Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Voi olla kallista mutta ei tästä varmaan muuten selvitä. Kuka tilalle?
   
 2. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Korkiakoski puikkoihin talkoohengessä ja sillä "säästetyllä" rahalla hankittaisiin ulkomaan arpa, joka pelastaisi meidät tästä suosta.
   
 3. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Tuollanen vaihtoehto ei käynyt itsellä mielessä. JOS valmentajan ulospotkiminen on vaihtoehto. Itse ajattelin että "säästötoimenpiteenä" Tapaninaho Sinkkosen tilalle. Tuohon kylkeen edellä mainitti Korkiakoski niin eihän sitä tiedä mitä tapahtuisi..
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2018 klo 21.50
 4. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Toinen ääripää olisi sitten tyyliin Risto Dufva, mutta tuskin tälläistä vaihtoehtoa tarvitsee edes miettiä. Hankala miettiä kenet Sinkkosen tilalle palkattaisiin, kun ei löydy mistään tietoa vapaista valmentajista.
   
 5. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Tuo onkin hankala kysymys. Itse näen niin, ettei mielellään mentäisi takaisin näihin oman kaupungin valmentajiin. Tapaninaholle saappaat saattaisivat olla liian suuret, ja Korkiakoski ei ole valmentanut miesten joukkuetta vuosiin. Toki tässä vaihtoehdossa halpuus houkuttaa. Turskaa tulee koko ajan, kun yleisömäärät pienenee. Kohta ollaan viime kauden yleisökeskiarvosta pari sataa jäljessä ja se tietää jo lipputuloissa pari tonnia per peli ja päälle vielä oheismyynnin pieneneminen.
  Ei minulla ole kyllä uutta nimeä ehdottaa. Valmentaakos se Juujärvi jossain?
   
 6. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Tapaninaho&Korkiakoski ois varmasti halvin vaihtoehto. Todellisuudessa toivon ettei tuolle tielle oikeasti lähdettäisi.. Juujärvi on Tapparan a-nuorissa eli ei käytettävissä.
   
 7. Big Bear Jäsen

  Kaipa se on lähdettävä hallille kauden yhdeksättä kotitappiota katsomaan. Mitään muutoksia ei ole tullut, joten Sinkkosella varmaan mennään hamaan tappiin saakka...
   
 8. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Perketi! Eipä tullu tappiota!
   
 9. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ei niin. Olikin jo korkea aika ottaa se eka voitto. Yleisöä tänään 487, taitaapa olla IPK:n Mestishistorian pienin. No, tunnelma oli toki etenkin lopussa mitä mainioin. Voitto maistui niin joukkueelle kuin yleisöllekin.
  Pahalta näytti toisessa erässä, mutta Autio oli maalissa todella maaginen.
   
 10. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Pelihän näytti samalta kuin ennenkin pl. lahjamaalit ja lopun sulaminen.

  Tästä voi olla hyvä jatkaa?
   
 11. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti, koska tänään taas kotivoitto. Tänään Jokipojat tyhjin käsin kotiin.

  Keskiviikon Ketterä-pelin neljäs maali korjattu Aleksi Aution nimiin. Autio on tällä hetkellä liekeissä!
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Talvivaroitus Karhu heräilee horroksesta!!!
   
 13. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  On muuten vihanen karhu heräämässä horroksesta!
   
  JuhlaMokka tykkää tästä.
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Alkaa näyttämään siltä, että ollaan turhille sijoille jäämässä, eli 9.-10. On tässä vielä yli puolet kaudesta pelaamatta, mutta ei kovin helppo tie, kun alkukausi tunaroitu aivan täysin ja kustu noita useamman maalin johtoja useammin kuin kerran. Ensimmäiseen pudotuspelipaikkaan matkaa 11 pistettä, siinä olisi RoKi ja RoKilla peli enemmän. Ajatellaan, että IPK voittaisi tuon kiripelinsä ja ero olisi 8 pistettä. Ei tuo ero ole mahdoton, tosin paikasta kamppailee myös KeuPa.

  Silti voisi ensi kaudelle jo vähän katseita kääntää. Ensi kausihan on ainakin ennakkoasetelmissa helvetin mielenkiintoinen IPK:n kannalta, valmentajan luulisi vaihtuvan, kun Jasilla soppari päättyy, tuskin jatkosopparia enää tulee. Mutta kuka tulee penkin taakse? Ei mitään hajua. Lähetäänkö halvalla, ja suunnataan katseet ihan lähelle, vai haetaanko Jasin tapaan jostain muualta se päävalmentaja. Itse kannatan jälkimmäistä, koska IPK:n resurssit ei ole niin hyvät tapellaakseen kuin pelitapaedulla jostain tässä sarjassa. Ongelmaksi muodostuu vähän tuo kaukalon koko. En väitä, ettei siinä voisi pelata taitopitoisempaa kiekkoa kuin tämä nykyinen joukkue, mutta kyllähän tuo pieni kaukalo lisää fyysisyyttä, mikä antaa myös mahdollisuuden käyttää sitä hyväkseen. Mikä olisi siis oikea suuntaus? Jasi on todistanut ainakin oman pelitapansa toimivan täällä.

  Viime kaudella tuli annettua paljon rapaa Janne Koposelle ja myös aiheesta. Mutta pakko antaa posia kun siihen on todellakin aihetta, jotain on kesän aikana tapahtunut, kun ollut Riekkisen kanssa paras puolustaja IPK:sta. Vielä en jaksa miettiä jatkosoppariasioita, mutta Koposelle sellaisen voi antaa. Sitten osunut syksyn aikaan pari pelaajaa silmiin, joista toinen ei varmaan suurimalle osalle edes sano mitään. Kiekko-Vantaan Joel Sund ja Joona Puhakka. Sund nyt on K-Vantaan supertrion kolmaslenkki, tuon ketjun Gabriel Landeskog. Toki tuollaisen pelaajan arvoa ei pelkästään tehopisteissä lasketa, on hemmetin työteliäs pelaaja ja hyvä kulmissa. Mielellään täällä näkisi ensi kaudella, soveltuisi hienosti, mutta taitaa Sundille olla uralle takapakkia "joku IPK", mikäli tavoitteet jossain muualla kuin Mestiksessä. Toinen on sitten tämä Puhakka. Toinen kausi Mestiksessä, tehopisteet ei nyt hirveästi häikäise, mutta kyllähän tuossa olisi breikkaajan vikaa, kun saisi kunnon roolia. Hemmetin taitava pelaaja ja kokoajan peliä edistäviä ratkaisuja hyökkäyspäätyyn. Olisi ilmainen kokeilemisen arvoinen kortti. Paljon muitakin tällaisia pelaajia olisi luetella, mutta näistä etenkin tuo Sund olisi jackpot.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Mitä liekään puuhattu vajaan viikon ottelutauolla, kun noin komeasti tuli turpaan Savonlinnassa? Aino lohtu on se, etten nähnyt tätä persraiskausta!
  Ja huomenna on sitten vastassa aina helppo Hermes...
   
 16. rosvo Jäsen

  Ei saatana IPK!?!

  Pelaajia ei voi vaihtaa, mutta kai se on nyt Jasin lähdettävä! Kiitos ajasta IPK:ssa, aikansa kutakin!
   
 17. Big Bear Jäsen

  Surullista, kun ei viitsitä edes yrittää. Jos seurassa on toimiva seurajohto, niin nyt olisi viimeinen aika toimia!
   
 18. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Vitun surullista. Mulla meni kuppi nurin tähän touhuun tänään. Olen yrittänyt ajatella positiivisesti mutta nyt ei enää pysty. Tää oli tässä!

  Toivottavasti tässä seurassa on sellanen seurajohto joka uskaltaa tehdä ratkaisuja. Repikää koutsi vaikka ipk-junnujoukkueesta joka osaa vapauttaa joukkueen ja selviämään loppukaudesta!
   
 19. Big Bear Jäsen

  Muutaman tunnin sulattelun jälkeen päätin olla enää menemättä rakastamani seuran otteluun niin pitkään kuin Sinkkonen seisoo IPK:n vaihtoautiossa. Tänään tuli suurin kotitappio vuosikausiin todella haluttomalla esityksellä. Yleisökeskiarvo on jo pudonnut monta sataa, enkä minäkään enää viitsi käyttää niukkaa vapaa-aikaani tuollaisen yleisöä halveksivan surffauksen katsomiseen. Palataan asiaan, jos seurajohto tekee tarvittavat toimenpiteet. Jos ei tee, niin tämä kausi oli osaltani tässä.
   
 20. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tämä oli tässä. Liityn seuraasi!
   
 21. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Nyt on tosiaan Sinkkosen aika lähteä.. joulutauolle uusi valmentaja kehiin niin mahdollisuudet kelkan kääntymiseen kevätkaudella paranee kaikkien silmissä huomattavasti. Vaikea joukkueen on saada mitään posia aikaan, jos valmentaja on valmiiksi jo luovuttanut.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ai että. Sinkkonen ulos.

  IPK:n pelistä kyllä näki, että yksikään ei pelaa tuolle valmentajalle enää. Ketään ei kiinosta. Ei ollut edes sitä pientä yritystä. Toki itse tuloksista, että vaikka IPK oli sysipaska, niin onnistu samalla vastustajilla kyllä ihan kaikki. Kunhan veti sinne päin. Seurajohdolta tietenkin fiksua tappaa jokaisen pelaajan motivaatio, niin varmasti yksikään pelaaja jatka täällä ensi kaudella, saatika levitä kovin maireaa mainetta eteenpäin. Kyllä mä Jasista pidän, mutta olishan sen itsekkin pitänyt tunnistaa, minkälaisia pelaajia ne hankkii Iisalmeen, kun pelataan tällasta kiekkoa. En tiedä sitten onko halvempaa tuhota seuran suosio Iisalmessa ja pitää Jasi, vai kenties potkia Jasi ja saada jotain eloa tähän seuraan vielä? Kahdesti IPK:n Mestis-historian aikaan ollut alle 500 katsojaa ja kummatkin tällä kaudella.

  IPK:n onneksi maalierolla ei ole vaikutusta, kun vain tasapisteissä. Peliitat, jonka kanssa taistellaan 11.-10. sijasta loppukausi on ottanut lukuisia maalintappioita, me lukuisia useamman maalin tappioita. Silti ollaan tasapisteissä. Talouden kannalta olisi varmaan kannattevampaa valua karsintoihin ja ottaa sieltä ne kotipelien tuotot, muuta hyötyä siitä sitten olekkaan.

  Pudotuspelipaikasta unelmoimisen voi lopettaa tasan tähän hetkeen. 14 pistettä viivaan, vanha partasuu ei lähde kulumallakaan penkin takaa. Seurajohto ei reagoi mitenkään. 9 kuukauden päästä alkaa sitten uusi kausi, katsellaan kuka on penkin takana, ollaanko Mestiksessä edes ja onko rosteri lähempänä ensimmäistä kautta vai tätä kautta?
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Lähteekö Sinkkonen, muutama pelaaja, vai sekä että? Huhut kertoo, että paria IPK:n peluria on tarjottu jo muualle.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Valmentajahan se olisi helpompi vaihtaa kuin koko joukkue. Toivottavasti nyt ei liikaa heikenettäisi joukkuetta mahdollisia karsintoja odotellessa. Itse en tuollaisia huhuja ole kuullut, onks sulla ihan nimiä? Heitä vaikka YV:llä nimiä jos on jotain hajua, jos et halua palstalla kertoo julkisesti.