Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Janne Juvonen – seuraava Nupen opissa kouliintunut tulevaisuuden NHL-vahti?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 21.09.2013 klo 19.45.

 1. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Juvonen oli lopussa tod. hyvä ja antaisin myös kelpo arvosanan Voutilaiselle. Toki sylettää ku vain 1p.
   
 2. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Voutilainen saa täysin puhtaat paperit. Tuo peli olisi hävitty jo ensimmäisessä erässä ilman kaveria, eikä yhtäkään voi laittaa hänen piikkiin. Kyllä tuossa taisi ihan muut pilata Voutilaisen illan.

  Tosin Juvonen pelasi myös hyvin päästyään kentälle. Harmi, ettei kenttäpelaajista ollut apua.
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Oisko vika niissä kenttäpelaajissa jotka lauko 8 kertaa kahessa ekassa erässä Larmia kohti ja pasko totaalisesti housuun ku HPK sai ekan maalinsa.
   
 4. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Voutilainen pakkailee kamat ja suuntaa loppukaudeksi Heinolaan. Rämön NHL -sopimus voi tietysti muuttaa tilannetta.
   
 5. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks, Pat Laine
  Ihan mielenkiinnosta tulen kysymään aiheesta. Huhut vievät kovasti Jannea tämän kauden jälkeen Milwaukeen. Alkukaudesta oli yksi Liigan parhaista veskareista mutta tällä hetkellä en sanoisi samaa. Pelannut toki paljon, mutta aika paljon tulee ns. "välipelejä". Nyt vielä saattaa käydä niin että Janne on toista kevättä putkeen luukulla ratkaisupeleissä. Vuotta nuoremmat Saros ja Husso antoivat omasta mielestäni Liigassa paljon kovemmat näytöt ennen kuin siirtyivät rapakon taakse. Riittääkö Jannella rahkeet?
   
 6. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Jaskahan ei missään nimessä koskaan ole ollut Saroksen tai Husson veroinen hehkutettu talentti, vaan on hiljakseltaan kehittynyt kohti parrasvaloja. Nyt on ensimmäinen kausi kun Janne on ollut käytännössä koko ajan älyttömän hyvä ja tasainen, ennen tätä loppukautta. Jotain tuossa taannoin tapahtui ja alkoi niitä ohipelejä tulemaan ja kiekkoja lipsumaan. Johtuuko ylipeluutuksesta vai mistä, en tiedä.

  Yksi hyvä kesä fysiikkaa alle, niin Janne voi hyvinkin olla valmis sinne. Pää kyllä kestää, sen huomasi jo B-ikäisenä liigafinaaleissa.
   
 7. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks, Pat Laine
  Lainaus:
  Ok, kiitän. Toivotaan parasta.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Pelicansin kannalta erittäin iloinen asia, että Juvonen on saanut vihdoin itseluottamuksen takasin tekemiseen. Piti meitä tänään vikassa erässä pystyssä ja varmisti tärkeillä torjunnoillaan 3 pistettä. Pidä tää vire yllä Janne, niin ehkä uskoni suhun palautuu vielä kokonaan!
   
 9. Pertsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Juvosen ongelma on epätasaisuus. Nyt on kuitenkin jo monta kautta alla liigaa, ei mene nuo huonot jaksot enää junnu-kortin alle. Parhaimmillaan on(kuten vaikka tänään) ylemmän tason kaveri liigassa. Sitten huonoimmillaan yksi liigan heikoimpia.

  Vaikkapa Tuomas Tarkki oli hyvä esimerkki siitä, että kunhan se huonon päivän taso on sarjan keskitasoa, niin ei tarvitse olla liigan paras maalivahti ja silti voi muuten laadukkaan jengin takana olla jopa mestaruuteen riittävä veskari.

  Tasaisuutta(siis koko kautta ajatellen, pitkät heikot jaksot pois) otteisiin, niin Janne on kelpo maalivahti liigaan. NHL on niin kaukana, ettei ole realistista edes ajatella.
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Onhan se. Huomaa että ketju on laitettu pystyyn yli 4 vuotta sitten jolloin vielä musta näytti siltä, että Juvonen on tiellä tähtiin. Nohh... se sama epätasaisuus vaivaa vielä tänään 4 vuotta myöhemmin. Turhauttavinta Jannessa on juuri se, että ongelma on tasan korvien välissä. Talentiltaan tää kaveri on jopa poikkeuksellinen mutta se tasaisuus...
   
 11. AgiiL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On kyllä alkukauden kritiikit pakko toistaiseksi unohtaa, taas loistopeli Jannelta. Jos jatkaa samalla tasolla loppukauden tai edes suurimman osan siitä, niin jatkosopparia vaan käteen.
   
 12. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Juu-u. Kyllähän Janne on aikaisemminkin tässä vaiheessa kautta näyttänyt oikeinkin hyvältä. Keväällä on sitten tapahtunut joka kerta "jotain". Vielä pitää odotella, että uskaltaa kehua.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joo, viime keväänä tapahtui mm. se ainoa play off- voitto.
   
 14. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Jossa oli aivan järkyttävän epävarma, jokainen kiekko pomppi ja sen jälkeisessä pelissä oli edelleen sysipaska. Että joo
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No tottahan toki oli väärin torjuttu sekin matsi.
   
 16. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Pelicans voitti sen pelin Juvosesta huolimatta, mikä oli ihme.

  Seuraavassa pelissä ei pomppinutkaan enää suotuisasti.
   
 17. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Vieläkö veskarikaupoille .. ?

  Ei Janne vaan vakuuta. On tuossa joukkueessa muutakin korjattavaa, mutta kyllähän Juvonen veivataan kovin helposti sivuun maalin edustalla.

  Lisäksi mailapeliä on selkeästi yksi Jannen heikkous.

  Tänään ei kaksi pistettä maistunut voitolta.
   
 18. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  "Ihan ookoo ja vähän sen alle". Siinäpä määritelmä tämän maalivahdin tasosta, joka ei riitä Liigassa muuhun, kuin sarjapeleihin osallistumiseen.
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Aamen. Jos tuo kaveri jatkaa vielä, niin jossain on jotain vikaa. Mene jo jumalauta pois.
   
 20. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Jos Juvonen olisi Kärppien maalilla ja Vehviläinen Pelicansissa, veikkaisin että Jannella torjunta-% olisi nyt 92.90 ja Veinillä 89.98.

  Juvoselle toki helppoja uppoaa aika paljon, en tiedä miten muille Liigavahdeille, mutta onhan Pelicansin puolustus peli ollut sen haavoittuvaa että hankalaa on ollut. Muistetaan että esim. Ari Sulander ei saanut aikanaan rantapalloakaan kiinni, mutta hyvän joukkueen takana tämä Liigan surkein veska sai hyvät prossat ja maajoukkuepaikan.
   
 21. Parooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Väärin torjuttu taas?;-)
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Myönnän että Juvonen oli tänään erittäin hyvä! Vaikka meinasikin kerran seikkailullaan lahjoittaa HIFKillle tasoituksen. Onneksi selvittiin tuosta episodista säikähdyksellä.
   
 23. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kovia koppeja otti. Toivottavasti Vode saisi silti pelata huomenna, ettei Jannea kulutettais aivan puhki taas.
   
 24. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Juvosen mailapeli on ''jännittävää" seurattavaa. Olisi viisasta kun jättäisi sen kiekon vaan sinne päätyyn.
  Muuten kopit tarttui tänään hyvin.

  Ehkä parasta Juvosta tällä kaudella!
   
 25. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Muutama voitto putkeen ei vielä isoa kuvaa muuta mihinkään. Janne on ollut koko uransa epätasainen, hyvät ja huonot jaksot seuraavat toistaan. Katsotaan, jos jaksaisi vetää vielä runkosarjan loppuun ja hyvät pleijarit siihen päälle.