Knap

Jäsen
Iisalmelaiset! Unelmastamme tuli totta! IPK jatkaa toista kautta putkeen Suomen toisiksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaikki me tiedetään miten viime kausi meni, ja millä osa-alueilla tulee petrata. Viime kaudella päädyimme karsintoihin nähdäkseni näiden kolmen syyn takia:
1. Kurittomuus, kostautui jäähynä. IPK otti eniten jäähyjä Mestiksen runkosarjassa.
2. Liian ohut materiaalia. Ilman yhtään loukkaantumista, tuolla rosterilla olisi voinut välttää karsinnat, mutta kuten kaikki tiedämme, niiltä ei voida välttyä. Otto Huttusen loukkaantuessa fiksuimmat pystyivät jo päättelemään että sarjapaikasta tullaan pelaamaan.
3. Ratkaisijat puuttuivat. Maalintekijöitä joukkueessa oli ennen yhtään hankintaa tasan nolla. Zborililta, Komulaiselta, Katosalmelta sekä varauksin myös Hämäläisiltä odotettiin suurinta vastuuta maaleissa. Ainoastaan Katosalmi täytti odotukset maalintekijöistä, toki vanhempi Hämäläinen täytti sekä ylitti odotukset ihan muilla mittareilla.
Ensi kaudella odotan IPKlta vahvaa sekä tasaista kautta. Me tiedetään ensi kaudella muutakin Mestiksestä kuin nimi. Meillä on erinomainen valmentaja, joka tuntee Mestiksen kuin omat taskunsa. IPKhon luultavasti halutaan tulla pelaamaan ihan erinlailla kun viime kaudella, koska se ensimmäinen kausi on ohitse, ja pelaajatkin tietävät sen olevan kaikista vaikein. Pelaajat tietää Iisalmen fanikulttuurin, täällä on hieno pelata.

Toivon että nämä pelaajat uusivat sopimuksensa:
#72 Tuomas Tolonen - Jatkoi ykkösmaalivahtina Suomi-sarjasta, vaikka vaikeita kohtia kaudella olikin. Leskinen ei pystynyt varastamaan ykköstorjujan paikkaa, vaikka sitä Niiranen koittikin hälle sovitella ahkerasti. Uskoisin että Tolonen haluaa jatkoa, koska onhan hänestä tullut jo kulttipelaaja.
#10 Janne Pälve - Oli odotuksissani kärkipakkeja, ja olikin hyvä alkukaudesta! Mutta sitten loukkaantumisen jälkeen alkoi tulemaan ihme suorituksia. Siinä vaiheessa ajattelin, ettei tätä äijää kiitos enää. Mutta jälkeenpäin miettiessä, on se Mestis tasolla riittävä TOP-4 pakki, sekä myös kiekollisesti pätevä.
#61 Saku Kinnunen - Kärkipakki Huttusen loukkaantumisen jälkeen, oli jopa niin hyvä ettei mielestäni kuulunut Mestikseen noin hyvillä otteilla. Mutta sitten tapahtui sama kuin Pälveellä. Loukkaantumisen jälkeen meni suoritukset ihan ihmeellisiksi. Loppu kautta kohden ja karsinnoissa keräsi itsensä taas kokoon, ja muistutti miksi tykkäsin hänestä. Huhuja, joiden lähdettä en voi kertoa, on liikkunut ettei Kinnunen ehkä tykkäisi pelata Iisalmessa.
#82 Henri Auvinen - Piti olla Jukurien mies, tuli ja olikin IPKn mies. Alussa heikkoa suorittamista, josta vain hyppäsi kärkipakiksi. Ensi kaudella jatkuu Jukurien kanssa sopimus, mutta jos tilaa ei siellä, niin uskoisin että sopimuksen purku, tai laina IPKhon voisi olla mahdollinen.
#91 Damir Galin - Katsoin koosteita ja eliteprospectia ennen kuin saapui Iisalmeen, olin jo silloin varma että tää äijä tulee pelaamaan itsensä fanien sydämeen. Galin oli valmentajan vaihdoksen aikaan jo IPKn kärkipakki. En usko että Galinilla vielä riittää KHLään tai Liigaan, enkä usko että haluaa palata VHLään, kun sieltä tuli Iisalmeen. One more year Damir!
#14 Ville Leskinen - Pelkään että tämän Pieksamäkiläisen pikakiiturin suunta on ensi kaudella Jukureiden Liiga jengi. Sopimushan hällä jatkuu ensi kaudella Jukureissa, mutta vähän sama kuin Auvisella, riittääkö taso? Iisalmessa on paikka ainakin!
#17 Janne Katosalmi - Pelasi loistavan kauden ollessa joukkueen sisäisessä maalipörsissä, ja teki aivan uskomatonta työtä alivoimilla ja ottelun lopuilla blokkaamillaan laukauksillaan. Mun laseissa liigapeikko olisi jo tässä vaiheessa todella iso, mutta koska KalPa on ensikin kaudella todella kova, siellä ei ehkä Katosalmea nähdä.
#19 Jevgeny Fofanov - Jo pitkäaikainen IPKn pelaaja Jeve. Vaikka välillä ollaan rottailuja ja erittäin typeriä jäähyjä nähty, niin on se myös arvokas pelaaja. Ärsyttää vastustajia, mutta osaa myös pelata. Kyllähän Jeve on sopimuksensa ansainnut.
#20 Ainars Podzins - Viimeisen päälle ammattimies. Kaveri on reissaillut paljon, enkä ymmärrä miksi. Eikö muka ole oikeasti ollut tarpeeksi hyvä Saksan kakkosliigaan tai Alppien liigaan? Mutta sitten Mestiksessä dominoiva pelaaja. Ehkä tämä on Podzinsin pelillinen koti loppujen lopuksi, ja täällä vain onnistuu. Toivottavasti jatkaa IPKssa, eikä muut seurat varasta tätä timanttia.
#22 Juha Virtanen - Pikkari oli mun silmiini todella hyvä ja luotettava kahden suunnan sentteri. Vähän toivon jatkossa lisää hyökkäyspeliin panostamista, toki ymmärrän miksi se oli vaikeaa edeltäneellä kaudella.
#27 Aatu Hämäläinen - Minulla ei ollut Aatua kohtaan oikein mitään odotuksia. Viime kausi II-Divarissa, ja try outin kautta jengiin. Minä ajattelin että kokemusta alempiin kenttiin. Onneksi minä olin väärässä. Maaginen äijä, toki saisi vetää vähän useammin..
#38 Adam Zboril - Odotukset oli kieltämättä ensimmäiselle kaudelle Zborilia kohtaan hieman kovemmat, kuin mitä nähtiin. Täytyy tietenkin muistaa, että ensimmäinen kausi aikuisten peleissä on aina vaikea. Karsinnoissa alettiin nähdä jo todella pirteää Zborilia, ja viimeistely oli timanttia. Eiköhän ensi kausi ole paljon parempi!
#40 Eetu Patronen - Ei taas odotuksia Patrosesta, edellisen heikon kauden vuoksi. Toki eipä se Patronen olekkaan mikään pistelinko. Alkukaudesta olin vähän skeptinen koska tyhmiä jäähyjä tuli aivan riittävästi, mutta sitten vain aloin tykkäämään. En itsekkään tiedä mikä minut sytytti loppujen lopuksi, mutta eipä se olekkaan se pointti. Loistava neloskentän jätkä, joka voi stunttailla korkeammallakin.
#71 Niko Nuutinen - Ei päässyt pelailemaan hirveästi, mutta aina kun pelasi, pelasi hyvin. Mutta on kuitenkin kaupungin oma kasvatti sekä sellainen energiapelaaja joka on hyvä olla jokaisessa joukkueessa. Minä pitäisin, en tiedä noista päättäjistä sitten. Myös se, että haluaako Nuutinen jatkaa penkillä istumista vai mennä vaikka LaLuun?
#72 Niko Putkonen - Toinen ja pelitaidollisesti parempi Niko. Vaikka olikin Suomi-sarjassa sellainen pisteiden tekijä, niin en odottanut ihan näin hyvää kautta Putkoselta. Odotin hyvää peruspelaamista ja joitain pisteitä, mutta olihan tämä tosi hyvä kausi Nikolta. Tyhmiä jäähyjä tuli myös tälle jätkälle, mutta onneksi sillä ei enää ole väliä.

Tässä on nyt yksi maalivahti, viisi pakkia koska Huttusen sopimus on mukaan laskettu, sekä 10 hyökkääjää. Näkisin että tuolla olisi 1-2 kärkihyökkääjälle tilaa, sellainen edellisessä ketjussa mainostamani supertähti. Toki en tiedä miten rahat riittää, uskon että Aatu on pelannut esimerkiksi aika maltillisella sopimuksella ja noilla otteilla tulee saamaan mikäli haluaa enemmän rahaa. Pakeiksi toivoisin varmoja suorittajia, eikä mitään hasardeja mitä jotkut pakit tällä kaudella esittivät. Toiseksi maalivahdiksi varma suorittaja joka voi pelata 50% peleistä tarvittaessa.

Edit: @Moderaattorit jos viitsitte muokata tuohon Iisalmen Peli-Karhut perään 2017-2018 kun minä sen unohdin laittaa.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Knap

Jäsen
Tuossa on tullut vähän scouttailtua mahdollisia pelaajia ensi kauden IPKhon, ei kovin realistisia varmaan mutta ihan fantasia mielessä.
Ensimmäinen, ja ainut realistinen
Pasi Kouvalainen - Eliteprospects.com - Pasi Kouvalainen
- Pelasi vahvan Keupa kautensa jälkeen heikon kauden Hokissa, eikä ainakaan Hokki fanit olleet tyytyväisiä ja aika julmasti kenkää ollaan antamassa. Pasi on kuitenkin ihan pelimies, ja taustaa löytyy IPKn junnuista kahden kauden ajalta. Voisi saada jopa kohtuu halvalla heikomman kauden jälkeen, ja mielestäni edelleen Mestis tasolla pätevä 2-3 kentä

Emil Larsson - Eliteprospects.com - Emil Larsson
- Vahvoja sesonkia toisensa perään Allsvenskanissa, joka on parempi sarjataso kuin Mestis. Näkisin tässä äijässä sitä peräänkuuluttamaani supertähti ainesta. 20 maalia 47 Allsvenskanin pelissä on todella hyvä suoritus. Ei ole mikään pieni äijä myöskään 187cm joten saisi tuohon mikkihiiri porukkaan kokoa. Noh, eihän tämä oo kun fantasiointia, eikä tällä äijällä ole varmaan tietoa edes mikä on IPK, tai IPKn "scoutti" ryhmillä tietoa tästä äijästä.

Jakub Ference - Eliteprospects.com - Jakub Ferenc
- Iso, todella iso pakki. On myös kokemusta Mestiksestä, JYP-Akatemiasta, joten sinänsä ei mikään yhtä kaukaa haettu ajatus kuin tuo Emil Larsson. Olisi sitä kokoa ja ilkeyttä, mutta myös mahdollisesti tyhmiä jäähyjä. En tiedä, mutta minä sytyn tälläisille kovanaamoille.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Big Bear

Jäsen
Minulla kävi jo kauden mittaan mielessä, että Pasi Kouvalaisen "kotiuttaminen" olisi ihan mielenkiintoinen veto. No, loppukaudesta en enää ollutkaan asiasta yhtä varma, sillä Kouvalainen pelasi ainakin tehojen suhteen surkean kauden. Näyttää tehneen runkosarjan 50 ottelussa vaivaiset neljä maalia! Näytti kuitenkin edellisellä kaudella KeuPassa pelimiehen elkeitä. Voi olla Kouvalaisella haastavaa saada Hokista jatkosopimusta, joten miksipä ei halvalla sopparilla Iisalmeen. Paljon häneen ei kuitenkaan kannata rahaa satsata.
Olisihan minullakin vaikka millaisia pelaajahaaveita, mutta eipä ne kovin realistisia ole.
Mielelläni pitäisin Saku Kinnusen Iisalmessa, eikä omiin korviini ole kuulunut sellaista ettei hän täällä viihtyisi. Jos ei todellakaan viihdy, niin sitten antaa mennä. Ei karhupaidassa tarvita sellaisia pelaajia, joilla ei ole sydän satasella mukana!
 

Lätkä

Jäsen
Minulla kävi jo kauden mittaan mielessä, että Pasi Kouvalaisen "kotiuttaminen" olisi ihan mielenkiintoinen veto. No, loppukaudesta en enää ollutkaan asiasta yhtä varma, sillä Kouvalainen pelasi ainakin tehojen suhteen surkean kauden. Näyttää tehneen runkosarjan 50 ottelussa vaivaiset neljä maalia! Näytti kuitenkin edellisellä kaudella KeuPassa pelimiehen elkeitä. Voi olla Kouvalaisella haastavaa saada Hokista jatkosopimusta, joten miksipä ei halvalla sopparilla Iisalmeen. Paljon häneen ei kuitenkaan kannata rahaa satsata.
Olisihan minullakin vaikka millaisia pelaajahaaveita, mutta eipä ne kovin realistisia ole.
Mielelläni pitäisin Saku Kinnusen Iisalmessa, eikä omiin korviini ole kuulunut sellaista ettei hän täällä viihtyisi. Jos ei todellakaan viihdy, niin sitten antaa mennä. Ei karhupaidassa tarvita sellaisia pelaajia, joilla ei ole sydän satasella mukana!

Ihan pienenä vinkkinä tällaiselta papalta, joka seurannut divaria liki 20 vuotta.

Älkää antako vauhtisokeuden sokaista orastavaa divariin tulon alkua. Ei muuta, kuin tarkka budjetin seuranta ja hankinnoissa pää kylmänä. Vauhtisokeudella saa paljon pahaa aikaiseksi....ja sen seurauksena ollaan hetken päästä tilanteessa, että alkaa arvuuttelu, että josko luopuminen sarjapaikasta on ainoa oikea vaihtoehto seura!

Älkää helvetissä päästäko tilannetta tähän pisteeseen. Esim. tällaisista seuratoimijoista löytyy yllin kyllin, kun on painaistu mopolla moottoritielle...uskoen, että velkarahalla talous oikenee!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä täällä tulevaankin kauteen varmaan ihan maltilla lähdetään, budjetistahan olikin jossain lehtijutussa että suurinpiirtein samalla lähdetään kuin edelliseen kauteen. Itse laittelinkin edellisen kauden ketjuun omia jatkosopimus haaveita, minkä ympärille ois hyvä rakentaa. Itsekin viime kaudeksi jo Kouvalaista tänne kaipailin, kaverilla on kuitenkin ihan eri potentiaali mitä Kajaanissa sai itsestään irti. Toisaalta meilläkin on niitä pelaajia ketkä varmasti pystyy paljon parempaan kun vaan ehyenä ovat ja Zborilin tapauksessa toinen kausi miesten sarjassa on helpompaa kuin eka. Kinnusenhan mielellään näkisin täällä, mutta taitaa olla Kalpa kuka Kinnusen vie. Kyllä tässä jo mielenkiinnolla odottelee ensimmäisten sopimusten julkaisua, tosin IPK:n tiedottaminen oli aika nihkeetä ja hidasta koko kauden että jospa ei juhannukseen asti tarviisi odotella soppareita.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyvin on Iisalmelaiset palstaveljet kartalla, saitte Kouvalaisen takaisin kotiin. Pakko kyllä sanoa että oli yksi suurimmista pettymyksistä tämän kauden Hokissa. Kauden alusta loppuun aivan lapanen. Jospa peli alkaisi vanhoilla kotikonnuilla sujua paremmin?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Knap

Jäsen
Arvattu haku, ja myös tervetullut sellainen. Yksi lisä leipuri sinne YVlle.
Toivottavasti neuvottelivat halvan sopparin huonon kauden jälkeen.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Kouvalainen oli viimeisellä KeuPa-kaudella Niemisen alaisuudessa erittäin hyvä ja kauden jälkeen oli varmasti kysyntää muuallakin kuin Hokissa. Kulunut kausi sitten taisi mennä aika hyvin penkin alle. Olisin silti KeuPaan ottanut mielelläni takaisin. Saatte varmasti Kouvalaisesta paljon apua ensi kaudella, jos sopiva rooli löytyy ja homma lähtee oikeaan suuntaan.
 

Knap

Jäsen
Heinoselle ja Toloselle jatkot. Tolonen on erinomainen, ja olihan tuo varna sopimus myös. Heinonen, no ihan ok, kuhan ei tule liika peluutusta. Sellainen 7. pakki olisi ihan passeli.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Big Bear

Jäsen
Heinoselle ja Toloselle jatkot. Tolonen on erinomainen, ja olihan tuo varna sopimus myös. Heinonen, no ihan ok, kuhan ei tule liika peluutusta. Sellainen 7. pakki olisi ihan passeli.
Hienoa että Tolonen jatkaa. Heinonenkin on omalla tavallaan erittäin tärkeä pelaaja. Blokkasi varmaan Katosalmen jälkeen eniten kiekkoja eikä pelkää mitään eikä ketään. Näitä heinosiakin tarvitaan...
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kouvalaisen ja Tolosen sopimukset mahtava juttu. Kouvalaista tosiaan odottelin jo viimekaudeksi tänne takaisin mutta nyt varmaan irtosi erihintalapulla kuin vuosi sitten olisi irronnut. Kaverin potentiaali on tiedossa ja itellä kova usko että Jasi saa siitä revittyä paljon enempi irti kuin mitä Hokissa irtosi. Tolonen tärkeä palanen palapelissä heti kärkeen soppariasioissa, nyt vaan hyvä aisapari Toloselle. Heinosen suhteen Knapin kanssa samoilla linjoilla, rosteriin mukaan paikkaamaan mahdollisia loukkaantumisia mutta vakiopaikka kokoonpanoissa ei irtoa. Lehden mukaan Jöllin puhelin soi ja tarjontaa pelaajista on Iisalmeen. Nyt vaan maltilla rakentamaan play-off joukkue ensikaudelle. Tosiaan kuten aikasemmissa viesteissä ollutkin puhe, niin muutama selkeä KOVANIMI ois mahtava saada joukkueeseen. Ite olen muutamana keväänä Janne Laakkosen nimen tuonut esiin enkä malta olla tuomatta sitä tänäkään keväänä :) Olisi nimittäin juuri semmoinen ykkösluokan ukko tänne että Morjens!!
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Lätkä

Jäsen
Kouvalaisen lähtö toi itseasiassa hyvälle mielelle. Harmita ei pätkääkään. Mies sai Kajaanissa kahteen otteeseen näyttöpaikkaa, mut molemmil kerroil täysi lammas! En oikein jaksa uskoa, että vika olisi peluuttamisessa tai valmentajassa. Kyllä se vika löytyy miehestä itsestään.

Toivotaan, että täyttää toiveet IPK:ssa, muta pahaa pelkään...
 

Knap

Jäsen
Kouvalaisen lähtö toi itseasiassa hyvälle mielelle. Harmita ei pätkääkään. Mies sai Kajaanissa kahteen otteeseen näyttöpaikkaa, mut molemmil kerroil täysi lammas! En oikein jaksa uskoa, että vika olisi peluuttamisessa tai valmentajassa. Kyllä se vika löytyy miehestä itsestään.

Toivotaan, että täyttää toiveet IPK:ssa, muta pahaa pelkään...
No tuo ensimmäinen näytönpaikka oli aika rajallinen sanosinko. En ole nähnyt 2013-2014 pelejä Hokissa, eli en tiedä onko suunilleen omareita tehnyt, ja syötellyt vastustajien lapaan namupasseja. Mutta ei mun silmiin näytä 3+3 17 otteluun 20-vuotiaalta kovin pahalta, ensimmäisellä kaudellaan aikuisissa.. Myös se on tässä kummallista, että Hokissa ollut paska 2013-2014 mutta siltikin samalla kaudella päässyt KalPassa pelaamaan Liigaa 25 ottelua. Noh, Liigassa ei ainakaan pelit sujuneet kummoisesti (1+2 -8) Sitten KeuPaan seuraavaksi kaudeksi, jossa peli lähtee paremmin jo 52 ott 5+15. Seuraavalla kaudella läpimurto vai suonenveto? 44ott 7+30. Hokissa taas floppaa..

Olet nähnyt minua enemmän Pasin pelaamista, joten luultavasti oletkin oikeassa, mutta jotenkin tilastot antaa vaan sellaisen kuvan että Hokki ei vaan sovi Pasille.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Aimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Uskon että Iisalmessa tiedetään tarkkaan mitä Kouvalaiselta halutaan ja saadaan, ja sen takia Pasin sopimus lyötiin lukkoon ensimmäisten joukossa. Luotto siis selvästi kova ja se tuo takuulla itseluottamusta ja tahtoa myös pelaajalle itselleen.
Hyvä tästä tulee!
 

Lätkä

Jäsen
Seuraavalla kaudella läpimurto vai suonenveto? 44ott 7+30.
Muiden kausien floppien lisäksi tuo todistaa ainoastaan sen, ettei kyseessä ole maalintekijä!

Mies kyllä kykenee pisteille, jos ympärillä on "tarjoilijoita". Sen sijaan, että täytyisi ottaa vastuu ja olla liideri, niin silloin painutaan varjojen maille. Syöttöpiste/piste tulee, vaikka olisit ainoastaan hipaissut kiekkoa vaihtoon menessäsi. Juuri tuota aikoinaan kritisoi muuten esim. Isä-Hakki ja koskien juuri toista syöttäjää. Pömpeliin laittaminen onkin sitten aivan eri juttu.

Mut yks ja sama. Toivotaan, että IPK tekee rivimiehestä johtajan. Muut siin eivät tunnu olleen onnistuneet... kenenkään kohdalla, eikä koskaan. Maalintekijä/auktoriteetti ovat geeneissä. Kyseiset ominaisuudet eivät tule opettelemalla.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Muiden kausien floppien lisäksi tuo todistaa ainoastaan sen, ettei kyseessä ole maalintekijä!

Mies kyllä kykenee pisteille, jos ympärillä on "tarjoilijoita". Sen sijaan, että täytyisi ottaa vastuu ja olla liideri, niin silloin painutaan varjojen maille. Syöttöpiste/piste tulee, vaikka olisit ainoastaan hipaissut kiekkoa vaihtoon menessäsi. Juuri tuota aikoinaan kritisoi muuten esim. Isä-Hakki ja koskien juuri toista syöttäjää. Pömpeliin laittaminen onkin sitten aivan eri juttu.

Mut yks ja sama. Toivotaan, että IPK tekee rivimiehestä johtajan. Muut siin eivät tunnu olleen onnistuneet... kenenkään kohdalla, eikä koskaan. Maalintekijä/auktoriteetti ovat geeneissä. Kyseiset ominaisuudet eivät tule opettelemalla.
Joo ei Kouvalaisesta ole ykköstahtipuikon heiluttajaksi eikä siihen roolin varmaan ole tulossakaan, mutta varmasti oikein roolitettuna on hyvä pelaaja mestikseen ja tulee pelaamaan ihan eri kauden kuin Kajaanissa.

Kun aikasemmissa viesteissä huutelin niiden KOVIEN nimien perään, niin huhut kertoo IPK:n olevan todella kovan pelimiehen perässä. Toivotaan että saadaan vonkale koukkuun. Takuuvarmasti ihan mestiksen supertähtiä tulee olemaan jos vaan päättää syöttiin tarttua. Sanotaanko näin IPK-fanin silmin että elämme mielenkiintoisia aikoja :)
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Savonlinnan mestaruusjuhlahumussa huhuillaan, että Jasi olisi kiinnostunut saamaan Joonas Toivasen ja Mika Hyvärisen TUTOsta Iisalameen.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Savonlinnan mestaruusjuhlahumussa huhuillaan, että Jasi olisi kiinnostunut saamaan Joonas Toivasen ja Mika Hyvärisen TUTOsta Iisalameen.
Onnittelut sinne Savonlinnaan, huikeat playoffit veti Sapko!!
Noista pelaajista kyllä Toivanen olisi hieno kaappaus tänne. Hyvärinen oli vissiin aika pienessä roolissa Tutossa, mutta Iisalmeen hänellä kyllä on kytköksiä jos olen oikein ymmärtänyt. Hyvärisen tyttöystävä on Otto Huttusen sisko ja varustepäällikkönä hääri hänen appi-ukkonsa.
Toivasen ottaisin ilomielin vastaan tänne, Hyvärisen pienin kysymysmerkein.
Ja kumpikaan näistä ei ole se "iso-kala" kenen perässä IPK on :)
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Toivanen kyllä, Hyvärinen empivä ei. Statsit on Toivasella ihan hyvät, mutta Hyvärisellä ei niinkään. No, tämä on sitä teksti-tv scouttaamista mallia Virmanen...
Kun Olvilla näyttää (taas) olevan sisäpiirin tietoa, niin valaisepas vähän tästä kovasta nimestä. Ei kai taas ole Laakkonen, jota olet tänne jo pari vuotta vihjannut?
En edes viitsinyt katsoa että missäpäin maailmaa tällä kaudella pelasi. Varmaan jossain kazukeissa. Ei siinä, varmaan tekisi vielä Mestiksessä pisteitä.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Piti ihan tarkastaa missä se Laakkonen pelasi tällä kaudella. Näköjään siellä idän suunnalla Valko-Venäjällä pelaili ja hyvin näköjään on pelannutkin kun pistepörssissä ollut kolmas koko sarjassa. Ei ole Laakkonen tälle kertaa tuo kenen perässä ovat, mutta ei kyllä itseeni haittaisi vaikka Laakkonen saataisiinkin takaisin Iisalmeen ensikaudeksi. Samassa porukassa kyllä ovat pelanneet tämän "haun" kanssa pelanneet. :) Ei tässä auta kuin odotella niitä sopimuksia.

