Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jääkiekkoliiton puheenjohtajakilpailu

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 05.08.2015 klo 14.37.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Jaahas, Rautakanslerin viime metrejä viedään. Inhokiltani Petteri Sihvoselta pari mielenkiintoista sanaa asiasta Iltalehdessä:

  Petteri Sihvonen kritisoi Kummolaa: "Jääkiekkoliitto on kamalin työyhteisö"

  Muutama poiminta
  Lainaus:
   
 2. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Jaahas, ja Harri Nummela sieltä lottokoneesta sitten tuli. Äänijakauma olisi kiva kuulla.
   
 3. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En ole ennen tuollaisesta miehestä kuullutkaan. Nummela käyttänee kaikki päätökset Kummolan hyväksyttävänä ennen allekirjoitusta.
   
 4. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Jollain kierolla tavalla olisin halunnut nähdä Toivakan puikoissa. Näytöt Mestiksen asioiden hoitamisesta ovat sen verran kovat, että olisi ollut mielenkiintoista nähdä mihin jannu olisi pystynyt Kummolan alaisena Jääkiekkoliitossa.
   
 5. Lainaus:
  Sehän oli tosiaan päivänselvää kuka valitaan siitä asti kun Kummolan suosikki selvisi. Hiukan hymyilytti kun luin jostain tänään "Kummolaa jännittää seuraajan valinta".

  Mitenköhän se Anttonen lipsahti vahingossa niin lähelle.
   
 6. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Juu, tomaattikauppias on tuhonnut koko sarjan. Väkevämpää näyttöä on vaikea kuvitella.

  Taitaa tämä Nummela olla kuitenkin näistä kolmesta vaihtoehdosta kirkkaasti paras, mutta vaikea nähdä kovin isoa muutosta tulevaksi oikein mihinkään tämän myötä.
   
 7. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Jos oli finaalikolmikko jokseenkin yllättävä, niin on myös voittaja. Jotenkin hämmästyttävää, että lajin johtoon valitaan sellainen bisnesmies, jolla ei itse lajista ole laisinkaan tuoretta kokemusta. Melkoinen haaste tuo Nummelan lanseeraus, että saadaan väkeä lisää hallille JA ruudun ääreen. Ilmeisesti juuri nämä digitaalisen ympäristön ansiot nähtiin tärkeäksi tekijäksi. Ehkä olen tulossa vanhaksi, mutta en aivan täysin ymmärrä tätä Nummela casea, varsinkin kun saattanut olla niin, että Nummela on ollut se kenet on paikalle haluttu ja Toivakan ja Hiltusen vahvat näytöt nini bisneksessä kuin kiekko-organisaation rakentamisesta mestiksessä olivat lähinnä hyvä lisäväri tähän kisaan.

  Hiltusen jatko Sportin hallituksessa sen sijaan kelpaa kyllä mulle.
   
 8. Radiopää Jäsen

  Kummolasta Nummelaan. Nyt ei tarvitse painattaa uusia käyntikortteja, koska korjauslakka riittää.

  Vakavasti pohtien, voidaanko tämä laskea näpäytykseksi SM-liigan seurajohdoille?
   
 9. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Hmm, mun ymmärtääkseni joidenkin liigaseurojen taustavaikuttajat (yritysmaailmasta, liike-elämästä) nimenomaan asettuivat tukeamaan kulisseissa tätä Nummelaa. Eli samat tahot, jotka ovat Kummolan klaania pyrkineet vastustamaan jo pidempään.

  Ei liene kuitenkaan minun asiani tästä hirveästi julkisuudessa huudella, yv:llä voi kysyä, jos kiinnostaa, mutta tuskin nyt hirveästi kiinnostaa.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ei ole ensimmäistäkään ulostuloa, linjapuhetta eikä mitään Nummelalta ja puikoissa ollut jo monta kuukautta. Sarjajärjestelmiä voisi kommentoida ja junnujen menestystä, MM-kisoja ja Liigan finaaleja. Liiga-finaaleissa toimittajat haastattelee Kummolaa vanhasta muistista. Toimittajatkaan eivät ole huomanneet, että pj. vaihtunut.
   
 11. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  ...joka itse asiassa on aika normaali käytäntö kun puhutaan puheenjohtajista, eli ei hirveästi kohelleta operatiivisella kentällä. Kummolan tyylihän on ja oli jotain ihan muuta, eli menneen maailman patruuna-johtajuutta.

  Olen silti samaa mieltä kanssasi siitä, että Kalehan se näyttää naruista vetelevän. Syykin on selvä, eli Kummolahan kontrolloi edelleen säätiön rahoja.
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ensimmäinen ulostulo taisi olla Rautakorven kenkiminen. Erkka Westerlund suomii kovin sanoin jääkiekkoliiton johtoa avoimessa kirjeessään.

  Lue tästä Erkka Westerlundin avoin kirje suomalaiselle urheilujohdolle - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

  Nummela on tuonut jääkiekkoliittoon venäläisen johtamiskulttuurin, ei keskustella vaan annetaan potkut.
   
 13. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuosta Westerlundin kirjeestä sen verran että:
  1) On aika turhaa ja naurettavaakin höpinää että MM-kisoissa olisi jotain muita tavoitteita kuin joukkueen menestyminen juuri siinä turnauksessa, tai siis tässä tapauksessa putoamisen välttäminen. "Eli onko nuorten urheilussa ajattelun keskiössä voittaminen ja häviäminen, vai se, mitä voittaminen vaatii ja miten opimme voittamaan?" Ihan vakavalla naamalla Erkka tällaista runoilee, en voi kuin ihmetellä.
  2) Eikös jääkiekkoliitto juuri osoittanut että heidänkin mielestään "valmentajalla on väliä" ja pitävät sitä erittäin tärkeänä ja keskeisenä tehtävänä. Eihän Rautakorpea muuten olisi pois potkittu.

  Toki Jääkiekkoliitto oli tehnyt virheen kun oli Rautakorven uramoineen tehtävään palkannut. Mutta että siinä kohtaa kun homma oli mennyt niin vituiksi kuin se vaan suinkin voi mennä ja aivan täydellinen romahdus oli päivien päässä, niin olisi Erkan mukaan keskustelemalla pitänyt ongelmat ratkaista. Mitä sitten kun Latvialle olisi eka peli hävitty? Olisiko edelleen keskiössä ollut keskustelu ja yksilön kehittäminen?
  Toki keskustelemalla se ongelma olisi pitänyt tunnistaa ja ratkaista jo paljon ennen kuin katastrofi tapahtui. Ehkä siihen että näin ei tapahtunut vaikutti myös se, että niiden keskustelujen toinen osapuoli eli huippu-urheilujohtaja oli pöydän väärällä puolella, eikä siten tunnistanut tilannetta.
   
 14. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Ja jotta noita iltapaskalehtien klikkauksia voisi vältellä, niin tässä linkki ko. kirjeen alkuperäiseen versioon Suomen ammattivalmentajat ry:n sivuilla.