Ilveksen talousasiat

  • 1 105 985
  • 4 182

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Huhujen mukaan Pelsut yritti Växjöön mennyttä Tomas Netikiä tosissaan. Väjön maksama 80000e loppukaudesta ylitti Pelicansin sietokyvyn: liian iso summa saatuun hyötyyn verrattuna. Maksukykyä Lahdessa olisi todennäköisesti ollut mutta otettiin järki käteen. Veikkaan että tulleet Smolenak ja Platil eivät kahdestaan kustantaneet em. summaa.

Aivan varmasti olisi tuolla satkulla saanut pelaajia. Ja todella tasokkaita kaiken lisäksi.

Huhu kertoo, että Platil hinnoitteli itsensä ainakin Tapparan maksukyvyn ulkopuolelle try-out jakson jälkeen. Tämähän ei toki kerro pelaajan lopullisesta hinnasta juurikaan mitään, mutta tuskin Pelicanskaan aivan ilmaiseksi pääsi.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Iltalehden SANTTU SILVENNOINEN kirjoittaa


Surullisinta on, että seuran nykyjohdon aikana osalle Ilves-henkisistä ihmisistä on tullut ikävä edellistä, runsaasti rapaa niskaansa saanutta johtotrioa: Jouni Jääskeläistä (hallituksen puheenjohtaja), Esa Honkalehtoa (toimitusjohtaja) ja Juha Hautamaata (urheilujohtaja).

Kenelle muka???

... Ziisus sentään...

Taas on taustalla tapahtunut joku keskinäinen ja lapsellinen itkupotkuraivari edellisen johdon hännystelijoiden toimesta.

Mikään ei muutu, keskinäinen kyräily ja epäluulo on tärkeämpää kuin ilves.. ihmisille joiden pitäs hoitaa meidän Ilvestä.. menkää pois.. tai kasvakaa aikuisiksi..


Tarvis varmaan palkata Pekka Haavisto, josko se sais soviteltua nää kuppikunnat luottamaan toisiinsa... prkl...
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
150k:lla löytää todella kovan ykkössentterin vaikka ei olisikaan mikään UTJ-maailman kuningas. Jos tuon verran on rahaa käytössä, löytää pätevän ykkösen vaikka ihan vaan agenttien tarjoamista vapaista senttereistä, eli siinä ei tarvitse edes kauheasti omaa aktiivisuutta käyttää.

Täältä voi käydä vilkaisemassa MTV3:n taannoista palkkavertailua, josta käy ilmi, minkä tason pelureita tuon hintaluokan alle jää:
Kuka tienaa mitkin? Lue SM-liigan suuri palkkavertailu! - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - Uutiset
juhaht kirjoitti:
Kyllähän kesken kauden tulevalle pelaajalle 100 000 loppukaudesta olisi todella kova liksa ja sillä olisi pitänyt saada kyllä joku pelaaja.[/url]

Ensinnäkin kyse oli aluksi melkein koko kauden hankinnasta. Kauden kuluessa periaatteessa hintakin halpenee ja joulun tienoilla ei tietenkään ollut kyse mistään 150 euron miehestä.

Hiitelä haki käsittääkseni koko ajan lähinnä ns. takuuvarmaa vahvistusta, johon olisi haluttu sitoutua pidemmäksikin aikaa eikä veropakolaista, joten ei niitä takuuvarmoja välttämättä kovin halvalla saa. Varsinkin jos yritetään löytää, jonka joku organisaatiossa ja/tai sen lähipiirissä ainakin jollain tavalla tietää/tuntee.

Muutama oli kuulemani mukaan varsin lähellä, mutta jäivät sitten sainaamatta. Nimiä en tiedä, enkä ajankohtaa. Riskien minimointi ja varovaisuus johtivat siihen, että Ilves ei onnistunut saamaan vahvistusta.

Olette oikeassa siinä, että Ilves olisi tuolla rahalla saanut vahvistuksen, mutta ei sillä skouttaustyylillä ja varovauisuudella, miten Ilves sen teki.
 
Viimeksi muokattu:

Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lainataan Ilves.com:sta Jay:n tekstiä:

"-Manngard aiheuttaa kädenvääntöä eityisesti Ilveksen päävalmentaja-asioissa.
Tuoreimpien tietojen mukaan Manngard päätti omavaltaisesti, että Seppo Hiitelän pitää ottaa seura komentoonsa sen jälkeen kun Juha Pajuoja sai potkut.
Mikäli urheilutoimenjohtaja Hiitelä olisi vastannut käskyyn negatiivisesti, olisi Manngard antanut hänelle Urheilulehden tietojen mukaan potkut.
Myös Pajuojan potkuista Manngard päätti omavaltaisesti yli Hiitelän ja muiden toimijoiden-."
Kansitekstissä: Ilves voi pudota tahallaan Mestikseen.
Lähde: Urheilulehti 2.2.2012

Iankaikkisesti näyttää elävän legenda, että Manngard on aina taustalla se pahan ruhtinas, joka vetelee naruja milloin mihinkin suuntaan. Varmasti Vinniekin on tehnyt virhearviointeja ja runnonut läpi päätöksiä, jotka ovat osoittautuneet varsin huonoiksi Ilveksen kannalta.

Kun edellinen hallitus halusi uudistaa urheilujohdon, niin Manngard lupasi, ettei urheilupuoleen enää puutu. Ja on pitänyt lupauksensa. Manngard ei ole yli kahteen vuoteen millään tavalla osallistunut urheilupuolen päätöksiin eikä edes ole ollut vaikuttamassa niihin. Pajuojan erottamisen alkulähde on ihan muualla kuin Manngardissa. Pajuojan halusivat erottaa Meskanen ja Helenius, mutta Lagerstam vastusti. Hallituksessa sitten keksittiin nerokas ratkaisu, että Hiitelä on sopiva mies Pajuojan paikalle. Tässäkään päätöksessä ei Manngard ollut millään tavalla mukana.

Tätä(kin) asiaa koskeva osuus siis Urheilulehden jutussa on silkkaa potaskaa.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Santtu Silvennoisen urakehitys on ollut mielenkiintoista seurattavaa. Vielä muutama vuosi sitten täytettiin Pirkkalaisen palstatilaa ja nyt kun palvellaan iltapäivälehtiä, kirjoitusten taso on pudonnut vielä nolommaksi. Kiikkustuolissa lienee kiva muistella kaikkia niitä satuja, joita nuorena hyppyritukkana tuli kirjoiteltua.

SS, jonka nimi ei ansaitse tulla mainituksi, on toimittajan irvikuva. Olen pariin otteeseen sivusta katsellut herran öykkäröintiä lehdistökatsomossa.
Eräällä kertaa vieressäni istui oikea toimittaja Ilkka Ala-Kivimäki, jonka myötähäpeänsekaiset iltalypsykatseet muistan hyvin.
Ne olivat hiljaisia anteeksipyyntöjä tamperelaisten puolesta.

Edelliskaudella Hämeenlinnassa pelatun HPK-KalPa-matsin jälkeen SS kirjoitti toimittajan huutaneen lehdostökatsomosta Sami Kapaselle tappouhkauksia.
Toimittajien ammattikunta hikeentyi tästä, sillä huutelija ei ollut toimittaja.
Yleisesti uskotan, että SS tiesi tämän oikein hyvin, mutta oli raflaavampaa laittaa huutelu toimittajan suuhun.
Tätä aivopieruaan SS joutui jälkeenpäin pyytelemään anteeksi.

Tämänpäiväisen SS:n oksennuksen vuoksi Meskanen sanoi, "Kiitti mulle riitti".
Onkohan SS nyt ylpeä? Tekikö hän palveluksen vai karhunpalveluksen?

SS:ssa yhdistyvät Jari Rahikaisen kiero häikäilemättömyys ja 7 Päivää -lehden taipuisa moraali.
Kumpaakaan en kaipaa suomalaiseen urheilujournalismiin.

Ike

EDIT: Tässä erinomainen kolumni.
Kirjoittaja Solmu Salminen on paljon osaavampi SS kuin se, johon yllä viittaan.
.
 
Viimeksi muokattu:

HAL9000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tamperelaiset käy paitsi Ilves
bull, ei ratkeaisi. Jokereiden tippuminen ei aukaissut taivaita IFK:lle vaan päinvastoin tiputti katsojakeskiarvoja. KooVeen kannattajat jäivät 80 luvulla vaan kotiin. ei ne lähtenyt Ilveksen tai Tapparan peleihin (katsojakeskiarvot ei muuttunu)

Jes, lyhyellä aikavälillä homma menisi juurikin noin. Pidemmällä tilanne saattaisi kuitenkin olla vähän toinen (kuten itsekin myöhemmin totesit). Jos paikkakunnalla on vain yksi liigajengi, tulevilla sukupolvilla on aika selvä valinta mitä ruveta kannattamaan jos liigapeleissäkin haluaa käydä. Eipä taida moni näinä vuosina kiekkofanittamisen aloittava nuori valita suosikikseen KOO-VEEtä. (Valitettavasti.) Ja tietysti niiden pitkänkin aikavälin hyötyjen korjaaminen edellyttäisi sitä, että itse säilyy sarjassa ja vieläpä menestyykin...

Tamperelaisen kiekkoilun kannalta toisen (ihan kumman vain) joukkueen tippuminen eri sarjatasolle/konkurssi olisi kuitenkin sellainen katastrofi, että sitä ei kummankaan joukkueen kannattajien pidä järjellisesti toivoa, vaikka fiilikset sanoisivatkin muuta. Paikallispelit ovat kiekkoilun suola, ja se Tappara-Ilves-leirien välinen jännite on osaltaan se, mikä pitää koko lajin kiinnostavana ja suosittuna Mansessa. Jos toinen tippuu, paitsi että menetetään sen joukkueen kannattajat (leirin vaihtaminenhan ei tule kyseeseen tässä asiassa!), myös koko kiekkoilu ja SM-liiga voivat alkaa marginalisoitua etenkin nuoremman sukupolven silmissä, kuten joillakin yhden joukkueen paikkakunnilla on ollut jo kauan. Se olisi lopullinen kuolinisku Tampereen "kiekkopääkaupunki"-hegemonialle.

Näin ollen, toivotan (järjen tasolla) kaikkea parasta ja menestystä Ilvekselle loppukauden koitoksiin! Toivottavasti kun seuraavan kerran isketään yhteen runkosarjan jälkeen, panoksena on Kanada-malja toiselle ja katkera hopea toiselle (eikä esim. liigapaikka toiselle)! Kovin etäiseltähän tuo nyt tällä hetkellä näyttää, mutta se on kuitenkin se, mitä jokaisen aidon tamperelaisen pitäisi nähdäkseni toivoa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Pajuojan halusivat erottaa Meskanen ja Helenius, mutta Lagerstam vastusti.

UTJ Hiitelän vastuualue, mitä –ttua hallitus on siihen puuttunut… mikään EI ole muuttunut HH ajoista.


Meskanen: Kiekkotietämys : fani/katsoja/omistaja
Helenius: Kiekkotietämys : fani/katsoja/sponssi/omistaja
Lagerstam: Kiekkotietämys : fani/katsoja/sponssi/omistaja/pitkäaikanen hallituspuuhaselija

Nää jätkät päätti VALMENTAJAN erottamisesta.

JA toteutti
Seppo Hiitelä: Kiekkotietämys : valmentaja 90-luvulta/UTJ


eiköhän tuo kerro kaiken oleellisen siitä, millä lihaksilla urheilupuolen päätöksiä tehdään... Lisätään vielä Atlantin rannan väärällä puolen aikaansa viettävät Mangard bros. Kiekkotietämys: omistaja.


Noh… Miksi Meskanen ja Helenius halusivat Pajuojan pihalle? Mikä oli motiivi tämän takana, kun miehet olivat puhuneet kuitenkin uudesta kulttuurista ja pitkäjänteisyydestä.. ja silti toimittiin aivan kuten on toimittu ennekin. Siis tätä historian toistamista vastusti se, joka sitä on ollut aikaisemmin toteuttamassa.. onko historia opettanut kutienkin Lagerstamille jotain.. ehkä…

TAI takana on jotain muuta.

JA se on kaikkein huolestuttavinta..

Että päätöksen motiivi tulevat jostain hallituksen ulkopuolelta. Se olisi osoitus totaalisesta amatööriydestä… Organisaationa. RAKENNE on oltava, jotta se toiminta pysyy hanskassa.

Toivottavasti kyse EI ole ollut pelitapakiistasta The Raimon ja päävalmentajan välillä. Jos on ollut, on menty metsään pahemmin kuin olin pelännytkään. . .
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Itse mietin sitä että minkähänlaisia vahvistuksia Ilves olis saanut rahoilla jotka on syöny Järventien ja Toskalan sopimukset? Jälkiviisastelu on helppoa. Tapparassa Tenute oli visiitillä ja pakka on sekaisin ollut.

Kummallakin Tamperelaisseuralla on tämäkin kausi taas mennyt taloudellisesti ja/tai pelillisesti enempi tai vähempi päin sitä itteensä.

Se kummalla mennyt enempi mäkeen on makuasia. Kyllä Tappara oli kirkkaasti kärjessä tässä asiassa syksyllä mutta paikallinen Ilves on kirinyt rinnalle.

Tuskin Ilves tällä kaudella tekee niin suurta tappioo kuin Tappara jolla taloudellisesti tulee varmaan tosi heikko tulos vaikka sinne ei kalliita ukkoja olekaan hankittu.
 

Fordél

Jäsen
On tässä Ilveksen touhussa se hyvä puoli, että syyllisiä ei tarvitse etsiä tai käydä niistä kinaa. Koko organisaatio omistajasta hallitukseen ja utj:sta valmennukseen on hoitanut tehtävänsä niin päin persettä, että kaikki voidaan surutta haukkua. Osa keskittää toki kritiikkinsä valmennukseen, osa molemmilla palleilla istuvaan Hiitelään, osa hallitukseen ja osa omistajaan, mutta mun on hyvin vaikea löytää tästä sopasta yhtään henkilöä, joka olisi hoitanut hommansa edes tyydyttävästi. Meillä kusee aivan kaikki taloudesta urheilulliseen puoleen. Esimerkiksi Bluesissa on kussut viime vuosina talous ja taustat, mutta siellä on sentään saatu urheilullisella puolella menestystä, koska osaaminen on ollut kunnossa. Meillä ei ole osaamista millään pallilla ja tulos on yksiselitteisesti: katastrofi.

Luulisi siis, että tämä sotku olisi "helppo" setviä, mutta eiköhän tässä kotvanen vierähdä ennen kuin asiat on puitu ja jotkut jollain ilveellä ratkottu voittajiksi (=jatkavat seurassa). Toivottavasti sinä aikana seura ei tipu Mestikseen ja välttyy konkurssilta.
 
Viimeksi muokattu:

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse mietin sitä että minkähänlaisia vahvistuksia Ilves olis saanut rahoilla jotka on syöny Järventien ja Toskalan sopimukset?

Lihavoidulla osuudella tuskin minkäänlaista vahvistuksen tunnusmerkit täyttävää laatupelaajaa, mikäli sopimuksen julkaisun aikaiset puheet pitävät paikkansa.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Lihavoidulla osuudella tuskin minkäänlaista vahvistuksen tunnusmerkit täyttävää laatupelaajaa, mikäli sopimuksen julkaisun aikaiset puheet pitävät paikkansa.

Kun otit tuossa Veskun puheeksi niin tuskin kukaan vastaavan NHL-statuksen omaava pelaaja ilmaiseksikaan vetää. Ville Nieminen on Tapparan esimerkki. Villehän on vaatimaton kannunvoittaja ja varmasti rahastaa surutta. Veskukaan ei halpa ole.

Veikkaisin että tienaa enemmän kun Wiikman kun kerran päätettiin pitää 3 maalivahtia. Jos Wiikmanin liksa olisi kova niin se oltais 'myyty' tammikuussa. Toskalaa tuskin olis mikään seura huolinut kun rikkinäinen kausi eikä muutenkaan ole vakuuttanut.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Taitaa olla Tarinankertoja oikeasssa. Kuppikunnat heittävät lokaa toistensa niskaan ja siinä samassa antavat toimittajille tietoa "sisäpiiristä". Koitappa siinä sitten työskennellä ja hoitaa hommia, kun et tiedä yhtää kenen puolella seisot.

On aika katsoa peiliin! On aika lopettaa kaverin puukottaminen!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Veikkaisin että tienaa enemmän kun Wiikman kun kerran päätettiin pitää 3 maalivahtia.

Vaikka pelaajien palkoista eivät seurat perinteisesti puhukaan, niin senhän Hiitelä on kertonut, että Toskala ei suinkaan ole Ilveksen kallein maalivahti.

Ilveksen nimekkäät paluumuuttajat ovat aiemminkin pelanneet talkoosopimuksilla, joten ei tämä mitenkään epätavallista ole.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Vaikka pelaajien palkoista eivät seurat perinteisesti puhukaan, niin senhän Hiitelä on kertonut, että Toskala ei suinkaan ole Ilveksen kallein maalivahti.

Ilveksen nimekkäät paluumuuttajat ovat aiemminkin pelanneet talkoosopimuksilla, joten ei tämä mitenkään epätavallista ole.

Sitten sopii ihmetellä että mihin ne rahat on menny? Jos Järventie ja Toskala on pelannu talkoilla ja ketään kallista ei ole hankittu niin silloin on kusetettu faneja.

Mara tienaa sen 100k varmasti ja se ei ole talkootyötä esityksiin nähden.
Veskun talkoopalkka varmaan on 70-80k ja sekin on esityksiin nähden liikaa.

Ilves luuli kauteen lähtiessä että hyvä oman pään peli on tae menestykseen kun hankintoja katseli. Jälkiviisaana ihmettelen etenkin Toskalan palkkaamista.

Mutta talousasiossa jos vertaa Tapparan rosteriin. Siellä ainoa ylipalkattu lienee tällä hetkellä Saravo. Ilveksessä ainakin Toskala, Tukio, Järventie ovat palkkansa 'ansainneet'. Hyökkäyksen rosteria kun katsoo niin se ei kovin kallis ole. Marjamäki, Rask, Rajala ja Jesse ainoat jotka siellä tienaa ja kukaan niistä ei ole ylipalkattu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vaikka pelaajien palkoista eivät seurat perinteisesti puhukaan, niin senhän Hiitelä on kertonut, että Toskala ei suinkaan ole Ilveksen kallein maalivahti.

Pitikö sormia ristissä kun ton lausunnon antoi? Tai ajatteliko kenties mielessään "ainakin jos verrataan historiaan"?
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
On aika lopettaa kaverin puukottaminen!

Se ei tapahdu valtaa tai ihmisiä vaihtamalla, se tapahtuu ainoastaan siten, että jostain saadaan kerättyä luottamusta.

Luottamusta kaikkien kesken.

Ja sen taas saadaan aikaan vain niin, että päätöksen tekoon osallistuvat kaikki kuppikunnat, yhdessä keskustelleen ja sitten päätöksiä tehden ja tähän sitoutuen.

Vain moniääninen päätöksenteko sitouttaa tekijät tehtyihin päätöksiin. Jos ne ei ole yksimielisiä, on normaali ihminen silti enemmistön kannan takana, jos on saanut aidosti itse vaikuttaa ja ehdottaa. Vain siten sitoutuu…

Aidosti, vapaasti, avoimesti.

Luottamus!
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mara tienaa sen 100k varmasti ja se ei ole talkootyötä esityksiin nähden.
Veskun talkoopalkka varmaan on 70-80k ja sekin on esityksiin nähden liikaa.

Mara tuskin pelaa millään talkoopalkalla. Saa todennäköisesti saman summan, minkä IFK:kin olis maksanut tältä kaudelta. Siihenhän niitä rahoja keväällä etsittiin sieltätäältä. Ensi kaudelle palkka todennäköisesti tipahtaa siihen, mitä Ilves normaalisti suostuisi hänet palkkaamaan.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja sen taas saadaan aikaan vain niin, että päätöksen tekoon osallistuvat kaikki kuppikunnat, yhdessä keskustelleen ja sitten päätöksiä tehden ja tähän sitoutuen.

Vain moniääninen päätöksenteko sitouttaa tekijät tehtyihin päätöksiin. Jos ne ei ole yksimielisiä, on normaali ihminen silti enemmistön kannan takana, jos on saanut aidosti itse vaikuttaa ja ehdottaa. Vain siten sitoutuu…


Tamperelaiseen sähläämishistoriaan yksinvaltainen osakeyhtiömalli ei näytä istuvan alkuunkaan. Väinö Linnan kuvaamat heimoluonteet istuvat täällä kovin tiukassa. Mikä mahtaisi olla Ilveksen tila, jos ei se koskaan olisikaan perustanut mitään yhtiötä vaan jatkanut yhdistyksenä kuten Hämeenlinnassa? Yhdistyksessä kun kaikilla jäsenillä on oma äänensä, ei yksittäinen despootti pääse mitenkään vetelemään lankoja. Ja jokaiselle klikillekin on olemassa äänestysmahdollisuus.

Ilves takaisin yhdistyksenä liigaan!
 

PJx

Jäsen
Luottamusta kaikkien kesken.

Ja sen taas saadaan aikaan vain niin, että päätöksen tekoon osallistuvat kaikki kuppikunnat, yhdessä keskustelleen ja sitten päätöksiä tehden ja tähän sitoutuen.
Tästä asiasta olen aika lailla eri mieltä. Mieleen tulee A. F. Airon haastattelu, jossa häneltä kysyttiin alueellisen puolustus ja liikekannallepanojärjestelmän luomisesta, joka oli hänen yhden "miehen show". Airo oli sitä mieltä, että isommalla kokoonpanolla järjestelmästä olisi tullut keskinkertainen.

Juuri tämä on oleellinen pointti koko urheilumenestyksessä. Keskinkertaisuudella jää jalkoihin niin kuin Ilvekselle on käynyt. Jossain liikkeenjohdossa mennään ihan eri raiteilla. Niilla on oleellista välttää isoimmat kuprut.

Minä väitän, että tällaisen apparaatin johtaminen vaatii kovaa luontoa ja oikeaa otetta. Luottamus on luotava nimenoman pienen yhteisön sisään, ulkosuhteista ei kannata pitää niinkään lukua. "Toimiston ovien tiimoilla" pyöriskelevät kuppikunnat on jätettävä omaan arvoonsa, paloi niitä siltoja mihin päin hyvänsä. Näissä kuvioissa harva kestää pitkään, mutta se on pelin henki. Kilpaurheilussa ei säälille ole sijaa ja kaikki minkä moraali kestää on tehtävä voiton eteen. Hyviä pöytätapoja unohtamatta.

Kova jätkä osaa ja jaksaa kuunnella neuvoja sekä tuntee rajansa, mutta tekee kuitenkin päätökset itse niin kuin parhaaksi näkee. Jokainen tietää kuitenkin, että valta turmelee ja paraskin valistunut diktaattori palaa loppuun. Silloin on syytä vaihtaa miestä. "Demokratia" tulee peliin juuri tässä vaiheessa, jollain täytyy olla valta vaihtaa kapteeni tarvittaessa.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Pitikö sormia ristissä kun ton lausunnon antoi? Tai ajatteliko kenties mielessään "ainakin jos verrataan historiaan"?

Tuskin pelkästään mutulla tommosia juttuja heitellään. Kerro nyt sitten jotain mitä ei ole kuultu läheltä ks. tahoja..?

Heh, hauskoja nää.
 

scholl

Jäsen
Kummallakin jengillä on rahat loppu ja tulee sitä olemaan pidemmän aikaa kun nykyiset johdot jatkavat toimintaansa.

Homma ratkeaa vasta siihen kun Tampereella on vain 1 liigajengi.

Kummallista mennä kilpailun taakse piiloon. Homma ratkeaa pikemminkin vasta sitten, kun tamperelaiset ihmiset alkavat vaatia menestystä. Ei tuollaisia puuhastelijoita voi olla tällä hetkellä noin perintekkäiden seurojen johdossa, kun muut seurat osoittavat samalla, että pärjätä voi vähillä pelimerkeillä. Esim. Pelicans, KalPa ja Ässät organisaatiot tekevät nyt hyvää työtä pienillä, erittäin köyhillä talousalueilla. Tampere, joka on suomalaisen jääkiekkoilun perinteinen paikka ja jossa on kaksi perinteikästä joukkuetta, joilla pitäisi olla kova keskinäinen kilpailu, on ajautunut nyt siihen tilanteeseen, että yleinen vaatimustaso on nolla. Kummassakaan seurassa ei ikäänkuin pyritäkään tekemään hyvää työtä, kun kukaan ei sitä heiltä vaadi. Halleissa ei ole isoja lakanoita, missä vaaditaan seurajohtoa pihalle, iltapäivälehdet eivät kirjoita mielenilmauksista, homma on ikäänkuin ihan ok.

Kyllä rahaa on mahdollista hankkia silloin, jos toiminnassa on jotain järkeä ja uskottavuutta. Sieltä pitäisi ensin vain laittaa todennäköisesti kaikki toimiston porukka pihalle. Jotenkin surkuhupaisaa, että Ilveksessäkin valmentaja ja utj on äijä, joka on viimeksi tehnyt niitä hommia joskus Neuvostoliiton aikana. Samaa jatkumoa on Raipen palkkaaminen. Siis hänestähän voi tulla hyvä valmentaja, mutta nyt on turha antaa hänelle harjoittelupaikka. Heidän pitäisi palkata sinne ammattimies, joka nostaisi seuran suosta.

IFK:lla meni kaikista huonoiten silloin, kun Jokerit oli divarissa. Keskinäinen kilpailu on se tärkein elementti Helsingissä ja Tampereella. Se ei ratkaisisi mitään ongelmia, että toinen joukkue olisi sarjatasoa alempana. Tosin ehkä se putoaminen olisi tarvittava wake up call Ilvekselle, jolloin alkaisivat tehdä töitä ja hankkisivat päteviä ihmisiä. Nyt tamperelaisjoukkueet surffailevat puolivaloilla kaudesta toiseen.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kummassakaan seurassa ei ikäänkuin pyritäkään tekemään hyvää työtä, kun kukaan ei sitä heiltä vaadi. Halleissa ei ole isoja lakanoita, missä vaaditaan seurajohtoa pihalle, iltapäivälehdet eivät kirjoita mielenilmauksista, homma on ikäänkuin ihan ok.

Juurihan tässä pari kautta sitten ulosmarssittiin edellinen operatiivinen johto pihalle. Hetken (yhden kauden verran) näytti paremmalta, mutta eipä sekään loppujen lopuksi näytä aiheuttaneen tarvittavan rajua muutosta.
 

scholl

Jäsen
Juurihan tässä pari kautta sitten ulosmarssittiin edellinen operatiivinen johto pihalle. Hetken (yhden kauden verran) näytti paremmalta, mutta eipä sekään loppujen lopuksi näytä aiheuttaneen tarvittavan rajua muutosta.

No missä ne kannattajat nyt ovat? Petu saa IFK:ssa paljon kritiikkiä, kun hävitään ja pelitavasta ei tunnu tulevan mitään, mutta seura on kuitenkin neljäntenä. Tuntuu, ettei Ilveksen johto saa osakseen mitään kritiikkiä, vaikka on 14. vai onko Tampereella tapana kiroilla vain kotona keittiön pöydän ympärillä? Jos uusikaan johto ei tyydytä niin se pitää vaihtaa heti uudelleen. Avainasia on se, että hankitaan ihmisiä, jotka oikeasti osaavat tehdä jotain.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
No missä ne kannattajat nyt ovat?

Niin ei ne täällä jatkoajassa taida ainakaan olla. Mitä nyt pientä huutelua, mutta niin. Ymmärrän mitä tarkoitat.

Ilves-kannattajat ovat aika väsyneitä. Energiaa ei tule mistään viime kauden mestaruudesta. Emme ole oikeasti voittaneet yhtään mitään sitten vuoden 1985. Joku voi tietysti muistella 1998 tai 2001, mutta eihän ne himmeämmät mitalit mestaruuksia vastaa millään tavalla, vaikka niitä tulis miten.

Sanoisin, että oli aika kova työ Ilves-faneilta saada kammettua edellinen johto ulos. Sitäkin jouduttiin katselemaan aika pitkä tovi. Sitten tarvittiin kaikenlaisia "Sell Vinnie" -banderolleja ja ulosmarssi, ennen kuin saatiin jotain eloa aikaiseksi. Periaatteessa on aika iso kynnys varmasti lähteä taas tuolle tielle, mutta saattaahan se olla, että fanijoukko jotain tuollaista jo virittelee omissa mielissään. Itse en siis ole fanikatsomon huutajaporukkaa, joiden tekemisillä oikeasti on arvoa ja merkitystä. Ilman ulosmarsseja mentäisiin varmaan yhä H&H johdolla.

Nyt tässä on vielä Raipe-dilemma. Legendan tielle on aika hankala lähteä hyppimään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös