Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jääkiekkoliiton puheenjohtajakilpailu

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 05.08.2015 klo 14.37.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Niinkuin totesin jo aiemmin, Kal€n suhmuroinnit jääkiekkosäätiön(ja Hjalliksen bisnesten) kanssa tuskin kestävät yleistä päivänvaloa.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  "muistakaa slogan "valtuusto päättää".", paitsi tietenkin siinä vaiheessa, jos haluatte käyttää Suomen laissa olevaa oikeuttanne tuoda kilpailuun mukaan musta hevonen.

  Suomen jääkiekkoliiton liittovaltuuston puheenjohtaja ei näe paimenkirjettä, paimenkirjeenä. Vaan muistutuksena, miten pitää toimia (yle.fi). Täähän on ihan ku jostain kummeli sketsistä.
   
 3. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Saa taas nauraa Suomen jääkiekkoliiton kustannuksella. Huikeata tahatonta komiikkaa tästä(kin) jutusta löytyy.

  -Tinke
   
 4. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Äläpä. Sitä aina luulee, ettei ko. pulju voi (enää) hoitaa asioita enemmän suhmuroiden, nolosti ja perseelleen mm. imagon, toimintavalmiuksen ja ihan yleisen uskottavuutensa kannalta - ja aina vaan sitä erehtyy.
   
 5. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Miksi kesken valintaprosessin pitäisi mukaan hyväksyä "mustia hevosia"? Se nyt ei ainakaan kovin demokraattisesti korrektilta kuulostaisi jos niin toimittaisiin.
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Öö, mikäs siinä on epädemokraattista, että liittovaltuuston jäsenet voivat ehdottaa ehdokkaita äänestykseen vapaasti ja lain mukaisesti?
   
 7. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Käsittääkseni vaikka aateloidaan pelaajana niin eiköhän siinä ole otettu huomioon myös muu toiminta. Onhan Tammisella ollut peliuran lisäksi valmentajana ja jääkiekkovaikuttajana kokonaisuutena paljon suurempi merkitys suomalaiseen kiekkoiluun, kuin monella näistä mainitsemistasi nimistä.

  Mitä tulee puheenjohtajavaaliin niin farssi sen kuin vain jatkuu. Ehdokkaat valitaan etukäteen eikä mustia hevosia suvaita. Ilmeisesti Kummolakin odottelee loppuun asti, että onko seuraaja hänen hyväksyttävissä. Miten munatonta porukka tuolla oikein istuu päättämässä, kun hyväksyvät kaiken tämän?
   
 8. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Öö, miksi kun avoin haku on jo päättynyt ja valinta edennyt toiselle kierrokselle, niin miksi sinne nyt pitäisi vielä olla takaportteja "veljenpojille"?

  Moinen ei eroaisi mitenkään julkisen sektorin kilpailutuksesta, missä valintaprosessin jälkeen kilautetaan "veljenpojan" firmalle, että olis muuten sulle hommia.
   
 9. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Öö, ai se menee niin että jos joku ehdottaa mustaa hevosta, niin hänet on sitten myös pakko valita? Että ei voidakaan enää äänestää ja valita eniten ääniä saanut? Harmillista. Vertauksesi on _____________. Saat ehdottaa mustaa hevosta tuohon.
   
 10. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Eikö ainakin teoriassa kaikilla hakijoilla pitäisi olla yhtäläinen mahdollisuus tulla valituksi? Jos kymmeniä hakijoita on perattu (miten sitten ikinä onkaan perattu), mutta että sitten viime metreillä aletaan tuomaan valtuustolle ihan uusia nimiä, joiden perkaamsieen käytetään ehkä paljon vähemmän aikaa kuin muiden, niin vääristäähän sen koko valintaprosessin. Jos jollain tulee yhtäkkiä mieleen päteviä niimä niin kehoittakoon laittamaan hakemus kuten muutkin. Better luck next time.

  Kaiken maailman mafiameininkiä tämänpäivän Suomessa kannatetaankin, jos pitää vielä mustia hevosia alkaa keksimään. Tosin sen nyt ei pitäisi yllättää, että opportunistien Jatkoajalla pidettäisiin ns. itsestäänselvyytenä.
   
 11. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En tajunnut että hassuttelet, pakko myöntää että menin halpaan ihan täysin.

  Jos joku muu menee samaan miinaan niin kerrottakoon nyt selvyyden vuoksi että nämä kolme perattua ehdokasta ovat siis kolmen hengen valmisteluvaliokunnan valitsemia. Näillä kolmella henkilöllä (tai hänellä jolla on vaikutusvaltaa näihin kolmeen henkilöön) on siis täysi valta pudottaa epämieluisat ehdokkaat ennen kuin liittovaltuusto pääsee edes äänestämään asiasta. Jos siis liittovaltuuston jäsenellä ei olisi mahdollisuutta ehdottaa tuota mustaa hevosta. Jokainen voi tahollaan miettiä, onko se hyvä vai huono asia että tällainen mahdollisuus on lakiinkin kirjattu.
   
 12. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  No, minulle tässä ainakin ongelma on siinä, että ehdokkaita vedetään kahdesta eri pussista.Meillä olisi vaakakupissa ikäänkuin "Kalen vallinnat" ja liittovaltuuston jokerit. Tuollainen järjestelmä ei vakuuta, että pätevin tulisi valituksi tai, että valintaprosessi olisi tasapuolinen. Pitkin matkaa, kun Kummolaa on syytetty ties mistä, niin parantamista on itse liiton koneistossakin.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juhani Tamminen on aateloitu pelaajauran perusteella vuonna 1991.
   
 14. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta eihän ketään ole aateloitu monessa kategoriassa vaikka ovat vaikuttaneet suomalaiseen kiekkoiluun useassa roolissa. Vai onko sulla tietoa, että Tamminen aateloitiin vain ja ainoastaan hänen peliuransa takia?
   
 15. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Avainsana tai oikeastaan numero on aatelointivuosi,1991.
   
 16. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, mutta kerro vaan ihan suoraan oliko myös muita aateloinnin perusteita, kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2015 klo 19.22
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei, koska Tammisen valmennusura oli tuossa vaiheessa varsin vaatimaton. Kaksi vuotta pelaajavalmentaja Japanissa, kolme vuotta SM-liigaa ja neljä vuotta Sveitsissä vaihtelevalla menestyksellä.
   
 18. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Niin, nythän puhutaan aateloinnista kiekkoleijonaksi. Esiinnostamasi Rautakallio esimerkiksi teki paremman uran ja pelasi mm. änärissä. Mutta tässä ei olla ymmärtääkseni 90-luvun alussakaan aateloitu pelkän uran perusteella, vaan mietitty myös ansioita maajoukkueessa. Juhani Tamminen oli maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni.

  Juhani Tammisen valinnasta niin ja niin nopeasti voidaan keskustella ja väitellä, mutta viesteistäsi saa helposti sen kuvan, että Riihiranta, Oksanen, Rocky ja kumppanit olisivat muka olleet selvästi "kovempia". Eihän tuo pidä missään mielessä paikkaansa. Samaa "kaanonia" Tamin kanssa nuo esimerkit ja on puhdas makuasia, missä järjestyksessä noita pitäisi aateloida.
   
 19. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Kuvitellaan täysin hypoteettinen tilanne:

  Jääpalloliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Kullervo Kammola on johtanut organisaatiotaan vuosikausia diktaattorin elkein. Hallintokauden aikana on ollut kaikenlaisia epäselvyyksiä raha-asioissa, lisäksi Kammolan johtamistyyli on ollut jatkuvan arvostelun kohteena. Kammola on päättänyt luopua vallastaan, ja nimittänyt kolmihenkisen valintakomitean, jolle on tehnyt selväksi, että komitean ehdotukset tulevat olemaan Kammolafanboy#1, Kammolafanboy#2 ja Kammolafanboy#3. Komitea on esitellyt nämä ehdotukset Kammolan seuraajiksi.

  Samaan aikaan kuitenkin liitossa on töissä monia henkilöitä, jotka eivät haluaisi ketään Kammolafanboy:ta jatkajaksi. He eivät kuitenkaan saa virallista kautta omaa ehdokastaan esille, koska Kammola on jo ohjeistanut valintakomitean valitsemaan omat fanboynsa. Vaihtoehdoksi jää vain ja ainoastaan ns. Musta hevonen.

  Se, että Kammola on ilmoittanut jatkavansa, mikäli Musta hevonen esitellään, kertoo jo aika paljon siitä miksi ja millä keinoin halutaan Kammolan valtakausi turvata.
   
 20. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kummola ei tuota 3-henkistä valmisteluvaliokuntaa tai valintakäytäntöjä ylipäätään ole päättänyt vaan liittovaltuusto. Kummola ei kuulu liittovaltuustoon. Laajemmat linjat on asetettu yhdistyksen toimintasäännöissä.

  Kuten kirjoitin Liiga-osiossa, liitto pyrkii suojelemaan ns. paimenkirjeellä ja Kummolan uhkauksella liittovaltuuston sopimaa valintaprosessia. Mukaan ei haluta oman, yhteisesti liittovaltuuston kokouksessa sovitun prosessin ulkopuolelta yllätysehdokkaita, mikä on täysin ymmärrettävää.

  Liiton, kuten vähän jokaisen merkittävän järjestön, toiminnassa on varmasti paljon kyseenalaista, mutta menettely pj:n valinnassa tuntuu saavan paljon kohtuutonta skeidaa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2015 klo 15.32
 21. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Eiköhän tämä puheenjohtaja-asia ratkea helpoiten sillä, että Rautakansleri Kale-ll-Kummola jatkaa liiton suurvisiirinä vielä määrittelemättömän, itse haluamansa ajan.

  Lisäksi Suurelle Johtajalle pystytetään patsas, kuten maailmanmestari Timo Jutila tänään ehdottaa. Tämä ei ole vitsi.

  Patsaan tulee olla vähintään 30 metriä korkea ja sen sijoituspaikka valitaan Iltasanomien käynnissä olevan äänestyksen perusteella. Näin ollen patsaan sijoituspaikka tulee olemaan "Suunnitteilla olevan Tampereen suurhallin katolla", jota on äänestänyt peräti 44% kansalaisista. Demokratia kunniaan, kuten jääkiekkoliitossa aina on ollut tapana.

  Kolminkertainen eläköön-huuto Suurelle Johtajalle, "eläköön...".

  Miettikääpä sitä, että tämä on mahdollinen skenaario! Paitsi, että patsaasta tulee korkeampi. Pelottaa jo valmiiksi.

  Edit: Kuulin äsken huhun, että Kale ei halua kenenkään muun tuovan Mustaa Hevosta puheenjohtajavaaliin, koska hän aikoo itse tuoda viimeisillä metreillä uuden ehdokkaan aivan puskista ja kyseessä on tietenkin juuri Kummolan saunamajuriksi ylennetty grillimaisteri Jutila.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2015 klo 16.08
 22. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Se että tuollaisia uhkauksia tai paimenkirjeitä täytyy esittää kumpuaa kuitenkin pelosta että niitäniitä mustia hevosia tuodaan. Ja miksi mustia hevosia sitten tuodaan? Koska Liittoon halutaan muutosta jota nämä kolme tarjolla olevaa nimeä eivät tuo. On selvääkin selvempää että Kummola-mafialle se että Kal€n nöyryyttävä kaatuminen jäi vain yhden äänen päähän, oli shokki ja nyt pelätään.
   
 23. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Istuu samoilla lauteilla Kalen kanssa. Oikea poliittinen suuntautuminen. Sopiva näkemys oman hyödyn tavoitteluun.

  Mitä muuta tarvitaan?
   
 25. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Älkää kysykö, mitä annettavaa Toivakalla on liitolle, vaan mitä annettavaa liitolla on Toivakalle.