Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Janne Juvonen – seuraava Nupen opissa kouliintunut tulevaisuuden NHL-vahti?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 21.09.2013 klo 19.45.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Huomasin että meidän nuorelle maalivahtilupaukselle ei ollu vielä omaa ketjua ja päätin että sellainen piti ehdottomasti saada. Täällä siis keskustellaan nuoresta maalivahtilupauksestamme JuvosJannesta, seurataan hänen nuoren uransa kulkua ja joulukuussa tulemme todennäköisesti myös seuraamaan miehen edesottamuksia U20 Leijonien MM-ryhmässä.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ja hyvin suoriutui Janne kauden ensimmäisestä runkosarjastartistaan. Maalivahtitilanteemme näyttää todella hyvältä just nyt!

  EDIT: Tosin saman hengenvetoon täytyy sanoa että SaiPa oli tänään Davisin kenttää lukuunottamatta melkoisen heikko. Taisi eilinen HPK-peli oikeasti painaa Idän poikien jaloissa.

  Mitään toki Jannelta pois ottamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2013 klo 21.23
 3. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Minkälainen peli tänään oli Juvosen kannalta? Olivatko otteet varmoja? Tarttuiko koppi?

  Hyvä voitto alle, ja kyllä on hyvä Juvosen kypsyä, jos joukkue myös puolustaa tiiviisti.
   
 4. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Vähän töitä, eikä joutunut ottamaan pahoja koppeja oikeastaan ollenkaan. Pääsääntöisesti ihan varmaa työskentelyä, mutta muutaman kerran kiekko tippui eteen ikävästi. Jompi kumpi SaiPan maaleista meni hieman helpohkosti, kun Juvonen torjui kiekon eteensä, mutta ei Jannea suoranaisesti voi maaleista syyttää, noita tulee muillekin.

  Kyllä Juvonen on edelleen lupaava maalivahti, jolle uskaltaa antaa lisää pelejä.
   
 5. Jaksaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NHL
  Lainaus:
  Saipan toinen maali tosiaan tuli, kun Juvonen ei saanut liimattua logoonsa löysää rannetta, osui kilpeen ja pomppasi suoraan Davisille.

  Muuten todella hyvää peliä vaikkei mitään pahempaa tilannetta joutunut hoitamaan.
   
 6. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitähän helvettiä tämän Juvosen kanssa touhutaan? Tahallaan pilataan mm. saumat nuorten mm-kisoihin?

  Myllyniemi on useassa tuplaviikonlopun jälkimmäisessä pelissä vaikutranut väsyneeltä, mutta Juvosta ei maalille päästetä millään.
   
 7. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oiskohan kyseessä väliaikainen vaihto Peliittojen kanssa Alanne<-->Juvonen?

  Jos kisoja ajatellaan, niin Juvoselle olisi luvassa 3. molarin tontti. Ykkönen on Saros ja Hussokin selvä kakkonen. Mut joo, kyllähän Juvosen näkisi mieluummin Liigan puolella ja antavan Myllyniemelle enemmän huilia.
   
 8. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Niin, nyt on luvassa 3. molarin tontti, kun Pelicans ei ole antanut Juvoselle näyttöpaikkoja liigassa. Ne kaksi ottelua Juvis on pelannut kuitenkin ihan hyvin.

  Jos liigaminuutteja olisi enemmän ja näytöt niissä hyviä, olisi Juvonen kokemuksensa ansiosta selvä ykköskassariehdokas U20-kisoihin. Viime kisojen kolmikosta Korpisalokaan ei ole saanut liigaminuutteja Jokereissa ja Laurikainen on yli-ikäinen. Juvonen yhdet kisat jo käyneenä ja liigafinaaleja pelanneena olisi varmasti kova sana pelipaikkakisassa, jos vaan Pelicans ei olisi pilannut hänen mahdollisuuksiaan.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Heh.

  Huikea peli Juvoselta tänään! Janne voitti tämän pelin meille, ei kahta sanaa. Tuollaisten torjuntojen tekemistä kun jatkaa, niin Jeren loukkaantuminen ei huoleta allekirjoittanutta lainkaan.
   
 10. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Heh, lievää höntyilyä kyllä nyt havaittavissa. Juvonen on hyvinä päivinä todella loistava maalivahti, mutta niitä hyviä päiviä tulee nykyään aika harvoin. Ei todellakaan ole Myllyniemelle riittävä korvaaja vielä pitkään. Hyvä, että saa nykyään vähän pelatakin, jotta kehittyy.
   
 11. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olen pohtinut, kuinka paljon Jannen pelitapa kokonaisuutena eroaa Jeren pelitavasta? Ja jos eroaa paljon, kuinka paljon ero häiritsee kenttäpelaajia? Ja jos häiritsee, voiko se olla syy " varmanpäällearavirran" päätökselle peluuttaa vain Jereä? Itse en asiasta ymmärrä mitään, siksi kysyn.
   
 12. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Hyviä koppeja ja Juvonen näyttää torjuvan melko varmasti suoraan kohti tulevat laukaukset. Tosin jos joutuu poikittaisliikkeeseen, niin näyttää jotenkin epävarmalta. Esimerkiksi tänään Lukon toinen maali oli juuri sellainen.

  Katsotaan nyt muutaman peli ja annetaan työrauha. Nyt näillä mennään, sanois Virmasen Masa.
   
 13. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Juvosella oli runsas määrä torjuntoja tänään: 42. Työmaata on kyllä riittänyt ja toivottavasti itseluottamus pysyy korkealla tasolla. Lukon 3-3 tasoitusmaali lauottiin alivoimalla siniviivalta suoraan yläpesään. Ilmeisesti ei ollut Juvosen torjuttavissa?
  Juvis hoitaa hommat ehkä koko tämän viikon. Edessä on vielä viikonlopun tuplapelien setti. Tänään nähtiin Juviksen eka voittopeli tällä kaudella. Uutta putkeen vaan.
   
 14. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juvonen nähtävästi vaatii paljon laukauksia, että vire pysyy. Nyt vain keskittymistä siihen, että pysyy hereillä hiljaisemmatkin ajat, jolloin peli on pitkiä aikoja vastustajan päässä. Kyllä se siitä . . .
   
 15. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Katsellaan rauhassa, jospa Jannen itseluottamus saisi tästä buustin ja pelaisi omalla huipputasollaan jatkossa.
   
 16. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Juvonen on ollut kyllä pirun hyvä nyt, kun on saanut peräkkäisiä pelejä alle. Harmi, että toiseen päähän ei kukaan saa maaleja aikaiseksi, niin jää Janneltakin iso palkinto saamatta.
   
 17. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Onneksi Janne sai ansaitun voiton ennen taukoa, koska Juvonen on pelannut viimeiset pelit erittäin hyvin ja osoittanut olevansa Liiga veskari. Peli on parantunut kaiken aikaa, kun on ollut tiedossa pelaaminen myös seuraavassa pelissä. Jeren loukkaantuminen toki ikävä juttu, mutta toisaalta se avaa nyt pakon sanelemana Juvosen peluuttamisen ja Jannelle näytön paikan rauhassa. Hyvin huutoon toistaiseksi vastannut.
   
 18. Fordél Jäsen

  Kun on tullut Juvosta aikanaan parjattua niin eilisen Tappara-pelin nähneenä on ehdottomasti kehuttava miestä. Juvosen pelaaminen näyttää tällaisen amatöörin silmin menneen selkeesti eteenpäin viime kausista. Teknisesti torjuntatyöskentely näyttää nyt paljon tasapainoisemmalta ja rauhallisemmalta kuin aikaisemmilla kausilla. Toisin kuin aikanaan Joonas Kuuselalla, Juvosellahan ei ole ollut pääkopan kanssa suuremmin ongelmia, joten tätä pakettia on ollut varmasti helpompi rakentaa kuntoon. Pelicansin maalivahtiasiat näyttävät olevan tällä hetkellä hyvällä tolalla.
   
 19. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Kai se pelaaminen menee eteenpäin, kun saa mahdollisuuden pelata. Ei luukkua aukoesssa kehity ehkä mikään osa-alue.
   
 20. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Tämä. Äijähän on lähes tuolla tasolla ollut jo vuodesta 2012. Ei vaan oo päästetty pelaamaan.
   
 21. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Mun silmiin asia ei ole ihan näin vaan torjuntatyöskentelyssä on mun mielestä tapahtunut selvästi parannusta sitten sihen Juvoseen, joka on nähty kentällä edellisten kausien aikana. Teknisesti näyttää hallitummalta ja toiminta on entistä rauhallisempaa. Tottakai pelimäärän noustessa myös tuntuma paranee, mutta en usko kyse olevan vain tästä. Töitä on myös paiskittu ja se näkyy.
   
 22. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Voihan se olla näinkin, en väitä vastaan. Itse on tullut maalivahtina huomattua, että tuo homma on niin täysin päästä kiinni kun voi olla.

  Kun itseluottamusta on ja fiilis on hyvä, niin näytät Pelicans-aikojen Niko Hoviselta ja tuntuu että maali takanasi on hyvin pieni. Välillä taas kun vituttaa ja itseluottamus on nollissa pelaamattomuuden tmv. seurauksena, niin tyyli on päin helvettiä, ja perusasiatkin ontuu vaikka niitä on 10 vuotta toistettu satoja kertoja viikossa.
   
 23. Lainaus:
  Ekat puolitoista vuotta Pelicans-aikojen Niko Hovinen näytti aika karmealta.

  Ja pääsihän Juvonenkin pari vuotta sitten Peliitoissa pelaamaan, yhden matsin vähemmän mitä nyt on pelannut, mutta ymmärtääkseni torjuntatyöskentely oli ihan eri tasolla kuin nyt. Jokainen tietää kumpaan suuntaan.
   
 24. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Juvonen on mieliala-pelaaja. Häntä ei jostain syystä kiinnostanut tippaakaan pelata Mestistä.
   
 25. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Toivottavasti kiinnostaa vielä hetken pelata Liigaa. Ei ne portit sinne NHL:ään niin vain aukea, jos ei ensin anna näyttöjä alemmissa sarjoissa.