Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
eli hakusessa/toiveissa 1 maalivahti, 1 centteri ja 1-2 laituria
En kyllä itse näe yhdellekään laiturille tilaa porukassa. Ellei kyseessä ole jotain alle varausikäisiä lupauksia, ketkä ottavat kahden vuoden päästä roolia. Mikäli, joku koodinimi "Tonirajala" olisi tulossa niin sitten pitäisi kokoonpanoa muuttaa. Muuten kyllä laitureiden paikat ovat täynnä. Päkkilä ja Järventie ottavat toivottavasti seuraavat askeleet ensi kaudeksi/-lla. Ei saisi uusia Topias Haapasia käydä. Joo. Ikonen, Suomi, Meskanen, Päkkilä, Järventie, Antonen, Lepaus, Mieho/Vainionpää/Jon. Ikonen/Saarela, Vartiainen, Nalli ja suurella todennäköisyydellä vielä Maccelli. Tuossa 11 liigatasoista laituria, tai Nalli lienee siinä rajalla. Mikäli Suomi lähtee rapakon taa voi asia muuttua, mutta harvassa on pelaajat, ketkä Suomen paikkaisivat.

Sentterin tarve on selkeä. Yksi sentteri sisään ja Joni Ikoselle ja Antti Saarelalle vastuuta. Kuntotestejä Ilveksessäkin ollaan jo tekemässä, ellei jopa ole tehty jo. Siellä luulisi tulevan selville onko Joni Ikonen kunnossa. Mikäli ei niin kaksi sentteriä sisään.

Maalivahtiakaan ei tarvita. Kausi alkanee Mäkiniemi ykkösenä ja Kolppanen kakkosena. Kolppaselle kymmenkunta ottelua KooVeessa alkukauteen ja Mäkiniemeä haastamaan.

Hallivarausten mukaan Ilves aloittaa jääharjoittelun kesäkuun alussa, ellei "Ilves-Liiga" tarkoita jotain muuta varauslistoilla.
 

JohnnyR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Itse olisin ymmärtänyt että Lepauksen jatko etenkin on hyvin kyseenalainen, Eemelistä ei tieoa vielä..... Toki tohon helppo sanoa että jos Rajala (tai kuka vaan vastaava) ois tulossa niin sillehän tilaa tehdään. Siltikin tuo nyt ei ihan vakuuta etteikö sinne yhtä laituria kaivattaisi.... kysymysmerkkejä paljon ja jos kaikki "jos" vaihtoehdot jatkaakin muualle niin sitten on jo ongelmakin. Nythän oli puolustukseen palatakseni väläytetty että Laaksonen saattaisi lähteä kokeileen rapakon taakse? No silloinkaan ei vielä puolustuksessa varsinaisesti ole ongelmaa muuta kuin leveyden puolesta mahdollisten loukkaantumisten sattuessa. Ja edelleenkin pidän sitä ihan mahdollisena että Björninen olisi tulossa Ipaan ens kaudeksi, juu sopimus on kyllä ja on kapu mutta tais jo viime kaudella olla pientä kismaa + pelsujen tän hetkinen tilanne muutenkin......
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lepaus on potentiaalinen 40p mies. Toivottavasti saa hyvän kesän alle. Onko muuten Joni Ikonen jo täydessä harkkakunnossa?
Björninen olisi lottovoitto. Vaikea uskoa edelleenkään. Selvää on, että Leinon tilalle on tulossa vielä sentteri. Itsellä on täysi luotto Mäkiniemeen. Voihan rapakon takaa tulla vielä vaikka Are ja Dosty takaisin. Ei mitenkään mahdotonta.

Ei huoleta yhtään nykyjohdon aikana. Sanat ja teot kohtaavat. Toki nyt eletään niin poikkeuksellista aikaa että se tuo omat haasteet. Katsokaa muuten vaikka Ässien, Kookoon ja Kerhon nyky rostereita. Siellä pelataan todella varman päälle koronan takia.
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En ihan tiedä, miksi Lepauksen jatkoa pitäisi kyseenalaistaa. Sopimuksen alla oleva pelaaja, heikko kausi alla, mutta potentiaalia on. Kokoonpanon heikkoudet ja kysymysmerkit on mielestäni muualla kuin laituriosastolla, ei sinne täytettä tarvi ellei kärkimiehet jää rapakon taa.

Björninen tuntuu elävän sitkeänä. Tietoa ei minulla ole, mutta en näe mitään mahdollisuutta, että tulisi Ilvekseen ensi kaudeksi. Isommat seurat ovst haaskalla ensimmäisenä, ulkomaat myös. Siirtotakarajalla sitten uudet toiveet pintaan, mikäli Pelicans jäämässä ulos pleijareista ja Ilves menossa pleijareihin.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lepaus on potentiaalinen 40p mies.
Lepaushan on tuon rajapyykin toissakaudella saavuttanut, joten nyt olisi hyvä tehdä henkilötasolla tarkempi analyysi - mikä meni valmistautumisessa viime kauteen pieleen, kun pistemäärä puolittui? Lepaushan sai alkukaudesta paljonkin vastuuta, mutta oli varsin tehoton. Sen jälkeen negatiivinen kierre lähti liikkeelle ja rooli putosi rotaatiopelaajaksi.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Faktahan se on, että Lepauksella ei nelosketjussa ja rotaatiossa juuri mitään tee. On sellainen pelaaja, joka elää ylivoimasta ja hyökkäyspään tehoista. Ensi kaudelle luulisi roolia löytyvän hyvin, joten vaikea nähdä että olisi ennen kautta mihinkään siirtymässä. Tosiaan kiinnostaa itseäkin kovasti tuo Joni Ikosen tilanne. Onko mies jo täysipainoisesti mukana treenaamassa?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Lepauksellahan loppuu sopimuskin ensi kauden jälkeen, joten näytönhaluja luulisi olevan kasapäin. Jotain meni viime kauteen lähtiessä pieleen, mutta nyt on pitkä kesä aikaa korjata ne virheet. Toivottavasti on ottanut opit matkaan viime kaudesta.
 
7.2.2017 Uusi Ilves

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
Lepauksellahan loppuu sopimuskin ensi kauden jälkeen, joten näytönhaluja luulisi olevan kasapäin. Jotain meni viime kauteen lähtiessä pieleen, mutta nyt on pitkä kesä aikaa korjata ne virheet. Toivottavasti on ottanut opit matkaan viime kaudesta.
Tuskin silti ainakaan reenaamiseen liittyviä juttuja oli. Kyllä sielä hommia on painettu. Henkisiä juttuja varmasti. Päästähän tää laji on pitkälti kiinni. Oli vaan niin laaja rosteri ja kun alussa ei tullut onnistumisia niin tuli niitä katsomokomennuksia ja ne saattaa mennä aika syvälle tunteisiin jos niistä ei osaa ottaa opiksi.
 
Viiri viidessä vuodessa!

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
Nyt kun päästiin vauhtiin niin pakko se on kommentoida että ei olis korona voinut pahempaan saumaan Ilveksen kannalta tulla. Joukkueen materiaali oli parempi kun piiiitkiin aikoihin ja kaikki ne oleelliset palaset kevättä ajatellen oli kasassa. Nyt haiskahti oikeasti siltä että mitaleista pelataan eikä se kaikista kirkkain olisi ollut viime kaudella poissuljettu. Tulevan kauden rosteri ei ole toki vielä valmis ja kyllähän sitä kärkisentteriä kaivataan. Puolustus on todella hyvä ja itsellä on täysi luotto Mäkiniemeen. Oli niin ihanan rauhallinen viime kauden peleissä. Kolppasen täytyy nostaa tasoa ja jos näin käy niin meillä on hyvä maalivahti tilanne. Hyökkäyksen kärki on huomattavasti kapeampi tällä hetkellä kun viime keväänä. Meskasen täytyy ottaa vielä isompi askel, koska sieltä löytyy sitä ratkaisuvoimaa. Itse uskon että Maccelli ja Suomi nähdään ensi kaudella ipassa. Molemmilta on luvassa odottaa tykkikautta. Ruotsalainen ei tule pelaamaan ensi kaudella änärissä, kurja se on toki ääneen sanoa mutta se matka on niin helvetin pitkä ja ei Artun kausi nyt niin kummoinen kuitenkaan ollut että herra kävelisi suoraan sinne yläkerran rosteriin. Joten kutsuuko AHL vai Ipa sitten jossain vaiheessa? Saatanan korona. Kyllä pelaajamarkkinat on aika seis tuon takia. Mm..Rautiainen kertoili että häneltä on mennyt jo yksi diili vihkoon korona takia (ja se ei ollut tämä sitkeä tappara huhu). Mutta lähipäivinä selviää Radunkin uusi osoite. Noh, Odotellaan ja kattellaan mimmottis kala sieltä vielä tarttuu.. Itte en välttämättä olisi Kontiolasta kovin innoissaan. Tuskin olisi sellainen mentori mitä nuo nuoret tarvisivat.
 
Viiri viidessä vuodessa!

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Artun palatessa Eurooppaan, niin ottajia varmasti löytyy kovemmistakin liigoista. Ja kotimaan liigassakin on useita seuroja, joilla on tarjota huomattavasti enemmän rahaa kuin Ilveksellä. En itseasiassa usko Artun pelaavan meillä enää uransa aikana, mutta se on minun mielipide.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sama. Eiköhän ensi kausi mene Ahl:ssä. Jollei Sabres-unelma realisoidu, niin sitten on Sveitsiä ja Ruotsia jonossa ennen SM-liigaa. Tuskin enää Ilveksessä nähdään. Suomessa Kärpät on varmasti Aren ykkösvaihtoehto.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Näin enneunta ensi kaudesta. En aivan kaikkea pysty muistamaan, mutta huonoa oli. Alkukautta siinä taidettiin vetää ja sarjataulukossa oltiin ihan häntäpäässä, ei kuitenkaan viimeisenä. Halliin sai ottaa normaalisti väkeä sisään, koska olin paikalla jossain matsissa, minkä Ilves hävisi rökäletyyliin. Ihmiset voivottelivat senttereiden ja Kolppasen surkeutta, joten taisi olla maalilla. No, painajainenhan tämä vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy