Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  • 2 405 962
  • 6 701

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eihän missään noin sanottu. Pajuoja sanoi, että käsien osalta ei häviä näille yhtään. Ilmeisesti sitten muut osa-alueet, varsinkin luistelu, lienevät heikommalla tolalla. Taas voi kysellä mitä harjoituksissa on tehty, jos voimanpuute vaivaa.
Näin nimenomaan sanoi. Koivula on kuulemma ainakin turhan pehmeä vielä suhteessa kokoonsa ja tuo on yksi näitä miehen haittapuolia urakehityksessä vielä tässä vaiheessa. Luistelunopeudesta en tiedä mitään tarkempaa itse.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Tammikuussa tiukka analyysi mitä tehdään ja Tuokkolalta ei kysytä mitään. Mäkelä, Meskanen ja Suomi nyt ainakin edustuksessa isolla vastuulla, myös YV:lla, ja nämä Koivulat, Vainiot ja Vikstenit LeKiin, liigaan ja nuorten liigaan että nähdään mitä on odotettavissa. Muut jotka muualle kelpaa, eikä nähdä tulevaisuutta ensi kauden Ipassa niin ulos.

Onhan tää taas tätä. Onneksi tällä iällä ei harmita niin kovasti
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saapa nähdä mitä sieltä tänään taas tulee. Juupe Funin haastattelussa myöntää, että Kantola on ollut pettymys odotuksiin nähden. Tosin olisiko tuo Byerskaan sitten ollut mikään sateentekijä, tuskin. Juupe myös sanoo, ettei tämän kauden osalta ole luovutettu. Sanoo myös ymmärtävänsä Tuokkolan edellisen pelin jälkeiset purkaukset, vetää minusta tuon kohdan hyvin. Ei heitä Tuokkolaa bussin alle vaan korostaa ettei valmentajaa olla vaihtamassa nyt kesken kauden. Pelaajapuolelle tarvitaan vahvistuksia, alleviivaa tätä. Nyt vaan sitten niitä tekoja puheiden tueksi.

Ja ilmeisesti sieltä on tänään tulossa joku pelaajapuolen muutos. Ei kyllä kuulosta kovin hyvältä tuo viimeisen minuutin pyörittely positiivista ja negatiivisista uutisista. Älkää nyt perkele ainakaan päästäkö jotain kärkijätkää muualle. Ettei vaan taas kerran tämän kauden aikana mr. Tyrväisen ympärillä kuhise.
 

Phil.A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miika Arponen Twitterissä: "#Ilves tarjoillee hetken päästä @HenkkaHypponen-malliin hyviä ja huonoja uutisia. Kaiketi on sekä jatkosopimuksia että liikennettä ulospäin."

Tyrväinen -> Pelsut + Veistola, Riekkinen, Välimaa -> 5 vuoden jatkopahvit?
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä tänään jatkojakin julkaistaan. Käsittääkseni parin vuoden soppareita, joten sinne VVV-projektin loppuun saakka. Mutta, jos akuuttina on tämän päiväinen pelaajavaje, niin siihen ei saada ratkaisua.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Tyrväisen ulostamisen hyväksyn jos Laaksolle on tehty pitkä jatkopahvi. Jos sieltä tulee jotain salmelamäkisten jatkoja, niin hyvää joulua vaan sinne toimistollekkin.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Laakson jatkosopimus olisi hieno asia. Kohtuu ristiriitaista sen sijaan olisi päästää joku "Tyrväinen" pois juuri nyt ja samana päivänä vakuutella UTJ:n suulla, ettei tämän kauden osalta ole luovutettu. No Ilveksessä kaikki on mahdollista.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sinne meni. Hyvä tosiaan ettei siirtynyt Liigan sisällä. Melko perseelleen meni Tyrkyn Ilves-kausi. Hyvät pelit alussa, sen jälkeen enemmän huhuja kuin tekoja ja kaupan päälle pitkä pelikielto juuri silloin kun kaveria olisi eniten tarvittu jäällä. Nyt sitten siirto pois juuri silloin, kun juuri hänen kaltaistaan sytyttäjää olisi kaivattu joukkueeseen. Voi Ilves.

No nyt on sellainen satatonnia vapaana budjetissa. Saa nähdä tuleeko sieltä joku marginaalipelaaja sisään seuraavien viikkojen aikana, haetaanko oikeasti joku vahvistus vai säästetäänkö ensi kauteen tuokin raha.

EDIT: Laakson kaksivuotinen pahvi on hieno juttu. Nyt on sentterikolmikkona Laakso-Mustonen-Flinck ensi kaudeksi. Tuohon vielä ykkössentteri, niin se osasto on kunnossa. Rautiaisen kaksivuotinen pahvi on pieni yllätys, mutta toisaalta kun kerran Musekin jatkaa, niin on tuossa yhden ketjun aihio kasassa. Nuori pelaajahan Rautiainen vielä on, mutta enemmän on tämän kauden osalta odotettu.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tyrväinen siis suuttui, kun Ilves ei lähtenyt puolustelemaan häntä tuon taklauksen jälkeen ja halusi lähteä? Ilmeisesti sakotkin olisi pitänyt Ilveksen maksaa? Melkoinen seppä. Hyvä, että lähti.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Täytyy kyllä ihmetellä herran Antti Tyrväinen pääkoppaa. Karmeat itkupotkut ensin liigan suuntaan ja nyt sitten paskat housussa juostaan karkuun kun seura ei tehnyt juuri niin kun herra Tyrsky haluaa? Eli siis käytännössä Ilveksen olisi pitänyt maksaa vähän "palkkiota" Tyrväiselle tuosta Tappara-pelissä tulleesta perseilystä ja kun näin ei tehnyt, vedetään pahemmat itkupotkut ja jätetään seura?

Tyrväinen oli huikea mies Ilves-nutussa ja huikea rottapaska kentällä, mutta saa kovasti laskemaan tälläinen meno arvostusta. Pidä tunkkis. Näemmä raha ratkaisee, ei laji.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
@lake79 Samoilla linjoilla. Ei voi muutako ihmetellä Tyrskyn toimintaa. Mielenkiintoista olisi tietää mihin hän on oikein pyrkinyt tällä.

Olisi keskittynyt pelaamaan kentällä, niin olisi ollut kova tekijä Ilves-miehistössä. Varsinkin tälläisellä hetkellä. Ilveksen onni, että lähti muille maille.
 

Manazeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Laakson kaksivuotinen pahvi on hieno juttu. Nyt on sentterikolmikkona Laakso-Mustonen-Flinck ensi kaudeksi. Tuohon vielä ykkössentteri, niin se osasto on kunnossa.

Taidan olla ainut, jolle Laakson jatko ei aiheuta suuria riemun kiljahduksia. Toki hienoa huomata, että Laakson tasoinen pelaaja haluaa Ilveksessä jatkaa varsinkin, kun noin hyvät pelaajat ovat lähes poikkeuksetta siirtyneet muualle. Mutta. Olisin nähnyt Laakso-Mustonen-Flinckin mielummin muodossa Helvetinkovaykkössentteri-Mustonen-Flinck. Nelosen keskelle Savilahtea, Rämöä, Tuomista etc.

Jos tuohon nykyisten senttereiden joukkoon hankitaan vielä The Ykkössentteri, on se Ilveksen budjetilla pois jostain muusta.

Jos tuohon ei hankita ketään, niin hyvin paljon mielestäni lasketaan Mustosen huippukauden varaan. En näe tuota sentteristöä tarpeeksi riittävänä jos haetaan nähtyä parempaa menestystä.

Todennäköisin vaihtoehto, että nyt joukkueeseen tuodaan ulkopuolelta sentteri, joka ei statukseltaan ole ketään nykyistä Ilveksen sentteriä kovempi, jolta odotetaan tason nostoa. Käytetään tästä vaikka nimeä Anssi Löfman. Tässä tilanteessa mielestäni joukkueen keskusta on liian tasapaksu, jolta puuttuu terävin kärki.

Rautiaisen toivon kantavan ensi kaudella nähtyä suurempaa tulosvastuuta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mahtoikohan tässä kuinka paljon painaa se, että tuolla pelitavalla on aina riski uusille pelikielloille ja siten tulonmenetyksille. Nythän tuo nollaantuu, jos Ruotsissa edes on vastaavaa systeemiä. Rahalliset menetykset kun ovat jo nyt olleet melkoiset. Vertailun vuoksi käsittääkseni yksittäisestä rikoksesta ei olisi voinut lakituvassa tuomita noin suurta sakkoa kuin mitä tämä viimeisin pelikielto toi.

Mutta voi totta kai olla ja varmaan todennäköisempääkin, että kyseessä ei ole mikään tekosyy, vaan Tyrväinen oikeasti kokee jääneensä ilman tukea. Toisaalta kuten Pajuoja Ilveksen uutisessa toteaa: "Julkisuusrumba oli valtava, ja videokuva osoitti, että selityksille jäi melko vähän sijaa tapahtuneen suhteen. Mustaa ei voi alkaa väittämään valkoiseksi. Lajimme on nopea, ja vahinkoja sattuu. Siitä tässäkin kuitenkin oli kyse."
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko Mustonen kuitenkaan välttämättä oikealla paikalla sentterinä?
Mielestäni näytöt ovat tähän asti sellaiset, että keskellä saadaan paljon enemmän irti kuin laidalla. Laitahyökkääjien vain pitää olla sopivat, sillä suurin vahvuus on tietenkin liike, jota on paljon vaikeampi hyödyntää, jos laidat ovat mallia diesel.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Ei hele.. Siis Ensin ollaan niin hemmetin kovaa äijää kentällä, oikea rotta, ja nyt sitten itketään jotain vitun tukea? On herra Tyrväinen melkoinen setä. Hamekangasta voisi Ilves pakata miehelle mukaan Ruotsin reissulle! Tuollaiset kommentit "nyt meidän tiet eroavat lopullisesti" saattavat juuttua muidenkin liigaseurojen muistiin ja siltojen polttaminen onkin todella viisasta? Onnittelut Ilvekselle jatkosopimuksista ja osanotto prinsessa epistolasta.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ei hitto. Kuulin kaverin kautta tästä Tyrväisen siirrosta ja luulin, että on joku vitsi. Tyrväinen teki nyt kyllä itsestään aivan uskomattoman pellen Liigassa ja suomalaisten jääkiekkofanien silmissä. Näköjään rotta kaukalossa ja ämmä kaukalon ulkopuolella.

Ilvekselle tämä lähtö on pelkkää plussaa!

Edit: piti vielä kirjoittaa tästä, kun mies oli ilmeisesti sitä mieltä, että Ilveksen olisi ainakin osittain pitänyt maksaa 15000e tulonmenetys, joka on siis 15% kauden palkasta. Morjes mikä pelle..
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mitä case-Tyrväiseen tulee, niin onhan tuo rangaistus ja palkanmenetys aivan järkyttävän ylimitoitettu tuohon tekoon nähden. Siihen nähden on ymmärrettävää, että Tyrväinen olisi toivonut seuran antavan hänelle edes jotakin tukea saadakseen rangaistuksen mitoituksen järkevämmälle tasolle. Persaukisena seurana Ilves ei tietystikään mitään asian eteen halunnut tehdä.

Jonkinlaisena kumulatiivisena rangaistuksena vuosia jatkuneesta kusipäisyydestä ja piittaamattomuudesta muiden ihmisten terveyttä kohtaan rangaistus olisi tietysti ollut ihan paikallaan, mutta tästä yksittäisestä teosta ei.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottamatta kantaa Tyrväisen toimintaan, niin kovan kevään pelaajan Ilves menettää. Viime keväänä tässä minipudotuspelisarjassa katseet kääntyivät koko ajan Ilveksen puolelta Tyrväiseen. On juuri sellainen suoraviivainen ja fyysinen pelaaja, jonka merkitys keväällä korostuu. Kaveri huokui sellaista omalle joukkueelleen positiivista uhoa. Olin silloin heti valmis signaamaan tämän miehen HIFK:hon. Merkitys paljon suurempi kevään peleissä, kuin pelkät tehopisteet.

Kolikon kääntöpuolella on tietysti sitten nuo hölmöilyt. Se vaan on se hinta, jonka näistä kavereista joutuu maksamaan. Yleensä kun omalla joukkueella menee heikosti, niin nämä pelaajat myös ottavat tyhmiä jäähyjä ja turhautuvat. Silloin sitä miettii, että mitähän vittua toikin mätisäkki täällä kiikareilla pyörii. Ei mitään käyttöä. Joukkueen pelin sujuessa taas nämä herrat painavat sellainen flow päällä, että näyttävät NHL-tason vahvistuksilta.

No ehkä me saadaa Petrell ensi kaudeksi takaisin. Hänenkin kohdallaan liikutaan peliesitysten puolella jumalamoodin ja täyden turhakkeen välimaastossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös