Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sain näemmä kunnian avata oman ketjun tulevan kauden tärkeimmälle TPS- hankinnalle. Ilkka Heikkinen pelaa seuraavat kaksi kautta Tepsin paidassa ellei ihmeitä satu (lähinnä KHL voisi olla sellainen ihme). Itse en odota Bonolta sen enempää kuin joukkueen ykköspakin statukseen oikeuttavia esityksiä. Vaikka H. Tallinder on todellinen tähtipuolustaja kotoiseen liigaamme, silti pidän Heikkistä ykköspakkinamme monipuolisuutensa ansiosta. Mihin pariin/kenen kanssa sijoittaisitte Bonon?

Tässä kaverin tilastot tähänastiselta pelaajauralta: Eliteprospects.com - Ilkka Heikkinen
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Ilkka Heikkinen on Liigaan todella kova hankinta. Ei tule ihan heti mieleen, koska TPS:aan olisi tullut tämä profiilin kiekollinen pakki ja käytännössä vielä parhaassa peli-iässä.

Itselläni on todella kovat odotukset Bonon suhteen ja en epäile hetkeäkään, että joutuisin pettymään. Tulee muodostamaan vakaan kivijalan Tallinderin kanssa puolustukseen.

Riippuen siitä, että minkälaista kaveria sieltä vielä tulee sisään, mutta tällä hetkellä istuttaisin rohkeasti Keskitalon vierelle.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kunhan ei tee Seikoloita niin on Tallinderin ohella puolustuksen tukijalka.

Ei muuten ole ollut pitkiin aikoihin kiekollista liideriä puolustuksessa, joka pelaisi vähintään sen 50 ottelua kaudessa. Ihan hyvin rahaa kyllä pumpattiin huteihin kuten Nummelin ja Seikola. Jos nyt jo osuisi...
 
Ainoa hyvä puoli on ensi kauteen lähdettäessä, että uuden päävalmentaja Raimo Helmisen aikakaudella ei voi mennä enää tämän huonommin.

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Kyllä! Pelikielto on poistunut!!!

Itse kyllä myös istuttaisin Keskitalon viereen, koska Miron PITÄÄ tällä kaudella ottaa se suurilla askel eteenpäin ja koen, että Heikkinen olisi sopiva pari avittamaan tämän askeleen ottamisessa. Eronen kuitenkin pelannee Tallinderin vieressä ja mielestäni "oikeutetusti" niin.
 
Käyttäjä septi jatkoajalla: "Mäyrän jutut ovat kyllä useimmiten vähän kuin Iltasanomia lukisi, provosoivaa vihjailua ei mistään..."

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
On kyllä timanttinen vahvistus kotoiseen liigaamme. Tallinderin kanssa liigan top.3 pakki Kukkosen kanssa. Itse laittaisin herrat Tallinder ja Heikkinen eri pakkipareihin, sillä varmasti tasapainottaisivat molemmat heikomman pakkiparin jäsenen peliä. Viime keväänäkin Eronen(?) pelasi hienosti Tallinderin rinnalla.
 
Pärko!

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Voisikohan puolustus näyttää tältä:

Tallinder - Eronen
Heikkinen - Keskitalo
Forsström - Tikkanen

Mutta siis erinomainen hankinta TPS:ltä ja etteköhän te tuosta Liigan kärkipakin saa.
Sori vieraisiin pöytiin huutelu.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Bonollekin terveyttä vaan ehdottomasti jatkoon edelleen, runkopakin on säilyttävä ehjänä kun kuormaa on luvassa varmasti illasta toiseen melkein niin paljon kuin jaksaa pelata. Todella tärkeä palanen tosiaan tulevan kauden pakistoa ja jotenkin on Bonosta menneiltä kausilta jäänyt kuva, että kiekollinen pelaaminen on sellaista vaivatonta ja helppoa ja syötöt lähtevät rennon tarkasti. Siitä on vittasmäkeily kaukana.

Jos oikein syttyy pelaamaan ja innostuu uudesta uranosteestaan, niin kukaties pääsee leijoniinkin ainakin EHT-peleihin, mutta saas nähdä. Itsekin sovittelisin Keskitalon sirklaamaan Bonon pariksi jäälle ikään kuin pykälän puolustavampana pakkina, mutta myös hakemaan oppia Heikkisen pakkiparina jatkoa ajatellen.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty
Suosikkijoukkue
TPS
Olen kuullut Heikkisestä vain hyvää, mutta nähnyt tämän pelejä olemattoman vähän. Osaako joku kuvailla tietämättömälle hieman pelityyliä ja vahvuuksia? Kiekollisuus on mainittu moneen kertaan, eli varmaan osaa avata peliä hyvin? Entä laukominen, pisteitä ainakin tehnyt hyvään tahtiin. Mutta voiko puhua siitä kuuluisasta "viivapelotteesta"
 

Deucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Hän on juuri se viivapelote.
Tarkka ja kova lämäri, lähtee vaivattoman näköisesti. Todellä hyvä kyky saada se maalia kohti, ei plekseihin tai ensimmäiseen blokkaajaan.
Luistelu ja voimataso riittävä, osaa antaa helpon syötön tai tarvittaessa varman purun.

Vaatii vierellensä puolustavan kaverin, nousee mukaan hyökkäyksiin, jolloin olisi hyvä olla se toinen kaveri alempana valppaana.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen kuullut Heikkisestä vain hyvää, mutta nähnyt tämän pelejä olemattoman vähän. Osaako joku kuvailla tietämättömälle hieman pelityyliä ja vahvuuksia? Kiekollisuus on mainittu moneen kertaan, eli varmaan osaa avata peliä hyvin? Entä laukominen, pisteitä ainakin tehnyt hyvään tahtiin. Mutta voiko puhua siitä kuuluisasta "viivapelotteesta"
Heikkisen laukaus on mallia hevosen potkui. Muuten kiekolliset kyvyt kuten @Deucci ylempänä sanoo. Lisäksi kentän toisessa päädyssä osaa olla vastustajaa kohtaan sopivan "mulkero", eli kovuutta löytyy oman maalin edustallakin. Jos "Bono" pysyy terveenä ja asenne on kunnossa, niin sanoisin että hän varma Liigan TOP-5 pakki kokonaisuutena ensi kaudella.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
KUBE #71
Suikkanen on jumala. Vittu seuraavaksi se kävelee veden päällä Artukaisista Ruissaloon. -Nimim. kausi

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Bonolla Palloseuran paidassa nyt kaksi erää pelattuna ja vaikka vastustaja onkin heikko, niin kyllä Heikkisen kiekollinen osaaminen pistää hymyilyttämään. Saadaan varmasti miehestä sellainen pelote viivaan ylivoimalla, jota Turussa on odotettu Sweattin lähdön jälkeen. Mahtavaa että mies on kunnossa, kun Liiga alkaa!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saadaan varmasti miehestä sellainen pelote viivaan ylivoimalla, jota Turussa on odotettu Sweattin lähdön jälkeen. Mahtavaa että mies on kunnossa, kun Liiga alkaa!
Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä ettei vaan sattuis mitään. Onneksi turskanpurijat ovat pelanneet vähän pehmeämmin kuin Liberec. Heikkinen tullee olemaan murhaavan tehokas myös Liigassa!
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän Bono osoitti heti ensimmäisessä pelissä olevansa melkoinen kurko jäällä. Vahvaa pelaamista molempiin suuntiin, pää ylhäällä, jalat liikkeessä, se on vaan upeaa katseltavaa. Onkohan meillä viimeinkin rosterissa todellinen ylivoiman viivapelote?
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
"Jos se one-timer osuu, niin kyllä se välillä ihan hyvin lähtee. Se on toiminut aika hyvin viimeiset vuodet, joten eiköhän se ensi vuonnakin toimi."

Näin sanoi Bono toukokuussa, kun sopimus Tepsiin julkistettiin. Puhui mies kyllä aivan totta tuolloin.
Voi luoja miten likainen tuo hänen laukaus on. K-18 kamaa.
 
"Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan"
-Mika Eskola 15.2.2017, kun TPS:n kannattajat kritisoivat seuran jätettyä keskushyökkääjän hankkimatta playoffien alla

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bono on yksi minun ehdottomia suosikkeja liigapelaajista. Hänen pelaamisensa on pirun hienoa katsottavaa kuten ylempänäkin ollaan huomattu: pää koko ajan ylhäällä, taklausvalmius ja se laukaus... Aikoinaan Bono myös tiputti hanskansa jos tarve sitä vaati, mutta vanhemmilla päivillä se ei enää taida kuulua kuvioihin.

Eniveis. Sapettaa, ettei Heikkistä kotiutettu HIFK:n...
 

sinikettu

Jäsen
Vähän kateellisena joutui kyllä katselemaan tämän maestron työskentelyä ylivoimalla. Aivan huikea hankinta nykyiseen Liigaan.

Ehkäpä sitä joskus tännekin samanlaista pelaajaa...
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Onkohan meillä viimeinkin rosterissa todellinen ylivoiman viivapelote?
On, ja on hyvin oletettavaa, että vastustajat ottavat tämän huomioon jatkossa vielä tarkemmin kuin Kärpät otti. Mikä tarkoittaa sitä, että ylivoimalla pitäisi olla valmiina kuviot myös siihen, ettei vastustaja anna Heikkiselle tilaa laukoa enää siniseltä keskustasta. Vaan kenties tätä laukausta pitää hyödyntää hieman pienemmistä kulmista, jolloin ajoitukset maalinedustoilla ym. pitää säätää sen mukaan. Eli toiveissa olisi kiekkoja maalille siten, että kiekko ei mene maalivahdin syliin vaan jää maalille/ menee välillä suoraan maaliin. Heikkinen varmaan pystyy myös muuttamaan laukauksensa tarvittaessa syötöksi, tässä on myös paljon käyttämätöntä potentiaalia. Jos joku "lassekukkomaisesti" olisi vastustajan neliön keskellä ohjaamassa kiekkoa verkkoon.

Mutta kaiken kaikkiaan Heikkisen olemassaolo helpottaa huomattavasti yv-pelaamista, koska vastapuolen on pakko reagoida häneen. Nyt muiden pitäisi jatkossa osua myös putkien väliin omista paikoistaan, tai koko asetelma valuu hukkaan.
 
"On vaarallista puhua korkealentoisista järjestelmistä ja strategioista. Toiminta on aina paikallista..." -V. Horttana-

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa kehittyä aika vahva "man crush" tähän mieheen! Taitaa olla yksi parhaista pakeista joka Tepsissä on pelannut! Käsittämätön viivapyssy ja kun vastustajat pelaavat sitä aktiivisesti pois, aukeaa muille paikkoja. Viivapeloite isolla Vllä! Sweattin jälkeen ainakaan ei ole vastaavaa ollut (ehkä lockout miehiä lukuunottamatta), eikä hetkeen ennenkään. Upeaa että mies saatiin meille houkuteltua ja vielä kahden vuoden pahvilla. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä että välttyy loukkaantumisilta!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joo tosiaan 2010-luvulla hyvin harvat pakit ovat samalla tavoin vakuuttaneet. Joku Maston veto oli kovuudessaan samaa sarjaa, mutta Bonon sihti on parempi. Sanomattakin selvää, että Ilkka saa jatkossa päällystakkeja, mutta tosiaan silloin pitää löytyä erilaisia kuvioita ja variaatioita hyökkäykseen.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helmisen muukalaislegioona
Jos Nummelinille maksettiin suurinpiirtein saman verran liksaa kuin mitä Heikkiselle maksetaan, niin voi hyvällä omallatunnolla todeta että hinta/laatusuhde nousi toisiin ulottuvuuksiin.
Aivan kauhia äijä tämä Bono näyttää olevan, tällä tahdilla yli 50 maalia tulee tekemään tällä kaudella, heh.
 
Viimeksi muokattu:

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Aivan kauhia äijä tämä Bono näyttää olevan, tällä tahdilla yli 50 maalia tulee tekemään tällä kaudella, heh.
Heikkinenhän on yli 60 maalin tahdissa. :) 4 otteluun 5 maalia.
Jos realisistisesti ajattelee ja Heikkisen kausi menee ilman pahempia loukkaantumisia ni veikkaan et Bono voittaa pakkien maali- ja pistepörssin melko selkeästi ja on todennäkösesti myös koko liigan maalipörssin top10:ssä.
Saattaa rikkoa jopa joitain ennätyksiä.
Ja hei tää jätkä on meillä 2v sopparilla.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilkka Heikkinen on viime vuosien ajan ollut Suomen aliarvostetuimpia jääkiekkoilijoita. Kun ei syystä tai toisesta ole maajoukkuekuvioissa paljoa pyörinyt, niin ei Ruotsissa, Sveitsissä ja Venäjällä pelaamalla pääse sillä tavalla esiin, kun kotimaisen lätkämedian kiinnostus on niin vahvasti Liiga- ja NHL-painotteista.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy