Jarkko Ruudun taklaus Artturi Lehkoseen

  • 253 822
  • 1 511
Tila
Viestiketju on suljettu.

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mutta vittu. Joku Artturi Lehkonen on vääntänyt tätä lajia yli 10 vuotta, viettänyt lajin parissa tuhansia tunteja ja aivan varmasti tiedostaa riskit. Samoin tekevät esimerkiksi Barkov ja Saarela. Ei tuota voi tosiaan verrata johonkin kiinalaisessa hiilikaivoksessa työskentelevään lukutaidottomaan 12-vuotiaaseen.
Mielenkiintoista että yli 20 vuotta tätä "lajia" vääntänyt Ruutu ei tiedosta riskejä.

Kuinka monta loukkaantumista näille "junnuille" on viimeisen vaikkapa 3 vuoden aikana sattunut puhtaista taklauksista? Täysin puhtaista eikä näistä "puhtaista paitsi että"- taklauksista joista osa puhuu tässäkin tapauksessa.
SBA olisi halutessaan voinut taklata Lehkosen puhtaasti jään pintaan ja tästä tapauksesta ei keskusteltaisi. Likaisella kolmannella pyörälle ei ollut mahdollisuutta taklata puhtaasti. Taklasi välittämättä seurauksista. Ongelma ei ole junnut vaan. . .
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Toivottavasti tällaiset humpuuki-ilmoitukset eivät vie aikaa ja voimavaroja pois oikeiden ongelmatapausten hoitamisesta. Mielenterveys-, alkoholiongelmat ja perheväkivalta ovat Suomessa todella iso ongelma ja moni lapsi elää joka päivä näiden ongelmien keskellä.

Artturi Lehkonen elää kaikesta päätellen hyvin onnellista elämää, jossa jääkiekkoharrastuksella on ollut iso positiivinen rooli ja käsittääkseni kaveri tienaa jo nyt 17-vuotiaana KalPassa merkittävää palkkaa. Suomen lapsista/nuorista olen vähiten huolestunut SM-liigassa pelaavista alaikäisistä kavereista. Olen huolestunut niistä lapsista, jotka ovat täysin jätetty heitteille, joita hakataan tai hyväksikäytetään kotona. Luulen, että tällaisia tapauksia löytyy Kuopiostakin aika hel-ve-tis-ti.
 
Viimeksi muokattu:

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Nyt aletaan olemaan samalla tasolla kuin Ruudun neiteilyt ja kalasteluyritykset pahimmillaan kaukalossa, kummankaan osapuolen tekoja ei pitäisi mitenkään liittää peliin nimeltä jääkiekko.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

tehdään SM-liigasta K-18 sarja eli alaikäiset pois liigajäiltä.

En tiennytkään että Kimmo Kapasen vaimo on siis tohtorisnainen (tämä oli vitsi ei faktaa) ja yllättäen ilmoitus tuli Kuopiosta.

Siis Tommi Kovasta saa vetää kun hän on pappa ja lapsia mutta nuorta Lehkosta ei koska on alaikäinen?? Hirveää syrjintää !.
Jokerien täytyy nostaa loppu kaudeksi jengi täyteen 17 vee junnuja niin pytty ja koskemattomuus on taattua. :)

Alla olevan Bob Rambon kanssa samaa mieltä.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Resurssien haaskaamista ja todellista vittuilua niille oikeille lastensuojelutapauksille. Jumalauta, miten voikin pistää korpeamaan joka kerta, kun lajista mitään ymmärtämättömät tahot lähtevät sotkeutumaan asioihin, joiden hoitaminen pitäisi tapahtua ensisijaisesti kiekkoyhteisön sisällä.

Tästä viimeisimmästä käänteestä nyt ei KalPaa voi varsinaisesti syyttää, mutta ehkä ilman neeger-Kimmon ja klaanin itkuja ei keissi olisi lähtenyt paisumaan tähän tilanteeseen. Hienoa mainosta liigalle taas.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Tää on ihan farssi koko homma. Taklauksesta ei sen enempää, se oli kevyt ja puhdas. Kuten isäpappa Lehkonenkin toteaa, että pikkupoikansa on vihainen itselleen tapahtuneesta. Tajuaa hänkin olla ihailematta niitä jättösyöttöjö tulevaisuudessa.

Tämä kyllä jaksaa ihmetyttää. Miten kukaan voi sanoa kyseistä taklausta puhtaaksi? Mistä lähtien kiekkottoman miehen ajaminen on ollut sallittua?
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt tämä alkaa karata täysin käsistä. Tunnen niin suurta myötähäpeää tällä hetkellä. Johan meille nauraa ulkomailla naurismaan aidatkin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Rudin taklaus jatkaa elämäänsä lieveilmiöineen. Nyt puhaltaa jo aivan uudet tuulet.

â€Lapsi miesten maailmassa†- Jääkiekko - Savon Sanomat

Linkistä löytyy viimeisin käänne.

Eiköhän noista savolaisten itkuista voisi keskustella niissä lukuisissa muissa aihetta sivuavissa ketjuissa. Itse Jarkko Ruutua tuo juttu ei juurikaan käsittele, koska ko. kukkahattuämmä haluaa suojella kaikkia viattomia pikkulapsia miesten jääkiekon hirmuteoilta.

Ot-aihe ei ole sinänsä yhdentekvä, sillä jääkiekkoa yritetään taas tuhota Suomessa ja muuttaa laji joksikin koko perheen ringeteksi, missä ketään ei satu eikä kenellekään puhuta ikävästi.

edit. Tämä vastaus ja lainattu viesi oli alunperin Jarkko Ruutu -ketjussa, mutta modet siirsivät tänne ja siitä kiitos heille.
 
Viimeksi muokattu:

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja sitten odotellaan, että Räsänen hyökkää puskista ja tekee esityksen missä kielletään koko laji alaikäisiltä.

SM-liiga ja tää koko touhu on kyllä mennyt niin perseelleen, että meinaa itku jo tulla.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämä uutinen nauratti todella kun sen luin.

Rupesin vain miettimään, että miksi ilmoitus on tehty. Ymmärrän että lastensuojeluilmoitus tehdään jos isä lyö poikaansa, mutta jos naapurin setä lyö poikaa, niin siitä tehdään vain rikosilmoitus.

Jos poikaa lyödään duunissa niin ehkä lastensuojeluilmoitus tavallaan kuuluu asiaan? Naurettavaa kumminkin.

Mutta onpa Ruutu taas onnistunut sekoittamaan pakkaa varsin upealla tavalla, jos (ja kun) Jokerit kohtaa Kalpan pleijareissa jossain välissä, niin tämä yksi taklaus kaikkine jeesusteluineen tulee olemaan pääpuheenaihe, ja Ruutu on jo valmiiksi kuopiolaisten kupoleissa. Ei voi kun odottaa innolla kevättä. Antaisivat olla kun sanktiotkin on määrätty ja kaikkea.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko vielä ottaa kantaa tuohon HIFK-teinin lässytykseen palkanpidätyksestä. Pelaajasopimuksessa on pykälä, jossa lukee, että seura SAA pidättää palkkaa takaisin X-määrän pelikiellon ollessa yli kaksi peliä ja sitten se osa tilitetään sm-liigan osoittamaan kohteeseen! Huom: SEURAN EI PIDÄ!...

Jokerit maksaa varmasti Ruudun palkan täysimääräisenä, mutta tilittää "pidätetyn" määrän SM-liigalle. Kysymys on selkeästä SM-liigan ja pelaajayhdistyksen välisestä sopimuksesta, jota Jokerit ei varmasti riko.

SM-liiga on tällä hetkellä kuripidon suhteen ongelmissa, koska se toimii liian varovaisesti. Se ei uskalla puhua käskytyksistä tai tahallisuudesta, koska seurat eivät ole sitoutuneet järjestelmään vaan tekevät valituksia ja kitisevät rangaistuksista mediassa. Ja tämä johtaa muun yhteiskunnan puuttumiseen, mm. älyttömään lastensuojeluilmoitukseen, mikä on muuten muutenkin rajallisten resurssien törkeää tuhlaamista.

Ja jokainen jääkiekkoa seurannut tietää, että J. Ruudulle ei tapahdu vahinkoja.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit


Tästä kaikesta saa kiittää Kuopiolaisia ja KalPaa. Tarpeeksi, kun mehustelaan, tuodaan "julkkiksia" haastatteluihin ja pyöritellään tapausta mediassa niin jossain vaiheessa joku jääkiekkosta täysin tietämätön tekee tälläisen ratkaisun. Olisiko kannattanut tyytyä siihen mitä liigan kurinpitoelin määrää ja ei alka mediassa vaatimaan kovempia tuomioita? Tuomio kuitenkin oli linjassa tämän kauden vastaaviin rikkeisiin.

edit: eiköhän tuo ilmoitus tehty sen vuoksi, että Ika Lehkonen on edesvastuuton isä, kun antaa poikansa pelata jääkiekkoa miesten sarjoissa.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Tämä kyllä jaksaa ihmetyttää. Miten kukaan voi sanoa kyseistä taklausta puhtaaksi? Mistä lähtien kiekkottoman miehen ajaminen on ollut sallittua?

Älkää nyt jumalauta aloittako samaa juupas-eipäs väittelyä uudestaan! Kontakti puhdas, mutta taklaus ei, koska tuli myöhässä. Loukkaantumisen takia ulosajo ja kolmen ottelun panna hyvä ja linjakas tuomio. Tässä on nyt tärkeämpiäkin asioita keskusteltavana, kuten taklausten poistaminen alle 18v sarjoista ja kiekon vaihtaminen tennispalloon.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tää on ihan farssi koko homma. Taklauksesta ei sen enempää, se oli kevyt ja puhdas.
Ihan samalla tavalla farssi kuin ymmärryksesi jääkiekosta. Mistä lähtien kiekottomman miehen estäminen on ollut taklaus tai varsinkaan puhdas sellainen?
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja sitten odotellaan, että Räsänen hyökkää puskista ja tekee esityksen missä kielletään koko laji alaikäisiltä.

SM-liiga ja tää koko touhu on kyllä mennyt niin perseelleen, että meinaa itku jo tulla.

Juu Rudi julkiseen nuhteluun eduskuntalolle ja Lehkosille kerätään rahaa 2013 nenäpäivässä, jos näin ei tapahdu niin Karpo palaa ruutuun ja tekee tästä erikoisjakson.

Kalpalla on peli tänään ja meillä oli eilen - pelataan kiekkoo.

Ei edes Miken päänsäryt saanut tällästä huomioo aikanaan, vaikka oli sentään kultapoikien kultapoika.
 

PJx

Jäsen
Kuinka monta loukkaantumista näille "junnuille" on viimeisen vaikkapa 3 vuoden aikana sattunut puhtaista taklauksista? Täysin puhtaista eikä näistä "puhtaista paitsi että"- taklauksista joista osa puhuu tässäkin tapauksessa.
Varmasti aika moni on ottanut osumaa pahasti ja osa jopa reeneissä. Näistä ei vaan ole syytä puhua eikä se ole mediaseksikästä. Lisäksi väittäisin, että iso osa päänsärkyä aiheuttavista osumista ei tule edes valmentajan tietoon...

Jos taklaus on "laillinen" vielä 0.6-0.7s kiekosta luopumisen jälkeen, niin aivan varmasti osa taklauksista tulleen vetämään jatkossakin myöhässä, oli lajissa mukana jarkkoruutuja tai sitten ei. Lajin luonteeseen kuuluu, että kaikki marginaalit ulosmitataan ja "laillisuuden" rajoja uhmataan.

Mentaliteetti: "Kyllä Siperia opettaa", on aika lailla tekopyhä. toki tällä tyylillä riittää lajista puhetta, mutta aina se ei ole sitä mitä toivoisi. Jos asiaan haluttaisiin oikeasti puuttua, pitäisi puuttumiskynnystä madaltaa. Pieniä rangaistuksia myös "harmittomista" rikkeistä ja kuolemaa halveksivan käytöksen jälkeen penaltia epäurheilijamaisesta käytöksestä? Vai ehkä sittekkin kunnioituksen opetusta peliä kohtaan setä ottavalle että antavalle osapuolelle...
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ja sitten odotellaan, että Räsänen hyökkää puskista ja tekee esityksen missä kielletään koko laji alaikäisiltä.

Ehkä Ruudun puuhien tiimoilta olisi hyvä tarkastaa myös alkoholiveroa, yökerhojen aukioloaikoja ja salattujen elämien ikärajaa? TÄYSIN uskomatonta touhua tää suomalainen jääkiekko.

Sorry, vieras pöytä.
 

hanttap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urpolan Kiekko, HIFK, MP
Laki nuorista työntekijöistä määrittelee muunmuassa lepoajat. Tuskin KalPa työsuojelutarkastusta tältäkään osin läpäisisi. Lisää leipää!
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erittäin hyvä ja tarpeellinen lastensuojeluilmoitus. Ehdotankin seuraavaksi kaiken urheilun kieltämistä alaikäisiltä.

Tämä on kyllä melkoinen loukkaus niitä ihmisiä kohtaan jotka ihan oikeasti tekevät arvokasta lastensuojelutyötä.
 

Pakki105kg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New England Patriots
Toivottavasti tällaiset humpuuki-ilmoitukset eivät vie aikaa ja voimavaroja pois oikeiden ongelmatapausten hoitamisesta. Mielenterveys-, alkoholiongelmat ja perheväkivalta ovat Suomessa todella iso ongelma ja moni lapsi elää joka päivä näiden ongelmien keskellä.

Artturi Lehkonen elää kaikesta päätellen hyvin onnellista elämää, jossa jääkiekkoharrastuksella on ollut iso positiivinen rooli ja käsittääkseni kaveri tienaa jo nyt 17-vuotiaana KalPassa merkittävää palkkaa. Suomen lapsista/nuorista olen vähiten huolestunut SM-liigassa pelaavista alaikäisistä kavereista. Olen huolestunut niistä lapsista, jotka ovat täysin jätetty heitteille, joita hakataan tai hyväksikäytetään kotona. Luulen, että tällaisia tapauksia löytyy Kuopiostakin aika hel-ve-tis-ti.

Jokainen voi naputella googleen 'lastensuojelu+resurssit' ja juttuja lukiessa miettiä, että kuinka järkevää on haaskata niitä vähäisiä voimavaroja tällaisiin järjettömyyksiin.

Tässähän tää koko keissin jatkuminen on hyvin kiteytetty.
Sääliksi käy niitä lapsia joita hakataan/hyväksikäytetään kotona tmv.

Jokaisellahan kansalaisella on oikeus tehdä lastensuojeluilmoitus, eli siitä sitten vaan kaupungille tekemään jokaisesta kenellä on kaljapullokädessä...
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea vaan kaikille oikeasti apua tarvitseville. Tämä ilmoitus on yksi itsekeskeisimmistä asioista, johon olen hetkeen törmännyt. Ei ole ajateltu yhtään mahdollisia seuraamuksia, vaan tahdottu pelkästään saada sitä omaa erittäin vajaiden tietojen perusteella syntynyttä agendaansa eteenpäin. Hauskintahan tässä on se, että jos tämän seurauksena alle 18v. pojat tippuisivat liigasta, niin se ilmoittajan oman kaupungin joukkue menettäisi Lehkosen loppukaudeksi ja seuran uusi superlupaus Kasper Kapanen saisi pelata liigaa seuraavan kerran vasta puolentoista vuoden kuluttua.

Pelikiellot on jaettu ja ne ovat todella linjassa kauden aikaisempiin kieltoihin. Miksei tätä asiaa vaan voitu jättää tähän.

(Linkin takaa löytyy uutinen sivulta Yle.fi)
 

timop

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyp
Onnea vaan kaikille oikeasti apua tarvitseville. Tämä ilmoitus on yksi itsekeskeisimmistä asioista, johon olen hetkeen törmännyt.

Täysin samaa mieltä, kirjoitin juuri kurinpitoketjuun vähän aiheen ohi tästä että hienoa kun kuormitetaan järjestelmää teoilla joka on tehty tuhansien silmäparien ja televisiokameroiden edessä ja jota pystyy kaikki katsomaan youtubesta niin paljon kun tahtovat...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Tästä kaikesta saa kiittää Kuopiolaisia ja KalPaa. Tarpeeksi, kun mehustelaan, tuodaan "julkkiksia" haastatteluihin ja pyöritellään tapausta mediassa niin jossain vaiheessa joku jääkiekkosta täysin tietämätön tekee tälläisen ratkaisun. Olisiko kannattanut tyytyä siihen mitä liigan kurinpitoelin määrää ja ei alka mediassa vaatimaan kovempia tuomioita? Tuomio kuitenkin oli linjassa tämän kauden vastaaviin rikkeisiin.
Kyllähän tästä saa kiittää vain ja ainostaan Jarkko Ruutua kun hän ei kunnioita vastustajaa tippaakaan.
Sitten sen päälle vielä SM-liigaa, joka toimitusjohtajan suulla puhuu toista kun kurinpitäjä samalla päästää "rikolliset" ilman rangaistusta.

KalPa ei varmasti olisi tehnyt protestia jos pelikielto olisi ollut sen +10 peliä ja tuskimpa silloin tuokaan täti olisi asiasta kiinnostunut kun teosta rangaistaisiin kunnnolla.
Tuomio nyt ei ollut linjassa tämän kauden rikkeisiin jos luistelulinjojen risteämisestä saa neljä peliä ja tahallisesta kiekottoman taklaamisesta kolme.
 

Saukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lainaus kukkahattutädiltä Savon Sanomista :"Alaikäisten mäiskiminen kaukalossa on jotain aivan käsittämätöntä, sanoo nainen, joka haluaa esiintyä anonyyminä." Käsittääkseni kukaan ei "mäiskinyt" Lehkosta missään vaiheessa. Hienoa mainosta niin KalPalle kuin SM-liigallekin. Eri asia, jos Artturi olisi väkisin pakotettu palaamaan aikuisten liigaa, mutta veikkaisin että on ollut ihan hänen oma valintansa ja halunsa.

Uskomaton show tuli tästä, "pientä" liioittelua havaittavissa suunnasta jos toisestakin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös