Ihmettelyketju

  • 6 378 891
  • 38 790

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Mannemurhain tiimoilta käsin

YLE Teksti-TV kirjoitti:
Jyväskylän käräjäoikeus on vanginnut kolme naista ja yhden miehen, joita
epäillään osallisuudesta Jyväskylän eiliseen ampumavälikohtaukseen.

Poliisi ei vahvista tietoa, että kaikki ampujat olisivat olleet menehtyneiden
joukossa.

Olen joko saatanan tyhmä tai sitten en. Mättääkö tässä muidenkin mielestä jokin?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ei tule usein viikonloppuisin radiota kuunneltua, mutta nyt kun sitä tulee duunissa tehtyä, niin ihmettelen että mitä helvettiä Radio Rockilla joka toinen biisi lopetetaan kesken, väliin tulee "Radio Rock - soitetaan mitä halutaan" ja joku uusi biisi alkaa alusta? Kun mitään varsinaista ohjelmaa ei kuitenkaan tule, niin en kyllä jumalauta tajua tuollaista.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
"Radio Rock - soitetaan mitä halutaan"
En kuuntele radiota kotona koskaan, mutta töissä ja autossa joskus. Usein juuri tätä Rockia, kun sieltä ei tule lökäpöksycracknarkkarien höpötystä. Ihmettelen kuitenkin juuri tuota slogania. Haluavatko ne todellakin soittaa sitä samaa kahtatoista biisiä edestakaisin joka päivä? Voisiko sittenkin olla, että lause tarkoittaa "soitetaan sitä helpointa vaihtoehtoa, jota rockyleisö ehkä haluaa kuulla"?

Voi vittu kun pääsisi joskus päiväksi vaikkapa tuolle kanavalle soittamaan omia levyjään!! Ei tulisi yhtään sellaista biisiä joka on joskus siellä jo soinut, ja voisin taata että laadukas rock raikuu koko ajan. Helvetti, maailma on täynnä hyviä rockbiisejä ja sitten ne soittaa sitä samaa paskaa mitä soittolistansa myöntävät kanavat.



Edit. Pakko on vielä jatkaa aiheesta hieman, kun rupesi ihan vituttamaan.

Siis: Onko niin, että Radio Rockin "toimittajille" on annettu tarkat listat siitä mitä pitää soittaa? Jos, niin voisivat lopettaa valheellisen mainonnan. Mikäli taas nuo puhetyön taidokkaat ammattilaiset valitsevat biisit itse, niin miten helvetissä tuollaiseen duuniin otetaan noin mielikuvituksettomia ja putkinäköisiä tolvanoita?!?! "Soitetaas taas vähän AC/DC:tä ja Metallicaa ja Iron Maidenia, kun ei niitä puoleen tuntiin ole soitettu. Ja soitetaas varmuuden vuoksi jokaiselta se sama biisi joka tuli puoli tuntia sitten, kun onhan niin että se R'n'R Train on AC/DC:n paras ja vittu ainoa biisi!!!"

Vaan tähän tämä on mennyt. Itse asiassa radiosta kuuli paljon haastavampaa ja mielenkiintoisempaa rockmusiikkia 80-luvulla, vaikka kanavia oli tasan kaksi ja toinen niistä soitti rokkia pari tuntia viikossa. Silloin nimittäin toimittajat olivat innostuneita ja ammattitaitoisia, ja heillä oli vapaat kädet.
 
Viimeksi muokattu:

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Niin, en jaksa enää soittolistoista porata, ne ovat tulleet jäädäkseen, joten se siitä. Tuota biisien kesken lopettamista ilman minkään valtakunnan syytä kritisoin.

Niin ja alkoihan täältä "ohjelmakin" kymmeneltä, taitaa olla kyllä uusintoja, mutta kyllä noita Klasun tarinoita ihan mielellään kuuntelee. Tällä viikolla siis käsittelyssä Black Sabbath.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
"Radio Rock - soitetaan mitä halutaan"

ja sen jälkeen alkaa soimaan Metallican Day that never comes. Just. Itselläni ei kotona radio soi, mutta puntilla kun käy niin siellä on rokki päällä tai jos ei ole, niin käännän, kun vaihtoehtona on joku ärränbee shaisse. Siltikin alkaa kyllä soittolista käymään jo tuolla otannallakin aika helketin kuluneeksi. Tuo "soitetaan..." slogan alkaa kääntymään niin itseään vastaan, kuin vain joku voi. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Meillä on kovat jätkät korporaatiossa, uskalletaan sanoa Tukiaista luntuksi. Noh, se, soittolista, mp3kauppa ja keikkaliput ne onkin hyvä pohja alkaa tekemään todellista äijäradiota.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laskeskelen tässä EU-papereihin paljonko lannoitteita on levitelty pellolle. Vittumaisen tarkasti pitää tietää paljonko fosforia tai typpeä on jollakin maapläntillä, harmittaa. Kyllähän sen ymmärtää, että tarkkana pitää olla määrissä ja muissa jutuissa, mutta kun tietää miten muut hoitavat vastaavat asiat niin..Täällä tiedetään saatana tarkalleen kaikki ja toiset laittavat juurikin niin kuin haluavat yms. ja sitten vielä viedään mahdollisuus kertoa lipulla, syötkö kotimaista vai puolalaista..(ei mitään Puolaa vastaan)

Onneksi on hyvät ohjelmat, mitkä laskee melkeen automaattisesti lannoitemäärät. Päähän ottais kovasti, jos näitä joutuisi käsipelillä paperille laskemaan.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ompa skrinnareiden hinnoissa tyhjää...
Piti sitten oikein uudet skrinnarit hakea. Viimeksi ollut jäällä 18-vuotta sitten Hämeenlinna jäähallissa... heh.
Nyt sitten ulkojäillä omien muksujen kanssa ja kaupan kautta, että faijakin pääsee vauhtiin. Eastonin skrinnarit, hinta 79 ja risat. Ei oikein napannut, koska pelaaminen on omien muksujen kanssa "luistelua". Myyjä tajus, etten tosissaankaan ota niitä, mutta sano vaan, että 39 ja terotus kaupan päälle. Jäi varmaan vielä jotain kauppiaallekkin tumppuun, mutta silti. Ihmettelen vaan.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ihmettelen tänään toisia vanhempia.
Tai siis lähinnä yhden tyttäreni kaverin vanhempia.
Kerran lähdin yhteen näyttelyyn lapsieni kanssa ja tämä kaveri tuli mukaan. Haimme hänet kotipihasta ja veimme takaisin; koskaan ei kysytty, että mitäköhän se maksoi tai edes kiitosta sen sisäänpääsyn sijasta. Ei mua vituta ne eurot, vaan se, että ... voisi edes kiittää.
Tänään se kaveri tuli meidän mukaan luistelemaan. Jälleen haimme hänet kotoa ja veimme. Kuluja ei tietysti tullut, mutta eipä vanhemmistakaan ole kuulunut mitään.
Koskaan ei kysytä heidän puolelta mitään tyyliin, että voisiko teidän tytär tulla meidän kanssa jonnekkin...
Ainiin, yrittihän se perheen äiti parivuotta sitten ahkeraan tunkea muitakin sisaruksia meille hoitoon, kun heillä olis ollu jotain tekemistä keskenään. Toi ovelle ja sanoi, että jätän nämä pari teille joksikin aikaa... ja kun ystävällisesti kieltäydyimme, niin hän kielsi tyttäreni kaverin meille tulon, kun muutkaan sisarukset eivät pääse mukaan.
Enhän minäkään työnnä poikaa kylkiäisiksi, kun likka menee jollekkin koulukaverilleen leikkimään.
Ei nuo eurot, vaan se periaate. Vanhemmista en ole kuullut mitään, vaan kommunikointi tapahtuu siten, että se tyttö puhuu lapselleni ja lapseni sitten minulle/ vaimolle tyyliin " saahan XX syödä meillä välipalan/ ruuan, että saa leikkiä pidempään... siis olla koko päivän täällä...

Joo, sori jos loukkasin mielipiteilläni jotain, mutta kunhan ihmettelen..
 
Viimeksi muokattu:

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Iltalehden otsikoinnille. Etusivulla on otsikko: "Ennätys- yleisö!" ja vieressä kuva Rööperi-leffasta. Juttu jatkuu seuraavasti: "Aleksi Mäkelän ohjaama ja muun muassa Samuli Edelmannin ja Peter Franzénin tähdittämä Rööperi-elokuva on kerännyt ensimmäisenä viikonloppunaan ennätysyleisön. Lue lisää..."

No mitä linkin takaa paljastuu? Se, että elokuva on ollut kaikkien aikojen neljänneksi katsotuin kotimainen elokuva ensimmäisenä viikonloppuna. Mikä vitun ennätysyleisö se on?
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Iltalehden otsikoinnille. Etusivulla on otsikko: "Ennätys- yleisö!" ja vieressä kuva Rööperi-leffasta. Juttu jatkuu seuraavasti: "Aleksi Mäkelän ohjaama ja muun muassa Samuli Edelmannin ja Peter Franzénin tähdittämä Rööperi-elokuva on kerännyt ensimmäisenä viikonloppunaan ennätysyleisön. Lue lisää..."

No mitä linkin takaa paljastuu? Se, että elokuva on ollut kaikkien aikojen neljänneksi katsotuin kotimainen elokuva ensimmäisenä viikonloppuna. Mikä vitun ennätysyleisö se on?
Kaikkien aikojen katsotuin neljänneksi katsotuin elokuva, tietenkin!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Ihmettelen tänään toisia vanhempia.
Tai siis lähinnä yhden tyttäreni kaverin vanhempia.
clips...
Ei tämä loisiminen tule muuttumaan, ennen kuin otat härkää sarvista ja kerrot tytön vanhemmille mielipiteesi heidän käytöksestään. Nämä vanhemmat ovat jo ajat sitten huomanneet, että tyttärenne kaveri on helppo työntää mukaan kustannuksitta, koska ette koskaan pyydä jälkikäteen mitään.
 

J.Petke

Jäsen
Kuka ihme on suunnitellut tuon urheilugaalassa jaettavan "kukkasen". Näyttää ihan kumiselta pi****ta. Myöskin tuo palkintopokaali on aika helvetin ruma.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ihmettelen että google-ad tarjosi äsken Jatkoajan yläreunaan naisten pitsialusvaatemainoksen, ei paha! Niin sitä ihmettelen, että mistä se tiesi että minä sellaisia tykkään katsella, vai onko joku muka käynyt tältä koneelta sellaisilla sivustoilla joissa vähäpukeisia naisia näkyy. Vaimoa tietenkin epäilen (jos joku sitä ihmettelee).
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Ihmettelen Ilta-Sanomien uutisointi tapaa, tällä kertaa Jere Lehtinen hääri tehokkaana. , Illan saldo päätä huimaavan kova 0+1!!! Tämä uutisointi tapa on mun mielestä tullut vuoden sisällä jäädäkseen, ja itseäni se ihmetyttää aika suuresti. Ja tätä tapaa harrastavat kaikki Yle, Maikkari, iltäpäivälehdet ja tapa koskee kaikkea uutisointia. Tiedän, että kilpailu lukijoista on kova, mutta mielestäni tapa on suurta kusetusta. Uskaltaako sitä enää mitään uutista lukea, kun ei otsikkoon voi luottaa tippaakaan.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Ihmettelen Ilta-Sanomien uutisointi tapaa, tällä kertaa Jere Lehtinen hääri tehokkaana. , Illan saldo päätä huimaavan kova 0+1!!! Tämä uutisointi tapa on mun mielestä tullut vuoden sisällä jäädäkseen, ja itseäni se ihmetyttää aika suuresti. Ja tätä tapaa harrastavat kaikki Yle, Maikkari, iltäpäivälehdet ja tapa koskee kaikkea uutisointia. Tiedän, että kilpailu lukijoista on kova, mutta mielestäni tapa on suurta kusetusta. Uskaltaako sitä enää mitään uutista lukea, kun ei otsikkoon voi luottaa tippaakaan.

Joo, toi on tosi ärsyttävää. Ylellähän on usein tekstitv:n otsikkona jotain tyyliin "Selänne murhaavan tehokas Floridaa vastaan" ja oikeasti sen tehot on ollu 0+2. En tiedä keitä tuollainen palvelee. Ymmärrän sen, jos nää Jypin kovat miehet nakuttaa neljä maalia, että silloin saakin vähän revitellä otsikoita.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihmettelen tänään toisia vanhempia.
...
Jeps, olen kuullut muutamilta puolitutuilta vähän samanlaisia kommentteja. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia ettei ne taida edes tajuta että käyttää kylmästi hyväkseen toisia. Tosta aiheutuu kuluja, eikä varmaan toisten kersoja viitsi ihan jatkuvasti syöttää jos palvelu on täysin yksipuolista.

Voin kuvitella (vaikkei itselle olekaan siunaantunut jälkikasvua) että tilanne rasittaa. Ja tuosta heidän käytöksestä kun ette ottanut ylimääräisiä sisaruksia hoitoon, voi kuvitella että ovat loukkaantuvaa sorttia...

Mä luulen että tilanne jatkuu aina vain ellet sano asioita heille..joko kierrellen tai suoraan.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Ihmettelen sitä, miksi ihmiset työntävät nokkansa asioihin, joista he eivät selvästikään ymmärrä mitään. Luin Ilta-Sanomien verkkolehdestä jutun SM-liigan toimitusjohtajan J-P Vuorisen vastauksesta Jaakko Paavilan vaatimuksiin jääkiekkotappeluiden sensuroinnista. Vastine sinällään on erinomainen, mutta jutun herättämä keskustelu aiheuttaa vuorotellen vitutuksen, itkun ja naurun sekaisia tuntemuksia:

IS:n keskustelu aiheesta "Saako tappeluita näyttää TV:ssä?"


Menin keskustelun kulkua lukiessani niin sekaisin, etten oikein tiennyt, mihin ketjuun tällaisesta asiasta voi purkautua.
 

Viljuri

Jäsen
Kyse on osaltaan ikiliikkujasta.

Osa ihmisistä tykkää heilutella käsiään, ja valitettavien kognitiivisten vajavaisuuksiensa takia erehtyvät luulemaan käsienheiluttelunsa tuottavan energiaa. Ei siinä mitään, Honkajokikin oli ihan symppis, vaikka melkoinen liturgikko olikin.

Tämä on kyettävä sietämään, sillä ei ole kohteliasta kertoa idiooteille näiden olevan idiootteja, ja onhan lehdillekin löydettävä jostakin tilaajia ja lukijoita. Sitä paitsi ei tässä tai muissakaan asioissa kukaan väittäne suurinta viisautta omaavansa, paitsi tietysti toimittajat itse.

Ehkä eniten asiassa onkin taustalla se, että kaikki lehtikonsernit ovat aloittelemassa Yt-neuvotteluja ja siten suunnittelemassa lehtiväen ulostamista, myös siis Erkon, jonka jalkojen juureen voimme tämänkin asiantuntemuksen purkauksen laskea.

No, seuraavat "lehtiuudistukset" sitten baarissa, vai mitä? :)
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä eniten asiassa onkin taustalla se, että kaikki lehtikonsernit ovat aloittelemassa Yt-neuvotteluja ja siten suunnittelemassa lehtiväen ulostamista, myös siis Erkon, jonka jalkojen juureen voimme tämänkin asiantuntemuksen purkauksen laskea.

No, seuraavat "lehtiuudistukset" sitten baarissa, vai mitä? :)

Ja kaikista masentavinta tässä on se, että tämäkin uutinen ja sen herättämä keskustelu pistetään täällä Ilta-Sanomien oivallukseksi, vaikka uutinen on alun perin "meiltä" tästä yläkerrasta.

No samaa erkkoahan tässä kaikki ollaan ulkopuolisille. Olisi silti ollut mukava saada ne muutamat klikkaukset oikeaan osoitteseen.

En vaan tajua, miksi nuo pitää aina laittaa kollektiiviseksi nuo jutut. Meinaat, että "erkkolaiset" ovat pelkkiä robotteja, joita ei v*tuta kituuttaa epävarmassa työsuhteessa ja silti yrittää hoitaa hommansa mahdollisimman hyvin. Omasta halustaan, ei minkään "erkon" käskystä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Siis häh? Kysessä siis lumenaurausfirma, joka uhkaa kaatua - koska viime vuonna satoi lunta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös