Jalkapallon Euro 2004

  • 122 882
  • 1 586

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Toinen päivä kisoissa edessä. Ohjelmassa kaksi pirun mielenkiintoista peliä. Ensimmäinen lähinnä tunnearvojen vuoksi, sillä sydämeni sykkii vahvasti Kroatian maajoukkueelle näissä kisoissa.

Alkuillan peli on veikkaajille aika paha veikattava. Kroatian ykkösmaalivahti Pletikosa ei ole todennäköisesti pelikuntoinen, miten tämä vaikuttaa pelin kulkuun? Kroatialla on potentiaalia vaikkapa maalikarkeloihin, sillä taitoa joukkueessa on. Jos Sveitsi saa pidettyä Kroaatit maaleitta ensimmäisellä puoliajalla, on tasapeli tai Sveitsin maalin voitto todennäköinen. Sveitsi tulee puolustamaan tarkasti, sillä onhan se selkeä altavastaaja tässä pelissä. Lukemat 0,1 - 0,1,2 tuntuvat todennäköisiltä.

Illan pelistä analysointia vielä myöhemmin.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti steepler
Tuskin tuomarit itsekään tietävät mikä on rangaistuspotku ja mikä ei, pelejä paljon seuranneena aika lottoa käsivirheet ovat ja suurimmasta osasta ei tule pilkkua joten ei mikään yllätys ettei tästäkään. Nykyisen linjan mukaisesti ei mikään väärä tuomio.


Itse seuraan todella paljon Saksan bundesliigaa sekä kansainväliset ottelut ja mielestäni tuomarit hoitavat pääasiassa hommansa todella hyvin. En oikein edes jaksa kuunnella jatkuvaa kitinää siitä, kuinka tuomari pilaa pelin. Ottelun aikana on 90 minuuttia aikaa ja silloin kun pistää sen pallon kerran useammin verkkoon niin se riittää. Kolme pistettä, voitto on siinä. Mutta ei kun ei osata hoitaa hommaa kotiin, niin sitten pelin jälkeen itketään tuomarien viheltäneen voiton toiselle joukkueelle.

Olen seurannut useita tuomareiden haastatteluja otteluiden jälkeen ja he ovat yleensä perustelleet loistavasti, miksi esim. jättivät pilkun viheltämättä, vaikka käsi kävi pallossa. Myös eilisessä pelissä tilanne oli erinomaisesti tuomittu. Viheltämättä jättäminen oli mielestäni se ainoa oikea vaihtoehto.

Seuraavat linjaukset koskevat käsivirhetulkintaa :
· jos pallo osuu vahingossa käteen tai käsivarteen, ei virhettä ole tapahtunut ja peli jatkuu,
· jos pelaaja suojelee vaistomaisesti (refleksi) esim. kasvojaan nostamalla kätensä suojaksi ja pallo tällöin osuu käteen / -siin, on erotuomarin tuomittava suora vapaapotku (tai rangaistuspotku),
· jos pelaaja tarkoituksellisesti pelaa palloa kädellä tai käsivarrella, on erotuomarin tuomittava suora vapaapotku (tai rangaistuspotku),
· erotuomarin on varoitettava pelaajaa, joka tarkoituksellisesti pelaa palloa kädellä tai käsivarrella, jos :
- hän saavuttaa oleellista etua pallosta vastapelaajan kanssa kamppaillessaan
- estää vastapelaajaa saamasta palloa
- syyllistyy epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen,
· Jos pelaaja estää ilmeisen maalin synnyn, tai maalintekotilanteen pelaamalla palloa tarkoituksellisesti kädellä tai käsivarrella, on erotuomarin poistettava hänet kentältä (ei koske maalivahtia omalla rangaistusalueellaan).

Erotuomarien on erotettava selvemmin tahalliset ja tahattomat käsivirheet ja toimittava sen mukaisesti.

Itse en ymmärrä tätä erittelyä esim. pallo pelattiin käteen, no yleensä yritetään syöttöä tai laukausta estää joten pallo näin ollen melkein aina käsivirheissä pelataan käteen. Tahallisuudesta voidaan olla montaan mieltä mutta minusta jos joku liikkuu kädet levällään niin näin hän lisää pintaalaa jolla pystyy palloa blokkaamaan ja aivan tahallisesti mikäli oletetaan että jokainen kuitenkin itse liikuttaa raajojaan. Jos joku menee maaliviivalle seisomaan kädet levällään ja liikkumatta siellä seisoo ja joku laukoo pallon käteen niin kai tästä pilkku vihelletään vaikka vastaavasti saa muualla rangaistusalueella liikkua ja ei tule pilkkua.


Eilisessä ottelussa (en muista nyt pelaajan nimeä) pallo kävi puolustavan joukkueen pelaajan kädessä, mutta hidastuksessa käy ilmi selkeästi, että pelaaja yrittää jopa vetää käden pois tieltä, mutta tuolla tasolla tilanteet tulevat välillä ruuhkassa niin nopeasti, että homma menisi aivan mahdottomaksi, jos jokaisesta kädessä käyneestä pallosta vihellettäisiin rankkari. Tämä on mielestäni ainoa oikea tapa tuomita käsivirheitä.

Mielestäni myös hyvän ja loistavan tuomarin erotus on siinä, että loistava tuomari ei tuomitse sääntöjä pilkulleen, vaan hänellä on eräänlainen näppituntuma. Eli miestä saa ottaa tietyissä tilanteissa kovempaa jne. Tämä linja sitten säilyy koko ottelun ajan.

Olisi mielestäni paljon parempi muuttaa linja niin että käsivirhe on käsivirhe jos palloa kosketaan kädellä niin että käsi ei ole vartalossa kiinni. Nykyisellä linjalla homma on kuitenkin melkoista arpomista, kun näitä tahallisuuksia sun muita on kuitenkin melko vaikea selvittää. Tai voihan säännön muuttaa että käsin saa palloa pelata ellei sitä nyt aivan selvästi ota kiinni tai nyrkkeile. [/B][/QUOTE]
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti Iker
Englanti ja Ranska tarjoavat kyllä myöhäisiltaan sellaiset lähtökohdat, että huh huh. Mielenkiinnolla odotan, kumpi tekee enemmän maaleja tänään, Henry vai Rooney. Sen verran uskallan veikata, että Beckham tarjoilee Evertonin juniori-ikäiselle, hintelälle kärkimiehelle ainakin yhden täysosuman. Pystyykö Englanti sen avulla laittamaan kunnolla kampoihin uskomattomalle Ranskan joukkueelle? Itse uskon että pystyy. Lopputulos: 2-2.


Loistava ottelu on todellakin tiedossa, tosin kyllä näihin kaikkiin innostuu. Hemmetti, tänä aamuna vietin aamulla tunnin katsoen Saksan joukkueen lehdistötilaisuutta. Todellista fiilistelyä. Saksan telkusta kun tulee kaiken maailman EM-Aktuell lähetyksiä koko päivän. Siinä sitten seurattiin portugalilaisten fiiliksiä eilisen päivän ajan, fiilisteltiin jo tulevalla Hollanti pelillä jne. Uskomaton tunne. Noh, nyt sitten vain odottelemaan aluksi Sveitsi - Kroatia -peliä ja illalla on näillä näkymin mentävä Ranska - Englanti -peli katsomaan brittipubiin. Siellä on varmasti luvassa tarpeeksi fiilistä.

Itse veikkaa 1-1 tasuria ja ekaan matsiin Kroatian voittoa.
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Viestin lähetti Timi
Itse seuraan todella paljon Saksan bundesliigaa sekä kansainväliset ottelut ja mielestäni tuomarit hoitavat pääasiassa hommansa todella hyvin. En oikein edes jaksa kuunnella jatkuvaa kitinää siitä, kuinka tuomari pilaa pelin. Ottelun aikana on 90 minuuttia aikaa ja silloin kun pistää sen pallon kerran useammin verkkoon niin se riittää. Kolme pistettä, voitto on siinä. Mutta ei kun ei osata hoitaa hommaa kotiin, niin sitten pelin jälkeen itketään tuomarien viheltäneen voiton toiselle joukkueelle.
Olen samaa mieltä että pääasiassa tuomarit todellakin hoitavat tilanteet hyvin. Kerroit kyllä hyvät perustelut noista käsitilanteista ja olen kanssasi samaa mieltä, mutta mutta. Vaikka eilinen käsivirhe ei ehkä olisikaan pitänyt olla pilkku niin siltikin joskus joku tuomari sen viheltää. Se tässä on mielestäni se seikka joka pitäisi jollain tavalla korjata (vaikeatahan se tosin on). Eilen ei tullut pilkkua, mutta sitten kun esim. pelataan erittäin tärkeitä/tasaisia pudotuspelejä jossa monesti yksi maali ratkaisee ja tuomari päättääkin viheltää rankkarin samanlaisesta tilanteesta niin on se mielestäni erittäin väärin. On aivan varma että hävinnyt osapuoli ottelun jälkeen "kitisee" ja syystäkin kun jo aiemmin samanlaisesta tilanteesta ei vihelletty mitään.

Edit: No joo, ei tässä auta muuta kuin toivoa että kisoissa tuomarit tekisivät minimaalisen vähän räikeitä virheitä.

Illan peleissä ei panosta puutu. Kroatia-Sveitsi ottelun voittaja kamppailee Ranska-Englanti ottelun häviäjän kanssa lohkon kakkospaikasta, näin sen näkisin. Kroatia ja Ranska voittoihin jolloin Englannin on lähes pakko voittaa kaksi viimeistä otteluaan. Saattaa paniikki iskeä. Itse veikkaisin että lohkosta menee Ranska ja Kroatia jatkoon.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Ensimmäiset brittisankarit ovat aloittaneet tutun leikin. Näin uutisoivat MTV3:n nettisivut:

"Brittihuligaanien epäillään heittäneen kyynelkaasua bussiin

Portugalin poliisi pidätti englantilaisen jalkapallofanin varhain sunnuntaiaamuna. Brittifanien epäillään heittäneen kyynelkaasua linja-autoon.

Silminnäkijöiden mukaan brittifanit heittivät kaasusäiliön linja-autoon, jossa oli kotiin palaavia nuoria. Nuoret olivat juuri ottaneet osaa lauantai-illan juhlakulkueeseen. Mellakkapoliisit kiirehtivät Lissabonin pääkadulle sen jälkeen, kun joukko ihmisiä oli tullut ulos bussista ja päätynyt tappeluun brittifanien kanssa.

-Ihmiset ryntäsivät ulos bussista silmiään hieroen. Ilmassa lenteli myös pulloja. Se oli täysi kaaos, ranskalaisturisti Pascal Combefreyroux kertoi uutistoimisto Lusalle.

Aikaisemmin samana iltana poliisi joutui rauhoittelemaan brittijoukkoa, joka yritti tukkia tieliikenteen.

Englanti aloittaa EM-turnauksen lauantain ottelulla Ranskaa vastaan. Lissaboniin odotetaan arviolta 50000 brittifania.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on varoittanut Englantia, että se voi sulkea maan turnauksesta, jos fanit aiheuttavat vakavia ongelmia."

Toivottavasti illalla kaikki sujuu ilman vastaavia touhuja. Voipi nimittäin olla tuo Ranska-peli aika räjähdysherkkä jos paikan päällä brittien joukossa todella on näitä huligaaniin taipuvaisia sankareita.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti vieri
Olen samaa mieltä että pääasiassa tuomarit todellakin hoitavat tilanteet hyvin. Kerroit kyllä hyvät perustelut noista käsitilanteista ja olen kanssasi samaa mieltä, mutta mutta. Vaikka eilinen käsivirhe ei ehkä olisikaan pitänyt olla pilkku niin siltikin joskus joku tuomari sen viheltää. Se tässä on mielestäni se seikka joka pitäisi jollain tavalla korjata (vaikeatahan se tosin on).


Jalkapallossa on useampi sääntö, jotka toisaalta ovat pelin suola, joskus toisessa tilanteessa tuntuvat todellisilta oikeusmurhilta. Aktiivinen-passiivinen-paitsio on yksi näitä. Missä tilanteessa pelaaja vaikuttaa peliin, missä ei. Toinen avustava erotuomari nostaa lipun, toinen ei. Osaltaan tämä on todella ikävää, mutta jotenkin se minusta kuuluu tähän peliin. Inhimillinen tekijä, vaikkakin välillä se oma joukkue onkin kärsivänä osapuolena. Tästä aiheesta voitaisiin keskustella varmaan ikuisuus, mutta minusta tämä kaikki kuuluu jalkapallon luonteeseen, vaikkakin ymmärrän sinun pointtisi myös.

Itse veikkaisin että lohkosta menee Ranska ja Kroatia jatkoon.

Itse uskon Englannin ja Ranskan kuitenkin kampeavan itsensä jatkoon. Tunteeko joku muuten tuota Kroatian kakkosta Tomislav Butinaa. Itse en tunne miestä juurikaan. Pelaa Brüggessa, mutta siihen tietoni jää.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Tuohon nim. Korhosen ylempänä olevaan viestiin liittyen tuli mieleen, että minkäköhän suuruisen mellakan brittifanit laittaisivat pystyyn, jos Englanti "fanien" hulinoinnin seuraukseksena suljettaisiin turnauksesta. Saattaisi tulla vielä pahempaa jälkeä kuin vuonna 2000.

Mutta asiaan, illan pelin vie Englanti 1-2, ja Rooney tekee yhden, toisesta en laita veikkausta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti Timi
Tunteeko joku muuten tuota Kroatian kakkosta Tomislav Butinaa. Itse en tunne miestä juurikaan. Pelaa Brüggessa, mutta siihen tietoni jää. [/B]

Butina oli monta vuotta pätevä kassari omassa maassaan pelatessaan. Se kuva mikä itselleen jäänyt, niin perusvarma kaveri, mutta ei tee mitään haamupelastuksia, eikä erotu kauheasti ns. massasta. Stipe olisi ollut kyllä paljon kovempi kaveri maaliin, harmittavaa tuo että Pletikosa jää peleistä pois. Yksi parhaista lupaavista nuorista maalivahdeista.
 

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin Portugali-Kreikka pelin toisen puoliajan vielä toiseen kertaan. Ennen kisoja veikkasin Portugalin ja Kreikan menevän jatkoon, ja kyllä siihen kohtalaiset mahdollisuudet on vieläkin. Portugalin suurin ongelma on selvästi maalinteko, mutta ehkä Venäjää vastaan hanat aukeaisivat. Paineet taitavat kuitenkin olla liian suuret. Eilenkin Kreikka teki molemmat maalinsa keskialueen helpon pallon menetyksen jälkeen.
Uskon että Kreikka tulee kyllä menemään jatkoon, koska varma puolustus on nykyfutiksessa ratkaisevaa. Sen sijaan Espanja on perinteisesti ollut Portugalin tapainen alisuorittaja, joka voi hävitäkin Portugalille.
En ollut C. Ronaldosta ennen eilistä kuullutkaan. Vaikutti kyllä vaaralliselta pelaajalta maalinteko-alueella. Sai kuitenkin eilenkin puolikkaassa pelissä aikaiseksi pari vaarallista laukausta ja puski maalin. Sen lisäksi Ronaldo haki hyvän paikan puskea jo aikaisemminkin, muttei osunut palloon.
Tämän illan peleissä pistin rahaa likoon Kroatian ja Ranskan puolesta lähinnä että voisi kannattaa otteluissa jotakin.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Kreikan taktinen osaaminen oli ihailtavaa ja kotijoukkueen tyhjänpäiväiset riplailijat näyttivät kovin avuttomilta, etenkin kikka-Ronaldo ja Figo(juna ajanut jo ohi..).

Ja miksi täällä itketään filmaamisesta? Jos omaa joukkuetta voi auttaa kierimällä sopivasti kontaktin jälkeen maassa ja täten kusemalla tuomaria linssiin, niin totta kai se kannattaa. Se pitää vain osata tehdä kunnolla eikä Figon tyyliin ilman edes kosketusta vastustajaan. Esimerkiksi taktisesti köyhät ja kuvitellussa miehisyydessään sekä kovuudessaan elävät britit joutuvat maksamaan kovan hinnan, kun eivät osaa hyödyntää tilanteiden tarjoamia etuja kokonaan.

Italia voittaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Illan pelit

Espanjan ja Venäjän välinen matsi ei sitten kummempia tarjoillut. Eikä tehnyt Raulkaan yhtään. Mutta sitten tähän päivään. Kroatia sai aikoinaan sympatiaa minulta, koiruuksista ja muista epäilyttävistä aineksista huolimattakin, muttei enää. Niinpä peukut on pystyssä Sveitsin puolesta. Josko Chapuisat johdattaisi käkikellot 2-1-voittoon?

Toinen matsi on kimurantimpi - mutta myös ennalta kiinnostavampi. Valitettavasti joudun olemaan Englannin puolella. Tai korjattakoon oikeaksi termiksi se, että Ranskaa vastaan. Vaikka brittien kisahuuma on taas korkeimmillaan ja odotukset pilvissä, niin kyllähän pelin pitäisi olla melko selvä tapaus. Ranska lienee sekä joukkueena että yksilötasolla porukan paras. Mutta onhan tuo pallo ollut pyöreä ennenkin. Lasken Englannin mahkut Batrhezin "loistopelin" varaan. Wayne "Läski" Rooneyn epäonnistunut veto kolmestakymmenestä metristä pomppii Fabienin käsien alta verkkoon. Toisaalta taas kovin paljon enempää luottoa ei voi antaa toisellekaan molarille. Toivotaan kuitenkin Englannin voittoa ja veikataan tähänkin peliin lukemiksi 2-1. Tasurikin kävisi, jos samalla kummaltakin joukkueelta potkittaisiin "tähtiä" tohjoksi.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Re: Illan pelit

Viestin lähetti Everton
Espanjan ja Venäjän välinen matsi ei sitten kummempia tarjoillut. Eikä tehnyt Raulkaan yhtään. Mutta sitten tähän päivään. Kroatia sai aikoinaan sympatiaa minulta, koiruuksista ja muista epäilyttävistä aineksista huolimattakin, muttei enää. Niinpä peukut on pystyssä Sveitsin puolesta. Josko Chapuisat johdattaisi käkikellot 2-1-voittoon?


Chapuisat on jäänyt minulle viime vuosina hieman kysymysmerkiksi, mutta kyllä tuo harjoituspeli Saksaa vastaan oli todella huono esitys mieheltä. Tuli mieleen, että miestä raahataan suurinpiirteinen säälistä tai vanhojen meriittien vuoksi joukkueessa.

En ole Sveitsin avausta ehtinyt vielä katsoa, mutta tuossa Sveitsi - Saksa -pelissä jäi mieleeni etenkin Alex Frei (Rennes). Mies tuli ahneesi ja turhaa kunniottamatta tilanteisiin ja aiheutti Saksan puolustukselle vaikeuksia. Jos mies on siis avauksessa niin kannattaa seurata.

Toinen matsi on kimurantimpi - mutta myös ennalta kiinnostavampi. Valitettavasti joudun olemaan Englannin puolella. Tai korjattakoon oikeaksi termiksi se, että Ranskaa vastaan. Vaikka brittien kisahuuma on taas korkeimmillaan ja odotukset pilvissä, niin kyllähän pelin pitäisi olla melko selvä tapaus. Ranska lienee sekä joukkueena että yksilötasolla porukan paras. Mutta onhan tuo pallo ollut pyöreä ennenkin.

Niin, MM-kisoissakin piti olla unelmajoukkue koossa, mutta toisin kävi. Tähän voisi heittää pari latteutta, kuten pallo on pyöreä, peli kestää 90 minuuttia jne. mutta loppujen lopuksi uskon siis kuitenkin tasuriin. Tulosvetoon 1-1.
 

lihaani

Jäsen
Mukava katsoa, että fudiksessakin kiinnitetään huomiota sukelteluun. Toivottavasti linja kestää kisojen loppuun saakka. Saisi maaleja (tulosveto Sui 1 - Cro 2) alkaa tulla...
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Käkikellojen Vogel hölmöili itsensä pihalle, kroaattien ei tarvinnut kuumentaa edes kovasti. Vaikka Kroatia onkin ollut aika aneeminen, niin toivottavasti korjaavat voiton tästä pelistä. Olisivatpa Suker, Boban ja muut vielä tuolla..

Tuomari on muuten ihan hysteerinen noiden sukeltelujen kanssa.
 

juppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea, Fulham
Viestin lähetti varjo
[BMontako identtistä tilannetta, joissa Ronaldo "kikkaa" boksin sivulla ja keskittää tosilaadukkaasti sinne missä ei takuulla ole yhtä ainuttakaan punapaitaa, pelissä oli?
Ainakin kolme minä laskin.

Urasta on paha puhua mitään, mutta ManU-fanit tuntuivat FF:n puolella nostavan häntä jumalasta seuraavaksi jne.
Kaitpa kyse on lähinnä siitä, etteivät kalinapojat ole ennennähneet teknistä taitoa ja ovat sitten ihastuneet Ronaldoon vähän ensirakkaustyyliin.
Vähän tulee mieleen Denilson, mutta onhan mies vielä nuori ja kehitystäkin voi tapahtua, mutta ei Englannissa.
[/B]

Noita hidastuksia joss Ronaldo syotteli pain pers*** naytettiin illalla ainakin 6 kpl, ei liene kenellekaan jaanyt epaselvaksi etta kaverilla oli tosi heikko iltapuhde.

Eivatka taida manufanitkaan kovin (ainakaan taalla saarella) jumaloida Ronaldoa, ei ole kuuluisamman nimikaimansa veroinen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tesla
Tuomari on muuten ihan hysteerinen noiden sukeltelujen kanssa.

Prson tilanteessa ihmetytti hiukan keltainen kortti. Selkeästi kopsahti hieman Prsota jaloille, eikä hyppykään ollut mitään sukeltamisen aatelia. Pientä filmiä oli, mutta ei keltaisen kortin arvoisesti. Jos tuomarit ottaisivat kaikki tuollaiset pois, ei otteluissa muuta tapahtuisikaan, kuin keltaisten korttien jakoa. Tosin, eihän tuossa tapahdu nytkään. ^^

Mornarin hyppy oli taas "perusjalkapallokamaa", jos näin voidaan sanoa. Vähän itse tilanteen jälkeen hyppy pilkun toivossa. Onpahan huvittavan näköistä touhua.

Hupaisin tilanne oli kuitenkin se, kun Sveitsin Yakin "sai kyynärpäästä kasvoihin", heh. Kontaktilaji tuo jalkapallo.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Olipas todella nihkeä tasapeli. Vaikka maalit eivät minusta jalkapallossa tärkeintä olekaan, vaan taktinen osaaminen, niin kyllä oli puuduttavaa. Kroatialla on selkeästi menossa sukupolven vaihdos ja uusia staroja odotetaan Sukerin ym. saappaisiin ja Sveitsi oli taasen tutun tylsä itsensä. Ja sopivasti kaiken kruunasi syvästi inhoamani Stielin maalin säilyminen puhtaana, kortin sentään sai, hah. Tuomarikin oli ihan kuutamolla mutta ei siitä sen enempää.

Nyt sitten kaikki kannustamaan Ranskaa, soikoon Marseljeesi!
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Jokerit, Roosters, Philadelphia Flyers, Dall
Viestin lähetti Tesla
[
Nyt sitten kaikki kannustamaan Ranskaa, soikoon Marseljeesi! [/B]

RANSKA VIE KOKO POTIN. HENRY MAALIKUNINKAAKSI.

RUOTSI YLLÄTTÄÄ JA ON TOINEN. (SAIS VOITTAAKIN, MUTTA EI TAIDA RAHKEET RIITTÄÄ)
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Peruspessimistisen luonteen omaavana on pakko "tietää" se, että Ransmannithan sen perkele taas voittaa. Ellei Gerrard ylly jumalalliseen peliin, onhan hän toki Engelsmannien todellinen todella tamimaiseen tyyliin "maailmanluokan pelaaja". Tai no tamimaisesti varmaan minäkin olen maailmanluokan pelaaja, mutta kuitenkin.

Eli siis. 3-1 Ranskalle. Henry 2 ja Pires, Englannille Gerrard. Pakko se oli ärsyttävä veikkauskin tänne postata.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Alan pikku hiljaa kypsyä noihin sukelteluihin; kisoissa pelattu kolme peliä (=kuusi joukkuetta) ja ainoastaan Venäjä saa puhtaat paperit tältä osalta.

Illan ottelussa toivon Englannin voittoa, mutta luulenpa Ranskan vievän kolme pistettä. Tulosvedossa pelasin 1-1-tasapeliä ja Ranskan 1-0-voittoa.

Edit. Olipa Prsolta mielenkiintoinen temppu: äijällä on alla keltainen filmaamisesta ja mitäpä muuta hän tekee toisella puoliajalla kuin vielä räikeämmän filmin! Olisi ansainnut punaisen siinä missä Vogelkin.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Englanti: James, G Neville, A Cole, Campbell, King, Gerrard, Lampard, Beckham, Scholes, Owen, Rooney

Ranska: Barthez, Gallas, Thuram, Silvestre, Lizarazu, Pires, Vieira, Makelele, Zidane, Henry, Trezeguet

Kohta alkaa yksi kisojen odotetuimmista peleistä. Avauskokoonpanoissa ei ole yllätyksiä. King sai lopulta pelipaikan Englannin puolustuksesta.

Ranska voittaa 2-1.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Masentavaa. Toivottavasti Ranska alkaisi nyt käyttää enemmän niitä laitoja.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Maailman paras jalkapalloilija antoi vaparin... ja Englanti johtaa.
Helvata, että David on hyvä, siis tosi hyvä.
 

Tesla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tshekki, Tre Kronor, Frölunda sekä sympatiaa Luleå
Viestin lähetti Olkku
Maailman paras jalkapalloilija antoi vaparin... ja Englanti johtaa.
Helvata, että David on hyvä, siis tosi hyvä.

Kai tämä oli läppä? Olenko muuten ainoa, jota studion pro-Britannia henkisyys alkaa etoa..?
 

scholl

Jäsen
FRA- ENG 0-1

Kumpaa kannatat?
Vähän hankala tilanne.
Lizan ja Sagnolin takia Ranska voisi olla parempi (outoa muuten, ettei Bundesligan paras kaksinkamppailupelaaja Sagnol ole avauksessa oikealla laidalla, kun Desaillyn poissaolon takia puolustuslinjassa avautui paikka. Thuram pärjää keskelläkin.)
Toisaalta ihan hyvä, jos Ranska ei aina hallitse, vaan voisi olla ihan piristävääkin se, että Englanti voittaisi. Lohkon toisen matsin lopputulos ja peli kokonaisuudessaan tosin antaa osviittaa siitä, että Englannilla ja Ranskalla on hyvät mahdollisuudet olla ne joukkueet, jotka tämän päivän pelistä riippumatta menisivät jatkoon.
En tosin pidä oikein Englannistakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös