daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Onnittelut IPK:lle voitosta, tulipa pitkästä aikaa seurattua koko ottelu, hyvä tunnelma kankaan montussa fanseatin kautta katsottuna.
Vähämaalisia pelejä nämä IPK:n, Kalpan sekä KHL:ssä Jokereiden pelit.
.
 
Pro: Avoimet sarjat

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onnittelut IPK:lle pudotuspelipaikasta! Hyvä parannus viime kaudesta.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onnea IPK, teitte sen mikä meidänkin piti. Tänään tarjottiin vielä tarttumista oljenkorteen mutta ei kelvannu. Tämä on ollut kauden kuva ja 50 peliä on kunnioittaminen. Toivon että olette pleijareiden musta hevonen.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Aimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Mukava nähdä Niko Korhonen taas kokoonpanossa! Mies on todellakin tervetullut takaisin ja varsinkin nyt kun tosipelit ovat alkamassa.
Tänään voi pitkästä aikaa levollisin mielin seurata peliä kun hieno playoff paikka on nyt varma. Tärkeä huili tulee myös tänään kokoonpanon ulkopuolella oleville pelaajille.

Saa sitten nähdä tuleeko sieltä Ketterä vai Sapko vastaan, toisaalta ihan sama. Neljästä voitosta aletaan pelaamaan joka tapauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy