Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Itselle jäi viime vuonna Siikaluomasta positiivinen kuva. Pelas kovaa, oli ehkä aavistuksen kuumapäinen. Rehellisyyden nimessä täytyy kuitenkin todeta että tuossa porukassa oli helppo jättää itsestään hyvän kuvan.

  Haluan kuitenkin uskoa että saatte vielä Siikaluomasta hyvän puolustajan. Tsemppiä Iisalmeen. Kyllä te tuolta nousette vielä kamppailemaan hyvistä sijoituksista.
   
 2. rosvo Jäsen

  Sieltähän se pistetili aukesi eilen. Mahtava startti pelille mutta ensimmäisen erän lopussa homma lässähti. Vaikka tappio lopulta tulikin, antoi pelin hyvät hetket toivetta siitä, että kyllä tää vielä iloksi muuttuu!
   
 3. rosvo Jäsen

  Ei karttunut pistetili tänään. Pelissä oli omat hyvät hetket ja näytti että joukkue hoitaa homman. Peli alkoi seota Lekin avausmaalin jälkeen ja siitä lähti alamäki. Joukkueen itseluottamus on ihan nollissa ellei miinuksella.

  Nyt pitäisi tehdä jotain ja toivottavasti se ei oo kengän kuva Jasin perseeseen. Itse lähtisin ketjujen räjäyttämisellä koska kaikista pelaajista ei saada maksimaalista hyötyä irti noilla virityksillä ja toisekseen ketjulottoa ei ole vielä käytetty.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2018 klo 22.55
 4. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Pelihän on ihan hyvää ja tilanteita luodaan. Huolestuttavaa on millaisista paikoista vastustaja maalinsa leipoo.
  Jälkeenpäin voi sanoa, että Aleksin tarpeeton halonhakkuu kaverin selkään ja siitä kaksiminuuttinen oli pelin käännekohta.
   
 5. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni mainitsemasi kaveri on surkuhupaisa. Taitoja on mutta niin järjetön lukko päällä ettei peli ota kulkeakseen. Samalla hän jarruttaa Vartiaista ja Rantaeskolaa ratkaisuillaan. Laittaisin hänet pelaamaan Juusolan ja Nevalaisen kanssa. Alanen siirtyisi Vartiaisen ja Rantaeskolan keskelle.

  Viitanen-Fofanov-Korhonen vitjalle lisää peliaikaa. Heidän peliä on ilo katsella. Peli on yksinkertaista ja periksiantamatonta!
   
 6. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Juu, ei tänäänkään pisteitä IPK:lle, vaikka siellä on maalivahdit huippuja (Autio) ja Mestiksen paras puolustava puolustaja (Galin),sekä syöttökone Aatu, mutta totuuden nimissä on sanottava, että LeKi, farmien farmipaska on tällä hetkellä aika laadukas joukkue,..IPK:lle kuitenkin tsempit ja Jasille myös onnet tulevaan seuraan, sitten IPK:n jälkeen.

  edit. Mites muut, kuin Korhonen ja Fofanov Kainuun miehistä ovat pelanneet Iisalmessa?
   
 7. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Fofanovin tietää kaikki, priimaa pukkaa. Painaa aina täysiä ja antaa itsestään kaiken. Korhonen lämpee koko ajan. Hänen laukausta pitäisi päästä käyttämään paremmin!
   
 8. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Joo, Jeve on työmyyrä parhaasta päästä. Valitettavasti ei vaan ole maalintekijä, paikkoja oli niin keskiviikkona kuin eilenkin. Korhonen tosiaan parantaa koko ajan.
  Isoin ongelma noin joukkueena on se, että se eka voitto pitäisi pian saada. Eikä Jasinkaan paikka ole enää vahva, tosin valkun vaihto olisi taloudellisesti iso pommi. Liekö siihen varaa, en oikein usko.
   
 9. rosvo Jäsen

  Jasin vaihtaminen on varmasti kallis tikki. Luulen kuten Bigbear ylempänä, ettei rahaa siihen ole. Toisekseen valmentajavaihto piristää yleensä vain hetkellisesti joten ei mitään järkeä vaihdolle.

  Henkinen lukko auki niin sitten alkaa peli kulkemaan. Joukkueen taito riittää pelaamaan voittavaa peliä.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Pienenä muistutuksena Ketterän viimekauden alku 11 peliä vain kaksi 3p voittoa. Kun ketsuppipullo aukes niin alko tulla pistetä ovista ja ikkunoista. Kaiken lisäksi pisteitä tuli huonollakin pelillä. Joten eipäs heitetä Iisalmessa kirvestä kaivoon toivoa on kaikilla.
   
 11. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu ja perusteltu. Posin kautta, posin kautta. Kyllä tämä vielä kääntyy!
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Avausvoitto. Nähtiin samaa IPK:ta, kuin viime kaudella. Puolustutetaan keskusta tiiviisti ja pakotetaan vastustaja laidoille ja sieltä ei maalia tehdä. Tänään toki kunniaa annettava Mikko Juusolalle, joka on tällä hetkellä Peli-Karhujen paras pelaaja. Galinilta myös avausmaali. Toivotaan, että se tästä nyt lähtisi, heikolta tilanne näyttää sarjataulukossa, mutta mahdollisuus mihin vain edelleen.
   
 13. rosvo Jäsen

  Upea voitto. Juusola on todellakin tällä hetkellä joukkueen paras pelaaja. Toivotaan että tästä päivästä lähti joukkueen peli rullaamaan ja kuukauden päästä ollaan jollakin muulla sijalla kuin viimeinen!
   
 14. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  No niin siitä se lähtee.......onnea matkaan!
   
 15. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Milloinhan Kinnunen herää tähän kauteen, kun tuntuu jatkuvasti sortuvan flegmailuun ja sitä myötä on vaikeuksissa kummassakin päässä.

  Onneksi kurssi on nyt joukkueella käännetty ja alkaa pisteitä myös tulemaan!
   
 16. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Täällähän on ollut aiemmin viestejä Kinnusen motivaatiosta pelata Iisalmessa. Kannattaisi varmaan lopettaa fleguilu ja alkaa pelaamaan mikäli liigaan aikoo jonain päivänä päästä.

  Mutta mikä tärkeintä, joukkueen kurssi on kääntynyt ja se jos mikä on erinomainen asia! Mennään eteenpäin!
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuskimpa ois tehnyt sopimusta IPK:n kanssa, jos motivaatio ongelmaa olisi.

  Karsintasijoilta päästään pois, kun Peliitat häviää tuon RoKi-ottelunsa ja IPK onnistuisi kaivamaan Keuruulta pisteet. Tällä pelillä ei toivoakaan, koska eihän tämän päivänen nyt mitenkään hyvä peli ollut. Yksi huonoimmista pelillisesti. Toivotaan, että ensi viikolla peli on kuosissa, niin ei joudu karhukoplakaan turhalle reissulle manseen, taitaa kummatkin pelit kannustuksen puolesta siellä olla IPK:lle kotipelejä.
   
 18. Big Bear Jäsen

  Joo, Kinnunen oli tänään IPK:n ylivoimaisesti huonoin pelaaja. Kaukana on pojalla tällä hetkellä liigataso. Karmeita virheitä ja haluttoman näköistä pelaamista. Muutenhan tuo joukkueen pelaaminen näytti ihan hyvältä, erittäin hyvä vieraspeli. Fofa on mainiossa vireessä ja sen on Jasikin huomannut, kun ei tartte pelata ainoastaan rikkovassa roolissa. Seuraavaksi sitten aina vaikea Keuruun iglun valloitusyritys.
   
 19. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  En ymmärtänyt miksi Piipponen ei pelannut Vartiasen ja Hämäläisen ketjussa, vaikka pelasivat edellisen pelin todella hyvin yhteen.
   
 20. rosvo Jäsen

  Keuruun iglu valloitettu! Kurssi on joukkueella todellakin kääntynyt. Ensi viikolla pisteiden hankinta jatkuu ja tuskin jaksan odottaa keskiviikon kotipeliä Hermestä vastaan. Uskon että joukkue haluaa näyttää mahtavalle kotiyleisölle parastaan!
   
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hienostihan siellä ollan lähdetty nousuun, kohta jo välivedessä. Peukku siitä.
   
 22. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Nousussa ollaan mikä on erityisen hieno asia! Toinen hieno asia on tämän päivän kotipeli Hermestä vastaan ja Kapteeni Huttunen on kokoonpanossa. Toivotaan että Iso-5 saisi pelata loppukauden ilman suurempia loukkaantumisia.
   
 23. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Pieni arvio täältä, IPK vie illan ottelun. Perustuu siihen että IPK on tällä hetkellä joukkueista henkisesti vahvempi.
   
 24. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tämän lisäks Hermekseltä puuttuu 3 kärkipakkia, Korhonen, Moberg sekä Tornberg. Unohtamatta Niemelää. Nää poissaolot on kieltämättä vahvasti näkyny Hermeksen viimeaikasissa peleissä. Mutta täällä on kova usko että pisteet matkaa Kokkolaan, ei kylläkään kovin helpolla.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Vähän jäi fiilis, että huonompi voitti tänään. Käsittämättömän vaikeaa näköjään johtoasema pitää, kotona sulettu väh. 2-0 johdosta joku neljä kertaa vai miten? Tänään sulaminen tapahtui valitettavista Metsävainion heikosta päivästä, läpiajossa teki itsensä pieneksi, seuraava täydellinen imu ja kolmas nyt vähän miten sen ottaa. En ymmärrä, miksi Autiota ei peluuteta aina kun mahdollista, oon Jokipo-ottelusta lähtien miettinyt, että Metsävainiolla ei nyt aivan riitä (kyllä, myös sen Ketterä-pelin jälkeen). Elmerin pelissä on paljon hyvää, mutta sylkee käsittämättömän paljon, välillä menee ihme vedot eikä osaa hallita irtokiekkoja.

  Tänään oli kyllä jännät säännöt. Mistään ei vihelletty. Itse pidän kyllä tästä enemmän, mutta onhan sekin vähän naurettavaa, että kaveri paskoi tänään tyyliin mailoja IPK-pelaajien selkään, eikä jäähyjä tullut ja joitain kamppejakin siellä oli. Sitten Markkulaa koukittiin, niin siitä sitten boxia josta peli lopulta ratkesi (oli selvä jäähy, mutta ei tällä linjalla). Mjoo, eipä noin muuten tuomareista valitettavaa, vähän vain ärsyttää tuo linjan pitämättömyys.