BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TOli toki pahasti myöhässä tuossa ekassa maalissa, mutta silti mieluummin haluan nähdä juuri tämän Heikkisen playoff-peleissä.
Kyllähän tuo ensimmäinen maali menee mielestäni muiden piikkiin. Heikkinen tuli vaihdosta ja pakotti kiekollisen heittämään pitkän päätyyn ja pysäytti tämään. Karvonen seisoi metrin päässä Tavista, joka hiipi rauhassa maalin kulmalle ja Karvonen pysyi vielä paikallaan. Samalla Salonen lähti ryntäilemään. Ei edes yrittänyt peittää syöttöä, vaan lähti hakemaan taklausta, joka osui samaan aikaan kuin Tavi leipoi jo kiekkoa maalin edessä.

Viisi lammasta Karvoselle ja kolme Sählälle.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Galatasaray
Jep, omaankin silmään Heikkisen piikkiin tuota ensimmäistä maalia ei voi laittaa. Siinä pelasi koko viisikko luokattomasti ollen täysin levällään. Salonen ajoi aivan typerästi Leinoon kiinni yrittämättäkään oikeasti pelata kiekkoa häneltä pois, vaan ainoastaan ajaa kaveri pystyyn. Heikkinen näyttää tietenkin huonolta, kun tulee Taviin kiinni auttamatta myöhässä, mutta tuon maalin siemenet kylvettiin jo paljon aiemmin.

Heikkiseltä kokonaisuudessaan varsin kaksijakoinen peli. Kerhon tasoitusmaalissa toki hieman huonoa munkkiakin, mutta ikävästi passasi Nikkilän vedosta "seinäsyötöllä" kiekon suoraan Nenoselle tyhjään paikkaan. Noita ei vain saisi tulla, vaikka toki meidän ykkössentteri #89 koko tilanteen alun alkaen möhli, kun ei ollut nöyryyttä purkaa. No, se ei ole tämän ketjun asia.

Heikkisen erinomaisuutta oli sen sijaan tasoitusmaalia edeltänyt viivapelaaminen, jossa piti pienessä tilassa kiekon itsellään ja rauhoitti pienellä pyörähdyksellä pelin. Aika moni muu (ehkäpä jokainen) meidän pakeistamme olisi päätynyt tuossa tilanteessa vain roiskaisemaan kiekon rumpuun, mutta Bonon maltti piti.

Pidän myös Heikkisen pommeista, mutta useammin kuin kerran ajaa itsensä noilla täysin ulos tilanteista. Taklaukset on aina jees, mutta siinä täytyisi sitten muilla kentällä olevilla olla sen verran pelisilmää, että paikkaisivat Bonoa noissa tilanteissa. Sitä pelisilmää ei ihan aina tunnu löytyvän.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Melkoinen päätös oli Bonon visiitille Palloseurassa ja mikäli täällä esitettyihin huhuihin on uskominen, niin myös ura saattoi olla siinä.

Kyllä mä tykkäsin siitä vittumaisuudesta, mitä Heikkisen pelissä on aina ollut. Puhumattakaan kovista taklauksista ja siitä vedosta.

Jos pelit oli siinä, niin kaikkea hyvää jatkoon Bono!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lehdistötilaisuudessa Kalle sanoi Heikkisestä että parsittiin kasaan suunnilleen jalan amputoinnin jälkeen, ja että mahtaiko ura päättyä tänään.

Heikkinen veti asenteelle plaoffit, harmi että päättyi näin.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Noiden kommenttien jälkeen on kyllä ihan hyvä laittaa hokkarit naulaan. Hyökkäys viivalla ihan ok mutta siihen jää, monta miinusta Kerho sarjaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Noiden kommenttien jälkeen on kyllä ihan hyvä laittaa hokkarit naulaan. Hyökkäys viivalla ihan ok mutta siihen jää, monta miinusta Kerho sarjaan.
Pelasi täysin puolikuntoisena. Ukko on parsittu kasaan mitä ihmeellisin keinoin. Yllättävän hyvin pysyi silti mukana.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole todellakaan ollut Bonon suurimpia ihailijoita. Pari edelliskautta olleet todella epätasaisia ja varsinkin keväisin ollut enemmän ongelma kuin sankari. Tänä keväänä Heikkinen oli kuitenkin parhaimmillaan läpi vaikeimpien runkosarjajaksojen ja pleijareiden. Hän näytti tunnetta ja johtajuutta, mistä ei voinut olla pitämättä. Harmi, jos ura loppuu juuri kun aloin pitää kaverista. Loppujen lopuksi ei pöllömpi äijä!
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Heikkinen on erinomainen pelaaja. Loistavat kiekolliset taidot, huikea kuti, iso ja fyysinen, omaa erittäin hyvän pelikäsityksen. Pelannut kuitenkin pitkän pätkän uraansa menestyksekkäästi myös KHL:ssä, ei siellä huonot pärjää. Bono olisi ansainnut noina KHL -vuosinaan paikan myös maajoukkueessa, on erikoista, että hänellä ei taida olla edes EHT -edustuksia lainkaan.

MUTTA, tässä sarjassa Heikkinen ei kuitenkaan ollut oma itsensä kuin hetkittäin. Kävi ylikierroksilla joka ottelussa, fokus tuntui olevan kateissa. Ei tuntunut olevan samalla sivulla pelinavaustenkaan ym. kanssa, toki isolta osin johtui valmennuksen kyvyttömyydestä. Heikkinen tuntui hakevan isoja taklauksia toistuvasti, kädet ylhäällä ja vähät välittäen. Selvästi jokin tilanne jo avausottelussa sai hänen keskittymisensä jotenkin katoamaan ja ryhtyi hakemaan noita taklauksiaan kädet korkealla. Esim. Tuulola välttyi huonossa asennossa olleessaan pahalta töötiltä vain onnen kaupalla. Tämäniltainen tilanne oli kenties siinä ja siinä, mutta selvästi tuollainen oli ns. tuloillaan. Vastustajan kunnioituksesta ei hänen kohdallaan ollut tietoakaan. Tämä on iso sääli, sillä Heikkisellä olisi ollut paremmin keskittymällä varmasti enemmän annettavaa. Ei siis pelannut huonosti, päinvastoin, mutta oleellinen tuntui unohtuneen.

Nuo ottelun jälkeiset puheet kertovat nähdäkseni enemmän turhautuneisuudesta. Niin ulosajotilanteeseen, näihin itseensä (aivan liikaa) vaikuttaneisiin filmausjuttuihin ja varmasti myös loukkaantumisiinsa, joita ilmeisestikin ollut tänä talvena verraten runsaasti.

Anyway, toivon mukaan hän saa itsensä kursittua kokoon ja fiiliksensä vielä pelaamisen suhteen paremmaksi. On vielä, oikein valmennettuaan, paljonkin annettavaa.
 
If you believe that the silence between the words says more than the words, then Vladimir Konstantinov always had a lot to say.

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Täysin samaa mieltä ylläolevan kanssa. Pidin Heikkistä kenties Liigan parhaana pakkina ja tykkäsin varsinkin oikeanlaisesta kovuudesta - selkeiden jääkiekkoilijan taitojen lisäksi.

Tässä sarjassa sitten kyllä loppui täysin kunnioitus. Mietin monessa matsissa, että mikä vittu sitä vaivaa? Aivan tarkoituksellisia telomishakuja, taklaukset käsillä ja ylös, ilman mitään järkeä ja siitä kärsi ennen kaikkea oma joukkue. Ei mitään johtavan pelaajan elkeitä, pelkkää sikailua ja kitinää jatkuvasti. En olisi ikinä odottanut.

Siihen päälle vielä tämä aivan uskomaton itkupotkuraivari-avautuminen hävityn sarjan jälkeen aiheuttaa melkoista myötähäpeää. Oikein klassinen umpipaskan häviäjän merkki. Jos asenne on tuo, niin lie parempi lyödä hokkarit naulaan tai mennä vaikka britteihin höntsäileen. Siellä saa ajella päähän ja sikailla paljon enemmän.

Ei tämä varmaan ketään kiinnosta, kaikkein vähiten Heikkistä itseään, mutta vituttaa kun entinen suosikki vajoaa noin alas ilman mitään syytä. Kiitos ja anteeksi.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Heikkinen on erinomainen pelaaja. Loistavat kiekolliset taidot, huikea kuti, iso ja fyysinen, omaa erittäin hyvän pelikäsityksen. Pelannut kuitenkin pitkän pätkän uraansa menestyksekkäästi myös KHL:ssä, ei siellä huonot pärjää. Bono olisi ansainnut noina KHL -vuosinaan paikan myös maajoukkueessa, on erikoista, että hänellä ei taida olla edes EHT -edustuksia lainkaan.
Boldaus oma. Olihan tuo mukana EHT:llä kausilla 07-08, 11-12 ja 12-13. Toki ei pelannut KHL:ssä yhdelläkään noista kausista. Toki, ei sillä, melko vähän Leijonien mukana ollut...
 

Drucer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Boston Bruins
Kiitos Bono monista hienoista hetkistä joista me TPSn kannattajat saimme nauttia! Näitä muistelemme lämmöllä.
 
TPS kannattaja Stadin ytimestä

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Bonon pelin jälkeisissä kommenteissa ja terveisissä liigan suuntaan on osa totuutta ja varsinkin jos kommenteissa zuumaa ulospäin ja katsoo koko liigaa. Hävityn playoff-sarjan jälkeen ulostulo mainiten kommenteissa voittaneen joukkueen nimi on noloa.

Pelaajan inhimillisiä puolia on antaa itselleen alitajunnassa lupa pelata puolilla valoilla mikäli organisaatiossa ei ole kaikki kunnossa. Tämä leimasi Heikkistä tällä kaudella; asenne, liike, peli-ilme ei ollut aina kohdillaan ja ylilyöntejäkin tuli. Hyökkäyspäässä etenkin yv:llä tuli tehojen puolesta onnistumisia, kuiviakin kausia oli. Näillä onnistumisilla annoin itsekin paljon anteeksi. 5vs5 oli jo vaikeampaa vaillinaisen liikkeen takia. Ollakseen hyvä tulituki hyökkäyspäässä tarvitsee se liikettä ja vapaan paikan hakua. Puolustuspäässä Heikkinen oli usein myöhässä. Myös taklaukset sekä yritykset antaa pientä poikkarimuistutusta selkää.

Eilinen ulosajo oli Heikkiselle vääryys, mutta minusta tämä oli ilmassa. Jo edellisessä pelissä Heikkinen pelasi tilanteita yli vaikka pelinä olikin jo häneltä selkeästi parempi.

Eilisen lopetuspuheiden tullessa tunti pelin jälkeen eikä heti vihellyksen jälkeen tuntuivat ne todelliselta muiden kommenttien ja perusteiden seassa.

Jo kaudella oli huhua Heikkisen lopettamisesta. Ikää on vasta 34vuotta.
Tahtoessaan hän uhkuisi vielä sitä taitoa ja kokemusta että mahtuisi vielä liigassa joukkueeseen kuin joukkueeseen kunhan vain joukkue on hyvin valmennettu. Samalla myös minun Tepsiini.

Uskon etenkin tämän viimeisen kauden syöneen Heikkistä rotan lailla ja ymmärrän Heikkistä. Mikäli lopettamispäätös pitää kutinsa nostan lakin päästä. Hieno pelaaja. Pitkässä juoksussa vuosien päästä eiliset neitirutinat jäävät taka-alalle ja hienot statistiikat eri sarjoista jyrää ne.
 

Anrii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JarPa
Kerhofanien itkuille huutonaurua. Heikkinen on aina hakenut kovia pommeja ja ilmeisesti se jollekin tuli yllätyksenä että pleijareissa yritetään fyysisyydellä vastustajaa horjuttaa. Ymmärtäisin jos olisi oikeasti sikaillut. Eilinen taklauskin oli kova, mutta puhdas. Voitontahto vaan Kerholla oli niin kova, että piti tuossakin jäädä jäähän filmaamaan.

Oon aina tykännyt Bonosta ja tulen aina tykkäämään. Toivottavasti lähtisi vielä one more year hengessä kokeilemaan ensi kaudellakin. Vaikka vammaa on ollut, niin ei se kentällä omaan silmään liiaksi ole näkynyt.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Ilkkaa harmittaa...voi, kun vois jotenkin auttaa
Jaxuhalit sulle kerhon kanattaja. Ei epäilystäkään että kerho ei olisi ollut parempi joukkue tässä play off sarjassa ja itse asiassa jokaisessa pelissä. Myös siinä maanantain pelissä jonka TPS kuitenkin voitti jatkoajan ”tuuri” maalilla.
Sitä en kuitenkaan ymmärrä että ansaitun voiton jälkeen tullaan vielä vittuilemaan tänne keskustelupalstalle ns. vieraisiin pöytiin. Eikö ole paljon mukavampaa juhlia omien kanssa voittoa kuin haastaa riitaa jo valmiiksi maahan lyötyjen vastustajien kanssa?
 
Hätäkös tässä näin matalassa kaivossa.

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Itse kyllä tykkäsin Heikkisen pelityylistä ja vaikka täälläkin rapaa saanut niskaansa, niin kuten Bogdanovkin eilen totesi laukauksen olevan Liiga tasolla huippuluokkaa. Yritti myös herätellä joukkuetta taklauksilla ja joo kyllähän se välillä itsensä ulos tilanteista noilla taklauksilla ajoi, mutta itselle kyllä jää kaikin puolin positiiviset fiilikset Heikkisen otteista mustavalkoisessa nutussa. Oli myöskin Pikkaraisen lähdön jälkeen ehkä se ainoa vittumainen pelaaja vastustajan kannalta tällä kaudella.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Kerhofanien itkuille huutonaurua. Heikkinen on aina hakenut kovia pommeja ja ilmeisesti se jollekin tuli yllätyksenä että pleijareissa yritetään fyysisyydellä vastustajaa horjuttaa. Ymmärtäisin jos olisi oikeasti sikaillut. Eilinen taklauskin oli kova, mutta puhdas. Voitontahto vaan Kerholla oli niin kova, että piti tuossakin jäädä jäähän filmaamaan.
.
Kirjoitin tuossa yllä itse Heikkisestä. Olen arvostanut häntä pelaajana paljon. Eilinen taklaus oli kova, saattoi olla vääryys, että lensi ulos. Mutta, Heikkinen oli pettymys otteillaan ainakin itselleni. Haki hölmöjä pommeja, sikailuiksi voi kutsua, pelasi itseään ulos tilanteista ja oli erittäin kuriton. Sanoisin samat, mikäli joku Kerhon puolustaja olisi toilailut noin. Jos tämän katsoo itkuksi, että on pettynyt, kun aiempiin suosikkipelaajiin kuulunut pelaaja hölmöilee ja on kuriton, niin olkoon sitten niin.

Filmauskeskustelun voisi jättää omaan arvoonsa. Mm. Turusta taklattiin sarjan aikana kahdesti päähän, nousi ylös, eikä jäänyt mitään kalastelemaan.

Mikäli asiallista arvostelua ja ihmettelyä leimaa ”itkuksi”, niin silloin voi aivan hyvin todeta, että Heikkinen ja Kaskinen ovat harvinaisen huonoja häviäjiä.

Ja on suuri häpeä, että Huono Häviäminen ja nykyisin sitä Tepsiläistä Voittamisen Kulttuuria. TPS ansaitsisi parempaa omilta avainhenkilöiltään.
 
If you believe that the silence between the words says more than the words, then Vladimir Konstantinov always had a lot to say.

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Heikkinen on vähän liikaa mielialapelaaja ja muutenkin itkuherkkä, jotta toivoisin paluuta Lukkoon. Tavallaan parempi kaikin puolin, jos tämä nyt loppui tähän.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tykkään sinänsä tuosta avautumisen pointista, mutta ehkä olisi voinut jättää nuo piikit Kerhon suuntaan sanomatta.

Tavallaan itsekin toivon että lopettaisi. Tepsin pitäisi ehkä hakea jotain muuta ratkaisua ykköspakiksi, enkä toisaalta haluaisi nähdä Heikkistä enää muissakaan liigajoukkueissa. Myös tuo terveyden kanssa kamppailu on aika riskitekijä Tepsinkin kannalta. Meillä on jo muutenkin joukkue täynnä lasinilkkoja. Pitäisi päästä yli tästä pahasta tavasta, että hankitaan vajaakuntoisia miehiä tärkeisiin rooleihin. Vähän kyllä yllättyksenä tuli, että oli ilmeisesti jotain isompia ongelmia terveyden kanssa.

Kaikkea hyvää jatkoon, jos tämä nyt oli tässä.
 

TrafficIsland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolme playoff-peliä tuli nähtyä ja kahdessa niistä Heikkinen oli puolustuspelissä aika pahasti vietävänä ja kolmannessa sitten taklasi itsensä pihalle jo alussa, toki kyseenalaisesti. Tuntui tosiaan käyvän vähän ylikierroksilla monesti.

Parhaimmillaan Bono oli mahtava pelaaja ja laukaus tietysti ihan huippuluokkaa. Ei silti missään vaiheessa kuulunut omiin suosikkipelaajiin, ehkäpä sen takia että asenteessa oli vähän liian usein korjattavaa. Kiitos silti palveluksista seurassa ja onnea jatkoon, jos pelit vielä ylipäänsä jatkuvat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy