Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 995 011
  • 3 184

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mistä vitusta tämä Ville Peltosen kyäprä on keksitty? MIstä vitusta sen naarmuttaminen on keksitty? Voiko joku laittaa jotain todisteita? Pahoitelkaa edes täyttä paskan jauhamista jos ei muuta. Ei koske nyt suoraan Jymäkkää.

No vastaan silti. Mäkään ole tästä varmuudella kuullut, mutta kun tuota nyt jokerifanitkin ovat kommentoineet, niin oletin totuudeksi. Sen verran olen kuitenkin käsittänyt, että Wirtasen kypärä oli ihan oma juttunsa, mikä menee silti sekin tuohon varusteisiin kajoamisen puolelle. Miksei sen kypärän voinut antaa olla siellä jäällä?
 
Niitä tapahtuu ainoastaan Ruudun ollessa kentällä, hän aivan omassa luokassaan.

On todellakin omassa luokassaan, liekö tietyllä tavalla liigan vaikutusvaltaisin pelaaja koskaan? Siksi vertailut joihinkin Ässien kolmosketjun never höördeihin oli aika koomista. Ei ketään kiinnosta mitä ne tekee.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kannatan ehdottomasti, mutta samaan aikaan tiedän sen suomalaisessa yhteiskunnassa mahdottomaksi.

Jos kannatat tappeluvitosia niin luulisi sinun myös silloin ymmärtävän, että Ruudun ei kannata vallitsevien sääntöjen puitteissa lähteä hanskaamaan. Sen sijaan vaadit häneltä koko ajan Suomessa toimimattoman koodiston noudattamista.

Sallitaahan Suomessa vapaaottelussakin toisten lyöminen, niin miksei jääkiekossakin? En ole nähnyt yhtään rikosilmoitusta vapaaottelussa tapahtuneista lyönneistä. Pitäisi vain hankkia kunnon liigapomo, jolta löytyy karismaa ilmoittaa, että jääkiekkotappeluiden kaltainen väkivalta kuuluu lajiin ja sillä sipuli. Joku yksittäinen sponsori ehkä lopettaa irtopisteiden keruun muodossa jonkun seuran tukemisen, mutta muuten asia saataisiin päiväjärjestykseen. Lajin sisältöön kuuluvat asiat määrittää kuitenkin loppupeleissä lajin sisällä toimivat ihmiset eivätkä kukkahattutädit. Toki tajuan että nykyisten puuhastelijoiden johdossa asiasta ei voi edes haaveilla.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos kannatat tappeluvitosia niin luulisi sinun myös silloin ymmärtävän, että Ruudun ei kannata vallitsevien sääntöjen puitteissa lähteä hanskaamaan. Sen sijaan vaadit häneltä koko ajan Suomessa toimimattoman koodiston noudattamista...

...Pitäisi vain hankkia kunnon liigapomo, jolta löytyy karismaa ilmoittaa, että jääkiekkotappeluiden kaltainen väkivalta kuuluu lajiin ja sillä sipuli. Joku yksittäinen sponsori ehkä lopettaa irtopisteiden keruun muodossa jonkun seuran tukemisen, mutta muuten asia saataisiin päiväjärjestykseen...

Niin, nyt Ruutu käyttää hyväkseen sitä, ettei hänen kimppuunsa uskalleta käydä pelikieltojen takia.

Kysymys ei ole yksittäisestä sponsorista vaan yhteiskunnan kokonaisvaltaisesta tuesta, jäähalleista, juniorituista jne.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan mielenkiinnosta kysyn, millä tavalla näet Väänäsen hyväksyvän nuo teot?

Varmaan samalla tavalla kun Peltonenkin on hyväksynyt HIFK:n sikailut ennen teloitustaan. Ja Ossikin on todella tekopyhä ja kaksinaamainen rotta, koska pelaa paljon pikkusikaa ja on antanut paheksuvan lausunnon ruotsalaispelaajan kyykkäämisestä, jossa veikkasi vielä joukkuekavereita hävettävän. Kuitenkaan hän ei kommentoinut mitenkään Jarkko Ruudun kyykkäämistä.

Eiköhän jokainen auttavasti älykäs kirjoittaja, joka kykenee toisinaan objektiiviseen ajatteluun tajuaa, että nämä asiat on helppo saada näyttämään siltä kuin haluaa, ja mitä pidempään ja kovempaa palstatotuuksia huudetaan, sitä todennäköisemmin ne myös tarttuvat etenkin nuorten kannattajien päähän ja suuhun.

Selvennyksenä: En pidä Ossi Väänästä rottana, vaan arvostan häntä kiekkoilijana ja pidän keskustelua Peltosen tekopyhyydestä ja rottamaineesta täysin absurdina.
 
Viimeksi muokattu:
Kysymys ei ole yksittäisestä sponsorista vaan yhteiskunnan kokonaisvaltaisesta tuesta, jäähalleista, juniorituista jne.

Tämä on se peruskysymys. Tulisiko laji myydä ja muuttaa ulkopuolisten tahojen toimesta vai rehellisesti sanoa että laji on tälläinen. Jos ette halua olla mukana niin sitten ette ole.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ootko ikinä seurannut NHL:ää ja Averya? Tai Ruutua? Miten ihmeessä Jokerien brändiä (taitokiekko, nykyään ex-taitokiekko), Selännettä, Janeckya, Metroa, Wadea, Kekeä jne arvostava voi arvostaa pelaajatyyppiä jonka ainoa tehtävä on kuvaannollisesti kusta taitopelaajan luistimiin tai purra sitä sormeen? Kannattaa tajuta vähitellen että rottapelaajien takia NHL:ssä oli goonit ja kun kumpikin päärotta on saatu NHL:stä ulos, rottapelaamisen luonnekin on muuttunut. Se taas on vienyt gooneilta työt ja tuonut yhden goonin Liigaan. Rotan luo.

Miten minusta tuntuu, että NHL:ssä pelaa vielä ainakin seuraavia kavereita: Matt Cooke, Steve Downie, Raffi Torres, Daniel Carcillo, Brad Marchand, Maxim Lapierre, jne.

Aika erikoinen väite, että rottailu olisi jotenkin muuttunut Ruutun ja Averyn poistumisen myötä, kun likaisia pelaajia on vieläkin ihan riittämiin. Avery mielestäni oli omaa luokkaansa, harvempi pystyy niin alatyyliseen toimintaan kentän ulkopuolella kuin kyseinen veijari.
 

Gemondo

Jäsen
Pakko sanoa että voi vittu mitä porukkaa tänne kirjoittaa.. Jos oma mieli järkkyy siitä syystä että Ruutu vie Wirtasen kypärän omaan vaihtoaitioon niin jotain on pahasti pielessä. Tai sitten asiat omassa elämässä ovat pelottavan hyvin.

Omasta mielestäni tämäkin kypärätempaus oli Ruutua parhaimmillaan, pikku jäynä jolla aiheutetaan lievää vitutusta vastustajassa, sekä viihdettä katsojille, siitä kaiketi se pääsylipun hintakin maksetaan. Ketään ei varmasti sattunut tässä episodissa enkä usko että myöskään syviä traumoja jäi Wirtaselle tapahtumasta. Myöskään vastustajan kunnioituksesta on aivan turha jauhaa tässäkään tapauksessa, se oli vittu KYPÄRÄ!
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
On taas saanut viimeiset pari päivää hymyssä suin lukea tätä jengin vauhkoamista Ruudusta ja kaikesta vähänkin kaveriin liittyvästä. Useita satoja viestejä aiheesta ja aiheen vierestä, Hangosta Utsjoelle.

- Ruutu on homokyykkääjä ja ansaitsi saada pataan.
-> No okei, ei ole kyykkäillyt tai pahemmin perseillyt sitten 1.9.2012, mutta puhuu niin rumia jatkuvasti, että turpaan vaan.

- Ruutu on ylipalkattu kolmosketjun laituri, jonka tilalle olisi saisi jonkun Killholman kolmasosan hinnalla
-> No okei, ehkä runkosarjassa teki pisteitä, mutta entäs ne playoffit!

- Ruutu ei ole yli 10v tapellut ollenkaan, tai jos on, niin vetänyt heti kilppariin.
-> No ehkä onkin tapellut, mutta ei fight recordista löydy yhtään kunnon myllyä goonin kanssa N,N-vuoteen!

- ... tätä samaa rataa vielä ainakin ensi kevääseen.

Ei näiden elämäntapainttäjien kanssa kannata jankata - sama kuin uskovaisten kanssa väittelisi. Vaikka Ruutu keksisi syöpälääkkeen ja lopettaisi maailman nälänhädän, nämä samat inttäjät keksisivät siitä jotain huonoa. Väärin tehty!

Toivottavasti Rudi jatkaa tämänkin kauden hyviä peliesityksiään ja auttaa Jokerit voittoon, hyvä Rudi!
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo koodisto on aika hämärä käsite, mutta ihan paskapuhetta sekin on, etteikö mitään kirjoittamattomia sääntöjä olisi, ja suurin osa pelaajista niiden mukaan toimisi. Eikä ne mitään rakettitiedettä ole, pelin ja pelaajien kunnioittamiseen liittyviä. Jokainen tietää, että jos tarpeeksi niitä vastaan rikkoo, niin vihamiehiä tulee ja kaikki ymmärtävät mistä on kysymys jos muistutus tulee.
Tuota...eikös se Jarkon toiminta juurikin tuohon perustu? Siis että vastustajat ottavat pulttia "koodin" rikkomisesta? Jos ne vain toteaisivat "ai tuo taas" ja jatkaisivat peliä, niin eihän koko hommassa olisi (sitä vähääkään) tolkkua.

Ja toisaalta, jos Ruutu olisi oikeasti vaarallinen vastustajien terveydelle (ruumiin, ei mielen) niin vaikea kuvitella ettei kaveri lähtisi peleistä joko vastustajien tai viimeistään kurinpidon toimesta. Vaikka niitä vihamiehiä on tullutkin, niin ei kuitenkaan niin vihaisia että yrittäisivät lopettaa touhun ylikovalla taklauksella tai edes lyömällä turpiin.

Lukuunottamatta siis yhtä porukkaa joka sisukkaiden ja tuloksettomien yritysten jälkeen päätti rahdata isolla rahalla oikein huippuammattilaisen ongelmaa hoitamaan. Näin sivusta katsoen epäilyttää ettei välttämättä onnistu, ja tulee mieleen että olisiko oikeasti kuitenkin kyseessä tämän yhden organisaation mielenterveysongelma.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Myöskään vastustajan kunnioituksesta on aivan turha jauhaa tässäkään tapauksessa, se oli vittu KYPÄRÄ!

Itse asiassa nimenomaan vastustajan kunnioittamisesta tuossa on kysymys. Totta kai tuo oli Ruudulta onnistunutta vittuilua ja tuollaisesta pitäville hyvää viihdettä. Mutta luuletko, että tuollainen vittuilu olisi onnistunutta, ellei suurin osa pelaajista pitäisi kyseistä toimintaa vääränä. Sehän siinä juuri vituttaakin. Enkä mä nyt revi pelihousujani mistään mitättömästä kypärä- episodista. Mutta koko Ruudun ärsyttävyys perustuu siihen, että menee toimissaan jatkuvasti enemmän tai vähemmän yli, ja tuo nyt oli yksi pieni esimerkki siitä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lukuunottamatta siis yhtä porukkaa joka sisukkaiden ja tuloksettomien yritysten jälkeen päätti rahdata isolla rahalla oikein huippuammattilaisen ongelmaa hoitamaan. Näin sivusta katsoen epäilyttää ettei välttämättä onnistu, ja tulee mieleen että olisiko oikeasti kuitenkin kyseessä tämän yhden organisaation mielenterveysongelma.

No onhan Jarkko nyt saanut turpiinsa HIFK:lta jo pariinkin kertaan, että sikäli ei nyt ihan tuloksetonta;) Vittuilkaa vain, mutta minusta on ollut kuitenkin asiallisempaa yrittää saada Ruutu tappelemaan kuin jahdata tätä joillain törkytaklauksilla. Sitä paitsi, Ruutua on kyllä vaikea päästä kunnolla edes taklaamaan. Kyllä se pelata osaa ja on hereillä noissa tilanteissa eikä tarjoa juuri mahdollisuuksia pommeille. Ja ihan samaa mieltä olen siitä, että viime ottelussa taas realisoituneelle Ruutu- jahdille ei oikein järkisyytä tällä haavaa ole. Viime syksy oli asia erikseen, mutta nyt tässä kieltämättä kipuillaan edelleen jotain vanhoja juttuja.
 

Gemondo

Jäsen
Itse asiassa nimenomaan vastustajan kunnioittamisesta tuossa on kysymys. Totta kai tuo oli Ruudulta onnistunutta vittuilua ja tuollaisesta pitäville hyvää viihdettä. Mutta luuletko, että tuollainen vittuilu olisi onnistunutta, ellei suurin osa pelaajista pitäisi kyseistä toimintaa vääränä. Sehän siinä juuri vituttaakin.
Tässä tapauksessa kun ei loukattu ketään fyysisesti eikä henkisesti, ei minusta voi puhua vastustajan kunnioituksesta. Ei tosin myöskään mistään herrasmiesmäisestä käytöksestäkään.
"Vääränä" sitä varmaankin moni pitää, eritoten juuri "herrasmies pelaajat", mutta vastustajan kunnioituksella ei ole mitään tekemistä tämän tapauksen kanssa. Suosittelen seuraamaan vaikka hevospooloa tai krikettiä jos halua nähdä pelkkää herrasmiesmäistä urheilua. Lajiin nimeltä jääkiekko kuuluu erilaiset pelaajat ja pienet konnuudet.
Ja eikö se ole ihan hyvä vain että välillä jääkiekko aiheuttaa myös vitutusta? Sitä kutsutaan tunteeksi, jota ei tuosta kotoisesta Liigasta nyt ainakaan liikaa vielä löydy.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko sanoa että voi vittu mitä porukkaa tänne kirjoittaa.. Jos oma mieli järkkyy siitä syystä että Ruutu vie Wirtasen kypärän omaan vaihtoaitioon niin jotain on pahasti pielessä. Tai sitten asiat omassa elämässä ovat pelottavan hyvin.

Omasta mielestäni tämäkin kypärätempaus oli Ruutua parhaimmillaan, pikku jäynä jolla aiheutetaan lievää vitutusta vastustajassa, sekä viihdettä katsojille, siitä kaiketi se pääsylipun hintakin maksetaan. Ketään ei varmasti sattunut tässä episodissa enkä usko että myöskään syviä traumoja jäi Wirtaselle tapahtumasta. Myöskään vastustajan kunnioituksesta on aivan turha jauhaa tässäkään tapauksessa, se oli vittu KYPÄRÄ!

Useimpien jäähallien käytävillä on paljon vastustajan mailoja ja hanskoja (kuivumassa) tarjolla, mutta jostain syystä ne jätetään rauhaan. Niitä ei kuljeteta mihinkään vitsinä, koska kyse on käyttäytymisestä, koodista.

Olisi aika hauskaa, jos pelaajat lähtivät kuljettelemaan vastustajalta pelin aikana pudonneita mailoja, hanskoja ja kypäriä omaan vaihtoaitioon, pikku jäynä vaan! Kai seuraavaksi maalineduskahakassa avataan vastustajan luistimennauhoja, katkotaan tritsoja ja polvisuojateippejä..

Minä maksan kausikorttini siksi, että saan katsella jääkiekkoa, en yläkoulutason "viihdettä". Käytöskymppi näistä "jäynistä".
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tässä tapauksessa kun ei loukattu ketään fyysisesti eikä henkisesti, ei minusta voi puhua vastustajan kunnioituksesta. Ei tosin myöskään mistään herrasmiesmäisestä käytöksestäkään.
"Vääränä" sitä varmaankin moni pitää, eritoten juuri "herrasmies pelaajat", mutta vastustajan kunnioituksella ei ole mitään tekemistä tämän tapauksen kanssa.

Vastustajan kunnioitukseen kuuluu paljon muutakin kuin fyysinen puoli, luulisi tämän olevan kaikille kiekkoa seuraaville selvää. Vääränä tuota pitää ihan jokainen pelaaja, Ruutua vituttaisi itseäänkin mennä kypäräänsä vastustajan aitiosta anelemaan. Missä tuo raja sitten sinun mielestäsi menee? Voiko käydä tekemässä imurointi- pantomiimia vaihtoon otettavalle veskarille tai pihistää veskarin juomapullon maalin päältä? Pikkujuttuja sinänsä, kuten tuo kypäräkeissikin, mutta voidaan minusta silti puhua vastustajan kunnioittamisesta.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Dennis: Mielestäni tuo kuva ei kerro totuutta tuosta taklauksesta, tai siis se kertoo väärää tarinaa. Ruutu oli tuossa kovassa vauhdissa ja pääsi luikahtamaan tuolta karkuun. Itse en tuollaista tilannetta pidä kyykkäämisenä, se Melart juttu olikin selkeä. Mutta olenko siis ajatukseni kanssa ihan hakoteillä?

