Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 265 423
  • 11 543

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jo noiden harkkapelien perusteella Nagelsmann kokkaa aika messevää build-up pelin rakennetta. Nagelsmann hyödyntää Kroosia suht samalla tapaa kuin Ancelotti Realissa, eli Kroos valuaa toppareiden vasemmalle puolelle jakamaan noita ristipalloja ja hallitsemaan pelin tempoa, jolla horjutetaan skottien pakkaa. Laitapakit Mittelstädt-Kimmich nousevat jatkuvasti todella korkealla ja heidän tarkoituksena on puhtaasti leveyden pitäminen (toimivat ns. "valelaitureina"), jotta Musiala-Wirtz voivat operoida ja hyökätä keskemmällä kenttää välikaistoilla, Gündo vähän alempana keskikentän ja hyökkäyksen linkki jne. ...

Musialankin rooli aika erilainen nyt Nagelsmannin Saksassa, kuin Nagelsmannin Bayernissa. Bayernissa rooli oli pudota alemmas ja nostaa jalalla palloa ylemmäs hyökkäyskolmannekselle. Nyt Saksassa rooli on operoida ihan tuossa boxin läheisyydessä ja vastaanottaa paljon palloja noilla alueilla.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Dooug Gilmour ja Kirk Mclean sisään!! Jonnet ei muista.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Hänellä on yhtä hyvä vasuri kuin minulla.
Itsellä ihan tykkivasuri, kerran tein piirisarjassa maalin vasurilla kun potkaisin 20m päästä maalista sillä, osuin ensin nurmeen ja sitten palloon, pallo vieri madellen veskaa kohti joka koitti ottaa sen jalalla haltuun, mutta pelattiin jossain pellolla ja se pallo pomppasi sen jalan yli ja vieri juuri ja juuri maaliin.

Armoton maalintekijä olin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskahan McDavid ja MacKinnon pääsee kentälle, en ihan ymmärrä tämmöstä peluutusta että vieläkin nää kovimmat sepät istuu vaihtoaitiossa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Olipa nätti maali Saksalta!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Löylyä lissää! Saunapalvi valmistuu!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli komea maali Saksalta.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Lucke!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös