Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. raataja Jäsen

  Aika erikoista ettei otteluohjelma ole vieläkään nähtävillä. KPK ilmoitti Facebookissa try out tapahtumasta. Liekö sitten täysin sekaisin pakka, mene ja tiedä. Myös Eagles ilmoittaa jotain perjantaina. Facebookissa jakoivat kuvan jossa luki vain perjantaina 19:45. Pelaajauutisia varmaan sieltä tulee.
   
 2. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Joka vuosihan on se sama homma, että Hämeen lohkon ohjelmaa saa odottaa. Toki syitä voi olla moniakin....
  Hämeenlinnassa ollaan vielä odottavissa tunnelmissa kauden alun suhteen. Saa nähdä minkälaista rosteria sitä saadaan kasaan, jännityksessä pidetään kansaa vielä sen suhteen. Kuinkas muualla kauden alkua odotetaan? Valkeakoskella jäät alkaa elokuun puolivälissä, Ruoska oli näemmä käynyt jäällä kesälläkin.
   
 3. raataja Jäsen

 4. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
 5. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Pingviinit luopuivat sarjapaikastaan seuran jäsenen kuolemantapauksen vuoksi. Nyt liitto etsii kuumeisesti kymmenettä joukkuetta tilalle. Tulisiko Suomi-Sarja -paikastaan luopunut HC Vantaa kyseeseen? Vai sotketaanko Etelän lohkoa ja sieltä siirrettäisiin joku Hämeeseen ja HC Vantaa Etelään?
   
 6. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Veikkaan että maksimissaan tuolta sitten HC Giants siirtyy tänne viime kauden Hämeen alueeseen kuuluvana ja Vantaa tuolloin jäisi Etelään.
   
 7. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  HC Giantsia pohdin itsekin, mutta heidät juuri siirrettiin Etelään. Ja heidän siirron takia Hokkarit saivat paikan Hämeen II-divariin. Tuskin kovin innokkaita ovat Hämeen lohkoon siirtymään.
   
 8. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Tottapa tuokin. Onko sitten tuo 9 joukkueen sarja vai lyödäänkö sinne karsinnoista hauskasti seuraavaksi paras, eli neljänneksi sijoittunut HiHo? Mitä lähemmäs tulevaa kautta mennään sitä turhemmalta ja naurettavammalta nuo karsinnat tuntuvat.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Eikö ois helpompaa jos sais vaan ilmoittaa et tänä vuonna ilmoittaudumme suomi-sarjaan... Ai paikat on täynnä.. Mutta meillä ois nyt yks paikka etelä-lohkossa, mut me ollaan kyllä tarjottu sitä kaikille kakkoseen karsineille, mut heistä ei kukan halunnut... Mut kolmosen alkusarjan toka vika ois kyl myös kiinnostunut...On kyllä semmoista pelleilyä...
   
 10. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  la 15.8
  Nikkarit - Titaanit 4-6
  HKH - HC Giants 3-2
  Titaanit - HKH 3-2
  HKH - HCK Salamat 11-4

  la 22.8
  Eagles - K-Ahma (tulos??)

  ke 26.8
  K-Ahma - HPK Team

  la 29.8
  Turnaus jossa Hokkarit, KPK, Kisa-Eagles ja Uplakers (peliaika 2x15 joten en viitsi kaikkia otteluita erikseen luetella)
  Nikkarit - FPS / Pyry / Hunters (turnaus)
  HKH - HPK Team
  KieHa - RuoSkA

  la 5.9
  K-Ahma - Nikkarit
  HKH
  - KuKi
  Hokkarit - Luja HT
  RuoSkA - Virkiä
  Eagles - HPK Team

  ke 9.9
  K-Ahma - Eagles

  pe 11.9 Rockets - Nikkarit

  la 12.9
  Luja HT - Hokkarit
  K-Ahma
  - HC Giants
  RuoSkA - KieHa

  la 19.9
  Virkiä - RuoSkA


  Tässä ne harjoitusottelut jotka tulivat nopealla selauksella esiin! Päivitellään listaa sitä mukaan kun tulee esiin lisää ja tuloksia koitetaan onkia jostain.
   
 11. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Uutinen KPK:n viime kauden kuvioista.. linkki vie facebookiin.

  Jaaha, linkki ei toimi mutta juttu meni näin:

  "Olipas mukavaa huomata kun viime kautiset tilinpäätökset vihdoin saatiin kouraan, että talkootyöllä kuvatut KPK:n viime kauden pelit, niin vieraissa kuin kotonakin kuvatut, oma manatseeri ja paikallinen kuollut minkki päässä hallilla kulkeva herrasmies olivatkin tehneet hyväveli sopimuksen (josta unohdettiin muille kertoa) ja johon käytettiin pelaajien vaivalla kerätyistä sekä maksamista kausimaksuista ja lipputuloista paikalliselle "sankari" firmalle korvausta 500 euroa PER OTTELU!!!!!!"

  Kyseessä siis otteluita youtuben kautta striimannut sankarikanava. Selostaja ja kuvaaja kertoivat, että talkoilla he ovat hommaa tehneet eikä mistään palkasta ole ollut puhettakaan. KPK uutisoi aiemmin sivuillaan "Mänttän edustuskiekko oikeus kerittiin jo siirtämään KPK.lta Sankaritehtaan alle ja 13.5. Harri Kohvakka ja Jani Haapoja kirjoitti sopimuksen, että oikeus palaa KPK.n alle."
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2015 klo 11.16
 12. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Onks tässä hiukan jonkinlaista kusetusta havaittavissa? Tai jotain on "unohdettu" kertoa :) No ei siinä kivahan pelejä on ollu kattoa, mutta aika suolainen hinta.

  Tän päivän K-Ahma vs HPK -peli on peruttu. HPK:lla ei ollut tarpeeksi lähtijöitä peliin. Ja Ritari-hallin käytävillä kuiskitaan jopa koko kauden olevan vaarassa, jos ei pelaajia jostakin löydy lisää. Tai toki joku iso sponssikin saattaisi pelastaa tilanteen, mutta todennäköisyys siihen taitaa olla melko vähäinen.
   
 13. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Ihan kaikista peleistä ei tainnut lähetystä tulla, mutta pelejä kertyi kuitenkin yli 30 (runkosarja, playoffs, ss-karsinta).

  Onkos HPK:lla olemassa mitään palstaa mistä vois kuulumisia lueskella?
   
 14. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Eipä niitä ole muita foorumeja kuin tämä. Se vähän isompi joukkue Hämptonissa vie kaiken palstatilan ja kakkosdivarikiekosta ei juuri lehdissä tai muualla kirjoitella. Harmi sinänsä, koska pelit kakkosessakin ovat toisinaan viihdearvoltaan hyviä. Kun ensin on ymmärtänyt minkä tason peliä on saapunut seuraamaan.
   
 15. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Lainaus:
  Tuohan on aivan katastrofi summa! Oikeasti 500€ on iso raha joukkueen pyörittämissä ja tuo joka pelistä pois + menetetyt lipputulot kun jengi katsoi kotona eikä tullut hallille! En ymmärrä !
   
 16. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Käväisinpäs tuossa katsomassa H.K.H.n ja HPK-Teamin välisen harjoitusottelun, joka siis päättyi lukemiin 11-3. Kyseessä kun on ainoastaan harjoituspeli, ei siitä vielä voi mitään pitäviä johtopäätöksiä tehdä, mutta joitain huomioita ottelusta kyllä jäi mieleen.

  Missasin hieman alussa kuulutetun kokoonpanon vierailta, mutta jotenkin jäi kuva, että hieman kapealla materiaalilla oltiin liikenteessä. Se olisikin varmaan osaltaan syynä siihen, että HPK-Team ei tuntunut pysyvän ollenkaan kotijoukkueen vauhdissa mukana. Kauden alkuun on toki vielä 3 viikkoa aikaa, mutta nähdyn perusteella työsarkaa tosiaan vielä olisi, muutoin kyyti II-divarissa saattaa muodostua kylmäksi.

  Kotijoukkue lähti otteluun kolmella ketjulla ja kolmella pakkiparilla, kahdessa viimeisessä erässä mentiin viidellä puolustajalla, mikä ei tuntunut menoa haittaavan. Joukkue käytti parasta asettaan, nopeaa luistelua läpi ottelun tuloksekkaasti, eikä HPK-Teamilla ollut siihen mitään aseita. Tämä näkyi tulostaulun lisäksi myös esimerkiksi torjuntatilastoissa, joissa joka erässä vierailijoiden maalivahdilla oli kolmattakymentä torjuntaa isäntien alle kymmentä kohti. Vielä kun ottaa huomioon, että kotijoukkueen kokoonpanosta puuttui vielä mm. kolmikko Vilkman, Väänänen ja Jäske sekä muita viime kauden vakiopelimiehiä ja että uudet tulokkaat, Jeskanen ja Nikander, antoivat itsestään todella positiivisen kuvan, tulee taistelusta pelipaikoista melkoisen tiukka. Ja se on vain hyväksi, sillä leveällä materiaalilla taataan se, ettei kauden aikana tarvitse lähteä otteluihin kapealla materiaalilla ja antamaan näin vastustajalle etua.

  Toki parannettavaakin vielä jäi, mutta noin yleisesti ottaen valmistelut sarjan mestaruuden puolustamiseen ovat hyvällä mallilla. Ensi viikonloppuna katsotaan taas miltä peli näyttää ja siitä kahden viikon päästä alkaa tosipelit.
   
 17. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Eilen pelattiin Hokkareiden järjestämä Rysty Cup. Peliaika 2x15 min, tuloksia:

  Hokkarit - Uplakers 0-2
  Kisa-Eagles - KPK 14-2
  Hokkarit - Kisa-Eagles 2-1
  KPK - Uplakers 3-5
  Kisa-Eagles - Uplakers 3-2
  Hokkarit - KPK 3-1
   
 18. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Tuloksia eilisistä harjoitusotteluista

  Eagles - Hokkarit 4-1
  RuoSkA - Virkiä 5-3
  K-Ahma - Nikkarit 6-6
  HKH - KuKi 3-3

  edit. HPK Team perunut toisenkin harjoitusottelunsa (lähde/oletus Eaglesin fb), huonolta vaikuttaa.
   
 19. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Murheelliselta tosiaan näyttää Kerhon toiminta. Valoa tunnelin päässä on, mutta silti rahasta taitaa jäädä homma kiinni.... Olishan se ollu ihan hienoa pelata kiekkoa taas muutaman välivuoden jälkeen tyhjille katsomoille Ritarihallissa.
  En tiedä kuinka on muualla, mutta taitaa olla tänä päivänä enemmänkin joukkueita, joilla on raha-asioiden kanssa vaikeuksia. HPK ei ole ainoa, vrt. Harjun kiekko. Sinällään on kumma miten ei Hämeenlinnassa saada kasaan 2. divarijoukkuetta. Mihin kaikki pelimiehet häviää, kun ei kaikkien tie vie kuitenkaan pääsarjoihin. Äkkiseltään luulisi saavan kasaan maksavan joukkueen helpostikin, kun se kerran onnistuu pienemmissäkin kylissä. Toki se ISO HPK vie kaikki sponssirahat, joten touhu täytyisi rahoittaa omasta pussista. Siinä kaiketi tullaan ongelman ytimeen. Kiva olis pelata, kun joku vielä maksais. Tästä esimerkkinä Inkkarit ja sen vapaamatkustajat.

  Ei muuta kuin jatketaan pelien alkamisen odottelua!
   
 20. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän tuossa taustalla on hieman rahahommia, harrastaminen Hämeenlinnassa kun on melkoisen arvokasta. Lisäksi tuosta parin viime kauden ajan Hauhon Sisun vakioporukasta nopealla laskulla noin 4-5 vakionaamaa on lopettanut ja viime kauden avainhahmoista Olli Kalliosaarikin todennäköisesti lopettanut pelihommat. Lisäksi esimerkiksi toissa kauden Inkkarit- porukasta pelaa 1+~5 heppua vielä joko HPK Icedogseissa tai sitten HauSi/HPK Mteam, eli muutama kaveri myös sieltä olisi tervetullut varmasti mutta juurikin tuo mainittu Inkkareiden raha-asioiden vapaamatkustajat ovat sitten vaarana. HPK MTeam on sinällään hyvällä pohjalla toisaalta, että yhteistyö ainakin HPK A-Teamin kanssa on siis helppoa ja mikseipä tuossa pystyisi jopa A-SM porukan kanssa tekemään yhteistyötä mutta tämä taitaa klikata edustuksen puolelta ja seurasiirtohan tuo sitten ilmeisesti olisi.

  Hämeenlinnankin kokoisessa kylässä A-junioreista iän puolesta poistuneet pelaajat varmasti kaikki tietävät mistä saisi tietoa ja keneen tulisi ottaa yhteyttä, eli kiinnostus ja rahallinen panostus ei vaan riitä kun joutuu itse maksamaan.
   
 21. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Noniin. Runkosarja alkaa jo tulevana lauantaina! Omaa pientä spekulointia tästä kaudesta:

  HKH:lla kokonaisuudessaan paras nippu paperilla, kuinka saavat kärkijätkiä taas lähtemään vieraspeleihin? Lähtevät uusimaan mestaruutta.

  Kisa-Eagles on vahvistunut jälleen muutamalla uudella tulokkaalla ja menopuolella ei isoja menetyksiä joten kärkikahinoissa hekin. Hyökkäyskalusto erinomainen ja jos kaverilla vähän heikompi mv-päivä niin eipä yllätä jos paukuttavat kympit täyteen muutamassa pelissä.

  Nikkareiden pysyminen vähintään keskikastissa ei tuota ongelmia laajan ja tutun rosterinsa myötä.

  Valkeakosken suunnalta ei ole korviin kantautunut juurikaan mitään. Muutama harjoituspeli pelattuna, mutta kokoonpanoista ei allekirjoittaneella tietoa.

  Uusi tuttavuus, Hämeenkyrön Hokkarit, totaalinen kysymysmerkki. Harjoituspelien perusteella sarjan häntäpäässä, mutta katsotaan nyt!

  Uplakers voi jälleen yllättää positiivisesti, varsinkin jos viime kauden nuori joukkue on pysynyt hyvin kasassa.

  RuoSkA:lla pientä vaihtuvuutta kokoonpanossa, mutta painii vähintään keskikastissa.

  HPK Team. No, perutut harjoitusottelut ja palstalaisten kommentit eivät juuri lämmitä. Saavatko edes joukkuetta kasaan?

  KPK:lla isot menetykset pelaajarintamalla viime kaudesta. Reilu kentällinen kärkiketjun miehiä vaihtanut maisemaa. Tulopuolella kuitenkin liikennettä jonkin verran, näkyy olevan nettisivutkin alhaalla joten tarkkaa tietoa ei ole.

  Oma veikkaus miten runkosarjassa käy

  1. HKH
  2. Kisa-Eagles
  3. RuoSkA
  4. Nikkarit
  5. K-Ahma
  6. KPK
  7. Uplakers
  8. HPK Team
  9. Hokkarit
   
 22. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Ja niin putosi taas yksi pois (lainaus H.K.H:n facebook-sivulta):

  Lainaus:
   
 23. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Joo niinhän siinä pääsi käymään, sääli. Sinällään taustalla ei tällä kertaa sen suuremmin ole draamaa vaan yksinkertaisesti tuosta Hauhon Sisun porukasta lähes pari kentällistä jätti pelihommat viime kevääseen. Ice Dogs porskuttaa edelleen 3 divarissa ja muutama pelaaja varmaan tuonnekin hyppää.
   
 24. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Varmasti tuottaa osaltaan vaikeuksia kasata jengiä ajoissa, kun korkeampien sarjatasojen nousijoita arvotaan kabineteissa pitkin kesää, meinaan pakostihan tuo sitten heijastuu alemmille sarjatasoille. Hommahan pitäisi olla niin, että kun kausi päättyy, tiedetään mitkä joukkueet minnekkin nousevat/putoavat. Silloin on mahdollista tehdä pidemmälle kantavia suunnitelmia.
   
 25. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Noniin, koetanpas aada täälläkin aloitetuksi keskustelun/väittelyn/riitelyn (toivottavastri ei sentään) itse sarjasta ja peleistä. Ja aloitan huomenna, tai tätä kirjoittaessa oikeastaan myöhemmin tänään pelattavasta H.K.H. - Kisa-Eagles ottelusta. Kokoonpanoista ei tietenkään vielä ole mitään infoa, mutta koetetaan lisäillä sitten tarvittaessa tuntemuksia kun niistä jotain infoa tulee. Jos kerkeän. ;)

  Joukkueet lähtevät lauantain peliin täysin erilaisista lähtökohdista. Siinä missä kotijoukkueella on plakkarissa 7-2 rökälevoitto kotiavauksestaan, joutui Kisa-Eagles nielemään katkeraa kalkkia häviämällä kauden avauksensa niukasti kotonaan 2-3. Yhtäläisyyksiäkin otteluissa tosin on, sillä molemmissa saivat erotuomaritkin lopussa kirjata isompiakin rangaistuksia ottelujen loppusekunneilla. Lähtökohdat huomioon ottaen on melkoisen selvää, että vierailijat tulevat sisuuntuneina ja varmasti äkäisinä otteluun, joten viikontakainen ottelu on parasta olla H.K.H:lla jo poissa mielestä, mikäli kolme sarjapistettä aitotaan pitää itsellä. Sen avauspeli kuitenkin kotijoukkueesta kertoi, että luistin kulkee edelleen kevyesti ja on sen tärkein vahvuus. Materiaalissa on myös mukavasti leveyttä, jopa enemmän kuin viime kaudella, joten valmennuksella onkin vaihtoehtoja vaikkeivät kaikki pelaajat aina olisikaan käytettävissä. Tai vaihtoehtoisesti kova mutta positiivinen ongelma kun pitää valita kenet pelimiehistä kokoonpanoon ottaa.

  No, kello 16:00 putoaa kiekko jäähän ja silloin nähdään, kenen vuoro on pelipaita päälleen pukea.