Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Ilkka ”Bono” Heikkinen – ykköspakki

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Mas@, 23.05.2016 klo 20.04.

 1. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Sain näemmä kunnian avata oman ketjun tulevan kauden tärkeimmälle TPS- hankinnalle. Ilkka Heikkinen pelaa seuraavat kaksi kautta Tepsin paidassa ellei ihmeitä satu (lähinnä KHL voisi olla sellainen ihme). Itse en odota Bonolta sen enempää kuin joukkueen ykköspakin statukseen oikeuttavia esityksiä. Vaikka H. Tallinder on todellinen tähtipuolustaja kotoiseen liigaamme, silti pidän Heikkistä ykköspakkinamme monipuolisuutensa ansiosta. Mihin pariin/kenen kanssa sijoittaisitte Bonon?

  Tässä kaverin tilastot tähänastiselta pelaajauralta: Eliteprospects.com - Ilkka Heikkinen
   
 2. Asbury Park Jäsen

  Ilkka Heikkinen on Liigaan todella kova hankinta. Ei tule ihan heti mieleen, koska TPS:aan olisi tullut tämä profiilin kiekollinen pakki ja käytännössä vielä parhaassa peli-iässä.

  Itselläni on todella kovat odotukset Bonon suhteen ja en epäile hetkeäkään, että joutuisin pettymään. Tulee muodostamaan vakaan kivijalan Tallinderin kanssa puolustukseen.

  Riippuen siitä, että minkälaista kaveria sieltä vielä tulee sisään, mutta tällä hetkellä istuttaisin rohkeasti Keskitalon vierelle.
   
 3. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tasavallan Paskin Seura
  Kunhan ei tee Seikoloita niin on Tallinderin ohella puolustuksen tukijalka.

  Ei muuten ole ollut pitkiin aikoihin kiekollista liideriä puolustuksessa, joka pelaisi vähintään sen 50 ottelua kaudessa. Ihan hyvin rahaa kyllä pumpattiin huteihin kuten Nummelin ja Seikola. Jos nyt jo osuisi...
   
 4. esa mäyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS , Pittsburgh Penguins
  Kyllä! Pelikielto on poistunut!!!

  Itse kyllä myös istuttaisin Keskitalon viereen, koska Miron PITÄÄ tällä kaudella ottaa se suurilla askel eteenpäin ja koen, että Heikkinen olisi sopiva pari avittamaan tämän askeleen ottamisessa. Eronen kuitenkin pelannee Tallinderin vieressä ja mielestäni "oikeutetusti" niin.
   
 5. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  On kyllä timanttinen vahvistus kotoiseen liigaamme. Tallinderin kanssa liigan top.3 pakki Kukkosen kanssa. Itse laittaisin herrat Tallinder ja Heikkinen eri pakkipareihin, sillä varmasti tasapainottaisivat molemmat heikomman pakkiparin jäsenen peliä. Viime keväänäkin Eronen(?) pelasi hienosti Tallinderin rinnalla.
   
 6. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Voisikohan puolustus näyttää tältä:

  Tallinder - Eronen
  Heikkinen - Keskitalo
  Forsström - Tikkanen

  Mutta siis erinomainen hankinta TPS:ltä ja etteköhän te tuosta Liigan kärkipakin saa.
  Sori vieraisiin pöytiin huutelu.
   
 7. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Bonollekin terveyttä vaan ehdottomasti jatkoon edelleen, runkopakin on säilyttävä ehjänä kun kuormaa on luvassa varmasti illasta toiseen melkein niin paljon kuin jaksaa pelata. Todella tärkeä palanen tosiaan tulevan kauden pakistoa ja jotenkin on Bonosta menneiltä kausilta jäänyt kuva, että kiekollinen pelaaminen on sellaista vaivatonta ja helppoa ja syötöt lähtevät rennon tarkasti. Siitä on vittasmäkeily kaukana.

  Jos oikein syttyy pelaamaan ja innostuu uudesta uranosteestaan, niin kukaties pääsee leijoniinkin ainakin EHT-peleihin, mutta saas nähdä. Itsekin sovittelisin Keskitalon sirklaamaan Bonon pariksi jäälle ikään kuin pykälän puolustavampana pakkina, mutta myös hakemaan oppia Heikkisen pakkiparina jatkoa ajatellen.
   
 8. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olen kuullut Heikkisestä vain hyvää, mutta nähnyt tämän pelejä olemattoman vähän. Osaako joku kuvailla tietämättömälle hieman pelityyliä ja vahvuuksia? Kiekollisuus on mainittu moneen kertaan, eli varmaan osaa avata peliä hyvin? Entä laukominen, pisteitä ainakin tehnyt hyvään tahtiin. Mutta voiko puhua siitä kuuluisasta "viivapelotteesta"
   
 9. Deucci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Hän on juuri se viivapelote.
  Tarkka ja kova lämäri, lähtee vaivattoman näköisesti. Todellä hyvä kyky saada se maalia kohti, ei plekseihin tai ensimmäiseen blokkaajaan.
  Luistelu ja voimataso riittävä, osaa antaa helpon syötön tai tarvittaessa varman purun.

  Vaatii vierellensä puolustavan kaverin, nousee mukaan hyökkäyksiin, jolloin olisi hyvä olla se toinen kaveri alempana valppaana.
   
 10. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Heikkisen laukaus on mallia hevosen potkui. Muuten kiekolliset kyvyt kuten @Deucci ylempänä sanoo. Lisäksi kentän toisessa päädyssä osaa olla vastustajaa kohtaan sopivan "mulkero", eli kovuutta löytyy oman maalin edustallakin. Jos "Bono" pysyy terveenä ja asenne on kunnossa, niin sanoisin että hän varma Liigan TOP-5 pakki kokonaisuutena ensi kaudella.
   
 11. Sakoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 12. Wingman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Valmentajien hautuumaa
 13. Rosvosektori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
  Bonolla Palloseuran paidassa nyt kaksi erää pelattuna ja vaikka vastustaja onkin heikko, niin kyllä Heikkisen kiekollinen osaaminen pistää hymyilyttämään. Saadaan varmasti miehestä sellainen pelote viivaan ylivoimalla, jota Turussa on odotettu Sweattin lähdön jälkeen. Mahtavaa että mies on kunnossa, kun Liiga alkaa!
   
 14. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä ettei vaan sattuis mitään. Onneksi turskanpurijat ovat pelanneet vähän pehmeämmin kuin Liberec. Heikkinen tullee olemaan murhaavan tehokas myös Liigassa!
   
 15. Ludek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kyllähän Bono osoitti heti ensimmäisessä pelissä olevansa melkoinen kurko jäällä. Vahvaa pelaamista molempiin suuntiin, pää ylhäällä, jalat liikkeessä, se on vaan upeaa katseltavaa. Onkohan meillä viimeinkin rosterissa todellinen ylivoiman viivapelote?
   
 16. The Priest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  "Jos se one-timer osuu, niin kyllä se välillä ihan hyvin lähtee. Se on toiminut aika hyvin viimeiset vuodet, joten eiköhän se ensi vuonnakin toimi."

  Näin sanoi Bono toukokuussa, kun sopimus Tepsiin julkistettiin. Puhui mies kyllä aivan totta tuolloin.
  Voi luoja miten likainen tuo hänen laukaus on. K-18 kamaa.
   
 17. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Bono on yksi minun ehdottomia suosikkeja liigapelaajista. Hänen pelaamisensa on pirun hienoa katsottavaa kuten ylempänäkin ollaan huomattu: pää koko ajan ylhäällä, taklausvalmius ja se laukaus... Aikoinaan Bono myös tiputti hanskansa jos tarve sitä vaati, mutta vanhemmilla päivillä se ei enää taida kuulua kuvioihin.

  Eniveis. Sapettaa, ettei Heikkistä kotiutettu HIFK:n...
   
 18. sinikettu Jäsen

  Vähän kateellisena joutui kyllä katselemaan tämän maestron työskentelyä ylivoimalla. Aivan huikea hankinta nykyiseen Liigaan.

  Ehkäpä sitä joskus tännekin samanlaista pelaajaa...
   
 19. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Lainaus:
  On, ja on hyvin oletettavaa, että vastustajat ottavat tämän huomioon jatkossa vielä tarkemmin kuin Kärpät otti. Mikä tarkoittaa sitä, että ylivoimalla pitäisi olla valmiina kuviot myös siihen, ettei vastustaja anna Heikkiselle tilaa laukoa enää siniseltä keskustasta. Vaan kenties tätä laukausta pitää hyödyntää hieman pienemmistä kulmista, jolloin ajoitukset maalinedustoilla ym. pitää säätää sen mukaan. Eli toiveissa olisi kiekkoja maalille siten, että kiekko ei mene maalivahdin syliin vaan jää maalille/ menee välillä suoraan maaliin. Heikkinen varmaan pystyy myös muuttamaan laukauksensa tarvittaessa syötöksi, tässä on myös paljon käyttämätöntä potentiaalia. Jos joku "lassekukkomaisesti" olisi vastustajan neliön keskellä ohjaamassa kiekkoa verkkoon.

  Mutta kaiken kaikkiaan Heikkisen olemassaolo helpottaa huomattavasti yv-pelaamista, koska vastapuolen on pakko reagoida häneen. Nyt muiden pitäisi jatkossa osua myös putkien väliin omista paikoistaan, tai koko asetelma valuu hukkaan.
   
 20. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Alkaa kehittyä aika vahva "man crush" tähän mieheen! Taitaa olla yksi parhaista pakeista joka Tepsissä on pelannut! Käsittämätön viivapyssy ja kun vastustajat pelaavat sitä aktiivisesti pois, aukeaa muille paikkoja. Viivapeloite isolla Vllä! Sweattin jälkeen ainakaan ei ole vastaavaa ollut (ehkä lockout miehiä lukuunottamatta), eikä hetkeen ennenkään. Upeaa että mies saatiin meille houkuteltua ja vielä kahden vuoden pahvilla. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä että välttyy loukkaantumisilta!
   
 21. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Joo tosiaan 2010-luvulla hyvin harvat pakit ovat samalla tavoin vakuuttaneet. Joku Maston veto oli kovuudessaan samaa sarjaa, mutta Bonon sihti on parempi. Sanomattakin selvää, että Ilkka saa jatkossa päällystakkeja, mutta tosiaan silloin pitää löytyä erilaisia kuvioita ja variaatioita hyökkäykseen.
   
 22. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Minusta tämä Heikkinen on melko hyvä.
   
 23. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  Jos Nummelinille maksettiin suurinpiirtein saman verran liksaa kuin mitä Heikkiselle maksetaan, niin voi hyvällä omallatunnolla todeta että hinta/laatusuhde nousi toisiin ulottuvuuksiin.
  Aivan kauhia äijä tämä Bono näyttää olevan, tällä tahdilla yli 50 maalia tulee tekemään tällä kaudella, heh.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2016 klo 22.00
 24. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  Lainaus:
  Heikkinenhän on yli 60 maalin tahdissa. :) 4 otteluun 5 maalia.
  Jos realisistisesti ajattelee ja Heikkisen kausi menee ilman pahempia loukkaantumisia ni veikkaan et Bono voittaa pakkien maali- ja pistepörssin melko selkeästi ja on todennäkösesti myös koko liigan maalipörssin top10:ssä.
  Saattaa rikkoa jopa joitain ennätyksiä.
  Ja hei tää jätkä on meillä 2v sopparilla.
   
 25. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ilkka Heikkinen on viime vuosien ajan ollut Suomen aliarvostetuimpia jääkiekkoilijoita. Kun ei syystä tai toisesta ole maajoukkuekuvioissa paljoa pyörinyt, niin ei Ruotsissa, Sveitsissä ja Venäjällä pelaamalla pääse sillä tavalla esiin, kun kotimaisen lätkämedian kiinnostus on niin vahvasti Liiga- ja NHL-painotteista.