Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Jääkiekkoliiton puheenjohtajakilpailu

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 05.08.2015 klo 14.37.

 1. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Tai Neka Haapala
   
 2. Fordél Jäsen

  En nyt oikein ymmärrä, että miksi puheenjohtajavaalin valmistelulautakunnan piti karsia puheenjohtajaehdokkaat kolmeen (Hiltunen, Nummela ja Toivakka)? Eikö olisi voinut antaa kaikkien halukkaiden olla ehdolla ja katsoa kuka voittaa? Lisäksi kiinnostaisi tietää, että millä perusteella tehtiin karsinta?
   
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Vierumäen edustussaunassa Kale heitti löylyä ja kolme pisimpään ylälauteilla Kalen vieressä lämpöä kestänyttä pääsivät jatkoon.
   
 4. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei voi pitää paikkansa, sillä Ketola olisi ollut tässä tapauksessa kolmen parhaan joukossa.
   
 5. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Kale ilmoitti Vellulle väärän saunavuoron. Eikä Vellu ollut ainoa.
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mielestäni Toivakalla on kovimmat näytöt. Mies sai vaihdettua Mestiksen logon todella kansainväliseksi. Muutenhan Mestistä on kairattu annelliin ihan huolella JT:n aikana mutta onhan tuo logo komea.
   
 7. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kimmo Leinonen tarjoaa kunnon kuittia Tammiselle Ilta-Sanomissa

  "Tamminen on joskus sanonut, että tähän asti jääkiekkoleijoniksi olisi pitänyt aateloida vain 20 henkilöä. Jos hänen näkemyksensä olisi toteutunut, Tammisen ei tarvitsisi pohtia mihin hän voi laattansa palauttaa."
   
 8. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  No shit. Nimiin sinänsä niin kantaa, mutta kun ei YHTÄÄN vaalia, valintaa ym. päätösprosessia voida hoitaa asianmukaisesti niin kuin normaalit ihmiset: avoimesti, demokraattisesti ja ilman epäselviä suhmurointeja. Pakko lainata facesta yhtä kommenttia: "Luottamukseni ko. liiton avoimuuteen ja rehellisyyteen liikkuu jossain Sunny Car Centerin ja Wincapitan välissä":).
   
 9. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  twiittaa Mika Saukkonen. Johtava-Petteri heitti, jotta toivoisi että siellä päättäjien liepeillä olisi muitakin kuin kokoomuslaisia, ittelle tuo nyt ei ole kovin merkittävä asia, mutta jotenkin jähmeetä. Tuulahdus 90-luvulta. SW ei oo ollut kovin vahva pelaajayhdistyksen pj, on ilmeisen vähällä pelaajien mandaatilla tukenut Kalea, viestintä ja retoriikka ei vaikuta valtaisan avoimelta ja vuorovaikutukselliselta.

  Tai siis, ei mitään Sinuhea vastaan. Varmasti omaa liikunnan ja urheilun saralla avuja. En vaan ymmärrä mitä värinää Harkimon ja Wallinhimon patsastelu Huomenta Suomessa voisi tuoda. Samaa vanhaa. Luultavasti SW horisee jotain epämääräistä ruohonjuuritasosta tms.
   
 10. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
 11. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Kyllä mielestäni Tami varsin legendaarisena Leijona-kapteenina olisi varmaankin jääkiekkoleijonan arvonimen ansainnut, vaikka hivenen vähemmän olisi pelaajia toistaiseksi aateloitu... Eli siinä mielessä mielestäni Leinosen kuittailu menee vähän ohi maalista.
   
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Juhani Tamminen on parasta aikaa Radio Rockissa kertomassa miten liittovaltuusto lautakunta heivasi Ketolan ja Wallinheimon kuusi viikkoa ennen äänestystä ulos vaaleista. En minäkään oikein ymmärrä, miksei kaikki seitsemän (vai oliko niitä enemmänkin) ehdokasta olisi voinut olla lopullisessa äänestykessä.

  Tamminen antaa palaa oikein kunnolla ja ihmettelee, että eikä Suomen suurimman lajiliiton johtoon haluta henkilöä jolla on osaamista ja tunnettuutta maailmalla. Veli-Pekka Ketola siis. En minäkään noita muita ehdokkaita tiedä keitä he ovat.
   
 13. Sudan1 Jäsen

  Ei kannata odottaa enää mustia hevosia kisaan, koska Kale päättää ketkä ovat soveliaita tehtävään. Demokratian riemuvoitto.

  Lainaus Iltasanomien uutisesta (http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-1445916223750.html):

  Kalervo Kummola, aiotko oikeasti erota nyt vai onko sinulla yhä jatkoaikeita?


  – Tehtävästä luopuminen on koko ajan ollut vakaa aikomukseni, ja on tietysti edelleen. Ei tätä puheenjohtajakisaa ole todellakaan järjestetty turhaan, Kummola linjaa.

  Miksi et ole vielä eronnut virallisesti?

  – Teen sen todennäköisesti juuri ennen liittovaltuuston kokouksen alkua. Haluan ensin varmistua, ettei tähän peliin ole enää tulossa ketään ulkopuolista ehdokasta, mustaa hevosta siis. Haluan, että puheenjohtaja valitaan finaalikolmikosta, Kummola alleviivaa.
   
 14. JPL Jäsen

  Iltasanomissa mielenkiintoisia juttuja aiheeseen liittyen. Jos finaalikolmikon ulkopuolelta tulee joku "kolmas"pyörä (eli siis neljäs ehdokas) vielä stagelle, Rautakansleri jättää eropyyntönsä allekirjoittamatta.
   
 15. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Ihan käsittämätön juttu muuten. Käytännössä homma menee niin, että mikäli uudella puheenjohtajalla ei ole Kalen siunausta (eli Kalen kaveri kyseessä), niin Kummola saattaa itse jatkaa. Tämä on kyllä uskomattoman härskiä.
   
 16. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Liittohallituksessa on yritetty saada tuota ST1-pomo Mika Anttosta ryhtymään mustaksi hevoseksi, ilmeisesti jos hallitus saa nostettua Anttosen peliin mukaan ja voittoon, niin Kal€ ei väisty. Haluaisin kyllä että Anttonen lähtisi mukaan tähän leikkiin, mikäli Kal€ ei Anttosen voittaessa eroa, saataisiin aikaan oikein kunnon farssi ja ehkä joku nyt vihdoinkin pöyhisi kunnolla Kal€n suhmuroinnit esimerkiksi jääkiekkosäätiön suhteen(minkä epäilen olevan se suurin syy miksi Kal€ ei halua Anttosta)
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mun piti aikoinaan kyselläkin, että tietääkö kukaan mitkä on ehdokkaiden suhteet Kummolaan, kun itse en tiennyt näistä varmuudella kuin yhden saman klaanin miehiksi. Mutta nyt ei taida olla tarvetta enää kysellä.
   
 18. SatanicBunny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset, Stadin ykköset
  Tän kuvion myötä täytyy kerrankin sanoa että oon samaa mieltä Tammisen kanssa jostain. En niinkään siitä, että Ketola olisi mitenkään hyvä tai paras johtaja liitolle, mutta siitä, että onhan tää menettelytapa jotain aivan käsittämätöntä*.

  Kirsikkana koko tortun päällä on vielä ylempänä lainattu Kummolan suora ilmoitus, ettei hän aio sallia muita ehdokkaita kisaan. Siis, kuinka helvetin totalitaarista meininkiä Kalen pitää vielä viimeisillä metreillään harrastaa, kysynpä vaan?

  *sivuhuomiona: hyvä on toisaalta miettiä, kuinka äänekkäästi Tami olisi valittanut menettelystä, jos Ketola olisi 1 kolmesta jatkoon valitusta.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tamminen ei ole legendaarinen Leijona-kapteeni, hän on vain maajoukkueen kapteeni vuosilta 1978 - 82. Hänen pelaajauransa maajoukkueessa kesti 1969 - 82 ja jos tuolta ajalta pitää poimia noin viisi pelaajaa aateloitavaksi, Tammisen valinta on kyllä siinä ja siinä. Ja viisi pelaajaa olisi liikaa, koska samaan aikaan aateloitiin vaikuttajia, tuomareita ja valmentajakin.
   
 20. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Minun ymmärtääkseni aika monet asiat vaikuttavat tällaisiin "titteleihin" ja Tami oli ja on oikeastaan yhä suuri ja karismaattinen persoona, vaikka kaikki eivät hänestä pidäkään, enkä oikeastaan pidä minäkään. Pari vuotta sitten juttelin Pekka Rautakallion kanssa Tamin urasta ja Rockyn mukaan Tamin nykyinen identiteetti röyhelöasuissa on erikoinen, mutta peliuraltaan hänellä oli kaikkie arvostus ja kyseessä iso Leijona-sydän.

  Mutta toki sinä tiedät paremmin, as usual.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Rautakallio, Ketola, Riihiranta ja Oksanen, muutama Tammista kovempi hänen ajaltaan. Aikaisemmilta vuosilta tulee mieleen Honkavaara, Keinonen, Viitala. Myöhemmiltä ajoilta löytyy mm. Hagman, Kurri, Helminen, Numminen, Ruotsalainen, Jutila, Lehtinen, Tikkanen.

  Ketola kehuu Tamia usein, mutta taas eräs toinen Tamin maajoukkuekaveri sanoi porukoiden naureskelleen hänen kohinalleen maajoukkueen kapteenina.

  Mutta kuten sanoin, tiukassa olisi ollut Tamin aatelointi, jos tähän menessä olisi se 20 aateloitu.
   
 22. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Meneehän tämä ihan poskettomaksi. Eikö Suomesta löydy viranomaista, joka voisi tuon Kummolan ulostaa? Menikö esim. se suomalaisjoukkueen valinta KHL:ään kaikkien sääntöjen ja pykälien mukaan (Siis nimenomaan liiton ja suomalaisen kiekon näkökulmasta). Meinaa kun Ilvekseltä ja Bluesilta tuollainen mahdollisuus evättiin, vaikka julkisesti sellaisia haluja esittivät ja sitten suhmuroitiin sinne toinen joukkue. Oliko valinnan tehneet henkilöt täysin jäävittömiä, vai voisiko tästä keissistä löytyä jotain, jolla vallasta, kynsin ja hampain kiinni pitävä, saataisiin näkemään uusia vaihtoehtoja?

  Ja jos Kummola nyt vielä viime metreillä turvautuu kiristykseen, eikä suostu lähtemään, ellei hänen sanelemansa ehdokas valita, niin liittovaltuuston (vai kuka sen seuraavan pj:n valitseekaan) pitäisi ehdottomasti irtisanoutua tällaisesta ja ehdottaa ylimääräisiä ehdokkaita. Siten se häpeän tahra jää yksin istuvalle puheenjohtajalle ja eikös hänellä ole kautta enää jäljellä yksi vuosi? Yksi lisävuosi Kummolaa on kaiketi pienempi paha, kuin Kummolan perintö, ties kuinka moneksi vuodeksi eteenpäin..

  Edit. Jos Kummola vielä jatkaa, niin pitäisikö sitä jos valmiiksi alkaa suunnittelemaan protesteja, nuorten mm-kisoissa. Jos Hartwalli pyhitetään Suomen kannattamiselle, niin Helsingin jäähallissa voisi järjestää protesteja. Esim. sunnuntaina 27.12 Suomi ei pelaa ja Helsingin jäähallissa alkaisi tuonna päivänä, klo 20 Tanskan ja Sveitsin välinen peli.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2015 klo 19.44
 23. vilho Jäsen

  Lainaus:
  Korjataan sen verran, että käsittääkseni Ilves ei ole kyllä ollut KHL:ään lähdössä. Väittäisin käsitystäni aika vahvaksi.
   
 24. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires