Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 169 125
  • 122 589

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomasiko kukaan viriiliä katsomokulttuuria avausjaksolla? Tarkennan, huomasiko kukaan vahempaa laulavaa Sorbasta katsomossa??

Minä jäin kaipaamaan tuota herrasmiestä ja laulua. Emäntä tuli katsomaan vain häntä ja katosi makuuhuoneesta samantien kun Sorbas hiljeni. Vetäkää siitä johtopäätös, toiset tykkäsivät hänestä enemmän kuin pelistä (ja minusta).

Etkö huomannut, kuinka tämän miehen ympärillä suorastaan parveili nuoria hymyileviä kauniita naisia. Kyllä kelpaa lauleskella.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minä en ihan ymmärrä, että kun noikin samat jätkät on ravannut tuolla studiossa jo jumalauta vuosia ja muutenkin ne asuu täällä ja toimii täällä, niin miten toi ulosanti on edelleen yhtä saamarin surkealla tasolla? Keke ei ole kehittynyt kielessä kaikkina näinä vuosina yhtään, vaikka on muuten ihan fiksu jätkä. Pasi taas on aina ollut sekaisin kuin seinähullu ja yhtään ei ole meno rauhoittunut. Toki ihan huvittava kombo noi aina on, mutta joskus olisi ihan kiva sellainen vähän rauhallisempi meininki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tpip

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Suomelta kyllä hyvää vailla paineita pelaamista. Kreikka painostaa, mutta Suomelta kypsää pelaamista. Kyllä sen voiton voisi silti hakea. Leo Väisänen on hyvä. Hienoa nähdä miten Suomen peli on kehittynyt etenkin pallovarmuudessa. Ei tule juuri räpellyksiä mitä tuli paljon vielä Kansojen liigassa.
 

Barney

Jäsen
Meitsi korottaa kutsulla linnan juhliin. Vaadin!
SMJK:n mukana valtaamaan Eurooppaa. Opetetaan "Riven johdolla" ja "Oi Suomi on", niin voidaan painaa menemään Tamia mukaillen 90 minuutin paineella.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Mun mielestä Rautiainen on melko rasittava taiteilija. Miksi lisää tameja halutaan televisioon?
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Henkisesti kyllä pirun vahva tämä Suomen nippu. Kisapaikka taskussa, mutta työmäärä ei Suomella jää vajaaksi, ei sitten yhtään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Melko kornin näköistä, kun massiivisella, kymmenien tuhansien katsomopaikkojen stadionilla on muutamia satoja katsojia.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Voi vitun vittu! Miksi ei oltu hereillä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös