Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Uskaltaisin pelkästään tilastojen perusteella Da Capon olevan hyvä vahvistus joukkueelle. Uskoisin Jasin oppineen kenties uransa epäonnistuneimmasta jenkkihankinnasta Nick Pernulasta HeKin aikana... Muutoinhan Jasin aikaiset rapakon takaa tulleet vahvistukset olivatkin kaikki pelimiehiä.
   
 2. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Vaikeahan tuota tasoa on arvioida varsinkin noin pienillä pistemäärillä, mutta toivottavasti sopeutuu nopeasti ja auttaa joukkueen pleijareihin. Tiedä vaikka kyseessä olisi ipk:n tuleva kulttipelaaja.
  Koposen tilalle vois hankkia ihan oikean puolustajan (right) niin mahdollisuudet on vielä pitkälle keväässä.
   
 3. Lätkä Jäsen

  Viimeksi muokattu: 16.01.2018 klo 23.47
 4. Big Bear Jäsen

  Correale pelaa sittenkin jo tänään ykkösen oikealla laidalla yhdessä Kokkolan ja Viitasen kanssa. Poppariosastolla mm. Kouvalainen ja Virtanen. Edelleen jaksaa ihmetyttää Pihlajamäen roikkuminen avauskokoonpanossa, tosin nyt 13. hyökkääjä.
  Mielenkiintoinen ilta tulossa.
   
 5. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Kyl täytyy ihmetellä, mikä tuota Virtasta vaivaa?

  Virtanen on oikeasti äärettömän nopea. Virtasella on lisäksi jäätävä ranari, kun iskee ranteet lukkoon. Yksinkertaisesti loistava pelimies. Hänestä on/oli todella helppo pitää, kuten myös loistavalla luistelutaidolla iloa silmille. Aika-ajoin saattoi saada sellaisen kuvan, että hän suorastaan leikkittelee omilla vahvuuksillaan vastustajien kustannuksella.

  Mikä ihme kyseiseen ukkoon on mennyt? Ei tahdo siis mahtua IPK:oon!???
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt kyllä en tiedä kenestä Virtasesta puhut, kun yksikään kuvailemasi piirre oikein sovellu häneen. Virtanen on kuumeessa, ei poppareilla.
   
 7. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Juha Virtanen

  Pelasi Hokissa 4 kautta ja silloin ainakin ed.main. määreet pitivät täysin kutinsa! Toki vuosia on vierinyt ja voihan olla sonkajärveläinen taantunut? Omituista sinänsä, sillä eihän nyt -87 syntynyt vielä mikään ikäloppu ole!

  Sitä en tiedä, kenestä te puhutte...
   
 8. Big Bear Jäsen

  Jep. Virtanen on tosiaankin kuumeessa - vetelin aamupäivällä mutkat suoriksi. Mutta tosi on, että Virtanen on taantunut melkoisesti. On kyllä vielä käyttökelpoinen alivoimalla ja puolustavana hyökkääjänä, mutta pisteiden tekijäksi hänestä ei taida enää valitettavasti olla.
  Ja nyt hallille!
   
 9. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  HARMI!
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Jaa se Kouvalainen oli sitten sielläkin juuri niin hyvä kuin täälläkin. En edes muistanut enää että kuuluu IPK:n rosteriin.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Yksi pyyntö: Janne Koponen ekalla liikkuvalla ajoneuvolla mahdollisimman kauaksi Iisalmea. Miten voi yksi pelaaja vaikuttaa noin negatiivisesti koko joukkueeseen? Tai miten helvetti yhdestä pelaajasta voi olla enemmän haittaa, kuin hyötyä. Hokki ei varmaan suostuisi edes vaihtamaan päittän Kokkosen kanssa, mikäli Kokkonen olisi heidän ja Koponen meidän.
  Correalesta turha puhua vielä mitään, pelasi todella vähän ja aika vähän sai kiekkoa.

  Jotain tohon pitäisi keksiä nyt. Alkaa uhkaavasti näyttämään karsinnoilta.
   
 12. Big Bear Jäsen

  Etelän veteliltä viisi pistettä! Keskiviikon esityksen jälkeen en olisi tähän millään uskonut. Joukkue nousi alhon yöstä parissa päivässä. Nyt vaan pitäisi runkosarja pelata loppuun saakka ilman pahoja notkahduksia. Pudotuspeleihin on yhä mahkuja, mutta ei kestä enää yhtään tappioputkea.
  Ja Aatu oli tänään aika kuningas!
   
 13. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Pari viimeistä peliä IPK on kyllä esiintynyt sitkeästi ja tulostakin on tullut mukavasti. Pysykäähän nyt sen karsintaviivan yläpuolella tänä vuonna!
   
 14. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Teemu Virtala olisi kyllä jotain tohon ykkösen keskelle. Saahan sitä aina haaveilla, Virtala-Virtala-Correale. Tosin, Teeemu ollut loukkaantuneena, enkä tiedä, milloin on pelikuntoinen. Kyllähän tuo Marko ilmeisesti myös osaa sentterinä pelata, ja Tanskassa ppg tahdilla tämä kausi. No joo, sit ne realiteetit kuntoon.
   
 16. ipkfani Jäsen

  Olipa makeat pojot IPK:lle! Toki olisihan tuota voinut kolmekin pojoa saada, mutta kaksikin tietysti kelpaa.
   
 17. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Vähän ehkä asian vierestä, mutta en malta olla kysymättä, että minkälainen pelimies on Iisalmelaisten mielestä ollut Kanadan vahvistus Correale?
  Tilastojen mukaan ei kovin kummoinen taida olla?
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kaksipiippuinen kysymys, ollut tasoltaan pelaaja, joka mahtuu kokoonpanoon helposti. Mutta ei ole ollut pelaaja, joka tekee joukkueesta paremman. Pelaaja kun tulee Pohjois-Amerikasta, menee oma aikansa totutella kaukaloon, pelityyliin ja kaikkeen, mutta kyllähän odotukset tässä on ollut korkeammalla. Selitti kuitenkin tänään haastattelussa jotain, että pelitapaan sopeutuminen kesken, että ehkä tämä on tälläinen hieman pidemmän ajan projekti, eikä tälle kaudelle megavahvistus a la Podzins.

  E: Sulin loukkaantui. Janne Koposen vastuu se näillä näkymin vain kasvaa, ilouutinen!
   
 19. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Koposen -27 tehotilastossa näkyy olevan omaa luokkaansa joukkueessa. Tosin plussalla on vaan kourallinen pelaajia mutta ei kyllä muita kahdenkympin ylittäjiä näy miinussuuntaankaan. Onkos Kokkonen saanut pelata viime aikoina?
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Oon laittanut varmaan kolmekymmentä viestiä tälle foorumille Koposesta. Koponen tuntuu olevan aina kentällä kun omissa soi, ja tekee joka vaihdossa melkein jonkun virheen. Aika harvoin tulee hetki, että voi todeta Koposen tehneen edes välttävän ratkaisun. Ei mitään ymmärrystä, miksi hän pelaa niin paljon, vaikka omissa olisi myös Pirttimäkeä, Kokkosta tai vaikka Luostarista. Kokkonen pelasi eilen vähän, blokkasi yhden laukausen, ja muuten aika näkymätön. Ennen en tykännyt Kokkosesta yhtään, mutta kyllähän Koponen vetää ihan omilla sfääreillään huonoudessa. Suostuisiko KalPa siihen, että Koponen Hokkiin? Hokki ei siihen varmaan suostuisi kyllä.
   
 21. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Onko tietoo mitä siinä tilanteessa tapahtu? Kauanko Sulin on poissa?
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Eipä noista aina tiedä, jos ei peli suju Mestiksessä niin saattaisi olla että Suomi-Sarjassa sujuisikin. Monestihan alemmassa sarjassa pisteitä naputtanut ei ylemmässä sitten pärjääkään pelinopeuden yms takia. Juurikin tapaus Kokkonen sen osoitti kun siellä näkymätön ja täällä selvästi oli paras pakki.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Imatran kameran kuvissa ei näkynyt, mutta jalka siinä taisi mennä. Omat jalat ei kantanut pukuhuoneeseen, mutta ehkä Solares on onnistunut loihtimaan miehen kuntoon. Jalkavamma ei välttämättä pitkään pidä edes poissa, riippuu ihan onko tulossa leikkausta vai ei, epäilen että ei.

  Nättisen Jussi olisi kova keskikaistalle, tuskin JYPissä pelaa paria ottelua pidempään, mutta kyllähän tuo vahvistusta peräpäähän huutaa, Koposta ei kyllä kestäisi katsoa edes kokoonpanossa. Puolustajista ainut potentiaalinen pelaaja vapailla markkinoilla on Julius Nyqvist.

  Huomenna viikon viimeinen peli IPKlle vieraissa ja siitä olisi pakko repiä vähintään 2 pistettä. Kuuden pisteen ottelu Hermestä vastaan, joka on noussut jo tasoihin kymmenentenä olevan RoKin kanssa, ja kovalla vauhdilla on menossa myös IPKsta ohi. Mikäli Hermes voittaa rästiottelunsa, nousee se IPKn ohi. Toki IPKlle apuja on tulossa, LeKi alkanut kovaa vauhtia tippumaan alas sarjataulukossa, ja IPKlla olis vielä kaksi ottelua LeKiä vastaan, niistä voitot, ja elämä hymyilee taas.
   
 24. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Vahva vieras peli tänään ja oltiin ennen kaikkea tehokkaita maalipaikoissa. Silmään pisti ettei Koponen tehnyt yhtään isoa virhettä ja se näkyy myös heti taululla.

  Mutta sitten asiaan, joka myös huolestuttaa varmasti muitakin eli Dan Correale. Tänään pelasi 4.ketjussa ja oli suoraan sanoen näkymätön. Kiekon saadessaan luopuu siitä mielellään ja tuntuu välttelevän mahdollisia virheitä. Ylivoimalla ei ole "dannyboi" saanut peliaikaa ja se ehkä kertoo jotain pelaamisen tasosta, jos ei edes kokeilla laittaa miestä yv:lle, jotta alkaisi peli luistamaan. Hän ei tuo tällä hetkellä mitään erikoisosaamista joukkueen pelaamiseen, joten pikku hiljaa alkaa toimiston ovipumppun ääni kummittelemaan mielessä. Lentolippu kouraan ja "back home to alaska", jos ei peli tästä parane.
   
 25. Big Bear Jäsen

  Meinasinkin jo kirjoittaa tänne, että suurin huolenaihe on tällä hetkellä tää Correale. Hänellä näyttää olevan ainakin taito tehdä itsestään näkymätön kaukalossa. Muita, selvästi erottuvia taitoja en ole hänen pelistään vielä löytänyt. Muutenhan IPK pelasi jämäkän vieraspelin kera muutaman komean maalin. Viitanen on nostanut tämän vuoden puolella hurjasti tasoaan ja Putkonen on noussut puolustuksen yhdeksi kärkiäijäksi- aika hyvin hyökkääjältä. Erityisesti ilahduttaa se, että viidestä viimeisestä vieraspelistä neljä voittoa.