhän vittua se meidän viisikko ajatteli 6-5 pelissä. Jokainen pelaaja tässä sarjassa tietää, että Haataja osaa vetää ja usein odottaa sitä kiekkoa tuossa tilanteessa. Jäi Kousa sitten siihen maalineduskundiin kiinni....
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ja edelleen joku kysyi valmentajako ne maalit tekee. Ei tee, mutta mitä vittua se valmentaja siellä tekee???
Valmentaja on aina vastuussa kokonaisuudesta ja jos joukkue ei tee maaleja on valmentaja vastuussa siitäkin. Kohta kriisi-Ilveskin ampaisee ohi ja meillä jatkuu matka kohti jumbosijoja. Ilves teki oikean ratkaisun ja nyt olisi IFK:n aika toimia samoin. Ennen kautta ajattelin, että tämä joukkue voi taistella mestaruudesta, Pikkaraisen johdolla se ei tule tapahtumaan. Kenkää.
 
Pistepörssikeinottelija

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos Pikkarainen laitetaan pois niin Salmelaisen pitää ottaa vastuu ja lähteä itsekin samantien. On kuitenkin Pikkaraisen valinnut. En tiedä miksi näitä kakkoskorin valmentajia on pitänyt yleensäkään meille hankkia?
Omasta mielestä Pikkaraisen pitää saada jatkaa ja Salmelaisen uudistaa joukkuetta.
 
Isis naiset radikalisoituvat Suomessa niin paljon että lähtivät Syyriaan.
Nyt ne halutaan takaisin etteivät radikalisoituisi siellä leirillä.

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska joukkuetta ei voi vaihtaa, mutta valmentajan voi, niin: Pikkarainen ulos. Ei tää huonommaksikaan voi mennä. Se on aivan sama ollaanko sijoilla 10 vai 15. Tämä kortti on nyt nähty.
 
Tut&Töt-kiekko ©Tant Gredulin

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos Pikkarainen pistetään ulos, niin seuraava selkeä ison profiilin vaihtoehto olisi Karri Kivi. Mutta olisiko Kivi sopiva IFK:n valmentajaksi? En olisi tästä yhtään varma.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos Pikkarainen laitetaan pois niin Salmelaisen pitää ottaa vastuu ja lähteä itsekin samantien. On kuitenkin Pikkaraisen valinnut.
En laittaisi hanttiin, jos Salmelainenkin lähtisi, mutta ei valmentajan vaihtaminen mielestäni automaattisesti tarkoita utj:n lähtemistä samalla ovenavauksella. Palkkasiko Salmelainen Selininkin? Vai oliko se Nybarin älynväläys?
 
Pistepörssikeinottelija

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
No se on nyt varmaa, että Pikkarainen ei 10 ottelun jälkeen lähde mihinkään. Eikä edes 11 ottelun jälkeen. Salmelainen tekisi itsestään täysin täysin idiootin ja asettaisi myös itsensä aika kuseen. Taas oltaisiin uuden projektin äärellä. Väitän, että siellä tapahtuu ulos - sisään liikettä pelaajistossa ennen Pikkaraisen monotusta.

Tapolan esimerkki kuten myös Tukka-Jukan kriisit osoittaa kärsivällisyyden mikä seuran sisällä on ollut. Ei se fanien huuto siitä eronnut mikä täällä on nyt käynnissä. Toivon IFK:lta samaan kärsivällisyyttä ja sitä ettei lähdetä fanien lauluja laulamaan. Fanit tekee oman työnsä potkii perseelle ja urheilujohto omansa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Niin ohessa tuosta Tapolan kriisistä kattava selostus.


Referointi: Ensimmäisestä 10 pelistä 3 voittoa ja vielä myöhemminkin kaudella isoja tappioputkia.

Loppujen lopuksi sitten pääsivät runkosarjassakin kakkoseksi. Sitten seuraavina kausina Tapolastakin kasvoi mestarivalmentaja. Aika untuvikkona se tohon kriisiin tuli.

Tapparassa on tuota pitkäjänteisyyttä.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No se on nyt varmaa, että Pikkarainen ei 10 ottelun jälkeen lähde mihinkään. Eikä edes 11 ottelun jälkeen. Salmelainen tekisi itsestään täysin täysin idiootin ja asettaisi myös itsensä aika kuseen. Taas oltaisiin uuden projektin äärellä. Väitän, että siellä tapahtuu ulos - sisään liikettä pelaajistossa ennen Pikkaraisen monotusta.

Tapolan esimerkki kuten myös Tukka-Jukan kriisit osoittaa kärsivällisyyden mikä seuran sisällä on ollut. Ei se fanien huuto siitä eronnut mikä täällä on nyt käynnissä. Toivon IFK:lta samaan kärsivällisyyttä ja sitä ettei lähdetä fanien lauluja laulamaan. Fanit tekee oman työnsä potkii perseelle ja urheilujohto omansa.
En tiedä mikä olisi oikea ratkaisu, mutta tosiasiahan on se, että kahden pelin jälkeen on 20% pelattu runkosarjasta -eron kärkeen ollessa jo nyt luokkaa järjetön, niin onhan tilanne tosi persistä jos nuo kaksi peliä ennen tuota etappia vielä onnistutaan sössimään.

Eikä mulla oikein enää ole luottoa mihinkään "ketsuppipulloon" IFK:n suhteen, jonka aukeamisen jälkeen IFK marssisi kohti finaalia ja mestaruutta, ja kaikki alle sen mestaruuden on kyllä todella alakanttiin vedetty.

Jotenkin vana hiipannu tmieleen että tässä on IFK:n pelaajien todellinen potentiaali nyt näkyvissä koko karuudessaan, kun joukkueen taspaino kuitenkin jäi jotenkin puolitiehen.

Se mikä myös kumastuttaa on leikki jossa samat pelaajat, jotka eivät siis saa yhtään mitään aikaan, jauhavat pelistä peliin. Nyt ei enää pitäisi niiden nimien selässä painaa, vaan pitäisi sitten vaikka antaa niille junnuille nyt paikka kasvaa ja esitellä osaamistaan, jos ei kerran haluta edes nitä hankintoja tehdä. Kyllä näitä Paajasiakin voi laittaa poppareille, jos pelin taso on tätä. Jatkuvat apina puheet alkavat taas jo ottamaan pataan ja tuntuvat jo melkoselta jargonilta koska se sama tarina on jokikinen kausi jo kuultu. Paskaako tulee IFK:hon alun alkaenkaan pelaamaan jos heti saa apinat niskaansa roikkumaan, eikä saa niitä ravisteltua niskastaan millään.

Hyvä on myös huomata, että näennäisestä huikeudesta huolimatta viime kauden lopussa oli liki täsmälleen sama ongelma, ja juuri seo ngelma erotti IFK:n silloinkin finaalipaikasta. Joukkue tarvitsee kaudesta kauteen ihan hitosti enemmän paikkoja yhden maalin tuottamiseksi kuin vastustaja. Vaikeaahan siten on voittaa. Ny ton tilanne jossa näemmä se määrä korvaan laadun, ja sen tulos näkyy sarjasijoituksessa.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Niin sen mitä olen harjoituksia nähnyt, aistinut ehkä kuullutkin niin ryhmäytyminen ei ole oikein toivotulla tavalla onnistunut.
Nuoret keskenään, lahtelaiset, hämiksen tyypit, ruotsalaiset, jne jne.
Toinen asia on se mitä oikeasti Kataharjun Gimble Kerhon Tanskalla on muuta annettavaa kuin raportoinnit Dinoille tai Kaltolla kaikella kunnioituksella Karia kohtaan..
Ei yhtään mitään. Toki Pikkarainen vastaa kokonaisuudesta mutta..
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Niin sen mitä olen harjoituksia nähnyt, aistinut ehkä kuullutkin niin ryhmäytyminen ei ole oikein toivotulla tavalla onnistunut.
Nuoret keskenään, lahtelaiset, hämiksen tyypit, ruotsalaiset, jne jne.
Toinen asia on se mitä oikeasti Kataharjun Gimble Kerhon Tanskalla on muuta annettavaa kuin raportoinnit Dinoille tai Kaltolla kaikella kunnioituksella Karia kohtaan..
Ei yhtään mitään. Toki Pikkarainen vastaa kokonaisuudesta mutta..
Tämän taisi @BOL jossain ketjussa ottaa esiin. Jollain pelaajilla tuntuu, että saavutus tarve on saavutettu kun nimet on paperissa. Se sitoutuminen on näennäistä. Tietysti sekin lähtee johtamisesta kentällä ja tällä hetkellä jos muut seuraa Edari Petrelliä niin sitten lopputulos on, että tullaan kustannuspaikalle, tehdään välttömätön, mutta ei ylimääräistä ja lähdetään kotiin.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Pikkarainen potkitaan, palataan vanhaan paskaan.... NYT VAADITAAN SELKÄRANKAA puhdistaa pelaajiston ja osittain myös muut organisaation muut paskat. Tämä koskee myös meitä faneja, jotka itseni mukaan lukien, mitä haluamme meidän HIFK merkitsevän meille 5v päästä????
 

Makija

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pikkarainen ja Tobberi tuntuu siinä määrin olevan joidenkin ihon alla, että pitäisi potkia pois tilanteesta riippumatta. Mitä tilalle (pl. Kivi)? Jos joku vastaa Summanen, niin joo morjens. Summasta ei toivottavasti koskaan enää nähdä minkään vaihtopenkin takana.

Onhan tilanne joo tällä hetkellä vähän nihkeä, mutta antaisin kyllä aikaa korjata kurssin parempaan suuntaan. Tobberikin vaikuttaa suht järkityypiltä ja toivottavasti suhtautuu tilanteeseen analyyttisesti, eikä Penamaisesti. Jos Salmelaisenkin "pitäisi lähteä samalla ovenavauksella", niin kuka tilalle? Nybari loppukaudeksi? Ihan oikeesti hei.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin ohessa tuosta Tapolan kriisistä kattava selostus.
Ei se silti sitä tarkoita, että IFK:n tai Pikkaraisen tapauksessa tapahtuisi sama.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämä Pikkarais-kortti on nyt vaan katsottava ainakin tämä kausi ellei tule jotain poikkeuksellista kyykkäystä.

Monesti vaan tuntuu, että hommat kääntyvät päälaelleen. Niin kuin 90 luvun IFK:ssa; Ensin ei anneta potkuja ikinä ja sitten niitä ruvetaan jakelemaan liukuhihnalta. Käyköhän nyt päinvastoin. Potkuja ei kärsivällisyyden nimissä tule millään.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin sen mitä olen harjoituksia nähnyt, aistinut ehkä kuullutkin niin ryhmäytyminen ei ole oikein toivotulla tavalla onnistunut.
Nuoret keskenään, lahtelaiset, hämiksen tyypit, ruotsalaiset, jne jne.
Tällainen on mitä suuremmassa määrin johtamiskysymys. Sama kuin urheilullisuus-teema. Tulokset ovat aina sattumasta ja onnesta tai epäonnesta riippuvaisia, mutta jos Salmelainen ei Pikkaraisineen saa parissa vuodessa seuraan ryhtiä nyt edes urheilullisessa mielessä ja siellä on jotain kuppukuntia petrelleineen, niin ennuste on helvetin huono, että jatkossakaan tapahtuisi mitään hyvää, koska osaamista ei ole.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Anteeksi vaan näin oululaisena, mutta ihmettelin suuresti kun herra Salmelainen ajoi talonmies pikkaraisen päävalmentajaksi.
Ei tartte kuin vähän vilkaista juutube-pätkiä herran edesottamuksista mestiksen aikaan, niin tällainen noviisikin ymmärtää mistä on kyse.
HIFK on hieno ja perinteikäs stadilainen seura joka ansaitsee paljon parempaa. Paljon parempaa.
 

Provider

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin ohessa tuosta Tapolan kriisistä kattava selostus.


Referointi: Ensimmäisestä 10 pelistä 3 voittoa ja vielä myöhemminkin kaudella isoja tappioputkia.

Loppujen lopuksi sitten pääsivät runkosarjassakin kakkoseksi. Sitten seuraavina kausina Tapolastakin kasvoi mestarivalmentaja. Aika untuvikkona se tohon kriisiin tuli.

Tapparassa on tuota pitkäjänteisyyttä.
On tässä toki sellainen eri, että Tappara oli jo parina edellisenä kautena ollut finaaleissa hyvien runkosarjojen päätteeksi. Seurassa siis tiedettiin, että oma tekeminen riittää varsin pitkälle ja oli varaa olla maltillinen.

Samanlaiseen palkintoon en jaksa IFK:n kohdalla nyt uskoa, mutta missään nimessä ei ole muuta järkevää vaihtoehtoa kuin mennä Pikkaraisella tämä kausi.

Pelaajistoon sitten muutoksia. Petrell, Kankaanperä, Åsten ja Lyytinen katsomoon kera ilmoituksen, että uuden seuran saa etsiä, peliaikaa ei enää tule. Puolustukseen nyt sisään Järvinen ja Auvitu ja myöhemmin rosvotaan hyökkäykseen vaikka Zabo ja Ramu tai Kalapudas ja Ainali.
 
"Viime kaudella Paajanen oli vielä aliarvostettu ja jumaloitu pelaaja teidän mielestä ja nyt ihmetellään kun saa ansaitsemaansa arvostusta ja nostetaan Kunyk häntä paremmaksi. Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan."
VapaaehtoisGM 28.12.2019

X Leevi X

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja Chicago Blackhawks
En jaksa lukea, että kuinka moni on tämän laittanut tänne, mutta laitan nyt oman lusikkani soppaan. Minun mielestäni tämän hetken räpellys ei ole valmentajan vika ollenkaan. Joukkue on täynnä sen tason hyökkääjiä, että on suorastaan ihme että lähes jokaisella ykköskorin jätkällä on tällä hetkellä jokin eläintarha selässä.
Myös pakisto on tällä hetkellä aivan sekaisin ja Kousa on kenties ainoa joka pelaa suht hyvällä tasolla (tosin varjona viime vuodesta).
Itse tykkään ajatella positiivisesti ja uskonkin ,että kun jossain ottelussa tapahtuu ketsuppipullo-efekti, joka vapauttaa tämän mailan puristamisen ja tätäkin alun yskähtelyä tullaan naureskelemaan kuukauden parin päästä.
 
Viimeksi muokattu:

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos saa pelin niin hyvin kuosiin kun mitä sai viime keväänä ja miten on nyt pystynyt jatkamaan, ei se voi kokonaan päävalmentajan vika olla.

Mun mielestä pelin kaikki osa-alueet toimii, paitsi maalinteko. Se ei varmaan ole kovin isoista asioista kiinni. Mulla on sellainen käsitys, että Pikkaraisen johtajuus ja arvostus on hyvää pelaajien keskuudessa.

Yllättävää, että vasta tappioputkessa aletaan nostamaan esille Pikkaraisen epäonnistumisia. Eikö ne olisi pitänyt nähdä jo aiemmin? Nyt on hyvä huudella kun ei homma toimi.

Typerintä mitä voisi nyt tehdä, on potkia valmentaja pihalla. Luotan että keinot maalien tekoon löytyy.

Toki ihmettelen, että miten Turunen, Kangasniemi, Saarinen, Dyk, Lundell, Sallinen kombinaatiolla ei saada enempää maaleja..? Ehkä sitten tarvitaan yhtä ukkoa joka painaa vielä röyhkeämmin maalille ja yhtä hyökkäävää pakkia, joka toimittaa kiekkoa oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Pelaajista ainut kenestä olen huolissani, on Petrell. Nykopp ja Keränen hoitaa tonttinsa nyt ja kauden aikana riittävän hyvin. Lennulla jalka liikkuu paremmin kuin viime vuosina, mutta se ei konkretisoidu hyökkäyspäässä millään tavalla. Ja totta, voi olla että oli väärä valinta kapteeniksi. Toivottavasti ensi kaudella tajuaa kieltäytyä tehtävästä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kyllä se viime kevät osoitti ettei Pikkarainen ole pelkkä ”Mestis-valmentaja”. Se, että saako Pike juuri tämän nykyisen paletin toimimaan on eri juttu.

Onhan historian aikana useat huippukoutsit flopanneet joskus joidenkin joukkueiden kanssa ja sitten taas menestyneet jälkeenpäin toisaalla. Valmennus n +joukkue y = kuka vittu tietää.

Kokeneempi valmentaja toki pystyy justeeramaan omaa toimintaansa joukkueisiin sopivaksi, mutta senkin yhdistelmän lopputulos on joskus nn2x.

Harvassa on noi aina varmat ”Velhot”, joista Westerlundin ja K.Jalosen kanssa on jo sukset ristissä.

Nyt olla hieman kärsivällisyyttä ja myöskin tekoja. Odotan Salmelaiselta nyt tukitoimia hänen itse valitsemalleen valmentajalleen. Sieltä rohkeasti vain alisuorittajat joko poppareille tai puhutteluun ja nää ”perässäroikkuja omat pojat” alakentistä etsimään uutta seuraa.

Toki yhden ”Petrus Palmun” hankinta voisi myös avata kipsiä.
 
Hei, mua ei huimaa! -The Sir
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy