Iisalmen Peli-Karhut 2020–2021

  • 87 092
  • 210

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Onnittelut Iisalmeen voitosta, ottelun tulos: KeuPa HT-IPK 3-4 je.
Sitten seuraavaksi suomalaisen alasarjojen kiekkoilun "EL Classiko" Ketterä vs. IPK tiistaina, lycka till, savon pojille (jos siellä montakaan savolaista on?)
 

Easy Play

Jäsen
Rönkikseltä hyvä analyysi joukkueesta. Eilinen peli oli hyvinkin viihdyttävä - mestispeli parhaimmillaan. IPK:n peli sujui mallikkaasti, mutta vain voitolla on nyt merkitystä. Minun silmään ykkösketjussa on nyt kolme pelinrakentajaa, mutta sieltä puuttuu kamppailuvoima. Omissa soi aivan liian usein. Vastaavasti nelosesta puuttuu pelinrakennus, mutta kamppailuvoimaa ja työntekoa riittää yllinkyllin. Itse tekisin seuraavaan peliin rohkeasti 1 ja 4 ketjuista mikserin. Kakkos- ja kolmosvitjat toimii hyvin ja Janne Hämäläinenkin sai eilen jo hienosti "palkinnon". Jos Maia ei tule takaisin peleihin, niin ketjut voisi olla
Juusola-Kokkola-Hirvonen
Hämäinen J-Koskinen-Lainio
Sippala-Hämäläinen A-Katosalmi
Nevalainen-Mäenpää-Kouvalainen

Näillä löytyisi joka ketjusta ratkaisukykyä.

Pakiston pitäisin entisellään ja Pakarinen on upeasti lunastanut paikkansa aloittavana maalivahtina.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, Pesä, ehkä saipuli.
Karhu otti haasteen vastaan, tuo ylväs Mesikämmen.
Voimissansa haasteen heitti Soturi tuo Vuoksen.
Harva uskoi Karhun voittoon ani harva meistä.
Kosken kuohuin karaisema antoi maistaa peistä.
Taiston siitä tauottua Soturi vain seisoi.
Mihin meni luppakorva, katseet kääntyi nalleen, metsän reunaan lyllersi ja laski vielä alleen.

Kiitos IPK hienosta sarjasta, ensikaudella uusin eväin.
 

Töttöröö

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja KHL joukkueet
Kyllä harmittaa, ei näin tiukka sarja voi ratketa kahteen peliin, Maso Lehtonen kiteytti sen hyvin haastattelussaan pelin jälkeen.
IPK sai hengenpäälle loppua kohden ja sitten jatkoerässä helppo veto painui verkkoihin ja se oli siinä. Ei voi mitään.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Oli kyllä melkoista viihdettä koko Ketterä sarja, kaikilla kotikatsojilla ei hermo pitänyt täyttä aikaa. Onneksi toinen peli ei kuitenkaan ratkennut tuomareiden töhöilyyn vaan saati pelaamalla ratkaisu joka oli yhtä käsittämätön kuin pelin aaltoilu joukkueelta toiselle vuorotellen. Pakariselle meni B-pisteen takaa kevyt ranne joka ei osunut edes mihinkään matkalla?
 

SepeSusi

Jäsen
Ihan mielellään olisi tänään katsellut kolmannen välierän... Aika laimeata tosiaan, että sarja loppui kahteen voittoon, pleijarit ovat kuitenkin kauden huipennus ja näistä peleistä mielellään nauttisi oikein ajan kanssa. Vähän ristiriitaiset tunnelmat välieristä, toisaalta ei harmita niin paljoa, koska IPK pelasi huikean hyvin ja joka jamppa taisteli kyllä kaikkensa, huonolla pelillä olisi syvältä hävitä. Monta kertaa noustiin tiukassa paikassa tasoihin ja ohi, hatunnosto joukkueelle. Toisaalta tietysti harmittaa vietävästi, koska kummassakin pelissä oli erittäin lähellä, että oltaisiin voitettu kivikova Ketterä ja finaalipaikka olisi ollut aivan ansaittu. Onnittelut Ketterälle finaalipaikasta, mielenkiintoiset finaalit tulossa kuitenkin.

Vaan kylläpä se pronssikin maistuisi erittäin hyvin! Kotikatsomossa on ainakin sata lasissa jo, toivottavasti joukkue saa samanlaisen taisteluhengen päälle kuin välierissä. IPK: lla on hyvä porukka kasassa tänä vuonna, harmittaa kun on niin vähän päässyt paikan päälle pelejä katsomaan. Jotkut pronssijuhlatkin tällaiset etäkauden päätteeksi olisivat erittäin jees, en tiedä mahtaisivatko sellaiset jotenkin onnistua vaikka ulkosalla?
 

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
Mitali se on Pronssimitalikin ja voitettu sellainen. Minusta hyvä vahva suoritus pelistä ja koko kaudesta myös. Muutama sulaminen tuli kevään aikana ehkä välillä väärässä paikassakin mutta hyvä kausi. Pronssipelin erätauolla Härkösen haastattelussa korvaan pisti ensikauden suunnitelmien olleen selvillä jo ennen joulua. Miten minun mielestä tuli semmoinen kuva että Niko ei ole jatkamassa Iisalmessa.
 

Easy Play

Jäsen
Onnea IPK:lle pronssimitalista. Hieno suoritus koko joukkueelta. Se tuli nyt hyvällä ja kurinalaisella pelaamisella. Eilisen kaltaisella peliesityksellä ja systeemillä olisi ollut saavutettavissa kirkkaampikin mitalli tässä sarjassa. Mutta nythän sitä on hyvä lähteä tulevina vuosina kirkastamaan. Tuosta on hyvä jatkaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös