Iisalmen Peli-Karhut 2020–2021

  • 89 238
  • 210

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Tuo IPK:n varustelu on tosi hieno juttu. Se sparraa muitakin panostamaan. Hokin osalta samat sanat.
Mutta kun tällä kaudella ei kannattaisi ihan helvetisti varustella. Pelataan kuitenkin vain nakkikannusta ja kunniasta. Nousta ei voi, pudota ei voi. Mutta konkurssiin mennä voi. Siinä runonpätkä joka kannattaa ottaa huomioon kun aletaan sparrailla..ainakaan liikaa.

PS: Niin unohtui tässä heittää että onnet IPK:lle Karppisesta on kyllä huikee pelimies. Veikkaan että vetää teillä kauden ja pelaa seuraavalla kaudella KalPassa.
 

Knap

Jäsen
Sippala - Hämäläinen - Pikkarainen/X
xxx - Kokkola - Maia
Juusola - Koskinen - Katosalmi
Nevalainen - Immonen - Kouvalainen
Sijoitetaan kakkoskentän äxien paikalle Karppinen ja kun/jos Pikkarainen jatkaa, niin moro. Ja eiköhän tällä viimeistään kerrottu, että mitään U20-sääntöä ei ole. Joku rokote nyt äkkiä pöytään, että saataisiin yleisö hallille, sillä IPK:n yleisömäärillä siitä jää pitkä penni pöydälle muuten.

Puolustus- ja maalivahtiosasto hienoinen kysymysmerkki. Ykkös yv ja av -hepat siellä on jo. Torpström jos tuolta tulee, niin iso peukku, solidi rightin TOP-4 puolustaja. Tuohon uskoisin vielä Vesterisen tulevan ainakin.
 

Big Bear

Jäsen
Vahvaa porukkaa Jölli ja Härkönen kasaavat, ei siinä mitään. Hieman kyllä huolettaa, että kestääkö seuran kassa? Tietänevät kuitenkin että mitä tekevät. On kuitenkin toistaiseksi täysi arvoitus, että pystytäänkö kausi pelaamaan, voiko ottaa kuinka paljon yleisöä jne. Vaan onhan seuralla vahvoja tukijoita, jos vaan rahanyörejä entiseen tahtiin vielä availevat.
Ai niin, maalivahteja ja puolustajia vielä kaipaillaan. Lieköhän Kiviahon soppari jo valmis?
 

Uncle Ben

Jäsen
Sitten semmoinen puolustaja kun Eetu Torpström. Kaksi viime kautta viettänyt Vantaalla. Kuopiosta kotoisin, eikä sopparia tulevalle kaudelle. Molemmat seuraavat toisiaan instagramissa. Mahdollinen uusi puolustaja?

Eetu Torpström sieltä myös tuli.

 

Knap

Jäsen
Näyttää joukkueenrakennus hemmetin hyvältä. Ehkä se asia, mikä tänä vuonna on erityisen silmään pistävää on se, että panostetaan erityisosaamiseen. Sentterit ovat todella monipuolisia, mutta laitahyökkääjistä löytyy ihan Mestiksen eliittiä luistelulla (Sippala), pelinrakennustaidoilla (Karppinen), fyysisyyttä (Nevalainen) ja sitten pienillä rajauksilla vielä maalintekotaitoa Maian myötä. Katosalmi Mestiksen periksiantamattomin hyökkääjä, mutta olkoot tuo varjeltu salaisuus. Puolustuksen Ahola on varmasti yksi parhaista, ellei paras hyökkäyspäässä. Puolustuksessa jos hällä jää piippuun, niin eiköhän stay at homejen stay at home Ville Järvinen auta. Uusin kiinnitys Torpström on juuri niin monipuolinen pelaaja, kuin pystyi vain toivomaan. Tasapainottaa kivasti puolustuksen TOP-4, jonka en edes usko vielä olevan tuossa. Kovempaa jätkää pukkaa sisään varmasti.

Maalivahtiosastolle tulossa Turun suunnalta vahviketta vishiinkin.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Vain mestaruus kelpaa. Joko ne kausikortit ovat loppuneet?
 

nallekarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Maalivahtiosastolle tulossa Turun suunnalta vahviketta vishiinkin.

Lonkilasta saadaan kelpo kakkoskassari.

Korhosesta on hyvät fiilikset, tämä sopimus tarkoittanee, että Gallet ei jatka Iisalmessa. Lisäksi top-6 alkaa olla valmis. GMY:llä on vielä ässä hihassa, mikäli sopimus on kirjoitettu. On ainakin kokoa ja ... no eipäs vielä nimeä heitetä ilmoille, jos homma lässähtää. Itse odotan ainakin tämän sopimuksen tapahtumista. Loistava haku siihen Mäntylän viereen. Ei taidan olla suvun ainut kiekkoilija..heh. Nähtäväksi jää pitääkö kiekkotoimiston lähde paikkansa vai poistuuko nallekarhu häntä koipien välissä pois, jättäen lapun luukulle.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
no eipäs vielä nimeä heitetä ilmoille, jos homma lässähtää

No eipä tuo varmaan ketään haittaa, jos täällä palstoilla huhuillaan tulevista sopimuksista vaikkei ne maalin asti menisikään ja voihan sitä aina heittää enemmän vinkkiä, jos ei suoraan kehtaa nimeä kirjoittaa. *vinkvink*

Puolustuksessa on tällä hetkellä kaikkea muuta paitsi kokoa, joten tervetullut lisä varsinkin, jos osaa kiekolla pelata.

Hyvältähän tuo edelleen näyttää:

V. Sippala - Hämäläinen - X
Juusola - Koskinen - Karppinen
Maija - Kokkola - Katosalmi
Nevalainen - "Mäenpää" - Kouvalainen
K. Sippala -

Ahola - Tötterström
Korhonen - Järvinen
Mäntylä - isoX
-


X - "Lonkila"
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit

Hokkicast listaa 7 asiantuntijan arviot kovimmista hankinnoista ja listalle on päässyt #5 Aapo Ahola ja #1 Atte Karppinen.

Hiljaista on ollut viime ajat ja ainakin 7 sopimusta pitäisi olla vielä tulossa, joten olisiko aika jo avata pöytälaatikon kantta hieman?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä mielellään jo maalivahtejakin haluasi kuulla.
Eikös Lonkilaa tänne jo huhuttu. Oli nousujohteista peliä viimekaudella, kunnes loukkaantui. Kausi päättyi hänelle silloin. Olisi loppukaudesta varmasti ollut hyvä. Toivon että pääsee vielä antamaa näyttöjä. Kotinurkilla kuitenkin pääsisi olemaan.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Lähiaikoina luvassa useita pelaajasopimuksia.
 

Big Bear

Jäsen
Jokohan sieltä soppareiden joukosta löytyisi maalivahdin nimi? Jos ihan villiksi heittäytyy, niin olisipa hienoa jos Hugo Gallet vielä jatkaisi IPK:ssa. Ei taida olla ainakaan Galletin sopimusta minnekään muuallekaan vielä julkaistu.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Gallet, Määttä ja Laavainen puolustukseen ja ensi viikolla julkaistaan ainakin maalivahtien sopparit.

Ahola - Gallet
Korhonen - Laavainen
Torpström - Järvinen
Mäntylä - Määttä

Puolustus näyttää mahdottoman hyvältä, jossa on tarpeeksi kiekollista osaamista, oman pään luutia ja pelaajia jotka taitaa molemmat.
 

Big Bear

Jäsen
No, Gallethan sieltä tuli. Eiköhän tuo pelanne pääosin IPK:ssa, jos nyt ylipäätään sarjoja päästään syksyllä pelaamaan. Hyviä soppareita kaikki kolme ja niille lähtee täältä peukku.
 
Ahola - Gallet
Korhonen - Laavainen
Torpström - Järvinen
Mäntylä - Määttä

On kyllä Mestikseen timanttisen kova pakisto. Väittäisin melkein, että kolmen ensimmäisen pakkiparin pakeista jokainen olisi top3- kamaa missä tahansa Mestis-joukkueessa. Mäntylä ja Määttäkin vielä ihan päteviä Mestis-tason ukkoja, joten kierrätysvaraakin on.

Maalille vielä joku pätevä koppari, hyökkäykseen pari vahvistusta ja liiga-avut päälle, niin vaikea voitettava tulee IPK olemaan ensi kaudella.
 

Dicehero

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK ja Philadelphia Flyers
"Samuel Timonen, 21, on IPK:n mukana try out -sopimuksella, kun joukkue aloittaa jääharjoittelun elokuun puolivälissä."
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Maalivahdit tuli, mutta ei Lonkilaa.

#1 Henrik Tikkanen - Ilmeisesti ykkösmaalivahti ensi kaudeksi, kokoa löytyy, mutta onko liian isot saappaat täytettäväksi?

#2 Teemu Kettunen - Ei ole mielestäni ole Mestis-tasoa.

Tikkasella pitäisi olla joku kokeneempi ja luotettava maalivahti aisaparina, muuten saattaa homma hajota käsiin jossain vaiheessa.

Passiniemi jatkaa, joten nyt on 9 puolustajaa rosterissa ja näin särkymävaraa löytyy riittävästi.

Try-outilla on mielenkiintoisia nimiä, joista kovimpana voi pitää WHL-junnusarjaa pelannutta Michal Kvasnicaa. Timonen voi olla myös ihan pelimies Mestikseen, joka paikan ottaa pelaavasta kokoonpanosta. Puolustaja Oliver Felixson voi yllättää ja ottaa alakerran isännän paikan, mutta ongelmaksi voi tulla tuo pelaamattomuus ja sopimus jää syntymättä. Puolestaan paikan ottaessaan joukkueessa olisi tuolloin 10 puolustajaa, joka on ehkä liikaa.
 

Big Bear

Jäsen
Kylläpä suorastaan hirvittää maalivahtiosasto. Kettunen saa kehittyä todella paljon, jotta hänet uskaltaa Mestis-kaukaloon nakata. Tikkanenkin on miesten sarjoissa vielä kirjoittamaton kortti. Vaan eipähän tuota vielä edes tiedä, että voiko koronan takia kautta edes pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös