-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Hieno viikonloppu jälleen kerran, eilen tosiaan D-team pistänyt IPK:n tiukille ja varmasti Tolosta kiittäminen että pisteet lähti Iisalmen mukaan.
Ensviikonloppuna on 2todella pahaa peliä luvassa kun perjantaina lähdetään hakemaan Kalajoelta revanssia ja launtaina tulee toinen hurjakuntoinen joukkue KJT Kankaalle. Saas nähdä pistääkö Niiranen jonkun kentän vartioimaan KJT:n tuhoisaa tutkaparia Häppölä-Perttilä... Meidän neloskenttä vois olla siinä roolissa hyvä, toisaalta Fofanov-Heikkiläkin pystyis pelaamaan pimentoon kaksikon. Jäähyjä ei toina noita vastaa ottaa ollenkaan, yv:llä nimittäin on kohtuu tehokasta.
Toivotaanpa että vkonlopun jälkeenkin ollaan piikissä ja 6pojoa rikkaampana.
D Kiekko vs IPK 25 10 2015 maalikooste - YouTube
D-Kiekko - IPK 2-3 - YouTube
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Eipä jäänyt Ipk:n viikonlopusta paljon kerrottavaa 1piste 2matsista saatiin kasaan. Perjantaina tuli selkeästi nokkaan Kalajoella ja lauantaina Kankaan montussa oli tähän asti esiintyneistä joukkueista ylivoimaisesti kovin vierailija kylässä. Kyllä taas nähtiin että jalalla ei pärjätä juuri kellekkään tässä sarjassa. Onneksi kuitenkin loppuun saatiin hyvä draivi päälle ja edes piste kaavittua kotiin. Vierasjoukkue pelasi todella kurinalaista peliä ja jäähyjäkään eivät ottaneet kuin yhden, tosin kyllä siellä muutama aika selkee jäi viheltämättä. Kyllä KJT:sta on sanottava että varmasti tuo porukka menee pitkälle tällä kaudella ja kovalla prosentilla tutkapari Häppölä-Perttilä rokottaa vastustajaa kuin vastustajaa.
Onneksi on nyt viikko aikaa laittaa paketti kasaan ensiviikon Forssan ja Porin keikkoja varten. Noista peleistä kun 4pojoakin otetaan niiin tyytyväinen saa olla.
IPK - KJT -ottelun maalikooste
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Lauantaina, siis vajaan kahden vuorokauden kuluttua pelataan Iisalmessa kärkiottelu Pyryä vastaan. Siis ISO peli! Mitä IPK on tehnyt markkinoidakseen peliä? Vastaan itse. Ei mitään! Muutama ilmoitus kauppojen oviin, siinä kaikki. Turha kitistä että yleisö ei käy peleissä viime kauden tapaan. Nyt on The peli, kun vastaan tulee Jussi Pesonen ja muut Pyryn ex-liigapelurit, mutta seuran markkinointiosasto nukkuu ruususen unta. Tosiaan, maltilla Mestikseen. Eikö nyt olisi ollut pienen hypen paikka?
Puheenjohtaja Salonen höpisi paikallisessa lehdessä pari viikkoa sitten tuplapelilipusta, joka koski tulevaa viikonloppua. Eipä ole siitäkään sen koommin mitään kuulunut. Vittu mitä puuhastelua.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Huomenna tosiaan saapuu Pyry Iisalmeen ja sunnuntaina sitten saadaan vieraita Naantalista. Tänään Ipk:n facebooksivuilla pientä hypetystä ottelusta ja siinä mainintaa tuosta ottelulipputarjouksesta. Iisalmen Sanomat myös väsäillyt insertin vkonlopusta: Huippuottelu IPK - PYRY lauantaina Kankaan montussa
Kirjoittelin joku aika sitten noista lippupaketeista, että ehkä siinä olisi yksikeino millä saataisiin porukkaa lisää katsomoon, hienoa että seuranjohto kokeileen tämmöistä. Samoin tuo karhunkosketus tapahtuma on hienoa toimintaa katsojia kohtaa, jospa silloin saataisiin viime kauden yleisöennätys rikottua.
Huomenna tosiaan hurjasti liigakokemusta kaukalossa, mutta luotto kotijoukkueeseen on kova. Toivotaan että tästäkin vkonlopusta kairataan täydet pisteet.
Eikun isoin joukoin kannustamaan kotijoukkue voittoon!!!
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Se oli sitten semmoinen viikonloppu Iisalmessa, lauantaina tehtiin vastustajan veskarista turhaan sankari ja sunnuntaina oli selvää heti alusta alkaen kuka on kuskin paikalla. Lauantaina pysyttiin hyvin Pyryn vauhdissa mukana mutta harmittavasti jäi kiri kesken ja kaveri pääsi lopussa kuittamaan naulan arkkuun. Ketjuista ja pelaajista ei juurikaan kukaan noussut sen kummemmin esiin viikonloppuna, Huttunen-Kokkonen ollut jäätävänä hyvä koko kauden, ihan niinkuin Lyytinenkin. Ketjukoostumuksista oon vähän erimieltä, hyvä neloskenttä on turhaa hajoittaa, eli Nuutinen-Suihkonen-Riihola nopeasti kokoon takaisin. Mertanenkin ollut sentterinä mies paikalla tällä kaudella joten hänen ketjuun kokeilisin ehdottomasti toiseksi laituriksi Savolaisen pariksi Fofonofia.
Heikkilä-Kivioja tutkapari ois kiva nähdä yhdessä, joten siinä ois Svenskille hyvä laituripari. Missä on maalilta Ruotsalaisen Miska, jos Kajaanista pitää kakkosmokke tuoda? Samoin Vittaniemi puuttuin rosterista ja näkyikin olevan Hokin mukana, eli vuokrasopimusko on nyt lopussa? Määttä odottelisin kovasti jo jäille, mikä lie miehen kunto tällä hetkellä...? Ja eikös Hiltusen Heikkikin ole reenannut joukkueen mukana, millonka Hiltunen nähdään jäällä?
Keskiviikkona edessä uusi tuttavuus, kun IPK matkustaa Oulun AIK:n vieraaksi ja sitten lauantaina on hallissa avoimen ovet karhunkosketus vol2 tahdeissa. Toivotaanpa että saadaan lähemmäx 1000ihmistä huutamaan Huntersit kumoon.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Hieno voitto eilen vaikka ukkoa oli sivussa iso liuta. Päivän lehtikin tiesi kertoa veskariongelmasta, kun kaikki kolme vahtia ovat tällä hetkellä sivussa. Tolonen ja Airasvaara loukkaantuneina ja Ruotsalaisella on mykoplasma. Hankala tilanne, mutta onneksi on pinnoja kasassa jo 40. Viime kaudella runkkarissa kokoon 47 pojoa, joten sen yli mennään heittämällä. Sarja on IPK:n osalta juuri nyt puolivälissä eli hurjassa 80 pinnan tahdissa ollaan!
Lauantaina siis ilmaispeli, jospa halli todellakin pullistelisi väkeä. Kukahan lie Hunters-matsissa maalilla?
 

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
Joo, tuli käytyä eilen Oulunsalossa katsomassa peli.

Todella tasaista 2,5 erää. Ei olisi uskonut, että joukkueet ovat sarjataulukon eri päässä. Molemmat maalivahdit palkittiin ansaitusti ottelun päätyttyä.


Kiitos IPK!
 
KalPa - Tunne voima

Big Bear

Jäsen
IPK:n kassarit viikonloppuna Niklas Nalli ja Joel Luhtanen. Nalli pelasi viime kaudella IPK:tä vastaan ainakin Iisalmessa ja oli aika maaginen. Tämä kausi ei kai sitten ole ollutkaan niin hyvä. Aloitti Pyryssä mutta sopimus purettiin aikaisin syksyllä. No, toivotaan että koppi tarttuu tänään.
Luhtasesta ei paikallinen skouttausosasto puolestaan anna mairittelevia arvosanoja ainakaan yhden A:n treenin perusteella. Eiköhän poika kuitenkin osaa penkin päässä istua?
Tänään ilmaispeli ja pettynyt oon jos ei Kankaan montussa ole 800-900 katsojaa. Ja vielä pettyneempi, jos tulee Huntersilta kuokkaan.
 

Big Bear

Jäsen
Melkein tuplapettymyshän siitä tuli. No, ei kuitenkaan vaikka yleisöä oli niukasti (762) ja Hunters meinasi viedä "vääryydellä" kaikki pinnat. IPK nousi taas kerran sillasta. Nuutinen runnoi ilman veskaa tasoituksen ja nelosen ketjukaveri Suihkonen tykitti alivoimalla betonisin jaloin mutta rautaisin käsin upean jatkoaikamaalin.
Isäntien kannalta outo peli, kun vain nelonen onnistui maalinteossa. Nuutiselle kaksi ja Suihkoselle yksi tahtomaali. IPK:n olisi pitänyt hoidella peli jo varsinaisella peliajalla, mutta tänään ei maalinteko maistunut.
Niklas Nalli torjui paljon eteensä, mutta pakit putsasivat hyvin irtokiekot. Eka maali oli ilmeisesti ohjuri, mutta toinen livahti liian helposti etukulmasta sisään. Nallin iltaan mahtui kuitenkin monta hyvääkin torjuntaa.
Huomisen jälkeen kärkijoukkue vaihtunee, mutta erittäin hyvissä asemissa kuitenkin ollaan.
Ps. Outoa ettei edes ilmaispeli vetänyt tämän enempää kansaa. Joukkue on kuitenkin kärkikolmikossa ja peli erittäin viihdyttävää, niin kuin tänäänkin.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Ei ainakaan minua vakuuttanut Nalli maalilla, tosin kuten bigbear sanoi niin joukkoon toki mahtui muutama huikea koppikin. Mutta kaiken kaikkiaan paljon epävarmempaa toimintaa kuin Toloson ollessa maalivahtina. Hirveästi Nalli sylki kiekko maalineteen, mutta tämä oli Ipk pakeilla varmaan tiedossa kun hanakasti hoitivat kakkoskiekot omille.
Yleisömäärä ois voinut olla isompikin, mutta hyvä määrä tuokin. Juniorit yritti pitää ääntä katsomossa rumpuryhmineen ja kuultiinpa Huntersfaneiltakin joita kankaan montussa oli mukavasti hienot kannustus huudot.
Kyllä ykköskenttä oli aika jäässä ilman Putkosta joka pamautti hokkipelissä maalin lauantaina. Lyytiseltä tosi vaisu esitys pitkästä aikaa, liekkö vaikuttanut peliin tuo häkkipäässä pelaaminen. Kakkoskenttä sai hyviä pyörityksiä aikaan, mutta välillä tuntuu että Savolainen ei paljon pistä kiekko jakoon, vaan yrittää hyökkäyspäässä ennemmin yksin punnertaa maalille. Kolmoskentästä ei ole juurikaan sanottavaa, hyökkäyspäässä eivät saaneet juuri mitään aikaan, mutta eipä kyllä omissakaan ollut hätää. Neloskenttä oli energinen, Nuutisen kovat pommit vaihtui kahteen maaliin, hyvä näin. Suihkonen jaksoi happojaloilla vielä spurtata ylös jatkoajalla ja harvoin olen hänen nähnyt lämärin tekevän mutta nyt teki ja 2pistettä jäi Iisalmeen. Pakeista Kokkonen pelasi mielestäni huonoimman pelin tälle kaudelle kotona, Penttinenkään ei ole läheskään siinä lennossa kuin viimevuonna mutta tosaalta tällä hetkellä Pena hoitaa oman pään nöyrästi, kun aikasemmin hän on usein nähty hyökkäyksen käressä. Huttunen oli jälleen ukko paikallaan ja täytyy nostaa hattua Vanniselle että enpä olisi kauden alussa uskonut että poika ottaa pelipaikan Iisalmesta. Perusvarmaan puolustuspeliä pelaa illasta toiseen eikä yritä mitään turhia hienouksia.

KJT:stä lähti kärkipelaajat lätkimään, sieltä kyllä löytys meillekin huippu ukkoja, mutta tuskin eteläntähdet lähtee savoon pelaamaan. Markus Rämä pelasi kesällä Vuorelan Veikoissa rullakiekko, hänkin lähti KJT:stä lätkimään, että oisko siinä meille pelaaja tänne...? Toisi niitä jalkoja ainakin ja jos yhtään oon hajuilla niin "Niko Putkosmainen" pelaaja olisi kyseessä...
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Jäipä taas viikonlopusta kaksipiippuiset ajatukset, lauantaina tuntunut onnistuvan kaikki joukkueelta kun taas sunnuntaina ei saatu samanlaisia onnistumisia eikä kyllä tuurikaan ollut kohdillaan. Mutta niinhän se on että kun kärkikamppailuja pelataan niin erot ovat pieniä mikä on hyvä asia. Perjantaina päästään kotikaukalossaa haastamaan JHT ja siitä tulee varmasti yksi tämän kauden kovimmista väännöistä Kankaan montussa. Toivottovasti Tolonen on silloin pelikuntoinen samoin kuin Putkonen, eikä kyllä haittaisi jos joku Hokki-apukin (esim.Patronen) tulisi antamaan vauhtia kotijengiin. Jos näillä tämän viikonlopun mokeilla mennään, saattaa noutaja tulla. Jotenkin maalivahtien epävarmuus heijastuu koko alakerran pelaamiseen mikä myös eilen näkyi otteissa. On se vaan helpon ja hyvännäköistä puolustuspeli silloin kuin Tolonen on tolppien välissä.
Eilisestä pelistä pitää jälleen antaa kehuja Kokkonen-Huttunen parivaljakolle, hyökkäyksestä taas tasaista eikä juurikaan kukaan erottonut hyvässä eikä pahassa. Perjantaina toivottovasti ryminä osasto Kivioja-Nuutinen on heti alusta asti pommipäällä niiin saadaan joukkueesen hyvä draivi päälle.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Pelkäämpä ettei Hokki pysty lainaamaan omia pelaajia, just just saadaan neljä kenttää läjään viikonlopulle, jos parit loukkaantumiset menee viikossa ohi. Jos jotain liikennettä Iisalmi - Kajaani välillä on niin Hokin mukaan etelään joku IPK:n pelaaja. Toivottavasti Hokkikin pystyy joskus antamaan muutaman pelaajan IPK:hon. Kärppien pitäisi antaa Hokki pelaaajat takaisin Kajaaniin ennenkuin lainaaminen Iisalmeen mahdollista.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä me JHT kellistetään kotona jos vaan omalla kokonaisella rosterilla ja Tolosella päästään lähtemään matsiin. Poljilla vapaa viikonloppu edessä perjantain pelin jälkeen, joten varmaan voitollla yöhön on hyvä lähteä. Jännä nähdä missä vaiheessa ruvetaan niin todellisia vahvistuksia hommaamaan jos ja kun taistelllaan sarjan voitosta. Edelleen taitaisi olla Aatu Hämäläinen tuossa Suonenjoen Sukikassa mukana ja sieltä sivuista äsken luettuna myös Tiaista sinne huhuttaan. Molemmat kylllä kävis tänne meidänkin rosteriin.
Toivotaanpa perjantaille ääntä katsomoon ja myös kalajoelta saapuvia faneja pitämäään sitä äänä. Kalajokiset, varatkaa sitten autoon/bussiin erätauko eväitä, koska niiitä ei miedän hallissa tarjota edelleenkään :/

Tässäpä vielä joukkueen runkopelaaja Henri Kivojan mietteitä kaudesta Henri Kivioja #11 | Iisalmen Peli-Karhut Ry
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kylläpä taas nähtiin että kotipelit on kotipelejä, jos tosiaan IPK oli purjeissa Kalajoelle niin täytyy sanoa että eilen JHT joutui myrskyn keskelle purjeineen. Ensimmäiset 30min oli todellista näytöstä kotijoukkueelta eikä JHT:lla ollut mitään aseita Ipk:ta vastaan. Tämän jälkeen peli tasoittui huomattavasti, kun matsi oli ratkennut jo tuon 30min aikana. Tolonen oli kotijoukkueen maalilla taas itse varmuus ja tämä taas näkyi pakkien pelaamisessakin. Hienosti riitti vauhti IPK:lla vaikka oltiin 3ketjulla liikkeellä. Suihkonen-Svensk-Nuutinen pelasi hienon matsin ja samoin pitää antaa kiitosta koko pakistolle. Hirvonen näytti eilen isännän otteita kaukalossa, liekkö tuo hävinnyt yhtään kaksikamppailua.
Keskiviikkona jatketaa siitä mistä eilenkin aloitettiin, eli Kiekkokoplalle ei ole luvassa muutakuin kiva arkireissu syömään Iisalmeen.

IPK:lle selvä voitto jämäkällä pelillä
JHT jäi Peli-Karhujen jalkoihin
 
Viimeksi muokattu:
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kylläpä oli eilen Kiekkokoplaa vastaan Ipk:lla karmaisevan surkea startti, en tiedä lähtikö jätkät vähän takki auki peliin mutta ihan telineissä oltiin ekaerä kun Kiekkokopla pisti luistinta liikkumaan. Taisipa meidän ykköspakkipari katsella aitiopaikalta kaikki vastustajan 3maalia ja ois jätkät saaneet toiset syöttöpisteet vielä kaikkiin maaleihinkin. Eli omassa päässä kustiin ja rankasti, mutta eipä kyllä ollut hyökkäyspelissäkään hurraamista ekaerässä. Toisessä erässä oli kentällä ihan erilainen kotijoukkue ja nimeen omaan ekassa erässä töppäillyt ykköspakkipari otti roolia oikeaan suuntaan. Kiekkokoplan luistelu loppui kuin seinään tokan erän puolessa välissä ja siitähän kotijoukkue iski. Yv ei toiminut oikein millään tapaa eilen ja Lyytinenkin veteli kiikaritehoin mikä on todella harvinaista varsinkin näitä heikompia sakkeja vastaan. Onneksi kotijoukkueen voittamisen halu oli niin vahva että saatiin ottelu käännetyksi ja tärkeät pisteet jäämään kankaan monttuun. Penttinen on ollut aika pimennossa jos viimekauteen vertaa, mutta eilen Penakin väläytteli kiekollista osaamista ja tarjoilipa tuo oman maalinedessä muutamat makuupaikat vastutajallekin. Hyökkäyksestä täytyy sanoa että Heikkilälle teki hyvää päästä Kiviojan kanssa samaan kenttään(tätä olen aiemmin toivonut) ja Savolainen täydentää hyvin tuota kaksikkoa. Ykkösessä on kyllä selvästi havaittavissa Putkosen puute, varsinkin Lyytisen pelissä se näkyy. Fofanov oli eilen hirveellä jalalla liikenteessä, mutta auttamattomasti hän menee hukkaan tuolla eilisessä ketjussaan.
Vkonloppuna ois edessä sekasorron keskellä oleva KJT, joten sieltä haetaan revanssi pisteet ja jäädään ansaitulle joululomalle.

Joulupukille nakataan vieä pientä toivetta kehiin pelaajien muodossa: Heikkisen Jake kajaanista, Petet Partanen/Tiainen sekä Aatu Hämäläinen kuopiosta niin ollaanpa valmiina kevääseen. Tiainen pelasi lauantain kauden ekan matsin Sukikassa kivenkovassa ykköskentässä(Tiainen-Ahosilta-Hämäläinen)naputellen sarjakakkosta vastaan voitetussa(3-5) vierasmatsissa 2+2. Hämäläinen hurjasteli tehot 2+3 ja Patekin 1+2, eli kulkee vanahaan mallin. Joulutauolta vaan ukot mukaan, keväälllä sitten tosipelien aikaan ois äijät tikissä.

IPK - Kiekkokopla -pelin maalikooste

Kankaan Komarov:
”Kankaan Komarov” ei armopaloja jakele
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Jo keskiviikkona näytti että tankki on tyhjä, mutta siitä vielä noustiin. KJT-vierasmatsi päätti syyskauden ja tyly tappiohan siellä tuli. Ykkösketju oli rikki ja se taisi näkyä pelissä. No, upea kausi tähän saakka ja pisteitäkin on jo enemmän kuin viime kauden runkosarjassa yhteensä. Nyt joulun viettoon, pientä huilia ja kohti mielenkiintoista kevättalvea. Eiköhän tuosta Mestispaikasta taistella (ihan uhallakin) vielä tosissaan.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kyllä eilinen KJT peli näytti, että ei kärsi olla kärkiukkojen poissa rosterista, muuten on kyyti kylmää. Toivotaan että saadaan joukkue pidettyä kasassa myös joulutauon jälkeen, varmaan muutaman pelaajan kohdalla mestikseen siirtyminen ei ole kaukana. Toisaalta jos nyt meinataan tuosta mestispaikasta tosissaan tapella, niiin kyllä tuonne muutama lisäukko tarvitaan ehdottomasti.
Kaiken kaikkiaan syyskausi on ollut huikeen hyvä IPK:lla, itse en tämmöistä menestystä olisi osannut odottaa kauden alussa vaan ajattelin IPK:n oleva siellä keskikastissa. Jos jotain yksittäisiä pelaajia pitää nostaa esille niin ehdottomasti maalivahti Tolonen on ollut mahtava löytö tuonne maalille. Puolustajista Huttunen on kyllä huikeessa kunnossa jos vaikka vertaa viimevuoteen. Vanninen on ollut myös positiivinen yllätys, kaveria ei paljon näy kaukalossa, mutta hoitaa oman ruotunsa mallikkaasti. Kokkonen on vähän ailahtelevampi kuin viime kaudella, mutta edelleen ehdotonta sarjan elittiiä pelipaikallaan. Hirvonen on kanssa täyttänyt odotukset täysin ja ukko tuntuu parantavan peli peliltä, mikä lupaa hyvää keväälle. Penttinen on ollut alkukauden yllättävän vaisu jos vertaa viimekauteen. Kiekollisesti hän on ottanut paljon vähemmän roolia, mutta eiköhän se Pena lämpee joulun jälkeen.
Hyökkäjistä Nuutinen ja Riihola on ottanut huimia harppauksia viime kaudesta, myös Putkosen kehitys on ollu hienoa vaikka viime kaudella jo oli joukkueen kulmakiviä. Lyytinen on jostain löytänyt kesän aikana jalat, hienoa kautta hän pelaa jälleen. Savolainen ja Mertanen myös tuntuuvat pelaavan elämänsä kautta.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Seura tiedotti sivuillaan, että puolustaja Anton Kokkonen menee Raaheen töihin ja siirtyy samalla reiluksi kuukaudeksi Raahe-Kiekkoon. Palaa IPK:hon helmikuun 11. päivänä. Paha menetys, mutta onneksi tulee kuitenkin vielä takaisin kevään ratkaisupeleihin. Onneksi koko alkukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Ville Määttä on joulutauon jälkeen pelikuntoinen. Näin pakkien lukumäärä ei onneksi vähene.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kokkoselle onnittelut valmistumisesta ja hieno homma että ukko sai töitä koska ei näillä suomi-sarja korvauksilla pidemmän päälle kukaan itseään elätä vaikka onkin sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Itse epäilin Kokkosen siirtoa koulusta valmistumisen jälkeen, mutta sarjaporras oli vähän eri mihin kuvittelin kaverin siirtyvän. Toivotaan että saadaan muuten joukkkue pidettyä kasassa ja ehkäpä vielä niitä kaivattuja vahvistusia mukaan ennen tuota helmikuun puoltaväliä. Määttä tosiaan palaa kaukaloon ja hänestä jäi hyvä kuva syksyn hokki harjoitusottelusta. Kaksikamppailuissa todella vahva jässikkä ja hyvä luistelemaankin joten odotetaan hänestä hyvää lisää pakistoomme.
Hyvät joulut vaan kaikille, varsinkin IPK-ihmisille. Mielenkiinnolla kyllä odotellaan kevät kauden alkua, kaasupohjassa vain päätyyn asti, kiitos!!
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Urheiluuutiset.com kerännyt suomi-sarjan pelipaikkojensa parhaat jälleen listoille ja kyllä siellä meidän ukotkin menestyi jälleen. Tuomas Tolonen oli odotetusti äänestetty syyskauden parhaaksi maalivahdiksi.
Suomi-sarjan syyskauden paras maalivahti: Tuomas Tolonen, IPK | UrheiluUutiset.com
Puolustajien eniten ääniä sai Pyryn Jouni Aalto ja hänen perässään tuli meidän kivenkova pakkipari Antton Kokkonen ja Otto Huttunen.
Valmentaja Jukka Niiranen sai toiseksi eniten ääniä, tuossa kategoriassa ylivoimaisen voiton vei KJT:n jättänyt Joni Petrell.
Niiranen toivoi kommenteissaan paria uutta hyökkääjään kevät kaudelle, sekä yleensäkin joukkueen vahvistumista.
Kettärä teki jo kivenkovia hankitoja tällä viikolla kun joukkueeseen liittyi lliiga kokemusta omavaat Jarno Lippojoki ja Sami Ryhänen.
Toivotaan että IPK:n tulevat vahvitukset on samaa kategoriaa.

Loppuun vielä maestro Lyytisen kommentit kaudesta:
Jani Lyytinen #66 | Iisalmen Peli-Karhut Ry
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

Big Bear

Jäsen
Joulutauko lusittiin ja sen jälkeen on pelattu jo kahdesti. Viisi pinnaa niistä mutta huolestuttavasti omissa kolisi yhteensä 9 kertaa. Onneksi joukkue on edelleen sarjan tulivoimaisin, joten pisteitä tulee vähän heikommallakin puolustuspelillä. Yksi sarjan kuumimmista on tällä hetkellä IPK:n hyökkääjä Jere Savolainen. Kaveri naputteli tauon jälkeen kahteen matsiin 4+2 ja johtaa pistepörssiä.
Olen Olvin kanssa täysin eri mieltä siitä että riittäisivätkö Jeren rahkeet Mestikseen. Ihan varmasti, sillä ei se 89 nyt ihan hidas ole ja laukaus puolestaan aika timanttia. Tällä viikolla ensin Kopla vieraissa ja sitten D-Kiekko kotona. Puolustus kuntoon, niin kuusi pinnaa irtoaa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Pisteiden valossa hyvä startti kevätkaudelle, mutta tosiaan omissa soinut 9krt mikä ei ole ollenkaan hyvä. Sunnuntaina JHT menetti 2pistettä D-teamia vastaan ja Ketterä jäi pisteittä FPS:n kanssa kotonaan joten kärkitasoittuu.
Lauantainpelissä oltiin kyllä ihan koomassa varsinkin eka erä, onnex sitten rutiinilla kairattiin voitto ja tosiaan Savolaisen lentokelin ansiosta. Kivioja oli myös pelipäällä lauantaina ja teki hommia molempiin suuntiin hurjan määrän. Penttinen sieltä nostaa tasoaan kuten odotettavisssa on.
Nyt vaan odotellaan niitä täsmävahvistuksia loppukaudeksi.
Mukava että muutkin nakkaa mielipiteitä pelaajista tänne, vaikka enempikin tänne keskustelua tarvittaisiin kuin minun ja Bigbearin väliltä.
Savolainen on kyllä hurjassa kunnossa ja pelaa juurikin siinä roolissa missä on parhaimiillaan. Viimekaudella rooli oli vähän pienempi ja yv aika jäi minimiini, joten siinäkin varmaan syy miksi nyt kulkee. Jos mestiksessä pääsisi pelaamaan samassa roolissa niin saattas läpilyödäkkin, mutta luulen että 1-2kenttään ei olisi mitään asiaa missään joukkueessa ja 3-4kenttään ihan turhaa laittaa kuten viime kausi kertoo. Tosin viime kaudella taisi "jertsiä" vaivata pitempiaikainen sairaus joka varmaan söi myös energiaa.
Tällä hetkellä Savolainen yksittäisistä pelaajista joukkueen tärkein jätkä!!!

Toivotaan ja uskotaan että tästä paketti tiivistyy runkosarjan loppuun ja päästä tappelemaan tosissaan mestaruudesta.

IPK - A.I.K -ottelun maalikooste
Jere Savolainen johdatti IPK:n voittoon | Iisalmen Peli-Karhut Ry
 
Viimeksi muokattu:
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-

joel1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa, Leijonat
Kalpa kaipaa Mestis-seuraa pelaajapolkuun. Suorat lainaukset Savon Sanomista: "Tälle alueelle olisi tärkeää saada Mestis-seura. Se täydentäisi pelaajapolun, Juniori-KalPan urheilujohtaja Markku Keinänen toteaa."

"KalPan toiminta-alueella Iisalmen Peli-Karhut on lähimpänä Mestiksen tasoa. Suomi-sarjassa pelaava joukkue anoi jo meneillään olevalle kaudelle villiä korttia maamme toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle, mutta nousulupaa ei tullut."

"KalPa on halukas tukemaan IPK:ta. Se on luonnollista, koska pelaajatuotantomme on runsasta ja A-nuorista miesten Liigaan siirtyminen on suuri harppaus. Mestis olisi monelle lupaavalle nuorelle A-nuorten jälkeen looginen sarja ennen hyppyä aikuisten pääsarjaan, Keinänen pohtii."

Mitäs ajatuksia tämä herättää? Olisiko IPK:lle uhka vai mahdollisuus, tulisiko IPK:sta Kalpan farmi vai mitä se voisi olla? Entäpä miten Kalpa tukisi IPK:ta. Kyllähän omasta mielestäni Pohjois-Savoon mestisjoukkue kuuluisi ja luonnollista ainakin tällä hetkellä olisi, että se seura olisi IPK. Eipä tarvitsisi toisaalta junioreiden lähteä savoa kauemmaks "kasvamaan". Entäpä investoinnit Iisalmessa? Riittääkö sponsorit ja aikamoinen remppa varmaan tarvis tehdä Iisalmen jäähalliin. No periaatteessahan suomisarjan mestarille kuuluu mestispaikka, voiskohan mestaruus olla mahdollista? Toki sitten myös karsimallakin.

Jutun voi kokonaisuudessaan lukea täältä: KalPa kaipaa pelaajapolkuun Mestis-seuraa - Jääkiekko - Savon Sanomat
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Ehdottomasti tuo on minun mielestä suuri mahdollisuus, jota pitäisi jo nyt käyttää hyväksi. Eli liigasta loukkaantumisesta toipuva pelaaja voisi hakea vauhtia täältä, samoin kuin semmoiset pelaajat jotka ovat kiikunkaakun pelipaikan kanssa liigassa tai sitten "liian hyviä" A-junnujen sarjaan. Varsinkin jos sinne mestikseen täältä noustaa niin näkisinpä että melkein ehdottomuus olisi farmisopimus Kalpan kanssa. Ensikaudella vissiin on Kalpa A-junnuista ylikasvamassa "omankylänpojista" Katosalmi ja Komulainen, kumpainenkin on ollut liigan mukana mutta rahkeet ei heillä vielä vakiopaikkaan siinä sarjassa riittä, joten tuossa heti pari hyvää esimerkkiä mitä "lähimestis" seura vois poikien urannosteelle tehdä. Väittäisin kuitenkin että Suomi-sarja on tasoltaan nykyään kovempi kuin A-junnun sm-liiga.
Kyllähän Mestikseen nouseminen varmasti toisi paljon investointeja seuraan, mutta uskon että kun mestispaikkaan on jätetty liitolle paperit, niiin siinä on otettu kaikki nuo tulevat muutokset huomioon. Sponsoreita varmasti riitää tästä kaupungista täyttämään Mestis-tarpeet Ponssen ja Olvin näyttäessä tietä.
Jäähallihan varmasti vaatisi myös remonttia mestis-tarpeita ajatellen, mutta käsittääkseni kaupunki on lupautun remonttia tekemään jos nousu tapahtuu.
 
"Hyvä jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko on. Loistava jääkiekkoilija pelaa siellä, missä kiekko tulee olemaan."
-99-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy