Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Onnittelut IPK:lle voitosta, tulipa pitkästä aikaa seurattua koko ottelu, hyvä tunnelma kankaan montussa fanseatin kautta katsottuna.
  Vähämaalisia pelejä nämä IPK:n, Kalpan sekä KHL:ssä Jokereiden pelit.
  .
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onnittelut IPK:lle pudotuspelipaikasta! Hyvä parannus viime kaudesta.
   
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onnea IPK, teitte sen mikä meidänkin piti. Tänään tarjottiin vielä tarttumista oljenkorteen mutta ei kelvannu. Tämä on ollut kauden kuva ja 50 peliä on kunnioittaminen. Toivon että olette pleijareiden musta hevonen.
   
 4. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Mukava nähdä Niko Korhonen taas kokoonpanossa! Mies on todellakin tervetullut takaisin ja varsinkin nyt kun tosipelit ovat alkamassa.
  Tänään voi pitkästä aikaa levollisin mielin seurata peliä kun hieno playoff paikka on nyt varma. Tärkeä huili tulee myös tänään kokoonpanon ulkopuolella oleville pelaajille.

  Saa sitten nähdä tuleeko sieltä Ketterä vai Sapko vastaan, toisaalta ihan sama. Neljästä voitosta aletaan pelaamaan joka tapauksessa.