Jan Lundell palaa HIFK:hon

  • 237 539
  • 911

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis kyllähän sitä suo, jos se Kannu meille tänä vuonna tulee, juuri Lunkalle sen. Kenelle sitten? Riksmanille? Ei se ole erityisesti mitenkään sytyttänyt HIFK:n omana jannuna. Jos Allu Ahlqvist vetäisi meillä vielä, sillekin voisi kohta alkaa jo suomaan jotain menestystä. Eikö se perkele ollut meillä joku kymmenen vuotta putkeen kakkos-kolmosveskana melkein?

Teot ja tunteet ei tässä lajissa hirveästi kohtaa. Kyllä Lunkka lämmittää mieltä kun voittaa meille matsin ja/tai pitää nollat. Hieno herra, kaikesta menneisyydestä huolimatta. Mutta mitä me tässä eniten toivotaan on tietenkin HIFK:n menestystä, ei yksittäisen pelaajan. Ihan sama vaikka sitten kävisi Noronen, Lundell, Riksman tai Istuva Härkä torjumassa meille sen Kannun. Mestaruus on silti mestaruus. Sitten kun Kannu on kapun käsissä, voi alkaa tunteilee ja vuodattaa kyyneliä jonkun yksittäisen pelaajan puolesta, koska se on ansainnut juuri sillä 'spesiaali' jutullaan nimenomaan tän mestaruuden.

Ei yksittäisiin joukkueisiinkaan voi rakastua. Tai siis voi(-98 huoh) mutta nekin on vain lauma yksilöitä jotka jokin on saanut stemmaamaan yhdessä ja lopulta tuottanut tulosta. Mutta kaudet vaihtuu ja samoin vaihtuu kokoonpanot. Vittu, se mestaruusjäbä voi seuraavalla kaudella olla vaikka savon sydämessä.

HIFK ennen kaikkea muuta. Ennen yksilöitä. Sitten tulee nämä legendat ja jokainen päättäköön/tunteilkoon itsekseen ketä ne on. Mutta ennenkaikkea seura, seura ja seura.

Ps. Mä haluan että Lunkka saa tänä vuonna kannun. Samoin Kibe. Samoin Lennu. Samoin Ville. Hitto vie, Turrekin ansaitsee sen. Hakekoot sen sitten meille ja itselleen.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
No niin, tänään Lunkka pisti vielä eilistä paremmaksi ja torjui kauden toisen nollapelinsä. Taasen tuli yli 30 torjuntaa. Ei varmaan maskia pahemmin ole ollut, tai sitten sillä voittavan veskarin tuurilla napsi ne pahimmatkin maskivedot pois :)


Ps.Tällä voitolla muuten Lunkka ohitte toisen Jyp-veskarin sm-liigan voitto%-vertailussa
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Uskomatonta tosiaan tuo 37-vuotiaan Nestorin pelivire. Jännä muuten, että Lunkkaa kohti on ammuttu keskimäärin 31 laukausta per peli, kun Riksmania kohti on ammuttu yli 4 laukausta vähemmän per peli. Onko tuo vain tilastoharhaa, onko Lunkalla enemmän ribareita, vai höntsäileekö jengi Lunkan edessä enemmän? Ja Tuokkolalle muuten ammuttu 22 laukausta per peli.

Mitenköhän se yksi palstalainen muuten suhtautuu Lunkan nykystatseihin? En nyt mitään nimiä tässä nosta esiin, mutta se palstalainen haukkui Jypin veskareita homoiksi ja turakaisiksi, ja sen nickissä on kirjaimet J, H, A ja G.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Mitenköhän se yksi palstalainen muuten suhtautuu Lunkan nykystatseihin? En nyt mitään nimiä tässä nosta esiin, mutta se palstalainen haukkui Jypin veskareita homoiksi ja turakaisiksi, ja sen nickissä on kirjaimet J, H, A ja G.

Veikkaanpa jotain runsaasti kuvainnollisesti/symbolisesti rikasta tekstiä, jotta meidän muiden päät menevät siitä sekaisin. ;).
Luotto Lunkkaa kohtaan on täällä päässä kasvanut huomattavasti, kuitenkin on kokoajan pelkoperseessä; koskakohan lunkan vire lakkaa...
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Lunkka on ollut tällä kaudella (taas) aivan loistava. Kuitenkin aina kun joukkueen kokoonpano ilmoitetaan ja Lunkka on maalissa, alkaa hirrrrvee kitinä ja noituminen jo ennen matsia : miks Lunkka miksei se toinen, kuka sit kulloinkin sattuu olemaan toisena mv:na.
Torjuukohan Lunkka jotenkin väärin ? Jos Lunkalle tulee yli 30 torjuntaa, niin jo arvellaan, että "varmaan ei ollu paljon maskia", "koskahan sillä alkaa taas mennä huonosti" jne.
Jos Lunkan nimi olis yht`äkkiä vaikkapa Scott Smith ja se torjuis tuolla tavalla, niin se kelpais lähes mihin vaan vaikka ykköseks. Mutta ei Lundell. Koska se on Lundell. Minulle se ei ole kirosana - jatkakoon jos kerran pelaa noin hienosti !
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Aivan satavarmasti tulen, jos Janne on huono ja epävarma kevään tärkeimmissä peleissä ja häviää selvästi maalivahtien välisen kisan.

Vuosikaan ei ole vielä vaihtunut, puhutaan nykyhetkestä.

Ylpeyshän on hyvin henkilökohtainen tunne ja jotta voisi tuntea aitoa ylpeyttä jostain pelaajasta, löytyy taustalta yleensä sellainen käytännön syy, että on itse henkilökohtaisesti vaikuttanut pelaajan uraan. Tai sitten sattuu olemaan hänen perheenjäsenensä.

Semmoinen pieni huomio, että sinähän et tiedä, vaikka olisin Jannen läheistäkin sukua. Sen sijaan minä tiedän, mitkä on sun elämäsi mainittavimmat "meriitit", enkä niillä nyt kovasti itseäni huippumegajääkiekkoeksperttinä mainostaisi, kuten sinä yrität tehdä.

Ja eikö sieltä löydy munaa sanoa ääneen kenestä kaverista on kysymys? Ihme piipertäjiä.

Itsestäänselvyyksiä nyt tuskin on tarpeen aina ääneen sanoa. Että ota vaan ne hiekat pois munareista. Vaikka harmittaahan se varmasti tajuta laukoneensa mielipiteitään tarkistamatta faktoja.

Ja kuka hullu muuten antais kiekon maalin sivulle/taakse Valliinille (lainausta lyhennetty)?

Kiitos, säästit paria kirjainta.

Jannella muuten on liigan toiseksi kovin voittoprosentti, jollei huomioida vain pari peliä pelanneita veskoja. Viimeksi tänään suuri osa pelistä ei suinkaan ollut vain kenttäpelaajien onnistumisten ansiota.
 

scholl

Jäsen
Mitä väliä onko maskia vai ei. Tänään Lunkka oli todella, todella hyvä. 2 vs. 0 otti, otti läpiajon, otti monia hyviä koppeja, eikä päästänyt edes ripareihin. Sekavat kiekot maalin edessä siivosi joko puolustus tai hän ehti niihin.

Jos keväällä tulee menestystä niin pelaapa silloin Juuso tai Janne maalissa niin kyllähän Janne ansaitsee ison kiitoksen menestyksestä. Hän on pelannut paljon tärkeitä pisteitä jo nyt ja koko uransa aikana on ollut uskollinen IFK:lle aina kun seura on tarvinnut. Työelämässä näkee paljon sellaisia jamppoja, jotka vaihtavat heti työpaikkaa, jos saavat 2 euroa enemmän palkkaa kuussa ja koko ajan on haku päällä uuteen hommaan. Janne ei ole sellainen, vaan kaikesta näkee, että hänellekin merkkaa tämä menestys ja varmaan nauttii pelaamisesta.

Sama koskee Kibeä. Ilme 5-0 maalin jälkeen oli Kimmolla sellainen "riihiranta itkee" -ilme. Siis silmät loistivat. Harvoin on ollut niin, että joku on todella noin riemuinnut 5-0 maalia. Kibe pelaa yli piste per peli ja Janne torjuu nollapelejä. Ihmemiehiä.

Riksman pitäisi kyllä saada siinä mielessä nyt kuntoon, koska se ei ole ollut mielestäni ikinä Lundellinkaan vahvuus, että joutuu pelaamaan liian paljon. Toisekseen pitää olla kaksi hyvää veskaria, joihin voidaan luottaa. Mikäpä parempaa, jos Juuso Riksman on tai olisi vielä parempi kuin Janne on nyt tällä hetkellä. Hänet pitää saada vain lasaretista kotiutettua.
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika vaikea olla nolla/korkeintaan maalia päästävää veskaria parempi, siis siinä kunnossahan Jan Lundell on just nyt (huomisestahan ei kukaan tiedä).Oikeessa oot Scholl et pitää olla kaks veskaria, mitkä torjuu voittoja, ettei väsy iske, varsinkin kun pelataan jokatoinen päivä pleijareissa ja pitäis jaksaa monta peliä putkeen.Kibestä sanoin jo kun sainattiin, että jos saa pelata yhtä paljon, kun Haataja, niin tekee enmmän maaleja kuin tämä, mut en osannut arvata, että mies jakelee noin hienoja syöttöjä, ja on tilastoissa noin korkealla.Vielä kun saadaan Peltonen ym. lasaretista mukaan ja Haataja tekee pisteitä niinkuin osaa, ei nakkikattila ole mikään mahdottomuus tällä kaudella.Haatajan pisteistä kuitenkaan ei onneksi ole ollut voitot kiinni, sillä laajuutta löytyy ennen näkemätön määrä jengistä.Tulee menestys vuosien kärpät mieleen, milloinkaan ei luovuteta, ja lopussa ohi(jos ollaan tappiolla) pelitapa on iskostunut hienosti äijiin ja ei paljoa haittaa vaikka ykkönen on melkein kokonaan saikulla.Vaikeeta on löytää mitään negatiivistä, vaikka sihen on HIFK fanina joutunut tottumaan jo vuosien ajan, nooo pleijarit on vielä edessä, josko sit taas sais itkeä surkeutta, kun joku peruna jengi pudottaa kesikselle (en toivo enkä edes usko tällähetkellä)
 
Viimeksi muokattu:

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On epärelevanttia keskustella Jan Lundellista HIFK:ssa, koska on jo vuosia ollut selvää, että on erittäin hyvä asia, että Lundell pelaa HIFK:ssa.

Kulttipelaaja, niin kuin Clocks aiemmin tiivisti myös. On myös hienoa, että HIFK:ssa on väistämättä nykyisin aina toinen byyrari (ykkönen), mutta on tosi mainiota kun näkee himamatsissa kun Lundell on maalissa ja hoitaa matsin himaan. Pitkän linjan pelaajia tarvitaan aina. Niin joukkue kuin katsojatkin. Ja Lundellissa on vielä bonarina särmää (joka muodostuu aina negatiivisista ja positiivisista asioista).

Nyt kun nopeasti mietin, niin tän kauden päällimmäisin asia joka tulee mieleen on kun Lundell tuli rikki menneen Riksmanin tilalle pilkkuihin ja torjui kaikki. Parhaat fiilikset. Ei voi mitään.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Ainakin meikäläiseen Lunkka on tehnyt syvän, kunnioittavan vaikutuksen. Poissa on se säheltävä, jäistä ikuisuuden nouseva Lunkka, tolpalta tolpalle siirtymisestä puhumattakaan.
Uskomattoman hyvin sijoittuva, rauhallinen, varmaotteinen. Nämä ovat oikeat sanat puhuttaessa tämän kauden Lunkasta.
Olen iloinen, että Lunkka pelaa IFK:ssa. Muuten oltais likipitäen kusessa. No me sitä pelataan runkosarja kakkosella, ja vasta pudotuspeleissä pistetään ykkönen tolppien väliin. On tää uskomatonta, mutta meneehän se näinkin...
 
Viimeksi muokattu:

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Itse varmuus

Melko tylsä peli kaikkinensa, mutta syy siihen löytyy HIFK:n tolppien välistä. Harvoin näkee noin suvereenia maalivahtipeliä kuin tänään. Niin sanottuja game savereita nähtiin HIFK-hallissa noin kymmenen, ja se varmisti HIFK:lle voiton. Yleisö ei edes huokaillut Pelicansin maalipaikkojen tapahtuessa - kaikille ilmeisesti oli selvää, että Jan Lundell nappaa ne kiinni.

Toivottavasti tulevassa pelissä Kärppiä vastaan Riksman pelaa, sillä on vaikea kuvitella Lundellin antavan maaliakaan!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
En ota kantaa HIFK:n maalivahtihierarkiaan, mutta Jannen peliä on ollut ilo seurata tällä kaudella. Miten on mahdollista, että 37-vuotias gubbe on saanut hiottua tekniikkaansa parempaan kuosiin? Sivuttaisliike ja sitä myötä patjoilla peittäminen on parantunut selkeästi ja standardeja janne-länkejä ei juurikaan ole tällä kaudella mennyt sisään. Mua ei edes enää pelota, kun Janne on maalilla.

Ette perkeleet uskoneet kun sanoin ennen kauden alkua että nyt Janne on iskussa. Hiljaa olen issekseni myhäillyt kun ei ole hänelle tullut niitä aiemmilla kausilla nähtyjä game-over-pelejä. Posket paljastavat kaiken.

Toivottavasti jatko sujuu yhtä hyvin, sillä olen samaa mieltä kuin joku palstaveli joka mainitsi että mitäs sitten jos Janne loukkaantuu? Imuri-Hurme Ipasta?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tuonne edelliselle sivulle kommenttia, notta "avorällä" tarkoittaa käytännössä räpylän käyttämistä puhtaaseen peittämiseen, vähän niin kuin "toisena kilpenä" niin ettei veskari yritäkään kopata kiekkoa haltuun. Tämä siis ns. desperate save-tilanteissa... Olen tänne jonnekin linkittänyt pari kuvaa suomalaisesta ja kanadalaisesta tyylistä ottaa sama tilanne (kuvissa Nikke Bäckström ja Pascal Leclaire), mutta tuo on vähän eri asia kuin tämä avorällä-juttu.

Jannesta; hienosti on poika vetänyt ja kyennyt jopa paikkaamaan kenttäpuolustuksen räpellyksiä. Edelleen Janne on mun kirjoissa se HIFK:n toinen maalivahti Juuson aisaparina, mutta kyllähän tämä tilanne on siinä mielessä kutkuttava, että laittoi Kojo kumman tahansa maalille on jengillä joka ilta mahdollisuus voittaa!

Sitten yleisesti maalivahtien pelaamisesta => ohessa Kilpeläisen Eeron statsit (SM-Liiga.fi):
http://www.sm-liiga.fi/pelaajat/10-11/assat/kilpelainen-eero/ura.html#tabs

Viime kaudella Eerolle tehtiin keskimäärin yli 3 maalia / peli TP:llä 91,05 ja tällä kaudella vastaavat lukemat ovat 2,08 / 93,52. Onko Eero kehittynyt näin huimasti ja muuttunut kesän aikana voittavaksi maalivahdiksi? Vastaus => not! Ässien oman pään pelaaminen on parantunut ja vaikka kuteja tulee edelleenkin melko tanakasti ovat ne veskarin näkövinkkelistä hippusen helpompia...

Kun puhutaan vastustajan maalisaldosta on JHagin viljelemä termi "päästää" mielestäni väärä. Itse maalivahtipelaamisesta ja -valmentamisesta ainakin jotain tietävänä maalivahti päästää maalin epäonnistuessaan torjunnassa, pelin lukemisessa, ajoituksessa jne. Osa maaleista kun on maalivahdin omasta tekemisestä riippumattomia juttuja, siis vastustajan puhdasta hyvyyttä tai oman puolustuksen mokia.

Jokainen maalivahti on tietenkin itsekin sitä mieltä, että kaikki kudit ovat periaatteessa "otettavissa" (eihän siellä maalilla muuten edes pysyisi pää kunnossa). Mutta kun analysoidaan jokainen tehty maali voidaan nähdä, että maali syntyy yleensä ns. tapahtumaketjusta ja kun mietitään maalivahdin tekemisiä tuossa ketjussa on otettava huomioon kaikki siihen vaikuttavat tekijät. Otan nyt esimerkkinä 2-1 hyökkäyksen => vas.laidalla kiekko, pakki peittää keskustaa, kiekollinen vastustaja antaa lätyn pakin mailan yli n.5m ennen maalia ja oik.laita tinttaa kiekon sisään. OK, olisi ollut otettavissa, mutta silloin maalivahdin olisi pitänyt pelata enemmän keskellä & syvässä ja näin pelaten poikittaissyöttöä ei oltaisi edes nähty => vas.laita olisi laukonut itse kiekon etukulmasta pussiin (itsekäs pirulainen).

Tilastot auttavat yksittäisen pelaajan arvioinnissa, oli kyseessä kenttäpelaaja tai maalivahti, mutta kun tarkkaillaan pelaajan tekemistä scoutin laseilla otetaan huomioon paljon muutakin! Tässä esim. Central Scoutingin Goalie Check List, melko mielenkiintoista luettavaa:

http://centralscouting.nhl.com/link3/cs/content.nsf/0/1827554AB0C07DD0852575D00063E1F3/$FILE/NHL%20Central%20Scouting%20-%20Goalie%20Checklist.pdf

Ja vielä loppuun, Go Janne !!!
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Epäilen, että on kuitenkin olemassa faneja, jotka pissaavat housuunsa siitä ilosta, kun HIFK:n kulloinenkin 1-mv mokaa. Ei väliä, että joukkue häviää, pääasia että Meidän Janne nostetaan esiin.

Tämä hämmästyttävä kommentti avaa minulle anti-alistaja-ryhmittymän sielunmaisemaa. Olen ihmetellyt tämän ryhmän kirjoittelun motiiveja. Nyt tiedän ja osaan suhtautua kirjoituksiin niiden vaatimalla vakavuudella.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos keväällä tulee menestystä niin pelaapa silloin Juuso tai Janne maalissa niin kyllähän Janne ansaitsee ison kiitoksen menestyksestä. Hän on pelannut paljon tärkeitä pisteitä jo nyt ja koko uransa aikana on ollut uskollinen IFK:lle aina kun seura on tarvinnut. Työelämässä näkee paljon sellaisia jamppoja, jotka vaihtavat heti työpaikkaa, jos saavat 2 euroa enemmän palkkaa kuussa ja koko ajan on haku päällä uuteen hommaan. Janne ei ole sellainen, vaan kaikesta näkee, että hänellekin merkkaa tämä menestys ja varmaan nauttii pelaamisesta.
Täältä 400 km päästä Nordikselta toive fanikatsomolle. Kehittäkää Lunkalle kannustuslaulu (ellei jo ole) ja vetäkää se seuraavassa kotimatsissa niin, että hallin katto nousee 10 cm. Ei mulla muuta.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun puhutaan vastustajan maalisaldosta on JHagin viljelemä termi "päästää" mielestäni väärä. Itse maalivahtipelaamisesta ja -valmentamisesta ainakin jotain tietävänä maalivahti päästää maalin epäonnistuessaan torjunnassa, pelin lukemisessa, ajoituksessa jne. Osa maaleista kun on maalivahdin omasta tekemisestä riippumattomia juttuja, siis vastustajan puhdasta hyvyyttä tai oman puolustuksen mokia.

Ainakin itse käytän tuota päästettyjen maalien tilastoa lähinnä kun vertaan joukkueen kahta maalivahtia keskenään. Eli en usko, että pakisto pelaa Jannen edessä niin paljon huonommin, että Jannelle "tehdään" n. 0,4 maalia enemmän/ottelu. Ero tulee juuri noista "päästetyistä" maaleista (ja joskus ehkä jopa veska ottaa jonkun vedon joka olisi ollut "tehty maali"). Vähän sama kuin formuloissa aika-ajoissa mielenkiintoisimpia vertailuja on tiimien sisäiset kaksinkamppailut.

Toki tilastoihin vaikuttaa monta asiaa (vastustaja, joukkueen vire ym.) mutta kyllä päästetyistä maaleista suuntaa-antavan tilaston saa. Ja jos joukkue päästää liikaa maaleja syyllistä voi hakea koko paketista johon siihenkin maalivahti kuuluu.

Muuten olen kanssasi samaa mieltä, että Janne on pelannut pirun hyvin muttei ihan terveen Riksmanin tasolla. Hyvä kakkonen siis. Ja samaa mieltä Shollin kanssa (rasti seinään), että Janne on käytännössä jo nyt joutunut suurempaan osaan koko kautta ajatellen kuin olisin ennen kautta toivonut ja vastannut loistavasti huutoon.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täältä 400 km päästä Nordikselta toive fanikatsomolle. Kehittäkää Lunkalle kannustuslaulu (ellei jo ole) ja vetäkää se seuraavassa kotimatsissa niin, että hallin katto nousee 10 cm. Ei mulla muuta.

Niinnoh, riippumatta siitä mitä täällä JA:ssa kirjoitellaan on Janne saanut kannustusta myös tällä kaudella. Eilenkin miehen nimeä huudettiin hienojen torjuntojen jälkeen ja kun IS Tähtien jakaminen alkoi, ilmaisi fanikatsomo oman mielipiteensä jo ennen kuulutusta taputtamalla ja huutamalla Jannea :)

Myös Lennu, Kibe ja Jeff Hamilton saivat omat kiitoksensa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ainakin itse käytän tuota päästettyjen maalien tilastoa lähinnä kun vertaan joukkueen kahta maalivahtia keskenään.

Jep, tuohon vertailuu tuo KA toimii jo ihan kohtuu hyvin, mutta tässäkin täytyy muistaa maalivahtien pelitapaerot jos sellaisia on (Juusolla ja Jannella ei suuresti ole). Mutta edelleen tuo "päästetty maali" kolahtaa korvaan...
 

Stigu

Jäsen
Hyvin tää meidän ikuinen epäonnistuja, IFK:n adoptioveskari, mr Länki ja too-old-to-be-true veti syyskauden kakkosveskarina : torjuntaprosentti 93,1. Lunkalta tuskin kukaan kysyy, onko flunssainen olo, tai haluttaako huilata. IFK:n peruspilareita tälla kaudella, sanon ma.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hyvin tää meidän ikuinen epäonnistuja, IFK:n adoptioveskari, mr Länki ja too-old-to-be-true veti syyskauden kakkosveskarina : torjuntaprosentti 93,1. Lunkalta tuskin kukaan kysyy, onko flunssainen olo, tai haluttaako huilata. IFK:n peruspilareita tälla kaudella, sanon ma.

Naulankantaa, ei vois paremmin tiivistää Jannen syksyä. Milloin muuten Lundell on ollut viimeksi loukkaantuneena tai edes sairastunut (kop, kop)? Kyllä on vetänyt hienosti, mutta meillä ei ole kuin yksi veskari tällä hetkellä, kyllä me toinenkin tarvittaisiin, vaikka Lundell hyvin pelaakin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin tää meidän ikuinen epäonnistuja, IFK:n adoptioveskari, mr Länki ja too-old-to-be-true veti syyskauden kakkosveskarina : torjuntaprosentti 93,1. Lunkalta tuskin kukaan kysyy, onko flunssainen olo, tai haluttaako huilata. IFK:n peruspilareita tälla kaudella, sanon ma.

BOL tykkää tästä!

Eka maalihan meni tunnetusti längistä ja kyllä mä sanoisin, että se tulee näkymään peluuttamisessa jatkossa. Eiku... Eihän meillä ole muita pelikuntoisia maalivahteja!!!

Hyvin veti Janne. Jälleen kerran. Välillä seikkailee kummallisesti maalin takana ja pelaa vähän riskilläkin, mutta musta se kertoo enemmän siitä, että itseluottamus on kohdillaan. "Antaa tulla vaan!"-asenne ei koskaan ole huonosta ja kyllä se on Jannesta kentällä näkynyt.

HIFK saa kyllä jälleen kerran kiittää Jan Lundellia siitä, että on väsymättömästi jaksanut välillä yksinkin pitää joukkuetta pystyssä. Ja joka ilta on antanut joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Se on se tärkein tekijä maalivahtipelissä. Tyylistä viis.

"Meidän Janne" =)!
 

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Jos Lundell jatkaa tällaisia otteita, niin olisi Jaloselta suurta tyylitajun puutetta olla ottamatta tätä suurmiestä maajoukkueeseen. Jan on saanut niin paljon skeidaa urallaan, että nyt aika saada palkintoja. Toivottavasti HIFK:lla on Jannelle varattuna jättimäiset mestaruusbonukset. Ehdottomasti eräs liigan sympaattisimpia jannuja!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Naulankantaa, ei vois paremmin tiivistää Jannen syksyä. Milloin muuten Lundell on ollut viimeksi loukkaantuneena tai edes sairastunut (kop, kop)?

Taisi olla jälkimmäisen Baxterin kauden keväällä poffien aikaan.

Hyvin on Janne pelannut ja siitä iso kiitos. En halua ajatella joidenkin kirjoittajien viime keväänä toivomaa tilannetta, jossa Lundell olisi heivattu mäkeen ja Nieminen pidetty. En nimittäin usko, että "Hattu" olisi kyennyt samanlaisiin sankaritekoihin kuin meidän oma Länki-Lundell. Nähtävästi vanha koira kykenee oppimaan uusia temppuja. Vielä kun joku opettaisi sille hieman mailankäyttöä pelin avaamiseen, niin a vot!

Pysy, Janne, ehjänä koko kausi, pliis!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lunkka on kyllä ollut sanalla sanoen mykistävä. Tuli nopeasti mieleen tosta loukkaantumisjutusta...eikö Lunkkaa olla sanottu himotreenaajaksi? Siinäkö se syy tähän teräsvaarin toiseen tulemiseen? Itse en muista koska Lunkka on ollut klesana viimeksi. Lähinnä tulee mieleen se isä-paulin aika ja Niemisen esiintulo.

Riksman äkkiä samalle treenikuurille. Tiedä vaikka sen selkäkin kuntoutuis Jannen Koulussa =)
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lunkka on kyllä ollut sanalla sanoen mykistävä.

Kyllä on. Torjuntaprosentti on kohdillaan, mutta ennen kaikkea Lunkan peli teknisesti on mykistänyt. Onhan se ennenkin torjunut noilla prosenteilla, mutta tällä kaudella mies on petrannut tekniikassa ja etenkin sivuttaisliikkeissä. Mä en ole enää ollut pätkääkään huolissaan, kun Lunkka on maalinsuulle pystytetty. Ei ole uponnut perinteisiä helppoja juurikaan ja tällä hetkellä mies on kiistatta liigan parhaita veskoja. Kunhan Riksman kuntoutuu, niin mun mielestä meillä on oikein hyvä maalivahtitandemi pudotuspeleihin ja näin ollen ei tarvitse odottaa Juuson pystyvän pelaamaan monia matseja putkeen. En olisi uskonut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös