Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jānis Kalniņš vahvistamaan Jokerien maalivahtiosastoa

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 15.06.2018 klo 10.24.

 1. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Tänään Jänis on vetänyt kanin hatusta ja antanut mahdollisuuden voittaa, vaatii tosin et kenttäpelaajat saa maaleja aikaiseksi mut ollaan ainakin yhä mukana voittotaistossa.
   
 2. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Kalninsin vuoro yrittää seuraavaksi ryöstää itselleen se ykköstorjujan paikka. Meidän veskareista vielä edelleen Janis on se varmempi ja turvallisempi vaihtoehto. Perjantaina tolppien väliin ja kiekot kiinni niin hyvä tästä vielä tulee.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllä se on uskottava, että tässä on se ykköshevonen loppukaudeks. Tähhän mieheen kaadutaan tai tällä miehellä voitetaan. Pelonsekaisin tuntein odotan miten käy
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Janis: 27 peliä, 2,17 päästettyä per peli, 92,5% torjunnat.
  Zapo: 24 peliä, 2,53 päästettyä per peli, 90,0% torjunnat.

  Eiköhän Janis ole se meidän ykkösheppa kun mennään playoffeihin. Jos Zapo voi keventää edes vähän Janiksen kuormaa ennen kevättä, niin hienoa homma.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kumpi näistä kahdesta on pelannut enemmän Omskia, Ufaa, Magnitogorskia, SKA:sta, TsSKA:ta ja Lokomotivia vastaan ja miten ne ottelut ovat heiltä noiden yllä näytettyjen tilastojen valossa sujuneet?
   
 6. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Jänis

  SKA pelit 2
  85.2 %
  70%

  Magnitka
  92.7 %

  Kazan
  93.9%

  Lokomotiv 2
  91.4%
  100%

  CSKA
  97.1%


  Zapolski

  SKA
  75%

  Omsk 2
  89.2%
  88.9%

  Magnitka
  90.9%

  Ufa
  75.0%

  CSKA
  86.1%

  Avtomobilist
  94.4%
   
 7. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Pari viikkoa sitten Zapolski pelasi 94,4% torjuntaprosentilla SKA:ta vastaan.

  Myös ainakin Kalninsin 89,7% puuttuu Avto-pelistä.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  En ottanut huomioon pelejä, missä maalivahti on tullut kesken pelin kehiin. Zapo tuli kehiin kesken SKA pelin.

  Aloittavan maalivahdin tilastoja luettelin.

  Edit. Totta, Janiksen Avto peli puuttui.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019 klo 13.21
  Jara76 tykkää tästä.
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Noilla spekseillä Kalninsin torjuntaprosentti olisi isoja vastaan keskimäärin 90,04% ja Zapolskin 86,64%. Näin ollen Zapolskin tilastot olisivat ainakin näiden lukujen perusteella kyykänneet enemmän isoja vastaan pelattaessa. Tosin näin yksioikoistahan se ei koskaan ole, kun pitäisi katsoa, missä on pelattu, kumman voittoon peli on päättynyt jnejnejne. mutta joka tapauksessa Kalnins vaikuttaisi ainakin näennäisesti olevan Zapolskia edellä, kun isoihin peleihin valitaan veskaria.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kalnins osoitti jälleen, ettei ykkösveskasta oo epäselvyyttä. Hienoa peliä latvialaiselta!
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olipa kiva katsoa Kalninsin työskentelyä maalilla tänään. Nyt oli sellainen fiilis, että mitään helppoa ei todellakaan lirahda ja niinhän siinä myös kävi.
   
 12. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hyvä peli, mutta paljon on vielä torjuttavaa. Matka on kesken.
   
 13. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Juuri näin. Janis näytti taas tänään maalilla itse herra rauhallisuudelta. Tämä pelkästään positiivisessa mielessä sanottuna.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Varovainen peukku täältä Jänikselle eilisestä. Kun kurkkaa tuloksen taakse niin siellä oli kuitenkin 3-4 tolppaa mukana ja 2-3 kertaa kiekko karkasi räpylästä myllysmäisesti, joten isot numerot olisivat voineet olla toisenlaisetkin. Kuitenkin hyvä ja rauhallinen suoritus. Toivottavasti trendi jatkuu.
   
 15. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Kyllähän sen tiistaina näki taas koko joukkueen pelistä mikä merkitys sillä on kun luottaa maalivahtiin. Saas nähdä miten vierasrundin pelit jaetaan, mutta eihän tässä ole mitään epäselvyyttä siitä, kuka on ykkönen. Jos pelkästään tuloksia mietittäisiin niin Kalninsin pitäisi pelata kaikki ottelut. Tärkeämpi asia tosin on miettiä, miten Janins saadaan mahdollisimman virkeänä ja terveenä pudotuspeleihin, joten varmaan Zapolski saa myös pelejä. Samalla voidaan toivoa että Zapo saa edes jotain rotia peliinsä, koska pudotuspeleissä voidaan tarvita kahta vahtia.

  Viime ottelussa oli yksi tilanne, joka erityisesti ilahdutti. Se oli kun vastustaja sai yllättäen kiekon ihan vapaana maalin edessä, ja Kalnins kiskaisi itsensä aggressiivisesti vastaan ja torjui patjallaan. Juuri tällaista olen vielä kaivannut lisää, ja tämä osoittaa kehittymistä ja pelinlukutaitoa. Tämä kaveri tulee vielä jatkamaan matkaansa isompiin ympyröihin.
   
 16. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Vajonnut Zapolskin tasolle paskuudessa, kumpikaan ei saa tällä hetkellä mitään kiinni. Ei muuta kuin vuorottelua peliin. Zapo seuraavaan peliin vaan maalinsuulle.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tähän maalivahtipeliin tämä homma tällä kaudella todennäköisesti kaatuu. Jos mahdollista niin molemmat #ittuun ensi kaudeksi ja isompaa kaveria sekä fyysisesti että henkisesti tolppien väliin.
   
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Parempi varmaan antaa Kalninsin huilata Pietarin perjantaisauna ja keskittyä valmistautumaan ensi viikon loppukiriin ennen playoffeja. Turhaa tässä nyt on hänenkin itseluottamus tuhota ennen oikeita pelejä.

  Se on tosin sanottava, että tämä joukkue ei kyllä tee hommaa maalivahdille helpoksi. Aika helvetin monta maalia tullut omiin jonkun Jokereiden puolustajan/hyökkääjän ohjaamana tai sitten itse tehty maskia. Pitää varmaan hommata joku parimetrinen sälli sinne maalille, joka näkee kaikki vedot.
   
 19. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Niinhän siinä kävi että heti kun rupesin ukkoa kehumaan niin alkoi lirua mennä ties mistä aukosta ja räpylän kautta maaliin. Kannattaisi olla hiljaa ja kehua vasta siinä vaiheessa kun on Gagarinit, Stanley Cupit ja olumbbiakullat plakkarissa.

  Haukutaan nyt sitten molemmat veskat sysipaskoiksi, niin ehkä alkaa taas tarttumaan.
   
 20. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Voisko olla paikka vaihtaa maalivahtivalmentajaa? Tästä Janiksesta tiedä, mutta Zapo kumminkin ollut männä vuosina melko luotettava kaveri.
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Zapo tarvitsee omasta mielestäni enemmän henkistä valmentajaa kuin maalivahtivalmentajaa.

  Kalnins on osoittamassa samoja merkkejä. Mitä pidemmälle kausi menee, sitä huonommaks otteet muuttuu.

  Me lähdetään playoffeihin ykkösmaalivahdilla kellä ei oo peliäkään kokemusta playoffeista.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Epävarmaa edelleen, pieni koko häiritsee itseäni.

  Noista maaleista toka ja kolmas olisi pitänyt mielestäni poimia, nyt tuntui että joku pelkästään ISOMPI kaveri ne olisi todennöisesti torjunut kropallaan näkemättä kiekkoa tulemalla vain vastaan.
   
 23. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eihän se hyvää ollut. Tänään isoimmat pyyhkeet maaleista laittaisin kuitenkin kenttäpelin piikkiin. Metrin säteeltä lapioitiin ainakin 3/4 sisään.
   
 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Eipä kyllä Janis aiheuta samanlaista luottamusta enää kuin vaikkapa kuukausi sitten. Lopussa toki tärkeitä torjuntoja muutama, mutta ensimmäisestä maalista lähtien melkoista haparointia. Toivottavasti Moisanen keksii Kalninsin kanssa jotain taikatemppuja, koska tällä maalivahti+puolustus kombolla ei tarvitse haaveilla kovin pitkästä keväästä.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kalnins esitti miehekkäitä otteita tänään maalilla. Paldies Janis!

  Nyt jälkikäteen mietittynä olihan se toisen kotipelin Zapon peluutus aivan järjestön aivopieru, kuten joku kirjoitti niin ei enää tandemia vaan Janiksella loppuun, kävi miten kävi.