Ilves kaudella 2008-2009

  • 404 388
  • 896
Tila
Viestiketju on suljettu.

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Päävalmentajan asenne ja viesti nuoria kohtaa tuli heti kerralla selväksi ensimmäisessä harjoituspelissä. Junnut kentällä, valmentaja katsomossa jauhamassa mukavia. Jep jep.

Ei auta näköjään edes se, että pelaavat harjoituksissa nuoret (valm. Juujärvi) vs. vanhat (Sakke) ja nuoret voittavat vanhukset...
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Saisivat lopettaa sen huhuilun ja pitää tiedot itsellään niin kauan kuin niiden julkitulo on Ilveksen edun vastaista. Idiootit, saatana.


Nimenomaan.
Sitä paitsi jos nyt yhtään järjen kanssa Ilveksen tilannetta ajatellaan, niin ei kirstun pohjalla ole euroja enempää kuin niukin naukin Tukosen palkkaamiseen.
Ja tämäkin vaihtoehto on hyvin epätodennäköinen.

Eilisestä Vaasan pelistä on turha tehdä sen enempää johtopäätöksiä. Mukana ollut jengi oli todennäkäisesti jopa heikompi kuin mitä LeKillä tulee divarissa olemaan. Onhan se kiva, että Tamikin saa näitä "tärkeitä päänahkoja" vyölleen jo heinä-elokuussa, niin jatkuu se paskan jauhaminen entiseen malliin.
 

massi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Majadahonda HC
Päävalmentajan asenne ja viesti nuoria kohtaa tuli heti kerralla selväksi ensimmäisessä harjoituspelissä. Junnut kentällä, valmentaja katsomossa jauhamassa mukavia. Jep jep.

Ei auta näköjään edes se, että pelaavat harjoituksissa nuoret (valm. Juujärvi) vs. vanhat (Sakke) ja nuoret voittavat vanhukset...

Kyllähän näitä "päävalmentajan asenne" juttuja saa väännettyä millon mistäkin juuri itselle sopivaksi näkökannaksi.

Päävalmentajan asenne ja viesti nuoria kohtaa tuli heti kerralla selväksi ensimmäisessä harjoituspelissä. Junnut kentällä, valmentaja katsomossa tarkkailemassa kuka on kypsä sm-liigaan, ja miten juniorit noudattavat sovittua pelitapaa.

Todella hienoa että näin monelle nuorelle annettiin paikka näyttää omaa osaamistaan ennen kesän tärkeintä katselmustilaisuutta -Tampere Cupia.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Niin onhan se aivan hirveää, jos päävalmentaja seuraa peliä katsomosta eikä ole penkin päässä antamassa ohjeita. Ja jos siellä katsomossa ollessa vielä naureskelee tai juttelee jollekin, niin sehän se vasta onkin.

Sarkasmi sikseen ja asiat oikeaan järjestykseen. Fakta on se, että katsomosta käsin pelaajien otteet näkee paremmin ja pystyy keskittymään paremmin pelin seuraamiseen, kun ei tarvitse olla ohjeita antamassa. Lisäksi Ilveksestä löytyy valmennuksessa sen verran osaavia miehiä, että lopulta on melko sama missä se Sakari istuu. Itsehän olen ainakin sitä mieltä, että alkavalla kaudella Saken olisi syytä antaa Juujärven ja Pajuojan hoitaa peluutus ja itse keskittyä taktisen puolen kehittämiseen ja hiomiseen. Tällä tavalla kaikkien paras osaaminen tulisi hyödynnettyä.

Ja mitä ilves.comin huhuiluihin tulee, niin noiden nimimerkkien jauhamiset on syytä jättää kokonaan lukematta. Kaikki julkistetaan varmasti aikanaan, jos jotain julkistamista on.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllähän tuo Plattin sainaaminen oli jo sen luokan veto, ettei hirveästi uskalla enää odotella uusia hankintoja. Tukonen olisi tälle kesälle se kirsikka kakun päälle. Jos jotain on vielä liiveissä senkin jälkeen, niin ihmetellä täytyy. Toisaalta tuo HN:n reagoiminen huhuihin nosti ainakin täällä pienen "jospa sittenkin" odotuksen takaraivoon.

Haden menneistä hankinnoista voidaan olla montaa mieltä, mutta nyt on todellakin nostettava hattua tämän off seasonin toiminnalle. Veijarit Platt ja Toivonen ovat sen luokan hankintoja, että normaalisti sellaisten hankkimisia on totuttu lueskelemaan ainoastaan liigan isojen tiedotteista. Myös Milam vaikuttaa etukäteen todella hyvältä vahvistukselta, joka saattaa nousta profiilipakiksi. Tukonen tuohon päälle olisi samaa sarjaa vähintään.
 

Random Hero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sisäinen managerini heräsi taas kerran henkiin ja aivan pakko tuupata jälleen ketjuhahmotelmia tänne :)

1. "Tukonen" - Platt - Marjamäki
2. Anttila - Torkki - Sandell
3. Männikkö - Kauvosaari - Hacker
4. Järvinen - Määttänen - Korhonen

Hyökkäysmateriaali levitetty tasaisesti neljään kenttään, jotka pystyvät maalintekoon sekä hyvään kahden suunnan peliin. Plattin kentän toiseen laitaan olisi hyvä saada joukkueen pelitapaan sopiva 20-25 maalin laituri ts. Tukonen. Toivossa on ainakin hyvä elää.

1. Milam – Kuukka
2. Lehtivuori – Tukio
3. Seikola – Kantee/Näppilä
4. Niemi/Järvinen/Savolainen - Kantee/Näppilä

Pakeista Lehtivuori ja Milam hoitavat pistetehtailun ja molemmille löytyy varmasti paikka ylivoimakentällisistä. En tiedä laittaisiko kukaan muu Kuukkaa ykköspariin, mutta mielestäni hän täydentäisi loistavasti Milamia. Hazardit vähentyneet mielestäni kausi kaudelta, hyväasenteinen oman pään luutija. Toivoisin näkeväni myös mahdollisimman paljon Näppilää ja Savolaista edustuksen riveissä.

1. Toivonen
2. Leinonen

Toivonen liigan top-3 maalivahti, toivottavasti armeija ei pahemmin vaikuta miehen pelisuorituksiin. Leinonen osoitti viime kaudella olevansa hyvä liigatason maalivahti. Tämäkin osa-alue siis mainiossa kuosissa.

Yhteenvetona voi todeta että meillähän on oikeinkin potentiaalinen ryhmä kasassa. Kesän hankinnat ovat olleet ainakin nimekkäämpiä kuin uskalsin odottaa (Milamin, Plattin ja Toivosen hankinnasta hadelle 10 pistettä ja papukaijamerkki), mutta Hackerin hankintaa en vieläkään ole pystynyt ymmärtämään. Toivotaan että Dan lyö meikäläseille peliesityksillään luun kurkkuun.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saisivat lopettaa sen huhuilun ja pitää tiedot itsellään niin kauan kuin niiden julkitulo on Ilveksen edun vastaista. Idiootit, saatana.

Tällaisille palstoille ilmestyvillä huhuillakin on lähes aina jokin lähde, joten johdon lähellä olevat syväkurkutkin pitäisi saada kuriin. Voihan toki olla, että agentit tai sopimusneuvotteluja käyvät pelaajat "huomaamattamaan" lipsauttavat näitä tietoja sopivissa tilanteissa pyrkimyksenään parantaa omaa neuvotteluasemaansa tai herättääkseen myös muiden joukkueiden kiinnostuksen.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saisivat lopettaa sen huhuilun ja pitää tiedot itsellään niin kauan kuin niiden julkitulo on Ilveksen edun vastaista. Idiootit, saatana.

Et tu, Brutus?

Ei kai sitä nyt ihan vakavissaan voi odottaa, että nämä netin keskustelupalstat täyttyisivät vain kunkin seuran toimistolla hyväksytyistä tiedoista. Ja mielipiteistä...

Huhujen pyörittely ja tulevaisuuden arpominen on ollut fanien rakkainta harrastusta aina, ja nyt netti antaa tälle (useimmiten tietysti tarpeettomalle) tyhjän jauhamiselle ennen kuulumattoman kaikupohjan.

Tämä Platt-case oli oikein malliesimerkki siitä, kuinka mahdotonta seuran nykyisessä mediatodellisuudessa on säädellä omaa uutisointiaan. Sillä jos Aamulehden ilvesläisten mollaamiseen keskittynyt pakinoitsija jo heinäkuun puolessa välissä kertoo kyseisen kanadalaisen sentterin tulevan Ilvekseen, niin se huhu jää elämään omaa elämäänsä, eikä sitä asiantilaa voida seuran johdossa muuksi muuttaa.

Kenties olisi ollut Ilveksen edun mukaista pitää Plattia koskeva tiedotustilaisuudessa sopivassa paikassa ja saada tälle hankinnalle mahdollisimman suuri julkisuus, mutta sille tosiasialle nyt vain ei mitään voi, että ne ajat olivat ja menivät.

Sitä paitsi on hyvin kyseenalaista, toisiko jossain toimistopalaverissa päätetty tiedotusstrategia parempia tuloksia.

Mutta eipä se Kirvesmies voisi näitä sisäpiirin tietoja palstalleen kirjata, ellei se sisäpiiri puhuisi silloin, kun pitäisi vaieta.

Ja ehdoton faktahan on se, että jos Ilveksen johto skuupin jollekulle haluaa antaa, niin ei sen pitäisi ainakaan tämä kaunan kyllästämä kynäilijä pitäisi olla...
 
Viimeksi muokattu:

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
On hellyyttävää huomata, miten nimim. HN, ennen niin terävä ja usein oikeassa ollut kriitikko, ryhtyy tällaiseen seurajohdon etujen myötäilyyn. Onko nimimerkki paljastunut Takojankadulla? Vai onko oma firma saanut lisää vippikortteja hyvällä hinnalla?

Ilveksen media- ja julkisuudenhallintastrategia on nykyisen johdon aikana ollut lähinnä naurettavaa. Oma laiva vuotaa ja kaikista useimmiten huhujen lähteiksi paljastuu Takojankadun omat lörppäsuut, mutta silti tietovuodoista järjestetään noitavainoja ajankohtana jolloin vainojen organisoijien pitäisi toimia ihan toisella tavalla.

Katsokaa Tapparaa, moniko huhu on tänä keväänä/kesänä vuotanut julkisuuteen?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Katsokaa Tapparaa, moniko huhu on tänä keväänä/kesänä vuotanut julkisuuteen?

Popovic nyt ainakin. Toisaalta Tapparaan on ollut aika vähän kovan luokan tulijoita, joten huhujen vähäisyys selittynee osittain myös sillä.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hohhoijaa... Mulla ei ole tänne kirjoittelussani mitään muuta agendaa kuin Ilveksen etu,

Jos joku sattuu jossain höpisemään jotain ns. ohi suunsa, niin kuin Ilveksen kohdalla usein käy, ei se oikeuta asian toitottamista turuilla ja toreilla. Ei ainakaan tästä omasta - Ilveksen etua korostavasta - näkökulmastani.

Point taken, my good old Brute!

But anyways...

Tämä "Ilveksen etu" on kyllä äärimmäisen vaikeasti määriteltävä asia.

Tietysti jos asia on niin että HN tietää sen, mikä on jokaisessa pienimmässäkin yksityiskohdassa se Ilveksen etu, niin siinähän se sitten on.

HN nostaa lipun.

Ja sitä lippua me sitten seurataan. Kysymättä ja miettimättä... vasen-yks-kaks-kolme!

Vaan missä vaiheessa se iso muutos sitten tapahtui?

Muistanpa kuulostelleeni vuosia sitten sivusta Ilveksen keskeisten vaikuttajien puheita ja niissä nimenomaan ja nimeltä mainiten haluttiin sulkea erään Hervannan Näkijän suu.

Silloin ne kirjoitukset eivät siis palvelleet Ilveksen edun agendaa. Ainakaan Ilveksen toimiston näkökulmasta.

No, joo...

Tempora mutantur, et nos mutantur in illis
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
On hienoa, että keskuudessamme on nimimerkki HN:n kaltaisia tahoja, jotka liputtavat ylevästi Ilveksen edun puolesta. Kaikille ihmisille niinkin olennainen asia kuin Ilveksen etu ei ole 24/7 päälimmäisenä mielessä elämää ohjaavana mottona, vaan jollakulla saattaa olla agendana joko esimerkiksi a) oman egon kohottaminen joko internetissä tai reaalimaailmassa tai b) esimerkiksi pelaaja-agentilla nostattaa pelaajan hintaa vuotamalla tietoja verkkoon.

Vaihtoehto a tuntuu olevan motivaation lähde myös eräille seuran organisaatiossa töissä oleville tahoille, jotka turuilla ja toreilla laulavat asioita pitkin ja poikin, yleensä vielä sellaisella volyymillä, että varmasti myös siinä naapuripöydässä kuullaan mistä on kyse. Siinä kohtaa nimim. HN:n tai esim. Takojankadun henkilökunnan on ihan turha tulla moralisoimaan tai jopa peräti vainoamaan keskustelupalstoille kirjoittavia ihmisiä.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Molempi pahempi.

Luulisi (siis luulisi), että Ilves-toimiston väen ns. salassapitovelvollisuutta voisi pitää itsestäänselvyytenä. Näin ei kai kuitenkaan ole, jos/kun näistä pelaajahankinnoista vuotaa tietoa jotain salamyhkäistä reittiä toimiston seinien ulkopuolelle ennen kuin se olisi tarkoituksenmukaista.

Tänä kesänä Ilves on tehnyt kolme sellaista hankintaa, joita harvoin sattuu nimenomaan Ilveksen tai yleensäkään SM-liigaseuran kohdalle samana suvena. Meille on onnistuttu kalastelemaan ykkösmolari, -pakki ja -sentteri. Kaikkien näiden kolmen kohdalla olisi ollut mielestäni perusteltua järjestää jonkin sortin "kahvittelusessio" median edustajien kanssa. Toivonen ja Milman olisi julkistettu samalla kertaa ja nyt, ehkä koko liigan toistaiseksi kovimman värväyksen kohdalla, olisi ihan oma julkistamistilaisuus ollut paikallaan. Toki ainakin tässä jälkimmäisessä tilanteessa ongelmaksi olisi muodotunut pelaajan saaminen paikalle. Voisi olla vähän kolkkoa tuijotella jotain piirtoheittimen kuvaa tulevasta ykkössentteristä.

Tällaiset varsinaiset tiedotustilaisuudet ovat jääneet liigassa vähän vähemmälle viime vuosina. Yhtenä syynä on varmasti juuri tämä kirottu internet, jonka ansiosta/takia asiat, olivat ne tietoa tai huhuja, leviävät hetkessä jokaiseen talouteen. Tältä kesäsesongilta ei muistu mieleen kuin HIFK:n järjestämä tilausuus, jossa pöydän ääressä istui Kari Jalonen. Tosin mediahuomio oli taattu.

Jos asiaa ajattelee organisaation kannalta, niin kyllähän tuota huomiota mediassa tulee joka tapauksessa, tapahtuipa esim. uuden pelaajahankinnan julkitulo sitten virallisessa seuran järjestämässä tilaisuudessa tai netin kautta. Yleensä vielä tällainen herra Plattin kaltainen tapaus kerää sitä huomiota määrällisesti paljon enemmän ja pidemmän aikaa, kun asialla ensin spekuloidaan, sitten todetaan ja lopuksi vielä analysoidaan sitä.
Se, onko se saatu huomio ja sen ajoitus sitten juuri sitä, mitä itse organisaatio halusi, onkin sitten eri asia, mutta näin ne asiat näyttävät nykyään tapahtuvan. Toki aina vaikkapa Ilveksessä voidaan miettiä toimintapoja ja toimijoita sen suhteen, onko toimittu täsmälleen päämäärähakuisesti.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Popovic nyt ainakin. Toisaalta Tapparaan on ollut aika vähän kovan luokan tulijoita, joten huhujen vähäisyys selittynee osittain myös sillä.

Popovitsi taisi lähteä puhtaasti Atlantin toiselta puolelta, ja toisaalta näitä harvalukuisia toteutuneita siirtoja ei taidettu missään huhuilla kuin aikaisintaan sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. (Niemistä ei lasketa, koska häntä on huhuttu Tapparaan joka vuosi ilman sen kummempia lähteitä kuin fanien toiveet.) Eli kiistaton tosio lienee, että Tapparan toimisto on kuin onkin onnistunut estämään tietojen leviämisen asioiden ollessa vielä epävarmoja...
 

Peeveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On hienoa, että keskuudessamme on nimimerkki HN:n kaltaisia tahoja, jotka liputtavat ylevästi Ilveksen edun puolesta. Kaikille ihmisille niinkin olennainen asia kuin Ilveksen etu ei ole 24/7 päälimmäisenä mielessä elämää ohjaavana mottona, vaan jollakulla saattaa olla agendana joko esimerkiksi a) oman egon kohottaminen joko internetissä tai reaalimaailmassa tai b) esimerkiksi pelaaja-agentilla nostattaa pelaajan hintaa vuotamalla tietoja verkkoon.

Vaihtoehto a tuntuu olevan motivaation lähde myös eräille seuran organisaatiossa töissä oleville tahoille, jotka turuilla ja toreilla laulavat asioita pitkin ja poikin, yleensä vielä sellaisella volyymillä, että varmasti myös siinä naapuripöydässä kuullaan mistä on kyse. Siinä kohtaa nimim. HN:n tai esim. Takojankadun henkilökunnan on ihan turha tulla moralisoimaan tai jopa peräti vainoamaan keskustelupalstoille kirjoittavia ihmisiä.

Nyt nimimerkki Dude omasta mielestäni tyypilliseen tapaansa oikoo mutkia sitä vauhtia että maailma on yhtä moottoritietä.

Vaikka voidaan arvella esimerkin b olevan johdonmukainen, looginen keino päästä haluttuihin lopputuloksiin, niin huhut leviävät lähinnä muista syistä kuin oman egon kohottamisen takia. Joka sinänsä olisi tietysti outoa, ottaen huomioon verkkokeskustelun anonymiteetin.

Ihmiset keskustelevat ja asiat tapaavat tulla aina isomman ympyrän tietoon kuin on alunperin optimaalista. Niiden leviäminen (huhujen ja juorujen) on taas toinen kysymys, jolle selitystä tarjoaa pikemminkin tyydyttämättömät toiveet kuin kenenkään itsetunnon kohotus.

Asiasta lisää suhteellisen helpossa muodossa esim. Amerikan psykologien järjestön,APA:n verkkosivuilta:
http://www.apa.org/science/psa/apr05gossip.html

Henkilökohtaisesti arvaan, että tuska eilispäivän suurimman seuran kannattajana, kun menestys kiertää vuosi toisensa jälkeen kaukaa, siinä vain kulminoituu.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
En lukenut alusta loppuun Amerikan tsykolookiliittojen sivuja, mutta tuskin siellä on otettu huomioon joukkueurheiluun liityvää ilmiötä nimeltä lapsellisuus. Joukkueurheilulla, erityisesti suosituilla sellaisilla, tuppaa olemaan koviinkin miljonääreihin ja bisnesmiehiin lapsettava vaikutus. Eli vaikka kuinka olisi miljoonaoptiot tilillä, Rolexit kädessä, Jagget alla ja repsikan paikalla parin vuoden takainen Miss Suomi perintöprinsessa uusine Tallinnassa teetettyine silikonirintoineen, niin ego nousee vasta siitä, kun pääsee kaverille soittamaan: "hei mä tiedänkin, että Ipa on tehnyt sopimuksen Geoff Plattin kanssa ja ne julkaisevat sen kahden viikon päästä. Kova jätkä, hyvät statsit." Ja siitähän ne tiedot ovat sitten hyvinkin nopeasti intternetskussa.

Ja mikä ihme hinku tälläkin palstalla olisi muutamilla nimimerkeillä vuotaa jokaiseen seuraan liittyvän jokaisen tietämänsä informaation, ellei tarkoituksena olisi ollut samalla pönkittää omaa egoaan keskustelupalstoilla?

Mediatilaisuuksia kannattaa järjestää silloin, kun niillä on jotain oikeaa antia. Niissä tapauksissa, kun jokainen sisään astuva median edustaja tietää mikä on aihe ja ketä esitellään, tilaisuutta on ihan turha järjestää. Eli Ilveksen tapauksessa jokainen tilaisuus olisi tänäkin vuonna ollut täysin turha.

Tänä keväänä on pressitilaisuuksia järjestänyt edellämainittujen lisäksi ainakin Tappara (Ville Nieminen ja aiemmin keväällä kauden aikana Saarisen soppari), Jokerit (Keke), SaiPa (Tarvainen), JYP (Välivaara, Malmivaara)..
 

Peeveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja mikä ihme hinku tälläkin palstalla olisi muutamilla nimimerkeillä vuotaa jokaiseen seuraan liittyvän jokaisen tietämänsä informaation, ellei tarkoituksena olisi ollut samalla pönkittää omaa egoaan keskustelupalstoilla?

Vuotaminen ja huhujen leviäminen ovat toki kaksi eri asiaa.

Veikkaan edelleen, syyksi huhujen leviämiseen (en niiden vuotamiseen), menestyksen kaipuuta. Kun menneisyys sanelee riman korkeutta ja nykyisyys tilaa jossa tuo rima on heikosti edes nähtävissä korkeuksissa, syntyy väliinjääneestä tilasta ahdistus, paremman sanan puutteessa. Siinä sitten toinen toisilleen todistellaan kuinka tuo välimaasto katoaa yhden signauksen myötä.

Tuolta sm-liigan keskustelun puolelta on helppo katsoa käsitystä tämän päivän Ilveksestä. 'Ne "muut seurat"' -aiheessa Ilveksestä on ikävän yksipuolinen käsitys - eilispäivän suurseura, jota Raipe niin surullisenhaikeasti henkilöittää. Tätä ei tietenkään juuri kukaan Ilveksen kannattaja myönnä, oli se kuinka totta hyvänsä. Niinpä syntyy todistelun tarve sille, kuinka meillä on niin helvetin hyvin asiat.

Keskustelu ei lopu, tiedot eivät lopeta vuotamasta - pikemminkin päinvastoin. Syy siihen miksi tiedot päätyvät internetiin (jos kyse ei ole ensikäden tiedoista, jotka ihmiset sitten suoraan tänne vuotavat, josta käsittääkseni ei ole kysymys) ei ole siinä. Näin voidaan olettaa tapahtuvan myös muissa yhteisöissä. Miksi koko Ilvestä seuraavassa yhteisössä näyttää olevan vallalla pakottava tarve jakaa tietoa lienee kysymys, ja siihen koitan oman näkemykseni tuossa yllä esittää.

Mahtaako siinä ego tehdä työtä lainkaan kun noita asioita pistetään eteenpäin?
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Vuotaminen ja huhujen leviäminen ovat toki kaksi eri asiaa.

Veikkaan edelleen, syyksi huhujen leviämiseen (en niiden vuotamiseen), menestyksen kaipuuta. Kun menneisyys sanelee riman korkeutta ja nykyisyys tilaa jossa tuo rima on heikosti edes nähtävissä korkeuksissa, syntyy väliinjääneestä tilasta ahdistus, paremman sanan puutteessa. Siinä sitten toinen toisilleen todistellaan kuinka tuo välimaasto katoaa yhden signauksen myötä.

Tuolta sm-liigan keskustelun puolelta on helppo katsoa käsitystä tämän päivän Ilveksestä. 'Ne "muut seurat"' -aiheessa Ilveksestä on ikävän yksipuolinen käsitys - eilispäivän suurseura, jota Raipe niin surullisenhaikeasti henkilöittää. Tätä ei tietenkään juuri kukaan Ilveksen kannattaja myönnä, oli se kuinka totta hyvänsä. Niinpä syntyy todistelun tarve sille, kuinka meillä on niin helvetin hyvin asiat.

Keskustelu ei lopu, tiedot eivät lopeta vuotamasta - pikemminkin päinvastoin. Syy siihen miksi tiedot päätyvät internetiin (jos kyse ei ole ensikäden tiedoista, jotka ihmiset sitten suoraan tänne vuotavat, josta käsittääkseni ei ole kysymys) ei ole siinä. Näin voidaan olettaa tapahtuvan myös muissa yhteisöissä. Miksi koko Ilvestä seuraavassa yhteisössä näyttää olevan vallalla pakottava tarve jakaa tietoa lienee kysymys, ja siihen koitan oman näkemykseni tuossa yllä esittää.

Mahtaako siinä ego tehdä työtä lainkaan kun noita asioita pistetään eteenpäin?

Analyysisi olisi muuten ihan pätevää, paitsi että vastaavanlaista huhuilua ja tietojen vuotamista tapahtuu lähes jokaisessa organisaatiossa ja jokaisessa lajissa, kandee tsekata vaikka muita seurapalstoja tällä foorumilla ta vaikka FF2:sta potkupallon puolella. Riippumatta siitä onko joukkue menestynyt vaiko ei ja onko seuralla minkälainen historia hyvänsä.

Poikkeuksen muodostaa Tappara, jossa seurajohto on sanktioinut tietojen vuotamisen ankaralla kädellä.

Mielenkiintoinen keskustelunaihe noin ylipäätään, soisi ehkä oman ketjunsa yleiselle puolelle.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Urheiluseurojen myyntiedustajathan ovat usein niitä, jotka luodakseen jonkinlaista luottamuksellisesta suhdetta yritysasiakkaaseensa (eli siis pönkittääkseen tämän itsetuntoa) antavat ennalta vinkkejä tulevista hankinnoista. Myyntiä ja asiakasuskollisuuttahan edistää se, että saadaan paidan rintamukseen firmansa logon ostanut asiakas käymään toimistolla säännöllisesti kuulemassa tuoreimmat uutiset tai käynnissä olevat huhut, jolloin hän kokee olevansa sisäpiirissä. Myyjän soittoihinkin vastaillaan hanakammin, kun kaiken tuputtamisen ohessa tulee jotain mielenkiintoistakin.

Tämän "älä kerro kellekään, kun ei oo vielä julkista, mutta..." -tiedon saanut firman edustajahan (joka yleensä on vielä ko. seuran fani) ryntää ensimmäisenä jakamaan tiedon eteenpäin omalle lähipiirilleen jne.
 

massi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Majadahonda HC
Kuulin melko varman huhun, että tämän ketjun piti käsitellä ilvestä kaudella 2008-2009, eikä vertailla nahkafagottien pituutta.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Kuulin melko varman huhun, että tämän ketjun piti käsitellä ilvestä kaudella 2008-2009, eikä vertailla nahkafagottien pituutta.

Sä oot vaan kateellinen, kun omas on niin pieni!
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Eksyin Ilves.comin puolelle ja sieltä silmääni pisti tälläinen :
Ilveksen liigajoukkueeseen on liittynyt nuori lupaus St. Louis Bluesin organisaatiosta. Miehen sopimus on mallia try-out. Nuorukaisen varressa on mittaa yli 190 senttiä ja painoakin on kertynyt lähes toistasataa kiloa. Hänellä on vyöllään yli 30 kaukalotappelua, joista kaikki voitettuja.
Vahvistaako joku vai ammutaanko ankkana ?

Lisätään vielä Ilta-Sanomien tieto, jonka mukaan yksi Toni Mäkiahosta kiinnostuneista seuroista olisi Ilves.
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/sm-liiga/
 
Viimeksi muokattu:

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Aika ihmeelliseltähän tuollainen try out vaikuttaisi. Tilaahan on toki siihen asti, kun Platt saapuu. Se on ihan sopiva try out -aika. Mutta entäs sen jälkeen, kun rosterissa ei ole tilaa lisäulkeille? Tulee Ilvekseen näyteikkunaan muita liigaseuroja varten? Vai onko tämä joku LeKi-systeemi, jossa pelipaikkaa ei koitetakaan liigasta, vaan Ilves on ainoastaan harjoituskauden paikka?

Toni Mäkiaholta ansiokasta Rauma-kritiikkiä: Ulkomaat kiinnostavat, mutta Rauma on turhan kaukana.

EDIT: Ja siinähän se try outin kiisto jo tulikin.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.44
  • 4.40
  • 2.36
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös