Ilkka ”Bono” Heikkinen – ykköspakki

  • 99 509
  • 298

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noiden kommenttien jälkeen on kyllä ihan hyvä laittaa hokkarit naulaan. Hyökkäys viivalla ihan ok mutta siihen jää, monta miinusta Kerho sarjaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Noiden kommenttien jälkeen on kyllä ihan hyvä laittaa hokkarit naulaan. Hyökkäys viivalla ihan ok mutta siihen jää, monta miinusta Kerho sarjaan.

Pelasi täysin puolikuntoisena. Ukko on parsittu kasaan mitä ihmeellisin keinoin. Yllättävän hyvin pysyi silti mukana.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole todellakaan ollut Bonon suurimpia ihailijoita. Pari edelliskautta olleet todella epätasaisia ja varsinkin keväisin ollut enemmän ongelma kuin sankari. Tänä keväänä Heikkinen oli kuitenkin parhaimmillaan läpi vaikeimpien runkosarjajaksojen ja pleijareiden. Hän näytti tunnetta ja johtajuutta, mistä ei voinut olla pitämättä. Harmi, jos ura loppuu juuri kun aloin pitää kaverista. Loppujen lopuksi ei pöllömpi äijä!
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Heikkinen on erinomainen pelaaja. Loistavat kiekolliset taidot, huikea kuti, iso ja fyysinen, omaa erittäin hyvän pelikäsityksen. Pelannut kuitenkin pitkän pätkän uraansa menestyksekkäästi myös KHL:ssä, ei siellä huonot pärjää. Bono olisi ansainnut noina KHL -vuosinaan paikan myös maajoukkueessa, on erikoista, että hänellä ei taida olla edes EHT -edustuksia lainkaan.

MUTTA, tässä sarjassa Heikkinen ei kuitenkaan ollut oma itsensä kuin hetkittäin. Kävi ylikierroksilla joka ottelussa, fokus tuntui olevan kateissa. Ei tuntunut olevan samalla sivulla pelinavaustenkaan ym. kanssa, toki isolta osin johtui valmennuksen kyvyttömyydestä. Heikkinen tuntui hakevan isoja taklauksia toistuvasti, kädet ylhäällä ja vähät välittäen. Selvästi jokin tilanne jo avausottelussa sai hänen keskittymisensä jotenkin katoamaan ja ryhtyi hakemaan noita taklauksiaan kädet korkealla. Esim. Tuulola välttyi huonossa asennossa olleessaan pahalta töötiltä vain onnen kaupalla. Tämäniltainen tilanne oli kenties siinä ja siinä, mutta selvästi tuollainen oli ns. tuloillaan. Vastustajan kunnioituksesta ei hänen kohdallaan ollut tietoakaan. Tämä on iso sääli, sillä Heikkisellä olisi ollut paremmin keskittymällä varmasti enemmän annettavaa. Ei siis pelannut huonosti, päinvastoin, mutta oleellinen tuntui unohtuneen.

Nuo ottelun jälkeiset puheet kertovat nähdäkseni enemmän turhautuneisuudesta. Niin ulosajotilanteeseen, näihin itseensä (aivan liikaa) vaikuttaneisiin filmausjuttuihin ja varmasti myös loukkaantumisiinsa, joita ilmeisestikin ollut tänä talvena verraten runsaasti.

Anyway, toivon mukaan hän saa itsensä kursittua kokoon ja fiiliksensä vielä pelaamisen suhteen paremmaksi. On vielä, oikein valmennettuaan, paljonkin annettavaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Täysin samaa mieltä ylläolevan kanssa. Pidin Heikkistä kenties Liigan parhaana pakkina ja tykkäsin varsinkin oikeanlaisesta kovuudesta - selkeiden jääkiekkoilijan taitojen lisäksi.

Tässä sarjassa sitten kyllä loppui täysin kunnioitus. Mietin monessa matsissa, että mikä vittu sitä vaivaa? Aivan tarkoituksellisia telomishakuja, taklaukset käsillä ja ylös, ilman mitään järkeä ja siitä kärsi ennen kaikkea oma joukkue. Ei mitään johtavan pelaajan elkeitä, pelkkää sikailua ja kitinää jatkuvasti. En olisi ikinä odottanut.

Siihen päälle vielä tämä aivan uskomaton itkupotkuraivari-avautuminen hävityn sarjan jälkeen aiheuttaa melkoista myötähäpeää. Oikein klassinen umpipaskan häviäjän merkki. Jos asenne on tuo, niin lie parempi lyödä hokkarit naulaan tai mennä vaikka britteihin höntsäileen. Siellä saa ajella päähän ja sikailla paljon enemmän.

Ei tämä varmaan ketään kiinnosta, kaikkein vähiten Heikkistä itseään, mutta vituttaa kun entinen suosikki vajoaa noin alas ilman mitään syytä. Kiitos ja anteeksi.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Heikkinen on erinomainen pelaaja. Loistavat kiekolliset taidot, huikea kuti, iso ja fyysinen, omaa erittäin hyvän pelikäsityksen. Pelannut kuitenkin pitkän pätkän uraansa menestyksekkäästi myös KHL:ssä, ei siellä huonot pärjää. Bono olisi ansainnut noina KHL -vuosinaan paikan myös maajoukkueessa, on erikoista, että hänellä ei taida olla edes EHT -edustuksia lainkaan.

Boldaus oma. Olihan tuo mukana EHT:llä kausilla 07-08, 11-12 ja 12-13. Toki ei pelannut KHL:ssä yhdelläkään noista kausista. Toki, ei sillä, melko vähän Leijonien mukana ollut...
 

Drucer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Boston Bruins
Kiitos Bono monista hienoista hetkistä joista me TPSn kannattajat saimme nauttia! Näitä muistelemme lämmöllä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Onneksi tätä löysäilyä näkee ensi kaudella vain pohjoisen kalastajakylän paidassa.

Ihan kivasti meni mutta asenetta ei jää ikävä.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Bonon pelin jälkeisissä kommenteissa ja terveisissä liigan suuntaan on osa totuutta ja varsinkin jos kommenteissa zuumaa ulospäin ja katsoo koko liigaa. Hävityn playoff-sarjan jälkeen ulostulo mainiten kommenteissa voittaneen joukkueen nimi on noloa.

Pelaajan inhimillisiä puolia on antaa itselleen alitajunnassa lupa pelata puolilla valoilla mikäli organisaatiossa ei ole kaikki kunnossa. Tämä leimasi Heikkistä tällä kaudella; asenne, liike, peli-ilme ei ollut aina kohdillaan ja ylilyöntejäkin tuli. Hyökkäyspäässä etenkin yv:llä tuli tehojen puolesta onnistumisia, kuiviakin kausia oli. Näillä onnistumisilla annoin itsekin paljon anteeksi. 5vs5 oli jo vaikeampaa vaillinaisen liikkeen takia. Ollakseen hyvä tulituki hyökkäyspäässä tarvitsee se liikettä ja vapaan paikan hakua. Puolustuspäässä Heikkinen oli usein myöhässä. Myös taklaukset sekä yritykset antaa pientä poikkarimuistutusta selkää.

Eilinen ulosajo oli Heikkiselle vääryys, mutta minusta tämä oli ilmassa. Jo edellisessä pelissä Heikkinen pelasi tilanteita yli vaikka pelinä olikin jo häneltä selkeästi parempi.

Eilisen lopetuspuheiden tullessa tunti pelin jälkeen eikä heti vihellyksen jälkeen tuntuivat ne todelliselta muiden kommenttien ja perusteiden seassa.

Jo kaudella oli huhua Heikkisen lopettamisesta. Ikää on vasta 34vuotta.
Tahtoessaan hän uhkuisi vielä sitä taitoa ja kokemusta että mahtuisi vielä liigassa joukkueeseen kuin joukkueeseen kunhan vain joukkue on hyvin valmennettu. Samalla myös minun Tepsiini.

Uskon etenkin tämän viimeisen kauden syöneen Heikkistä rotan lailla ja ymmärrän Heikkistä. Mikäli lopettamispäätös pitää kutinsa nostan lakin päästä. Hieno pelaaja. Pitkässä juoksussa vuosien päästä eiliset neitirutinat jäävät taka-alalle ja hienot statistiikat eri sarjoista jyrää ne.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Ilkkaa harmittaa...voi, kun vois jotenkin auttaa
Jaxuhalit sulle kerhon kanattaja. Ei epäilystäkään että kerho ei olisi ollut parempi joukkue tässä play off sarjassa ja itse asiassa jokaisessa pelissä. Myös siinä maanantain pelissä jonka TPS kuitenkin voitti jatkoajan ”tuuri” maalilla.
Sitä en kuitenkaan ymmärrä että ansaitun voiton jälkeen tullaan vielä vittuilemaan tänne keskustelupalstalle ns. vieraisiin pöytiin. Eikö ole paljon mukavampaa juhlia omien kanssa voittoa kuin haastaa riitaa jo valmiiksi maahan lyötyjen vastustajien kanssa?
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Itse kyllä tykkäsin Heikkisen pelityylistä ja vaikka täälläkin rapaa saanut niskaansa, niin kuten Bogdanovkin eilen totesi laukauksen olevan Liiga tasolla huippuluokkaa. Yritti myös herätellä joukkuetta taklauksilla ja joo kyllähän se välillä itsensä ulos tilanteista noilla taklauksilla ajoi, mutta itselle kyllä jää kaikin puolin positiiviset fiilikset Heikkisen otteista mustavalkoisessa nutussa. Oli myöskin Pikkaraisen lähdön jälkeen ehkä se ainoa vittumainen pelaaja vastustajan kannalta tällä kaudella.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Kerhofanien itkuille huutonaurua. Heikkinen on aina hakenut kovia pommeja ja ilmeisesti se jollekin tuli yllätyksenä että pleijareissa yritetään fyysisyydellä vastustajaa horjuttaa. Ymmärtäisin jos olisi oikeasti sikaillut. Eilinen taklauskin oli kova, mutta puhdas. Voitontahto vaan Kerholla oli niin kova, että piti tuossakin jäädä jäähän filmaamaan.
.

Kirjoitin tuossa yllä itse Heikkisestä. Olen arvostanut häntä pelaajana paljon. Eilinen taklaus oli kova, saattoi olla vääryys, että lensi ulos. Mutta, Heikkinen oli pettymys otteillaan ainakin itselleni. Haki hölmöjä pommeja, sikailuiksi voi kutsua, pelasi itseään ulos tilanteista ja oli erittäin kuriton. Sanoisin samat, mikäli joku Kerhon puolustaja olisi toilailut noin. Jos tämän katsoo itkuksi, että on pettynyt, kun aiempiin suosikkipelaajiin kuulunut pelaaja hölmöilee ja on kuriton, niin olkoon sitten niin.

Filmauskeskustelun voisi jättää omaan arvoonsa. Mm. Turusta taklattiin sarjan aikana kahdesti päähän, nousi ylös, eikä jäänyt mitään kalastelemaan.

Mikäli asiallista arvostelua ja ihmettelyä leimaa ”itkuksi”, niin silloin voi aivan hyvin todeta, että Heikkinen ja Kaskinen ovat harvinaisen huonoja häviäjiä.

Ja on suuri häpeä, että Huono Häviäminen ja nykyisin sitä Tepsiläistä Voittamisen Kulttuuria. TPS ansaitsisi parempaa omilta avainhenkilöiltään.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Heikkinen on vähän liikaa mielialapelaaja ja muutenkin itkuherkkä, jotta toivoisin paluuta Lukkoon. Tavallaan parempi kaikin puolin, jos tämä nyt loppui tähän.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tykkään sinänsä tuosta avautumisen pointista, mutta ehkä olisi voinut jättää nuo piikit Kerhon suuntaan sanomatta.

Tavallaan itsekin toivon että lopettaisi. Tepsin pitäisi ehkä hakea jotain muuta ratkaisua ykköspakiksi, enkä toisaalta haluaisi nähdä Heikkistä enää muissakaan liigajoukkueissa. Myös tuo terveyden kanssa kamppailu on aika riskitekijä Tepsinkin kannalta. Meillä on jo muutenkin joukkue täynnä lasinilkkoja. Pitäisi päästä yli tästä pahasta tavasta, että hankitaan vajaakuntoisia miehiä tärkeisiin rooleihin. Vähän kyllä yllättyksenä tuli, että oli ilmeisesti jotain isompia ongelmia terveyden kanssa.

Kaikkea hyvää jatkoon, jos tämä nyt oli tässä.
 

TrafficIsland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolme playoff-peliä tuli nähtyä ja kahdessa niistä Heikkinen oli puolustuspelissä aika pahasti vietävänä ja kolmannessa sitten taklasi itsensä pihalle jo alussa, toki kyseenalaisesti. Tuntui tosiaan käyvän vähän ylikierroksilla monesti.

Parhaimmillaan Bono oli mahtava pelaaja ja laukaus tietysti ihan huippuluokkaa. Ei silti missään vaiheessa kuulunut omiin suosikkipelaajiin, ehkäpä sen takia että asenteessa oli vähän liian usein korjattavaa. Kiitos silti palveluksista seurassa ja onnea jatkoon, jos pelit vielä ylipäänsä jatkuvat.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Telia-Tvn HPK-Löwen lähetyksessä kävi ilmi, että Bono neuvottelut Pelicansin kanssa. Sama mainitaan maikkarin sivuilla
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pelicans-kahden-tahtipuolustajan-kintereilla/7507892

Heikkisen tehot puhuivat puolestaan viime kaudellakin, mutta aina nämä ovat kahden välisiä kauppoja. Hintalappu lienee kova, ja miten Heikkinen katsoo Kaskisen Tepsin vs Pelicansin mahkut nostaa pyttyä keväällä.

Yhtä lailla Heikkinen kiukuttelee liigan vaihtelevasta kurinpitolinjasta Pelicansissa ja kun vielä Nemo antaa siihen vauhtia takin kanssa...
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Ei tuu ikävä
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuu ikävä

Bono on kyllä kaksijakoinen tapaus. En tiedä tuleeko itsellekään ikävä jos maisema vaihtuu. Kova pommi ja ajoittain (halutessaan) kova pelimies tähän sarjaan. Tuppaa vaan katoamaan kuvasta varsinkin keväällä.

Mutta tuolta uutisesta tuli myös Rantakarin nimi. Siinähän olisi mukavan ikäinen ja kokenut sarjajyrä. Tosin ei tuo nyt ihan odotetun kaltaista nousukiitoa ole ollut ja joku vammakin vissiin taustalla. Jännä kuitenkin että ilman sopimusta vielä. Mahtuisi heittämällä Tepsin pakistoon.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luin itsekin uutisia, että Heikkinen neuvottelisi Pelicansin kanssa ja vähän hämmästyin. Jossain vaiheessa hän kertoi, että jos ura jatkuu, niin sitten se jatkuu Tepsissä. Tosin minulla ei ole tietoa, että onko Heikkinen kuulunut enää Tepsin suunnitelmiin tai mitä Tepsi ja Heikkinen ovat keskustelleet jatkosta. On kyllä aikaisemminkin tullut todettua, että näihin julkisuudessa esitettyihin lausuntoihin kannattaa aina vähän suhtautua varauksella.
Heikkinen on hiukan risiriitainen pelaaja, mutta olisi hänelle vielä käyttöä. Kovat tehot viimekin kaudella runkosarjassa ja parhaimmillaan on liigan eliittiä. Kolikon kääntöpuolena on välillä hankitut turhat jäähyt ja ajoittainen lepsuilu puolustuspäässä. Joskus tulee myös ihan ihmeellisiä virheitä omalla alueella siis sellaisia, joita ei enää näin kokeneelle pelaajalle pitäisi tulla. Mielelläni joukkueessa hänet näkisin, mutta kyllä minä enemmän kaipaisin sellaista jämäkkää puolustavaa puolustajaa, joka pitää järjestystä yllä omalla alueella ja huolehtii siitä, ettei Tepsin maalille ola mukava tulla
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heikkinen vaatisi varmaan aika kovat kipurahat pelaamisesta. Toisaalta olisiko pelkkä rahakaan riittävä motivaattori Heikkiselle jatkaa uraa ja pelaamista kipujen kanssa? Tepsi on nyt lähtemässä kauteen matalamman profiilin joukkueella, josta varmaan Heikkisellekin paikka löytyisi, mutta ei ehkä hänen palkkapyynnöllä. Pienemmällä palkalla pienemmän profiilin joukkueessa jatkaminen vaatisi Heikkiseltä aikamoista rakkautta lajiin. Pelicans voisi olla tässä mielessä sopivampi match. Siellä rakennetaan kovaa joukkuetta tälle kaudelle ja puolustusta olisi tarvetta vahvistaa, eli joukkueelta voisi löytyä palkanmaksuhalua ja Heikkinen voisi nähdä mahdollisuuden menestyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös