Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Itsekin kävin eilen pelin katsomassa ja täytyy melkein todeta, että ikävä kyllä. Ei oikein missään välissä tullut fiilistä, että pelataan finaaleja, niin huono Kisa-Eagles oli. 3. erässä saivat hetkeksi hallinnan ja muutaman maalipaikan 5-2 tilanteessa, mutta muun ajan HKH vei ja Kisa-Eagles vikisi. Paljon pitää tapahtua, jotta sunnuntaina pelattaisiin vielä.
   
 2. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Kangasalla lopputulos 3-8 ja toisen kerran peräkkäin Hämeen lohkon mestaruus ryövättiin Uudenmaan puolelle. H.K.H. latoi lukemat 0-4 taululle jo ensimmäisten 13 minuutin aikana. Vieraiden ykkönen oli pelipäällä, Vilkman ja T.Jäske 1+2 mieheen, Väänänen 2+0 ja M.Jäske 0+2.

  Loistavaa duunia jätkät!