Toivanen olisi kyllä mieluisa vahvistus tänne, näköjään pidetty ja arvostettu pelajaa ollut joukkueissaan kun on kapteeni/varakapteeni ollut aikasemmissa seuroissaan.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvärinen on kyllä omassa roolissa hyvä. Pitäisin hänet mielellään Turussa. Peliaika kyllä jäi vähäiseksi, kun oli monesti se ylimääräinen hyökkääjä kokoonpanossa. Ymmärrän jos haluaa muualle lähteä ja varsinkin lähelle omia tuttuja. Ei ole maalinsylkijä, mutta luonteesta on taistelija. Syö tarvittaessa varmaan kiekon ja puskee hyökkäyspäähän.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Knap

Jäsen
Edustusjoukkueen palkitut

Paras puolustaja: Janne Pälve
Paras hyökkääjä: Juha Virtanen
MVP: Tuomas Tolonen
Kehittynein pelaaja: Janne Katosalmi
Pistepörssin voittaja: Aatu Hämäläinen
*Ilkka Vaarasuon malja: Ilkka Vaarasuo

*Ilkka Vaarasuon malja on uusi palkinto.

- Ilkka Vaarasuon malja jaetaan kaudesta 2016-2017 alkaen edustusjoukkueen pelaajalle, joka on osoittanut esimerkillisyyttä, taistelua, periksiantamattomuutta sekä uhrautumista niin kaukalossa, pukukopissa kuin siviilielämässäkin. Se jaetaan pelaajalle, joka osoittaa urheiluhenkeä sekä osoittaa arvostusta pelikavereille, vastustajille, tuomareille, yleisölle ja yhteistyökumppaneillle. Ilkka Vaarasuon maljan saava pelaaja on oiva esimerkki juniorikiekkoilijoille.

Hyvä lisäys tuo Ilkka Vaarasuon malja, mutta kyllähän tuossa särähtää tuo tuomari kohta, mutta ehkä se vaan näyttää siltä katsomoon.

Pälveen valinta kummastuttaa hieman, toki en tiedä virallisia kriteereitä. Itse olusin antanut tuon Galinille tai jopa Kinnuselle ennemmin.

Parhaan hyökkääjän palkinto meni ihan ok. Kyllä Pikkari sen ansaitsi, vaikka olisihan se voinut mennä Aatulle tai Jannellekkin, mutta ehkä meni siksi Virtaselle kun em. sai jo muita palkintoja.

Toloselle ansaittu MVP.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Aimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Joo. Kyllähän kaikki palkitut sitten loppujen lopuksi olivat ne tämän kauden tukipilarit. Pälve ehkä "vähiten" näistä nimistä ja toki sieltä palkituista vielä muutama tukipilari puuttuu, mutta kuitenkin.

Saas nähdä, ketkä heistä Tolosen lisäksi vielä karhupaidassa jatkavat. Vai jatkavatko kenties kaikki?
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Hyvärinen on kyllä omassa roolissa hyvä. Pitäisin hänet mielellään Turussa.
Niin minäkin. Hyvärisen peli parani huomattavattavasti kauden edetessä ja hän pelasi oikein hyvin runkosarjan viimeisissä peleissä. Olisi mielenkiintoista seurata ensi kaudella, miten Hyvärisen kehitys jatkuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy