Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Hämeen lohkossa pelaavat:

  Pingviinit

  Hokkarit

  Nikkarit

  H.K.H.

  RuoSkA

  Kisa-Eagles

  K-Ahma

  KPK

  HPK-Team

  Uplakers

  Uusina mukaan siis Hokkarit ja HPK
   
 2. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  HPK Team siis viime kauden päätteeksi puhtaalla pelillä karsintasarjasta suoriuitunut HauSI /Sisu. Joukkue pysyy suurin piirtein samana ja tullee saamaan myös vahvistuksia. Sijoittuu HPK Juniorijääkiekon siipien alle joten yhteistyö muun muassa HPK A-teamin kanssa onnistunee.
   
 3. Kliman kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Alasarjat, Rullakiekko
  Onko tämä HPK-Team siis Hauhon Sisun uusi versio? Hokkarit on siis ilmeisesti saanut sarjapaikan kabinetin kautta. Varmaan hyvä näin koska joukkue on kuitenkin ollut ylivoimainen III-divarissa mutta pari vuotta putkeen hyytynyt ratkaisupeleissä.

  Edit. Kysymykseen oli näköjään jo ehditty vastaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2015 klo 10.09
 4. Saskela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pikaisella vilkaisulla ainakin RuoSkalla on harjoitusrinki hyvällä mallilla. Ja Kisa-Eagles on julkaissut muutaman uuden sopimuksen. Onko tietoa muista joukkueista? Mielenkiinnolla odotan etenkin KPK:n joukkueen kokoonpanoa. Eikö sinne ole tulossa uusi halli ja sarjanousu lienee mielessä alkavallakin kaudella..
   
 5. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  En kyllä uskonut, että tämä sama kabinettipäätös pelleily ylettyy myös alempiin sarjoihin, mutta ilmeisesti näin on. Ihan sama kuinka karsintoja pelaa niin silti paikan voi saada.
   
 6. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Ilmeisesti sarjaohjelmaa on pohdittu ja on päädytty siihen että on helpompi pelata sarja 10 joukkueella, kun Giants sijoitettiin NasKin tapaan Etelän 2div lohkoon. Mielestäni ihan ok tämä järjestely, viime kaudella myös Hokkarit kuuluivat selkeämmin 2 divariin dominoiden omia pelejään.
   
 7. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Hokkareiden mukaan tulo sarjaan on pelkästään positiivinen asia, jengillä oli paljon katsojia kotipeleissä ja hyviä pelimiehiä rosterissa. Toisekseen eikös Hokkarit olleet karsintasarjassa keväällä edellä viime kauden kakkosesta tippuneita joukkueita?

  Vielä kun tuo HPK -viritys saataisiin toimimaan ja kiekko jäähän Ritarihallissa tulevanakin syksynä niin hienoa olisi!
   
 8. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Karsintasarjassa Hokkarit voittivat Ik-Vi:n maalein 6-7 ja Fortunan maalein 2-1. Toivottavasti saavat hyvän joukkueen jalkeille ensi kaudeksi! Ainahan uudet joukkueet ovat tervetulleita jos rahkeet riittävät II-divisioonaan. Karsintasarjassa Hämeenkyrön kolminumeroiset yleisömäärät alkoivat kolmosella ja nelosella joten varsinkin itsenäiset pienempien paikkakuntien seurat ovat mielenkiintoisia tällä tasolla. Varsinki jos vaihtoehtona on pelata Tampereella lähes lepakkovuorolla 20-40 silmäparin seuratessa. (AHK, HIHO jne)

  Kisa-Eagles on viime vuoden tapaan haalinut pelaajia Pirkkalan Pingviineistä. HKH tulee varmasti taas olemaan kova pala. Jos Uplakersin runko pysyy viime kaudesta samana uskoisin heille parempaa menestystä jo runkosarjassa. Luhistuuko KPK:n hyvä viime kausi kun paikka suomi-sarjassa ei auennut? Mänttä-Vilppulassa yritys oli toki kova ja asioita on pyritty viemään ss-suuntaan, mutta tällä kertaa ei nousua kabinetin kautta tullut. Huhujen mukaan muutama pelaaja odotteli mahdollista nousua ja taitavat nyt jatkaa matkaa muualle pelaamaan (tai pysyä muualla). HPK täysi kysymysmerkki, pääseekö Hämeenlinnassa taas liigahalliin pelaamaan 2divaria 20 katsojan edessä? K-Ahma ja Nikkarit varmaankin aika samalla tasolla viime kaudesta. Nähdäänkö Nikkareiden leirissä jälleen ulkomaalaisia? Alle 5000 asukkaan Ruovesi (RuoSkA) tulee olemaan yhtä vahva kuin viime kausina.

  Tässä tähänastista mututuntumaa rautaliigakaudesta 2015-2016. Jatkakaa..
   
 9. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Ihan varmasti on positiivinen juttu, että Hokkarit kakkoseen nousee. Katsojaluvut ovat kuitenkin korkeita ja muutenkin Hämeenkyrössä on hyvä meininki kiekon suhteen päällänsä.

  Eniten kritisoin kuitenkin sitä, että karsintasarjalla ei ole mitään merkitystä. Kyllä kuitenkin sarjatasoissa nouseminen ja laskeminen on se juttu mistä pelataan.
   
 10. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  Totta. Giants oli se toinen varsinainen nousija, mutta se päätyi etelän lohkoon mistä KiVa nousi suomisarjaan. Etelän karsinnoista jne ei ole tietoa. Hetken jo uskoin HKH:n palaavan etelän lohkoon.
   
 11. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  HPK:lla huomenna try-outtia Hakiossa klo 19, saa nähdä montako ukkoa jäällä viilettää
   
 12. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Hiljaista on markkinoilla.. KPK väläytteli jo jossain julkaisussa ilmoittavansa uusia pelaajasopimuksia, mutta siitäkin taitaa olla jo pari kuukautta eikä vieläkään mitään. Villejä huhuja kiertää pitkin kyliä Mänttäläisten touhuista, mutta saa nähdä mitä tuleman pitää. Vai tuleeko mitään? HPK:n tulevaa rosteria odotan mielenkiinnolla.
   
 13. raataja Jäsen

  Mikähän on Pingviinien tilanne kun kaikki parhaat ovat siirtyneet Eaglesiin?
   
 14. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  Samaa trafiikkia oli havaittavissa viime vuonna..

  KPK:lla taitaa koko pakka olla täysin levällään ja viime kauden manageri kerää jo porukkaa Jämsään. Viime kauden vahvistuksista suurinosa taitaa olla siirtynyt jo muualle.
   
 15. raataja Jäsen

  Lainaus:
  Eikös KPK ollut menossa kovasti jo Suomi-Sarjaankin? Jännä nähdä minkälaisen joukkueen saavat kasaan.
   
 16. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  Jep. Siksi onkin huvittavaa seurata heidän puuhiaan kun muutama puuhamies havittelee kuuta taivaalta kun osa haluaisi mennä omilla pojilla siellä missä rahkeet riittää.
   
 17. ~POSEIDON~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Ducks, Kings, Blackhawks,
  Jos KPK manageri rupee kasaan jo Jämsään porukkaa niin pitkäjänteisyyttä puuttuu kokonaan, johan hän vuoden KPK:n pestiä on ollut. Paitsi jos seuralta on luvattu että saa ruveta kokoomaan suomi-sarja joukkuetta ja takataskussa olisi ollut pari pelaajaa hommattua mutta hihnat lyöty äkisti suomi-sarja paikasta kiinni seuran puolelta. Valmentaja kuvio vielä epäselvä vaikka päävalmentajalle lykättiin muutamakuukausi sitten jatkot. Nämä on vain huhu puheita joten kiinnostaisi kuulla lisää jos jollakin on tietoa. Kiinnostaa entisenä kotipaikkakuntana.
   
 18. raataja Jäsen

 19. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  KPK:n nettisivuilla 26.12.2014 ameriikan malliin julkaisiin managerin sopimus 2020 asti.

  5.1.2015 kerrottiin päävalmentajan sopimuksen kattavan 2017 asti. (+ optio kaudesta 17-18)

  Nyt KPK etsii pelaajia, valmentajaa ja manageria facebookissa.

  Joko yhden kauden ihme romahti vai vieläkö on valoa tunnelin päässä?
   
 20. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Kovin ruusuiselta ei kpk:n homma tällä hetkellä vaikuta. Uutinen kertoo karua faktaa. Näiden lisäksi taitaa muutama muukin viime kauden vierailulla ollut pistenikkari olla jo hävinnyt maisemista. Vielä on kesää jäljellä lauleli Mamba, mutta syksy häämöttää jo lähellä..
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Katsojaluvut on toki suhteellisen korkeita, mutta pelillisesti ennustan kylmää kyytiä jos ja kun joukkue on kasattu lähinnä omankylän pojista. Jos vastaan tulee oikeita pelimiehiä jotka on tippuneet HPK:n junioriporukoista A-junnujen jälkeen tai kypsyneet istumaan penkillä A:ssa ja lähteneet hakemaan peliaikaa maakunnasta, niin tasoero kaukalossa tulee olemaan ISO. Jopa C:n SM:ssa pelikokemusta saaneet kaverit mahtuu jossain maakunnan III divariporukoissa ihan kärkiketjuihin kun muu jengi on ikänsä höntsäillyt kyläkiekkoa reenaten ehkä kerta viikossa jotain vähän sinne päin.
  Harvalla III tai edes II divarin jengillä on varaa maksaa viittä harjoitusvuoroa per viikko ja maksaa palkkaa jollekin ammattivalmentajalle.
   
 22. ~POSEIDON~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Ducks, Kings, Blackhawks,
  Lainaus:
  Ilmeisesti KPK havittelee viimekauden Fortuunan miehiä.
   
 23. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Ihan varmasti pärjäävät jos saavat viime kauden joukkueesta pelaajat jatkamaan. Hokkareilla on omasta takaa paljon pelaajia joilla on kokemusta II-divarista ja osalla suomi-sarjasta. Ei II-divarissa junnut ole automaattisesti mitään huippuvahvistuksia vaikka olisi korkeinta tasoa joskus junnuissa edustaneet.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Hetkinen.. Ketäs Hokkareilla on sellaisia jotka on tahkonneet jopa Suomi-sarjaa? Junnut on vahvistuksia, jos ovat saaneet kunnon valmennusta ja reenanneet sen 5 kertaa viikossa - III divarissa reenattiin 1-2 kertaa viikossa (jos oli varaa maksaa jäävuorosta) ja touhu oli muutoinkin aika puolivillaista säätämistä. Takavuosina joku HC Montreal oli aivan eri planeetalta kuin muut III divarin porukat.
   
 25. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Tutustu vaikka viime kauden pelaajalistaan. Kyllä sieltä muutamia löytyy. Mutta turha tästä nyt sen kummemmin vääntä. II-divarissakin voi joukkue kesän aikana muuttua hyvinkin paljon ja näin voimasuhteet vaihtua. Kausi näyttää sitten missä kukakin menee.