Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 20.10.2012 klo 01.05.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Liigan siirtohuhut: Liigan siirtohuhut kaudelle 2019-2020

  Tampereen Ilves:
  Uudet pelaajat:
  Jonatan Tanus (SaiPa)
  Geoff Platt (Jokerit, KHL)
  Joona Monto (Jokerit, KHL / Kiekko-Vantaa, Mestis)
  Robert Leino (HPK)
  Santeri Hatakka (Jokerit U20)
  Eetu Mäkiniemi (Jokerit, KHL / Kiekko-Vantaa, Mestis / Jokerit U20)

  Lähtijät:
  Juhani Tamminen -> Sport
  Juho Liuksiala -> Sport
  Teemu Rautiainen -> ulkomaat

  ----------------------
  Tuossa vielä parin pelaajan pelaajakortit:

  Santeri Hatakka at eliteprospects.com
  Eetu Mäkiniemi at eliteprospects.com
   
 2. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  No niin siinäpä sitä on taas huhua kerrakseen. Ripa käynyt pankkiryöstöllä.

  Leino ja noi pari nuorta jamppaa jos tulee, niin tyytyväisiä saadaan olla. Monto siinä tapauksessa, että Ruotsalainen lähtee ulkomaille.
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Noin itsekin ajattelin. Tokihan sekä Monto että Leino olisivat tervetulleita, niin olisi sentteristössä leveyttä kunnolla. Tanus saa jäädä tulematta. Plattille on aina paikka valmiina Ilves-kokoonpanossa.
   
 4. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Olisihan se:

  Suomi - Ruotsalainen - Platt
  Lepaus - Leino - Antonen
  Haapanen - Monto - Ikonen
  Vainionpää - Mieho - Savilahti

  Tässä skenaariossa siis Rautiainen on lähtenyt ulkomaille.
   
 5. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kelpaisi. Kelle vaan epäilen. Jos tämä Leino-huhu realisoituu, niin eiköhän Monto jää hankkimatta. Vaikea nähdä Vainionpäätä pois sentterin paikalta. Toki jos Arttu lähtee, niin sentterinelikko Leino-Monto-Mieho-Vainionpää ei olisi katastrofi.
   
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Platt on kyllä nykyisellään niin kova pelimies, että olisi aika hurja ryöstö Ilvekseltä! Ihan heti en tähän usko, mutta hattua nostan jos toteutuu.

  Platt olisi Liigaan kyllä myös ihan huipputason sentteri, että sitäkin varmaan kannattaisi harkita... varsinkin jos poistumaa sillä osastolla tulisi. KHLssä tuo on napsinut alotuksia tällä kaudella lähes 60% tahdilla ja kaapinut aloituksia selkeästi Jokerei -senttereistä eniten.
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Jokavuotinen huhu tämä Platt, jota odotellaan kuumeisesti, että toteutuisi. Muijansa on tamperelainen ja raju Ilvesfani sekä Platt on käsittääkseni joskus mediassa puhunut, että pelaisi vielä täällä.

  Olisihan tuo Suomi-Ruotsalainen-Platt aika älyttömän kova ketju ensi kaudelle.
   
 8. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Appiukko on raju Ilvesfani.
   
 9. puuntakaa Jäsen

  Ihme on jos Plätti tulee ensi kaudeksi. Veikkaan, että pelaa muualla niin kauan kun saa muualta enemmän rahaa. Eiköhän se ämmäkin rahasta tykkää enemmän, kuin Ilveksen fanituksesta, joten kotiolotkin varmasti ovat ihan siedettävät.
   
  Mynsterin Makarov tykkää tästä.
 10. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Joo vähän liian hyvällä tasolla vetää edelleen. Ihme jollei Jokerit tarjoa jatkoa.
   
 11. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Vähintään yhtä hauska vakiohuhu tämä Platt, kuin Mika Nieminen aikanaan, joka sitten lopulta palasi Ilvekseen viimeiselle jämävuodelleen.
   
 12. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Mut hei @lake79 näitkö Raipen Ässät-pelin syöttöä - sitä tosi upeeta lättyä! Löysi Niemisen takatolpalta. Tuntui se ihan uskomattomalta!

  Täytyy kyllä kärsivällisenä miehenä myöntää, että aika viime tippaan Ilves jättää sen sentterihankinnan. Kai se sitten pitää paikkansa, että pelaajamarkkinat todella ovat kuivat. Onneksi sentään Mieho palaa alivoimaan, ettei Ruotsalaisen tarvi joka kertaa täyttä kahta minuuttia tappaa.
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  @Optimisti Totta helvetissä se tuntui, aivan kun tuntui Veikon paluu ja noin jokainen peli Hakametsässä jonka itse omin silmin perse penkissä näin.

  Ei voi kuin toivoa että Platt tulee, mutta tuntuisi järjettömältä että tulee.
   
 14. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  En tiedä yhtään, että minkälaisella roolilla Platt Jokereissa pelaa, mutta ihan kohtalaiset tehothan tuo on kuitenkin tehnyt. Etenkin jos pelaa alemmissa ketjuissa, niin tuntuu erikoiselta että lähtisi muualle. Tai ainakaan Ilvekseen. Ehkä parin-kolmen vuoden päästä?
   
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  En tiedä kuinka monta vuotta mies kuitenkaan olisi A-korin vahvistus.
   
 16. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  No tuskin kymmentä vuotta. Eikähän lopeta ennen sitä niin voidaan lakata haaveilemasta.
   
 17. Kyle Jäsen

  Geoff Plattissa hämäävää on se että aikanaan(korjatkaa jos muistan väärin) Platt hankittiin sentteriksi, mutta mies kertoi tyyliin jo lentokentällä ettei ole koskaan kyseistä paikkaa pelannut. No kaukalossa tulosta tuli tunnetusti laidassa kiitettävästi, mutta Ilveksen scouttaus sai taas (ansaitusti) irvailua kun tuli maalintekijä-laituri, eikä tilattua pelintekijäsentteriä. Se mikä nyt on se hämmentävin asia että näin 10 vuoden jälkeen mies pelaa kiitettävällä tasolla, keräten ylistyssanoja sentterin tontilla Jokereissa voittaen samalla 60% aloituksista KHL:ssä.

  Onhan Platt tietysti sikälikin hämmentävä pelaaja että yhden Ilveksessä vietetyn kauden jälkeen on useasti mediassa korostanut että vaimon suku on tampereelta ja Ilves-kannattajia ja että aikoo asettua Tampereelle. Ja maininnut että ei ole Liigassa muita vaihtoehtoja. Ja tämä kaikki siis yhden Ilves kauden jälkeen, harva Ilves-kasvattikaan puhuu noin avoimesti halusta asettua Tampereelle ja pelata Ilveksessä.
  Jokereiden tuore ulkomaalaisvahvistus paljasti MTV Sportille: hakee Suomen kansalaisuutta

  Viimme syksyltä:– Olin ajatellut pitkään niin, että jos pelaan KHL:ssä, niin pelaan Venäjällä. Jos tulen Suomeen, niin pelaan kotona (Ilveksessä).
   
 18. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Geoff Platt can eat no fat.. jne.

  En muista missä pelasi Amerikassa aikoinaan ennen Ilvekseen tuloa, mutta KHL:ssä tosiaan asettunut ihan hyvin sentterin paikalle. Liigassa, ainakin silloin, selkeästi oikea paikka näytti olevan laidassa, mutta valitettavasti Ilveksellä ei oikein ollut tarjota toimivia ketjukavereita nopealle laiturille.

  Pelasi tosiaan mm. Marko Anttilan kanssa, joka ei taida enää olla kenenkään mielestä huono ketjukaveri.. no, kenellekään (liigatasolla). En seuraa yhtään KHL:ää, joten pakko kysyä onko Platt palannut vanhan tutun kaverin vierelle vai pelaavatko eri ketjuissa?

  Edit. Miten sen muuten menisi, onko Ilveksellä edes mahdollisuutta ottaa Plattia ensi kauden joukkueeseen, koska Liigaseuroillahan on ollut keskinäinen sopimus, jonka Ilves-kannattajat varmasti tuntevatkin?
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 10.48
  TeeP tykkää tästä.
 19. Manazeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Man United, Flyers, Kolme leijonaa, PJK
  Lainaus:
  Kyllähän tuo taisi Pohjois-Amerikassa olla ihan puhdas sentteri tullessaan Ilvekseen. Wikipediassa ainakin oli maininta että pelasi Nashin ja Vybornyn keskellä. Platt tuli silloin vasta lokakuussa verorajalla Ilvekseen. Alkukaudesta häntä tuurasi joku tuntematon Colby Genoway joka sitten kauden ensimmäisessä pelissä tehoili Ilveksen murskatessa Tapparan ja uusi fanien suosikki oli syntynyt.

  Platt sai muistaakseni jonkin verran kritiikkiä kun ei sitten istunutkaan sentteriksi isoon kaukaloon yhtä hyvin kuin häntä tuurannut Genoway. Muistan Platt'n pelanneen loppukaudesta ainakin Toni Rajalan kanssa samassa ketjussa. Anttilahan pelasi tuolla kaudella hyvin Kauvosaaren kanssa yhteen. En sitten muista oliko Kauvosaari myöskin Platt'n sentterinä, mutta Platt ei saanut missään vaiheessa tarpeeksi hyvää sentteripeliä vierelleen, vaan hän käytännössä itse loi tekopaikkansa hyvän liikkeensä ansiosta.

  Ja tosiaan tällä kaudella Jokereita edustaneet pelaajat eivät saa siirtyä täksi kaudeksi Liigaan. Ensi kaudeksi ei ole mitään ongelmaa.
   
  -One- tykkää tästä.
 20. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Muistelisin samaa kuin @Manazeri eli että kyllä Platt ihan sentterinä tuli, mutta kuten monelle muullekin pohjoisamerikaklaiselle on käynyt, luontevampi paikka löytyi laidalta. Voi olla, että muistan nyt omiani, mutta sellainen muisto on jotenkin päähän jäänyt, että olisi radiossa haastateltu Lauri Tukosta, joka haastattelijan kysyessä Plattin sopivuudesta keskelle olisi maininnut, että hänen mielestään enemmän laiturityyppiä.

  Lainaus:
  Juu, loistava luistelija ja hyvä laukaus, siinä resepti 20 liigamaaliin 45 pelissä. Joukkueen toiseksi paras maalintekijä tuolla kaudella oli muuten Seikola ja kolmantena Määttänen, joka oli ykkössentteri, mutta ei muistikuvieni mukaan pelannut Plattin kanssa samassa ketjussa (en kyllä muista miksi ei, sillä olisihan siinä ollut näin jälkikäteen ajatelleen järkeä).

  Edit. Sellainen mielenkiintoisen tiedonjyvä muuten Elite prospectsin kautta, että kaudella 02-03 Platt voitti Kanadan riveissä U18 maailmamestaruuden, ja oli ko. kisojen eniten maaleja tehnyt puolustaja. Tuo varmaan selittää sitä poikkeuksellista tilastoa, että Platt on tehnyt AHL:ssä pisteitä parempaan tahtiin kuin OHL:ssä.
   
 21. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  @Kyle @Manazeri @Satunnainen

  Platt istutettiin ensimmäiseen matsiinsa ykkösketjun keskelle Marjamäen ja Tukosen väliin. Seuraavaan peliin Platt heitettiin sitten jo Tukosen paikalle oikeaan laitaan, ja keskelle nostettiin Määttänen. Tuossa koostumuksessa pelattiin aika monta peliä syyskaudella, mutta Sakke yritti opettaa Geoffille täkäläisen sentteripelin lainalaisuuksia reeneissä ja Plattia kokeiltiin vielä uudestaan keskellä tuossa Marjamäki - Platt - Tukonen muodossa. Marraskuun loppupuolella vakiintui ketjuksi Platt - Kauvosaari - Anttila, tuolla mentiin suurin osa kaudesta viimeiset pelit mukaanlukien. Niinimäen Jessen liityttyä joukkueeseen kokeiltiin vielä sellaisia koostumuksia kuin "Platt - Niinimäki - Kauvosaari", "Marjamäki - Niinimäki - Platt", "Platt - Niinimäki - Rajala", mutta kokeilujen jälkeen palattiin aina takaisin vanhaan tuttuun Platt - Kauvosaari - Anttila ketjuun. Yksi syy lienee se, että tuo ketju toimi myös puolustussuuntaan vaikka Platt omassa päässä olikin välillä melko kujalla.
   
  Manazeri tykkää tästä.
 22. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuolla kaudella Platt olisi paremmilla ketjukavereilla tehnyt merkittävästi suuremman pistemäärän. Anttila ja Kauvosaari eivät kunnostautuneet minään "ruokkijoina", joten siihen nähden 20 maalia oli kova suoritus. Tasokkaan sentterin kanssa Platt olisi iskenyt kovat lukemat tauluun. Ongelmana oli juuri perinteinen syy eli alunperin hänen piti olla se tasokas sentteri. Pohjoisamerikkalaisten sentterien osalta on nähty ennenkin, että isossa kaukalossa ja puolustusvelvoitteista johtuen tie vie nopeasti laituriksi.
   
 23. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllä mahtaa muita joukkueita keljuttaa, kun Ilves oli kerrankin ajoissa liikkeellä ja hommasi Mestiksen pistepörssin kärjestä sijalta 40 Toni Henttosen joukkueeseensa. Voi juku, kylläpäs Ipa-fania hemmotellaan!
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Hmm, erikoinen purkautuminen tässä kohtaa. Eikös tuo kuitenkin tullut lähinnä antamaan rosteriin leveyttä ja siinä varmaankin ihan ok. Ei voi tietää ennen kuin kaveri on jotain näyttänyt kaukalossa jotain.

  Tuli muutama päivä sitten mieleen, että miten Meskasella on sujunut rapakon toisella puolella. Siinä olisi ollut kova vahvistus keväälle. Mutta ei taida tuo onnistua, kun Mesellä on joulukuusta eteenpäin ilmeisesti peli sujunut hyvin AHL:ssä. Tuskin siis on tarvetta tulla Suomeen.
   
  Pika1 tykkää tästä.
 25. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Rupeaa ilvesfoorumin jokaikisen ketjun valloittanut kestoporu leviämään tännekin. Sellainen jossa kaikki on kakkaa paitsi pissa.

  Ketjun aiheeseen: aika vahvasti näyttää, että maalivahdit vaihtuvat. Eiköhän jatkosopparit oltaisi julkaistu jos jatkaisivat. Helgellä taitaa olla terveydenkin kanssa ongelmia kun torjunta-asento näyttää välillä tosi kankealta.