Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Tuo IPK:n varustelu on tosi hieno juttu. Se sparraa muitakin panostamaan. Hokin osalta samat sanat.
Mutta kun tällä kaudella ei kannattaisi ihan helvetisti varustella. Pelataan kuitenkin vain nakkikannusta ja kunniasta. Nousta ei voi, pudota ei voi. Mutta konkurssiin mennä voi. Siinä runonpätkä joka kannattaa ottaa huomioon kun aletaan sparrailla..ainakaan liikaa.

PS: Niin unohtui tässä heittää että onnet IPK:lle Karppisesta on kyllä huikee pelimies. Veikkaan että vetää teillä kauden ja pelaa seuraavalla kaudella KalPassa.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Knap

Jäsen
Sippala - Hämäläinen - Pikkarainen/X
xxx - Kokkola - Maia
Juusola - Koskinen - Katosalmi
Nevalainen - Immonen - Kouvalainen
Sijoitetaan kakkoskentän äxien paikalle Karppinen ja kun/jos Pikkarainen jatkaa, niin moro. Ja eiköhän tällä viimeistään kerrottu, että mitään U20-sääntöä ei ole. Joku rokote nyt äkkiä pöytään, että saataisiin yleisö hallille, sillä IPK:n yleisömäärillä siitä jää pitkä penni pöydälle muuten.

Puolustus- ja maalivahtiosasto hienoinen kysymysmerkki. Ykkös yv ja av -hepat siellä on jo. Torpström jos tuolta tulee, niin iso peukku, solidi rightin TOP-4 puolustaja. Tuohon uskoisin vielä Vesterisen tulevan ainakin.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Big Bear

Jäsen
Vahvaa porukkaa Jölli ja Härkönen kasaavat, ei siinä mitään. Hieman kyllä huolettaa, että kestääkö seuran kassa? Tietänevät kuitenkin että mitä tekevät. On kuitenkin toistaiseksi täysi arvoitus, että pystytäänkö kausi pelaamaan, voiko ottaa kuinka paljon yleisöä jne. Vaan onhan seuralla vahvoja tukijoita, jos vaan rahanyörejä entiseen tahtiin vielä availevat.
Ai niin, maalivahteja ja puolustajia vielä kaipaillaan. Lieköhän Kiviahon soppari jo valmis?
 

Uncle Ben

Jäsen
Sitten semmoinen puolustaja kun Eetu Torpström. Kaksi viime kautta viettänyt Vantaalla. Kuopiosta kotoisin, eikä sopparia tulevalle kaudelle. Molemmat seuraavat toisiaan instagramissa. Mahdollinen uusi puolustaja?
Eetu Torpström sieltä myös tuli.

 

Knap

Jäsen
Näyttää joukkueenrakennus hemmetin hyvältä. Ehkä se asia, mikä tänä vuonna on erityisen silmään pistävää on se, että panostetaan erityisosaamiseen. Sentterit ovat todella monipuolisia, mutta laitahyökkääjistä löytyy ihan Mestiksen eliittiä luistelulla (Sippala), pelinrakennustaidoilla (Karppinen), fyysisyyttä (Nevalainen) ja sitten pienillä rajauksilla vielä maalintekotaitoa Maian myötä. Katosalmi Mestiksen periksiantamattomin hyökkääjä, mutta olkoot tuo varjeltu salaisuus. Puolustuksen Ahola on varmasti yksi parhaista, ellei paras hyökkäyspäässä. Puolustuksessa jos hällä jää piippuun, niin eiköhän stay at homejen stay at home Ville Järvinen auta. Uusin kiinnitys Torpström on juuri niin monipuolinen pelaaja, kuin pystyi vain toivomaan. Tasapainottaa kivasti puolustuksen TOP-4, jonka en edes usko vielä olevan tuossa. Kovempaa jätkää pukkaa sisään varmasti.

Maalivahtiosastolle tulossa Turun suunnalta vahviketta vishiinkin.
 
KalPa, Brad Marchand #63

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Vain mestaruus kelpaa. Joko ne kausikortit ovat loppuneet?
 
"Mieluummin oon niitä kisoja kommentoimassa kuin panemassa sun muijaas" -Ville Nieminen katsomoon kesken KalPa-Tappara 1. neljännesfinaalin
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy