Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2015–2016 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Inkkaripäällikkö, 21.05.2015 klo 09.44.

 1. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Runkosarjaa on jäljellä enää 5 ottelua. Päätöskierroksilla Kisa-Eagles ja Uplakers taistelevat vielä suorasta välieräpaikasta, Ruoska ja Kpk 5. sijasta. Ruoskalla on myös pienet mahdollisuudet nousta Hokkareiden ohi neljänneksi jos Ruoska voittaa jäljellä olevat ottelut ja Hokkarit häviää ottelunsa. Ruoskan vahva vire on kyllä yllättänyt, sillä joukkue oli pitkään sarjan hännillä ja nyt he ovat yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Mitähän Ruovedellä on muutettu alkukaudesta kun peli rullaa nyt todella hyvin? Karsintasarjaan tänä vuonna erittäin todennäköisesti joutuvat viime vuoden runkosarjan voittaja K-Ahmat ja edelliskauden mestari Nikkarit, sillä vaikka kumpikin joukkue voittaisi viimeiset ottelunsa, niin pysynee Kpk ilman totaalista romahdusta heidän edessä maalieron turvin.
   
 2. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Kaks matsia runkosarjaa jäljellä. Pudotuspelijoukkueet ovat jo selvillä, mutta silti viimeisissä otteluissa Kisa-Eagles - RuoSkA ja KPK - Uplakers on vielä panosta. Kisa-Eaglesilla ja Uplakersilla on vielä molemmilla tähtäimessä sarjan kakkospaikka ja sen myötä suora välieräpaikka. RuoSkAlla olisi voiton myötä sarjan nelospaikka plakkarissa ja sen myötä kotietu puolivälieräsarjaan. KPK:kin voi vielä teoriassa pudota pudotuspeleistä, mutta se vaatisi 19 maalin selkäsaunaa, enkä oikein jaksa sellaiseen uskoa, varsinkin kun koko kauden aikana pahin murskavoitto koko sarjassa on ollut 10-2.

  Saadakseen suoran välieräpaikan varmasti pitää Uplakersin voittaa ottelunsa varsinaisella peliajalla. Jatkoaika- tai rankkarivoitto antaa Kisa-Eaglesille kakkospaikan mikäli nämä voittavat oman ottelunsa varsinaisella peliajalla. Uplakers pelaa ottelunsa vieraissa, mutta yli 2 tuntia myöhemmin kuin kotonaan runkosarjan päättävä Kisa-Eagles, joten ylöjärveläiset varmasti seuraavat tuon ottelun lopputulosta mielenkiinnolla. vaikuttaako se sitten keskittymiseen olennaiseen, eli omaan peliin jää nähtäväksi.

  Runkosarjan aiemmat ottelut ovat menneet kummassakin otteluparissa 2-1 sarjatalukossa korkeammalla olevalle joukkueelle, eli helpolla ei ole pisteitä irtoamassa. Huomioitavaa on myös RuoSkAn kova kunto vuodenvaiheen jälkeen. Joukkue on voittanut 10:stä tämän vuoden puolella pelatusta pelistä 8 maalierolla 62-37. Esimerkiksi Kisa-Eaglesin vuoden 2016 ottelut ovat menneet 5-4 maalierolla 52-41, joten täysillä on Eaglesin painettava mikäli suoraa välieräpaikkaa haluaa.
   
 3. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Noniih, puolivälieräparit sitten selvisivät. RuoSkA piti Kisa-Eaglesia tiukoilla, mutta joutui kuitenkin taipumaan kotijoukkueelle maalilla. Tämä ei kuitenkaan Kisa-Eaglesille riittänyt, sillä toisessa ottelussa Uplakers ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan takoi taululle tylyt 1-9 lukemat ja kuittasi runkosarjan kakkospaikan ja suoran välieräpaikan itselleen. Puolivälieräparit ovat siis Kisa-Eagles - KPK sekä Hokkarit - RuoSkA.

  Hokkarit - RuoSkA parin runkosarjan kohtaamiset menivät 3-1 RuoSkAlle. Ja kuten edellisessä viestissä mainitsin, on RuoSkAn vire alkuvuonna ollut melkoisen kova samalla kun Hokkarit lähtevät pudotuspeleihin neljän ottelun tappioputkessa. Tästä syystä nostaisin RuoSkAn otteluparin suosikiksi, etenkin kun runkosarjan molemmat kohtaamiset Hämeenkyrössä päätyivät vierasvoittoon.

  Kisa-Eagles - KPK jakoivat runkosarjassa voitot 2-2 maalierolla 29-23, ja molemmat voittovat sekä kotona että vieraissa. Kisa-Eaglesilla on takanaan kolmen ottelun voittoputki kun taas KPK on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan ja niistä 4 kotonaan, kaikki vähintään 3:lla maalilla. Niinpä näkisin, että KPK:n kausi päättyy 28. päivä ja Kisa-Eagles jatkaa välieriin.

  Nämä veikkaukset tuottaisivat välieräpareiksi H.K.H. - RuoSkA sekä Uplakers - Kisa-Eagles ja noista pareista valitsisin finaaliin H.K.H:n ja Kisa-Eaglesin. Pelit pelataan kuitenkin jäällä eikä paperilla tai keskustelufoorumeilla, joten ans kattoo kuinka käy!
   
 4. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  Tähän asti allekirjoitan.
   
 5. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Lainaus:
  No, mulla ny on tietty värilasit silmillä, eli ei voi ihan neutraalia veikkausta tulla! :D

  Jos ihan faktapohjalta noita veikattuja välieräparea kattoisin, niin runkosarjan pelit H.K.H:n ja RuoSkAn välillä menivät 4-0 maalierolla 22-12. Toki on tosiaan huomattava RuoSkAn kova vire runkosarjan lopussa, mutta siltikin pysyn veikkauksessani.

  Toisessa veikkaamassani välieräparissa Kisa-Eagles vei runkosarjassa ottelut Uplakersia vastaan 3-1 maalierolla 27-16. Molemmat joukkeet voittivat runkosarjan 10:stä viimeisestä ottelustaan 6, joten siltä osin puntit ovat tasan. Tässäkin parissa pysyn veikkauksessani ja tarkennan jopa vielä niin, että kolmannessa ottelussa Kisa-Eagles kairaa vierasvoiton ja finaalipaikan.
   
 6. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Heh. Värilasit löytyy täältäkin, oranssiset tosin. Kyllä HKH on Ruoskalle ollut hankala vastus, siitä ei pääse mihinkään. Eipä kuitenkaan mennä vielä sen enempää asioiden edelle, palataan spekuloimaan välieriä sitten kun saadaan puolikkaat pelattua.
   
 7. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Täähän tää on yks suola tässä fanituksessa. Ensin kinastellaan, sitten katellaan peli ja lopuks toinen pääsee kuittailemaan. :D
   
 8. Maalin vahti Jäsen

  Tänään ne sitten alkaa! Komppaan edellisiä kirjoittajia sen verran, että olen samaa mieltä, Kisa-Eagles tulee todennäkösesti kävelemään Kpk:n yli. Toivottavasti olen väärässä ja sielläkin saadaan tiukka kahden ottelun "sarja". Hokkarit - RuoSkA peleistä odotan todella tasaista kamppailua, koska RuoSkA on pelannut todella vahvan jakson ennen playoffien alkua, niin kuin moni on edellä maininnutkin. Hokkarit puolestaan sippasivat runkosarjan lopussa, mutta heillä on joukkueessaan muutama kokenut ja vanhempi pelaaja, jotka varmasti saavat joukkueen taistelemaan tosissaan jatkopaikasta.
   
 9. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Kisa-Eagles haki odotetusti 1.kiinnityksen välieräpaikkaan kaatamalla Kpk:n lukemin 3-6. 1.erän jälkeen taululla oli jo lukemat 0-5 Eaglesille ja loppupeli taisi olla enemmän asetelmien hakua tämän päivän otteluun. Eaglesille riittää tänään tasapeli välieräpaikan saavuttamiseen ja uskon, että Eagles marssii tänään odotetusti välieriin.
  Toisessa puolivälieräparissa koettiin suuri yllätys kun Hokkarit haki vierasvoiton kovavireisestä Ruoskasta. Ruoskalla siis tänään pakkovoiton paikka mikäli haluavat jatkoerään ja sitä kautta välieriin. Veikkaan, että Ruoska onnistuu nappaamaan voiton varsinaisella peliajalle ja tämän jälkeen jännitetään kumman kausi päättyy jatkoerässä/voittomaalikilpailussa.
   
 10. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Tähän asti on veikkaukseni pitäneet kutinsa, kun sekä Kisa-Eagles ja RuoSkA selvittivät tiensä välieriin. Keskiviikkona alkavien välierien osalta pysyn aiemmassa veikkauksessani, jonka mukaan finaaleissa taistelevat H.K.H ja Kisa-Eagles.
   
 11. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Täytyy vetää kotio päin joten RuoSkA finaaliin, mutta toista finalistia on kyllä mahdoton ennustaa. Mielenkiintoiset taisteluparit kyllä luvassa!
   
 12. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Laitetaan pientä veikkausriviä välieristä:
  H.K.H - Ruoska
  Pidän H.K.H:ta ennakkosuosikkina tästä parista. Meno ollut vakuuttavaa runkosarjassa ja pelaajamateriaalilta ylivoimainen tähän sarjaan. Ruoska saanut koneensa käyntiin kevätkaudella ja uskon, että nappaavat yhden voiton välierissä. H.K.H kuitenkin finaaleihin voitoin 2-1.
  Uplakers - Kisa-Eagles
  Omasta mielestä melko tasaväkinen taistelupari. Kumpi tahansa voi edetä tästä parista finaaliin. Veikkaan, että Eagles etenee tehokkaamman hyökkäyksen ansiosta finaaleihin otteluvoitoin 2-1.

  Ilmeisesti H.K.H:lla ei ole nousutavoitteita Suomi-Sarjan suhteen, onko muiden joukkueiden nousutavoitteista tietoa?
   
 13. Maalin vahti Jäsen

  Mielenkiintoiset ovat kyllä taisteluparit. Pakko sanoa, että oikeat joukkueet ovat neljän parhaan joukossa ja tästä johtuen pareista on vaikea ennustaa jatkoon menijöitä. Veikkaan Kisa-Eaglesin olevan ainakin halukas lähtemään karsintoihin, jos sinne pääsevät. Ruoskasta ei ole tietoa, mutta Uplakers ei varmastikaan lähde karsimaan, vaikka sinne pääsisivät.
   
 14. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Ekat välierät pelattu, ja ensimmäiset kiinnitykset finaaleihin ottivat H.K.H. ja Kisa-Eagles.

  Ylöjärvellä Kisa-Eagles näytti menevän menojaan ensimmäisessä erässä joukkueen takoessa erän loppupuolella vajaassa viidessä minuutissa kolme maalia ja siirtyen kahden maalin johdossa erätauolle. Kotijoukkue ei kuitenkaan antautunut, vaan teki kolme seuraavaa osumaa pitäen johtoa hallussaan aina viimeminuuteille. Vieraiden tasoitettua ilman maalivahtia mentiin jatkoajalle, jonka aikana ei ratkaisua syntynyt, joten ratkaisu haettiin voittolaukauksilla. Niissä ainoana onnistui vieraiden Teemu Kraneis, joten Kisa-Eaglesilla on lauantaina kaksi ottelupalloa finaalipaikasta.

  Sitten otteluun, jonka raportintapaisen luomiseen ei tarvitse turvautua vain otteluseurantaan. ;) Kotijoukkue aloitti ottelun todella hyvällä liikkeellä, mutta siltikin avausmaalin tekivät vierailijat. RuoSkA oli yrittänyt jo useamman kerran pitkällä ristiavauksella oikeaan laitaan ja viimein yritys tuotti tulosta Iiro Nenosen huijattua klupimaalivahti Kivisen. Erän puolessa välissä H.K.H:n ylivoima ei tuottanut tulosta mutta reilu minuutti ennen erän loppua joukkue haistoi vastustajan ristiavauksen, katkaisi sen ja lopulta Jesse Tetri ampui tasoituksen.

  Toisessa erässä vierailijat siirtyivät taas johtoon Henri Tokeen maalilla, mutta ottelun kolmannessa ylivoimassaan kotijoukkue viimein onnistui ja tasoitti pelin. Erän lopussa tuli ainakin itselleni ensimmäinen kerta kun missään katsomassani ottelussa tuomari tuomitsee rangaistuksen aloitusrikkeestä, kun klupin Erik Viikinkoski joutui istunnolle. Varmastikkin täysin oikea tuomio, tuomarithan eivät voi erehtyä! [/sarcasm]

  Kolmannen erän alussa Viikinkoski ei ehtinyt jäähyn päättymisen jälkeen olla kentällä kuin 31 sekuntia, kun tarjoilu Jesse Tetrille toimi ja tämä maltilla laukoi kotijoukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon 3-2. Näissä lukemissa mentiinkin aina viime minuuteille, kun Iiro Nenonen käytti hyväkseen kotijoukkueen lepsua pelaamista ja laukoi pelin tasoihin ottelun toisellaan ajassa 57:43. Yleisön ja kenties pelaajienkin jo odotellessa jatkoaikaa oli Tatu Lankinen kuitenkin toista mieltä päästessään laukomaan hyvästä paikasta. Nähdäkseni yläputkesta kimmonneeseen (missä on hidastuskuva kun sitä tarvitsisis?) irtokiekkoon ehti ensimmäisenä Jesse Tetri, joka illan kolmannellaan vei kotijoukkueen 4-3 johtoon ajassa 59:21. Vieraiden yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia kaunisteli Joni Lepola vielä loppunumeroiksi 5-3 saatuaan tarjoilun epäitsekkäästi tilanteen pelanneelta Samu Vilkmanilta. Lopputulos oli mielestäni oikeutettu, mutta parantamista peliin kotijoukkueelta vielä jäi.

  Näin on taistelu tauonnut, mutta lauantaina sota jatkuu Kangasalla ja Ruovedellä. Halleille kannattaakin suunnata niin koti- kuin vierasjoukkueiden kannattajien, luvassa on hyvää kiekkoviihdettä, osa 2!
   
 15. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Hyvä raportti pelistä ja voin itsekin paikalla olleena kompata tuota. Lainaamaani tilanteeseen, itsekin varmaan ensimmäistä kertaa näin livenä, että tuota sääntöä noudatetaan, mutta oikeinhan se tuomittiin. Tetri vaihdettiin ensin aloituksesta pois ja tilalle tullut Viikinkoski rikkoi myöskin aloituksessa jolloin seurauksena on 2min rangaistus. Ohessa vielä lainaus sääntökirjasta:

  Lainaus:
   
 16. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Pudotuspelit kun poikkeavat runkosarjasta, niin näissä otteluissa homma voi kääntyä miten vain. Jännittävä peli ja iso kiitos punapaidoille.

  Kiistämättä tuota aloitusvirhejäähyä sinänsä mielenkiintoista olisi tietää, mitä Viikinkoski *teki*, että sai jäähyn. Vaikutti lähinnä siltä, että kaveri tuli aloituspisteelle ja sai heti kakkosen. Ymmärtäisin, jos siinä ei suostuta laittamaan lapaa jäähän, jäädään säätämään jotain tms. En tainnut nähdä kaikkea ;)

  E: oikeinkirjoitus
   
 17. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Uplakers - Kisa-Eagles ottelu oli ensimmäisen erän jälkeen tasaista peliä. Ensimmäisessä erässä Uplakers oli aikamoisessa sillassa, Kotkat olivat liikkeellä selvästi paremmalla jalalla (olisiko pelituntuma ollut parempi tai Uplakersilla vielä play off jännitys päällä?). Kisa-Eaglesin toinen maali oli play off peleihin kuuluva onnen kantamoinen, taisi pompata pleksistä maalivahdin selkään ja siitä maaliin. Kotijoukkue sai toiseen erään uuden vaihteen päälle ja aloitti takaa-ajon.
  Kolmannessa erässä Uplakers jopa hallitsi peliä onnistumatta lisäämään johtoa riittävästi paikkoja olisi ollut jopa kahteen kolmeen maaliin, mutta viimeistely ei onnistunut.

  Lauantaina uusi koitos, pelit katkolla Kotkille. En usko että Uplakers on vielä luovuttanut vaan pistää tosissaan kampoihin Kotkille.
   
 18. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Juu, en epäile hetkeäkään, että helpolla finaaleihin pääsee. Sen toisen voiton kairaaminen tulee olemaan kummassakin parissa armottoman työn takana, sillä sekä Uplakers että RuoSkA pistävät varmasti aivan kaiken peliin lauantaina. Muita vaihtoehtoja ei ole. Kisa-Eaglesin ja H.K.H:n täytyykin olla täydessä valmiudessa peliin jo 5 minuuttia ennen avauskiekon jäähän putoamista, sillä vastustajat tulevat takuulla kovaa päälle. Saas nährä millanen tunnelma ja kuinka kovaa möykkää halleilla on!
   
 19. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Kisa-Eagles otti toisen finaalipaikan voitamalla Uplakersin kotonaan 4-1. Toinen finaalijoukkue on H.KH. joka kylvetti RuoSkAn Ruovedellä 8-1.

  Eli edelleen olen veikkauksessani oikeassa, vaikka alunperin meinasinkin että Kisa-Eaglest tarvitsisivat kolme ottelua finaaliin. Mutta kuitenkin, veikkaukseni ovat olleet oikein. ;)
   
 20. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Kova porukka tuo Hyvinkää. Numerot ehkä hieman mairittelevat, mutta selvä voitto joka tapauksessa. Pientä playoff-henkistä poikapainiakin nähtiin eikä sillä saraa voittajasta ollut epäselvyyttä. Eiköhän HKH vedä ihan päätyyn asti. Nähtäväksi jää jättävätkö taas käyttämättä oljenkorren karsintasarjaa ajatellen. Kotkille sitä paikkaa varmaan tarjotaan jos HKH ei karsimaan lähde?
   
 21. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Kyllä taisi tuosta Suomi-sarjan karsinnasta tullo jo aiemmin infoa paremmin tietäviltä, ettei ainakaan ensi kaudeksi ole sinne haluja/resursseja.
   
 22. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  H.K.H. ja Eagles finaaliin varmasti oikeutetusti. Eagles teki tänään paikoista maalit, toki paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin. Uplakers taisteli, mutta ei riittänyt tänään.

  Pitkä miinus Kisan valmentajalle, 30 sekuntia ennen loppua kolmen maalin johdossa otti täysin turha aikalisän. Ilmeisesti ainoa tarkoitus nöyryttää vastustajaa. On huonoja häviäjiä, mutta Kisan valmentaja näyttää olevan myös huono voittaja.
   
 23. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Elikkäs mitalipelit olisivatten sitten edessä.

  Lauantaina pronssista otetaan yhteen Ylöjärvellä RuoSkAn saapuessa vieraaksi. Runkosarjassa joukkueiden ottelut menivät tasan 2-2 Uplakersin voittaessa ensimmäiset 2 kohtaamista ja RuoSkAn jälkimmäiset. Maaliero noissa peleissä oli RuoSkAlle 25-19 molempien voittaessa kerran kotona ja kerran vieraissa, joten kotiedusta on siinä mielessä paha mennä puhumaan. Ja jos vierailijat saavat matkaan äänekkään kannustusjoukon voi se antaa sen pienen edun mitä tällaisessa tukassa otteluparissa tarvitaan. *wink wink*

  Fiinaalisarja H.K.H:n ja Kisa-Eaglesin välillä sen sijaan alkaa jo huomenna keskiviikkona. Runkosarjassa voitot menivät klupille 3-1 maalierolla 23-17 kotkien voittaessa vain kerran kotonaan. Mutta poisluettuna ensimmäisen ottelun 6-1H.K.H:n kotivoitto, päättyivät loput ottelut yhden tai kahden maalin eroon, joten tasaista vääntöä lienee tiedossa. Kisa-Eagles osoitti myös henkistä venymiskykyään ensimmäisessä välieräottelussaan, kun he menetettyään ensin 2 maalin johtoaseman nousivat vielä viime minuuteilla tasoihin ja lopulta rankkareilla voittoon. Loppuun asti pitää siis H.K.H:n pelata mikäli mestaruuden uusimisesta halutaan unelmoida.

  Erien ja varsinkin otteluiden aluissa pitää myös H.K.H:n olla tarkkana. Ensimmäisessä välierässä vastustajan annettiin tehdä avausmaali vaikka kotijoukkue selvästi ottelua siihen asti veikin. Toivottavasti tuohon syynä oli vain puolivälierien aiheuttama ottelutauko, mitä puolustaisi sekin seikka, että toisessa välierässä klupi iski heti ensimmäisellä minuutilla, eikä sen jälkeen taakseen katsonut.

  Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että otteluparissa jäällä nähdään runkosarjan pistepörssin kärkikolmikko. Erik Viikinkoski, Teemu Kraneis ja Jesse Tetri takoivat runkosarjan about kahden pisteen ottelukeskiarvolla, eikä tahti ole pudotuspeleissä hidastunut. Päin vastoin, tahti on vain kiihtynyt kun Viikinkoskella on kahdessa ottelussaan tehot 1+4 ja Tetrillä murhaavat 4+2. Ja kun ketjun kolmas lenkki Joni Lepolakin on tehtaillut 2+3 ei liene epäselvyyttä mistä löytyy tämän hetken kovin hyökkäyskolmikko. Teemu Kraneisilta en löytänyt kuin välieräotteluiden tehot, sillä jostain syystä puolivälierien raportit ovat tilastosivulta kadonneet.

  Mutta tiukkaa vääntöä tiedossa, ja toivottavasti riittävästi möykkää halleissakin.
   
 24. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  1. HKH
  2. Kotkat
  3. Ruoska
  4. Uplakers

  siinä oma veikkaus miten menee.

  Karsintasarjakin on pyörähtänyt käyntiin niin seurataan sitä tässä ohella. K-Ahma ja Nikkarit aloittaneet molemmat kahdella voitolla karsintasarjan. Lähtökohtaisesti kovimmat haastajat ovat Koovee II ja KeuPa II, mutta ihmeitä pitää tapahtua jos Valkeakoskella tai Riihimäellä ei ensi kaudella kakkosta pelata sillä kuuden joukkueen sarjasta neljä parasta lunastavat paikan II-divisioonasta ensi kaudelle. Tosin syksyllä sitten voidaan taas arpoa mikä joukkue pelaa missäkin vai pelaako ollenkaan?
   
 25. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Noniih, finaalisarja vierähti käyntiin ja jos kumpikin joukkue jatkaa lauantaina samanlaista peliä, ei mestarista ole epäselvyyttä. H.K.H. latoi ensimmäisessä erässä taululle 3-0 lukemat, eikä vierailijoilla ollut juurikaan ottelun lopputulokseen sanomista jatkossakaan.

  Oliko Kisa-Eaglesin pelaajilla lievää jännitystä finaaleista, koska melkoisen usein avaukset napsuivat suoraan H.K.H. -pelaajan mailaan. Myöskin pari kakkosta väärästä vaihdosta kielisi, ettei keskittyminen ollut ihan kohdallaan. Toki vieraatkin kuittasivat kahdesti kotijoukkueen virheistä.Varsinkin kotkien toisessa maalissa voi kotijoukkueen Jarno Nikander miettiä, miten meni noin omasta mielestä, kun Janne Jaakola koulutti AV:llä klupikipparia.

  Mutta enemmnän peiliin katsomista on Kisa-Eaglesin joukkueella, sen veran avoimet ovet olivat vierailijoiden päädyssä, eikä kotijoukkue jättänyt tilaisuuksiaan käyttämättä. Lukemat 7-2 eivät jätä paljoa jossiteltavaa ja paljon saa Kisa-Eaglesin pelissä parantua mikäli vielä sunnuntaina on aikomus pelata.

  Otteluennakontapaisessani nostin esille runkosarjan pistepörssin kärkinimet, eikä se(kään) osasto kotijoukkueelta pettänyt. Jesse Tetri (tänään 1+3) ja Erik Viikinkoski (2+2) jatkavat lauantaina pelejä murhaavassa kolmen pisteen ottelutahdissa (Tetri jopa yli), mutta liikaa ei Eagles voi keskittyä vain tähän ketjuun, sillä tänään myös ykkösketju (Väänänen & Lievonen 1+1, Vilkman 0+3) otti heille kuuluvaa roolia.

  Nyt muutama päivä huilia ja lauantaina mennään taas. Kovaa! Siitä ei ole epäilystäkään! Ennustan Kangasalan jäähallille rajua äänimyrskyä kahden eri rintaman kohdatessa!