Iisalmen Peli-Karhut 2015–2016

  • 115 295
  • 225

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Aika kovat kertasatsaukset Iisalmella. Toki aivan ehdottomat, jos IPK aikoo divaria pelata. Televisiovalaistus, maalikamerat, joustokaukalo ym., ym., ym. on elinehto toiseksi ylimmässä kiekkosarjassa pelaamiselle Suomessa.

Omasta mielestäni on aivan kohtuutonta pukata Iisalmelle ja mahd. IPK:lle tuollaiset rahalliset satsaukset kerta laakista. Tällaisissa jutuissa, joissa joukkueet nousevat aidosti urheilullisin perustein sarjaporrasta ylemmäksi ja olosuhteiden vaadetaso on aivan eri maata, kuin sarjaporrasta alempana....olisi jääkiekiekkoliiton tuettava nousijajoukkuetta/paikkakuntaa olosuhdevaateiden toteutumisessa.

Ei vittu mikään ihme, että sarjojen väliset kuilut ovat syventyneet vuosien saatossa....ja osa paikkakunnista/joukkueista alkaa arpomaan sarjanousua!
Toimitsija-aitiothan pitäisi olla vaihtoaitioihin nähden vastakkaisella puolella jo Suomi-sarjassa. Eli tässä tapauksessa IPK on saanut poikkeuslupaa jo pidemmän aikaa. Joustokaukaloa ei vaadita vielä ensi kaudeksi, mutta sen tekeminen samalla kun jäähyaitiot siirretään on huomattavasti edullisempaa, kuin erikseen vuoden päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös