Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2017–2018 – karsinnoista pudotuspeleihin?

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 06.04.2017 klo 19.00.

 1. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Onnittelut IPK:lle voitosta, tulipa pitkästä aikaa seurattua koko ottelu, hyvä tunnelma kankaan montussa fanseatin kautta katsottuna.
  Vähämaalisia pelejä nämä IPK:n, Kalpan sekä KHL:ssä Jokereiden pelit.
  .
   
 2. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onnittelut IPK:lle pudotuspelipaikasta! Hyvä parannus viime kaudesta.
   
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onnea IPK, teitte sen mikä meidänkin piti. Tänään tarjottiin vielä tarttumista oljenkorteen mutta ei kelvannu. Tämä on ollut kauden kuva ja 50 peliä on kunnioittaminen. Toivon että olette pleijareiden musta hevonen.
   
 4. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Mukava nähdä Niko Korhonen taas kokoonpanossa! Mies on todellakin tervetullut takaisin ja varsinkin nyt kun tosipelit ovat alkamassa.
  Tänään voi pitkästä aikaa levollisin mielin seurata peliä kun hieno playoff paikka on nyt varma. Tärkeä huili tulee myös tänään kokoonpanon ulkopuolella oleville pelaajille.

  Saa sitten nähdä tuleeko sieltä Ketterä vai Sapko vastaan, toisaalta ihan sama. Neljästä voitosta aletaan pelaamaan joka tapauksessa.