Lisäksi Rudi on laidassa kiinni, joka pienentää loukkaantumisriskiä 99%.

Sellainen pikku seikka, etten ole verrannut Ruudun toimintaa koulukiusaamiseen, kutsuin sitä surkuhupaisaksi.

Onhan koulukiusaaminenkin jonkun mielestä viihdyttävää, makunsa kullakin. Minusta tämän tyylinen toiminta on ainoastaan surkuhupaisaa. Voin kuvitella kun lähes neljäkymppinen kaveri raapii innoissaan kaverin visiiriä. Siinä sitten junnupelaajat katsevat toimintaa ihailevasti.

Tässä kyseinen viesti.

Onhan tuo nyt niin suora vertaus kuin vertaus vain ikinä voi olla.

Edit. Lisätty toinen lainaus.
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Useimpien jäähallien käytävillä on paljon vastustajan mailoja ja hanskoja (kuivumassa) tarjolla, mutta jostain syystä ne jätetään rauhaan. Niitä ei kuljeteta mihinkään vitsinä, koska kyse on käyttäytymisestä, koodista.

Olisi aika hauskaa, jos pelaajat lähtivät kuljettelemaan vastustajalta pelin aikana pudonneita mailoja, hanskoja ja kypäriä omaan vaihtoaitioon, pikku jäynä vaan! Kai seuraavaksi maalineduskahakassa avataan vastustajan luistimennauhoja, katkotaan tritsoja ja polvisuojateippejä..
Erotetaan nyt kuitenkin pelin aikaiset tapahtamut kaikista muista. Ja siellä pelin sisällä nämä käyttäytymisnormit eivät muutenkaan ole rinnastettavissa muuhun elämään. Esimerkkinä vaikka tappelut.

Vastustajan kunnioitukseen kuuluu paljon muutakin kuin fyysinen puoli, luulisi tämän olevan kaikille kiekkoa seuraaville selvää. Vääränä tuota pitää ihan jokainen pelaaja, Ruutua vituttaisi itseäänkin mennä kypäräänsä vastustajan aitiosta anelemaan. Missä tuo raja sitten sinun mielestäsi menee? Voiko käydä tekemässä imurointi- pantomiimia vaihtoon otettavalle veskarille tai pihistää veskarin juomapullon maalin päältä? Pikkujuttuja sinänsä, kuten tuo kypäräkeissikin, mutta voidaan minusta silti puhua vastustajan kunnioittamisesta.
No aivan varmasti vituttaisi Ruutua hakea kypäräänsä toisten aitiosista. Se olisikin mielenkiintoista nähdä kun joku syöttäisi hieman Ruudulle omaa lääkettään, harmi kun tästä Liigasta ei taida sellaista pelaajaa löytyä.
Onko se nyt tässä ongelma että mitään sellaista ei saa tehdä mikä mahdollisesti vituttaa toisia? Myös esimerkiksi hanskan hierominen toisen naamaan vituttaa, miksi sen on sitten yleisesti hyväksyttyä?
En tähän hätään osaa vetää valitettavasti mitään tiettyä rajaa vetää mutta esim. nuo mainitsemasi pari keinoa kyllä hyväksyisin. Tosin siten että mitään näitä hämmennyskeinoja ei voi käyttää kuin kerran, max kaksi, muuten ne menettävät merkityksensä ja muuttuvat omastakin mielestäni naurettaviksi ja lapsellisiksi. Esimerkiksi Ruudun kuolevat joutsenet on kyllä jo nähty, enkä niitä kentälle enää kaipaa.
 

Masentaja

Jäsen
Sen takia siis jokerit on lopettanut maalien tekemisen, ettei vihulaista vaan ala vituttamaan. Nyt se selvis! Ei hyvää päivää mitä skeidaa janarit tänne suoltaa... "Ei saa Jarkko viedä pikku-Villen pikkuautoa kun Villelle tulee paha mieli"....
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sen takia siis jokerit on lopettanut maalien tekemisen, ettei vihulaista vaan ala vituttamaan. Nyt se selvis! Ei hyvää päivää mitä skeidaa janarit tänne suoltaa... "Ei saa Jarkko viedä pikku-Villen pikkuautoa kun Villelle tulee paha mieli"....

Ja sulla on jotain annettavaakin tähän keskusteluun? Gemondolla on sentään esittää järkeviä perusteluja mielipiteilleen, joita voin kunnioittaa, vaikka eri linjoilla ollaankin. Sulta taas mennyt koko pointti täysin ohi, mutta miekka tanassa ollaan heti puolustamassa Jarkon ja jokerien kunniaa.
 

Gemondo

Jäsen
Vähän aihetta sivuten, Ottawa Sun-lehden tekemän listauksen mukaan Jarkko Ruutu ei ole NHL historian kymmenen pahimman rottapelaajan joukossa.
MTV3 - Jääkiekko Linkki vie mtv3.fi sivulle, josta kyseinen lista löytyy.
 

jeber

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän aihetta sivuten, Ottawa Sun-lehden tekemän listauksen mukaan Jarkko Ruutu ei ole NHL historian kymmenen pahimman rottapelaajan joukossa.
MTV3 - Jääkiekko Linkki vie mtv3.fi sivulle, josta kyseinen lista löytyy.


Eikös tuo Tikkanenkin ollut jossain kohtaa NHL:ssä vihatuimpien pelaajien listalla joku TOP-5??? Mitä itse olen huomannut, niin Rudin rottamaisuus on kyl pääsääntöisesti esillä juuri paikallispeleissä. Josku muuten jotain pientä. Hyvinhän mies hoitaa tonttinsa ja pitää vastustajan lämpimänä. Jymäkkä aika hyvin aiemmin jo esittikin, et nykyinen Ruutu-jahtaus HIFK leiristä on jo jotain vanhemman kaunan etsimistä. Sitä ei varmaan tiedä enää kukaan mikä tuo jahtaamisen syy on. Vai haetaanko jo tarkoituksella pysyvyyttä mediassa, jotta ei olis yhtään otsikkoa tylsästä paikalliskamppailusta. :D :D
 

Masentaja

Jäsen
Ja sulla on jotain annettavaakin tähän keskusteluun? Gemondolla on sentään esittää järkeviä perusteluja mielipiteilleen, joita voin kunnioittaa, vaikka eri linjoilla ollaankin. Sulta taas mennyt koko pointti täysin ohi, mutta miekka tanassa ollaan heti puolustamassa Jarkon ja jokerien kunniaa.

Kuvitellaan tilanne, että Jarkko ois menny johonkin ihan muualle kuin suomeen pelaamaan pari vuotta sitten. Derbyt olis ihan samaa skeidaa ku muutama kausi sitten. No, nyt jarkko on meillä. Mitä se tuo pelille? Tunnetta. Ehdottomasti tunnetta. Oli se sitten positiivisia tai negatiivisia tunteita. Ainakin mulle yks iso syy seurata jääkiekkoa on se, että tässä hommassa saa tunteita. Kaikki ei ole petterisihvosia joiden ainoa suhde jääkiekkoon on analyyttinen. Jarkko ei ole agitaattorin roolissa joka pelissä. Kuten oon aiemminkin laittanut, se kulminoituu muutamaan joukkueeseen, joista hifk on yksi. Jarkko on loistavan pelisilmän omaava kolmosketjun laituri joka mahtuisi taidoiltaan mihin tahansa liigajoukkueeseen pelillisten taitojensa myötä. Näen, että Jarkko on pelillisessä roolissa todella tärkeä työläinen Jokereissa. Tuntuu että vähän semmoista meinaa nyt olla tässä kaikki ei aivan näe metsää puilta...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erotetaan nyt kuitenkin pelin aikaiset tapahtamut kaikista muista. Ja siellä pelin sisällä nämä käyttäytymisnormit eivät muutenkaan ole rinnastettavissa muuhun elämään. Esimerkkinä vaikka tappelut...

Pelaajille pelitapahtuma alkaa pari tuntia ennen varsinaista ottelua. Psyykkaamista tapahtuu muuallakin kuin kaukalossa, mutta suurinosa pelaajista ja toimihenkilöistä tietää rajat mitä voi tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös