Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. Big Bear Jäsen

  Kyllä usko alkaa mennä tämän kauden joukkueeseen, sen verran usein ovat etenkin kotona paskoneet johtoasemassa housuihinsa. Metsävainio ei ollut tosiaan kummoinen, mutta Hermeksen ekassa maalissa hölmöili kaikki jäällä olleet pelaajat. Ei vain voi antaa heti läpäriä vastustajalle, kun on itse tehnyt maalin. Mielestäni porukan selkäranka katkesi tuohon 2-1 kavennusmaaliin. Autio puolestaan pudotti kiekon Hermeksen voittomaalissa nokkansa alle, josta Uomala kaapi kiekon tyhjiin.
  Minun puolesta saisivat pelata loputkin pelit vieraissa. Ei hirveästi innosta enää katsella tuollaista räpellystä.
   
 2. Big Bear Jäsen

 3. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Voittohan sieltä loppujen lopuksi tuli, vaikka pahalta viimeinen kymppi näytti.

  Osaisiko joku valaista mistä tuo Galinin 5+20 (korkea maila) tuli? Meni täysin ohi itseltä.

  Huomenna koovee vastassa ja kyllähän tuo 6 pisteen viikko maistuisi hyvältä.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuomas Tolonen on lähtenyt Puolasta. Ei tosin taida olla IPK:ssa tarvetta, ellei sitten Metsävainio jostain syystä jäisikin pidemmäksi aikaa KalPaan.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tolssi millon vaan takasin. Metsävainio on ihan ok, mutta IPK antaa liikaa tasoitusta vastustajalle Metsävainion ollessa maalissa. Kävisi kyllä erittäin hyvin vaihto, jos Elmeri KalPaan ja Tuomas meille, olisi kaksi loistavaa maakivahtia.

  Tänään sitten Koovee. Mikäli Rautio aloittaa niin vähän pelottaa ja silloin tarvitaan hältä godmodea. Mutta kyllähän Kooveen on kaaduttava, etenkin kun taitaa olla enemmän IPKn kotipeli tämä.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Näyttäs Autio alottavan eli Nou Hätä.
   
 7. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Jos joltain on mennyt huhu ohi niin Iisalmeen olisi tulossa itärajan takaa vahvistus puolustukseen. Lie sitten joku pakeista pidempään sivussa vai haluttiinko leveyttä peräpäähän?

  Mark Petrov:
  Mark Petrov at eliteprospects.com
   
 8. rosvo Jäsen

  Lainaus:

  Täysin ohi mennyt tämä huhu! Missä tämä huhu on pyörinyt?
   
 9. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Jaa-a. Olisipahan kämppis Damirille, niin ei tartteis senkään yksin majailla. No, täysin ohi on mennyt minultakin tämä huhu.
   
 10. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Kankaan montun Kaj Kunnas @facebook
   
 11. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos tästä. Täytyypä laittaa Kankaan montun Kaj Kunnas seurantaan!
   
 12. Big Bear Jäsen

  Vittu, mitä paskaa on taas Keuruulla tarjolla. Jonkinlaista herätystä toi joukkue kaipaa. Ei se voi yksinkertaisesti olla noin huono. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen on mietinnässä, että viitsinkö lähteä huomenna hallille. No, onhan siellä onneksi kaljaa...
   
 13. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Tuntuu jotenkin munattomalta tuo peli. Hyvistä paikoista ei laiteta sisään ja vastustaja kuittaa seuraavasta hyökkäyksestä tai sitten muuten vain luovutetaan kiekko kaverille, eikä pidetä omia miehiä kiinni vaan ollaan koko ajan potkun perässä.
  Joka pelissä on joko puolustus-, maalinteko tai maalivahtiongelma.. parhaimmillaan kaikki yhdessä.
   
 14. ipkfani Jäsen

  Hohhoijjaa...taetaa ipk:n pel tökkiä pahemman kerran...
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Katselin aina välistä tuota äskeistä peliä ja on se IPK:n peli, etenkin hyökkäys, aivan totaalista kuraa. Siinä ei ole mitään järkeä. Sen mitä itse näin niin KeuPa ei ollut mikään hyvä ja voitti silti 6-0.
  Totuushan on, että tuolla IPK rosteilla ei pitäisi edes olla mahdollista pelata noin heikkotasoista lätkää.
   
 16. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Näyttää vaan olevan mahdollista. Saattaa huomenna olla paljon tyhjiä paikkoja katsomossa. Kalliiksi käy konttaaminen. Jotenkinhan on suunnan muututtava. Onko se sitten valmentajan vaihtaminen tai jotain muuta, sitä en minä tiedä. Tilanne on nyt kuitenkin se, että joulutaukoon mennessä on kymmenen peliä jäljellä. Tappioihin ei olisi oikein varaa, jos halutaan vielä jostain muusta kuin karsimisesta tällä kaudella pelata.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Käsittämätöntä. Paras joukkue mestistaipaleella, mutta peli ei siltä näytä. Jotenkin jäätiin siihen viime kauden peliin, kun joukkue oli enemmän työmiesmäinen. Onhan tää 100x taitopitosempi joukkue ja silloin pitäis olla siniviivan ylityksessä muitakin vaihtoehtoja kuin pitkä päätyyn ja perään.

  Ainut mahdollisuus pudotuspeleihin on valmentajan vaihto, joka oikeesti piristää ton pelin kunnolla (luokkaa Maukka viime kaudel Hermekses). Ja sen lisäks tähtitieteellinen pistekeskiarvo. Kunhan ei vaan karsintoihin joutua. Hokki ja K-Espoo aivan saatanan kovia, vaikka kyllähän Mestis-joukkue aina eellä.

  Taitaa uusiutua ensi kaudeksi tämä joukkue aika paljon. Katsotaan missäs sarjassa pelaa, mutta Rantaeskolaa, Kinnusta, Alasta ja Viitasta täällä ainakaan kiinnosta katsella, tällä kaudella ollut kaikki aika mitäänsanonattomia pelaajia. Nevalaiselle 10-vuotinen jatkosoppari kiitos.
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  En halua ilkkua ja harmittaa teidän puolesta mutta eikös Jasin jääkiekko ole aina ollut enemmän työhön perustuvaa jääkiekkoa. Onko nyt niin että kun taitoniekkoja on joukkueessa niin tämä haalaripelaaminen ei onnistukkaan. Jotain liemiä on keksittävä kyllä koska kipsi lienee melkoinen?! Jengiä tuskin voi vaihtaa, lienee Jasilla aikaa enää ensi viikon otteluun Rovaniemellä?!
   
 19. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Tänään oli jo valmiiksi palkeet puhallettu tyhjäksi ennen ottelua. Peli on niiiiin väkinäistä ja kellään ei tule tekeminen selkärangasta.

  Auttaako tähän sitten pelitavan muutos, valmentajan vaihto, pitkälle venytetty saunailta, pari kovaa hankintaa, jäniksen käpälät vai kallonkutistaja? Sitä en tiedä, mutta jotain on pakko tehdä ennen kuin homma leviää aivan totaalisesti käsiin.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tätäpä sivusinkin. Viime kaudella peli toimi, kun oli kunnon työmiesjoukkue ja joukkueen taitopelaajat olivat Fomin ja Hämäläinen suunilleen. Nyt on kuitenkin monta kenttää oikeasti taitavia pelaajia, eikä niitä osata käyttää oikein.

  Ei ole ensi viikkokaan helppo, RoKi jota ei koskaan varmaan voitettu, varsinkaan vieraissa. Tulispa ensi kaudella tulevaisuuden valmentaja, a la Tuunanen tai Karjalainen eikä mitään henttusia sitten oikeesti.
   
 21. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Ja kaiken lisäksi Kalpa antaa IPK:lle vielä Iilahden maalille "vahvistukseksi", näin ne farmipaskat menee, mutta kun nuita tilastoja katsoo, niin eihän Karhut ollut mitenkään jyrän alla? Vantaa taisi pistää paikoista sisään, kiitos heidän kovan ykköskentän.

  Muuten vertailun vuoksi jos sallitaan, niin Kajaanissa tänään rapiat 700 katsojaa, Kankaanmontussa 603, Hokki s-sarjan piikkipaikalla, IPK mestiksen jumbona, Hokin valmentajana IPK:sta pois potkittu Niiranen ja Iisalmessa Niirasen tilalle tullut Sinkkonen?

  Mutta ei siellä Iisalmessa ole mitään hätää, vaikka joutuisitte karsimaan, ei Hokilla, K-Espoolla, Pyryllä, eikä FPS:llä ole mitään jakoa ainakaan IPK:ta vastaan, sen verran on kuitenkin tasoeroa etenkin pelinopeudessa jne.

  Tsemppiä "naapurkaapuntiin" kuitenkin täältä Kainuusta!
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuo Iilahti kuvio oli ennalta sovittu, ja kun omat veskarit eivät ole tällä kaudella huippuotteita esittänyt, niin ihan fiksu veto. Iilahden esiintyminen taas ei kovin vakuuttava, mutta turpaan olisi varmaan silti tullut. Pahassa kipsissä tuo peli.

  Yleisömäärää saat vertailla, kysymys on vaan kuinka validia se vertailu tässä tilanteessa on? Tuohon valmentajakysymykseen voin sen verran sanoa, että Niiranen on hyvä valmentaja ss, mutta paukut loppui kyllä välittömästi Mestiksessä. Sinkkonen on aivan kärkivalmentajia Mestiksessä.

  Ei karsinnoissa(kaan) varmaan oikeaa pelkoa ole. IPK:n materiaali nyt on heittämällä pudotuspelitasoa, mutta muut asiat ei sitä nyt taida tukea. Suomi-sarja joukkueen yllätysmahdollisuus on siinä, että Mestis-joukkue on henkisessä kipsissä. IPK - Hokki sarja ois kyllä hemmetin mielenkiintonen, monia loistavia asetelmia Niiranen vs IPK ja Sinkkonen, Kokkonen vs vanha seura, Pyykkönen, Jeve ja Korhonen pitää vanhan seuransa ahdingossa? Mitä näitä nyt on. Mutta fakta on se, että karsinnoiden ainut etu IPK:lle olisi lisätulot, mitä 9.-10. sijoilta ei saisi.

  Sinkkonen ainakin Roki-pelin näyttää jatkavan, siitä pelistä tuskin pisteitä taaskaan tulee. 71 pisteellä pääsi viime vuonna viimeisenä pudotuspeleihin, se vaatisi IPK:lta 1,7 pisteen keskiarvoa lopuista peleistä. Todennäköisesti tuolla määrällä tänä vuonna ei edes pääse. Tuo pistekeskiarvo on aika huikee, tosin tähän joku viiden 3 pisteen voittoputki, niin helpottaisi kummasti. Itse näkisin fiksuimmaksi valmentajanvaihdon, kun se nyt yleensä tekee ainakin hetkellisesti ihmeitä. Mielellään joku eteenpäin menevä valmentaja, mutta eipä joku Jukka Ahvenjärvikään haittaisi. Toinen vaihtoehto on sitten se, että antaa Sinkkosen vetää tuloksesta huolimatta loppuun asti, niin eipähän tarvii ainakaan kahden valmentajan palkkaa maksaa samaan aikaan. Jos jälkimmäinen vaihtoehto ja kausi on ohi jo hyvissä ajoin, niin sitten vaan uuden valmentajan rekrya aikaisin käyntiin, niin hän pääsee aikaisin pestiinsä kiinni, eikä ensi kaudesta tulisi tällaista farssia. Vaikka Iisalmessa hyvin katsoja yleesä ollutkin, niin jos se tämän yhden farssikauden kestää, niin toista se ei enää kestä.
   
 23. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  En oikein jaksa uskoa, että IPK lähtisi edelleenkään vaihtamaan valmentajaansa. Tosiasia on se, ettei tuo kipsi ole yksin valmentajan syytä, eikä vaihtaminen tuone enää kovin suurta eroa kauden lopputulokseen. Vielä, kun kaikki sen kuitenkin tietää, että Sinkkonen on kuitenkin ihan ammattimies. Ei myöskään olisi ihan ilmainen ratkaisu rahallisesti joten oma todella ”professional” tason veikkaus on ettei valmentaja vaihdu teillä missään tapauksessa ennen joulua ainakaan. Epäilen vaihtuneeko ollenkaan. Tietysti jotain tarttis tehdä kelkan kääntämiseksi joten voin hyvinkin olla täysin väärässä.
   
 24. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
 25. rosvo Jäsen

  Huuuuuh. Ihan oikeesti! Miten tuo kotona voittaminen voi olla noin vaikeaa? Tänään 3-0 johto, ei mitään hätää. Sitten alkaa sekoilu ja tärinä, kaveri tulee rinnalle ja ohi. Onhan tuo saatanan surkuhupasta!