Mainos

Ihmettelyketju

  • 6 504 418
  • 39 105

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
Hitto, että ihmetyttää tämä Jussi Sahi tyyppi joka liigapörssissä penailee miljoonalla joukkueella.

Menee yli hilseen oikeasti, no jokaisella ihmisellä on näköjään omanlaiset pervessionsa. Toiset tykkää tisseistä ja toiset tykkää pistellä tolkuttomia raha summia liigapörssiin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ostin eilen kaupasta tuollaisen pienen paketin Atrian Suomalaisia Pekonikuutioita. Paketissa lukee että puhtaasti suomalaista lihaa sekä on mm. suomenlippu. Siltikin alareunassa kerrotaan että valmistettu Ruotsissa. Ei tuolla minulle nyt mitään suurtakaan väliä ole, mutta hiukan ihmetyttää vaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ihmettelen, että Britney Spears ei suostunut tekemään avioehtoa, vaikka hänen lähipiirinsä tähän kehotti. Pidempään jo velloneet huhut avioerosta ovat nyt vahvistettu.

Kuuluisi oikeastaan vitutusketjuun, vittu miten joku voi olla noin tyhmä? Tälläkin keskustelupalstalla on aika huvittava ketju avioehdosta, "jos toista rakastaa" ja hohhoijaa.

Kai samat ihmiset elävät myös ilman vakuutuksia.
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Lorvi kirjoitti:
Hitto, että ihmetyttää tämä Jussi Sahi tyyppi joka liigapörssissä penailee miljoonalla joukkueella.

Menee yli hilseen oikeasti, no jokaisella ihmisellä on näköjään omanlaiset pervessionsa. Toiset tykkää tisseistä ja toiset tykkää pistellä tolkuttomia raha summia liigapörssiin.

Tähän voi sanoa että paha sai palkkansa :)
 

Pasanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
pernaveikko kirjoitti:
Ihmettelen, että Britney Spears ei suostunut tekemään avioehtoa, vaikka hänen lähipiirinsä tähän kehotti. Pidempään jo velloneet huhut avioerosta ovat nyt vahvistettu.
Tähänkin voisi todeta että paha sai palkkansa...No Kevin raukka joutui sentään ainakin pari kertaa tökkäisemään ja mahdollisesti joutuu maksamaan elatusmaksuja.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
pernaveikko kirjoitti:
Ihmettelen, että Britney Spears ei suostunut tekemään avioehtoa, vaikka hänen lähipiirinsä tähän kehotti. Pidempään jo velloneet huhut avioerosta ovat nyt vahvistettu.

Onkin kaksi taysin eri asiaa, osaa laulaa ja omata aivot. Moni taalla Amerikoissa osaa laulaa...
 
pernaveikko kirjoitti:
Ihmettelen, että Britney Spears ei suostunut tekemään avioehtoa, vaikka hänen lähipiirinsä tähän kehotti. Pidempään jo velloneet huhut avioerosta ovat nyt vahvistettu.

Kuuluisi oikeastaan vitutusketjuun, vittu miten joku voi olla noin tyhmä? Tälläkin keskustelupalstalla on aika huvittava ketju avioehdosta, "jos toista rakastaa" ja hohhoijaa.

Kai samat ihmiset elävät myös ilman vakuutuksia.
Ilta-Sanomat kirjoitti:
TMZ.com -nettisivuston lähteiden mukaan pariskunnalla on avioehto, joten Britneyn ei tarvitse pulittaa Kevinille dollariakaan.
Samaa sanoo myös imdb:n uutiset.

Minua ihmetyttää, minkä helvetin takia Paul McCartney meni sen ruman ja ramman julkkishuoran kanssa naimisiin ja ilman avioehtoa? Pitää olla melko seniili papparainen että tekee moista.

1Timer kirjoitti:
Onkin kaksi taysin eri asiaa, osaa laulaa ja omata aivot. Moni taalla Amerikoissa osaa laulaa...
Mistäs lähtien Pirtni on osannut laulaa?

Edit: Ihmettelen lisäksi sitä, että joku on mennyt vapaaehtoisesti(?) panemaan Saimi Nousiaisen paksuksi.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Hazardipakki kirjoitti:
Samaa sanoo myös imdb:n uutiset.

No niin, hienoa kuulla, että tyttö olikin tullut järkiinsä jossain vaiheessa liittoa.

Hazardipakki kirjoitti:
Mistäs lähtien Pirtni on osannut laulaa?

Ainahan se.

Nimim. kaksi kertaa keikalla
 

msg

Jäsen
Pete2004 kirjoitti:
Ostin eilen kaupasta tuollaisen pienen paketin Atrian Suomalaisia Pekonikuutioita. Paketissa lukee että puhtaasti suomalaista lihaa sekä on mm. suomenlippu. Siltikin alareunassa kerrotaan että valmistettu Ruotsissa. Ei tuolla minulle nyt mitään suurtakaan väliä ole, mutta hiukan ihmetyttää vaan.

Niin ei se sika ruotsalaiseksi muutu, vaikka Ruotsissa menisi osiksi ja samalla matkalla saisi kääreet ympärilleen.
 

lavos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmettelen...

...millainen tyyppi maikkarin voittopottia tällä hetkellä juontava tyttö on normaalisti. On nimittäin sen verran ADHD-meininkiä...
 

Lorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU, Avs. Selänteen Teemu ja Anaheim.
lavos kirjoitti:
...millainen tyyppi maikkarin voittopottia tällä hetkellä juontava tyttö on normaalisti. On nimittäin sen verran ADHD-meininkiä...

Kuulemma samanlainen sekopää, ei osaa olla hiljaa 5 sekunttia pidempään.

Samaten tämä jokaisen kuolaama Nelli samaisesta ohjelmasta on ihan samanlainen moottoriturpa livenä. Kelpaa mulle.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimon Rakuunat
Lorvi kirjoitti:
Samaten tämä jokaisen kuolaama Nelli samaisesta ohjelmasta on ihan samanlainen moottoriturpa livenä. Kelpaa mulle.

Jos se nelli on edes lähelläkään samaa luokkaa ton duunin ulkopuolella niin en kyllä kestäis viittä minuuttia pidempään. Kännissä sitä vois kyllä panna, mutta ei kyllä selvinpäin katselis tosiaan kovinkaan pitkään. Ei vaikuta miltään ihan järjen jättiläiseltä.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monesti olen miettinyt että saa aika paljon maksaa tuosta vouhotuksesta, jotta kehtaa mennä itsensä nolaamaan julkisesti. Vaikka löytyyhän niitä sellaisiakin jotka nolaavat itsensä ilmaiseksi. ( mm. kaiken maailman reality sarjat.)

edit. Sen verran viellä asiasta että yllättävän suuria voittopotteja ne nykyään makselevat, mutta mikäs siinä kun kansa soittelee...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nainen, miksi hukkaat energiaa tyhjään uuniin?

Minkä takia ihmiset esilämmittävät uunia tyhjänä, kun tekevät esim. ranskalaisia? Kirjoitin "ihmiset", mutta etupäässä tähän syyllistyvät kokemukseni mukaan naiset. "No kun niin pitää tehdä" = olen lukenut lehdestä/kirjasta. Joihinkin ruokiin tuo uunin kuumentaminen tiettyyn lämpötilaan on tarpeellinen, mutta ei todellakaan kaikkiin. Suuri määrä kallista energiaa menee taivaan tuuliin ja nälkäiset kesälahtelaiset vittuuntuvat.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
tuuski kirjoitti:
Minkä takia ihmiset esilämmittävät uunia tyhjänä, kun tekevät esim. ranskalaisia? Kirjoitin "ihmiset", mutta etupäässä tähän syyllistyvät kokemukseni mukaan naiset. "No kun niin pitää tehdä" = olen lukenut lehdestä/kirjasta. Joihinkin ruokiin tuo uunin kuumentaminen tiettyyn lämpötilaan on tarpeellinen, mutta ei todellakaan kaikkiin. Suuri määrä kallista energiaa menee taivaan tuuliin ja nälkäiset kesälahtelaiset vittuuntuvat.

Toisaalta monissa tapauksissa noiden valmistamiseen menee tietty aika tietyllä lämmöllä, joten kun tietää, että ne ranskalaiset valmistuvat 15 minuutissa, niin eipähän tarvitse huolehtia niistä sen enempää. Muistaa vaan ottaa ne 15 minuutin kuluttua pois uunista. Nyt jos ne liipaisee kylmään uuniin, niin eihän sitä tiedä milloin ne ovat valmiita, jollei olle jatkuvasti kyttäämässä ja vahtimassa niitä.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
KPL kirjoitti:
Toisaalta monissa tapauksissa noiden valmistamiseen menee tietty aika tietyllä lämmöllä, joten kun tietää, että ne ranskalaiset valmistuvat 15 minuutissa, niin eipähän tarvitse huolehtia niistä sen enempää.
No ihan samalla tavalla siinä menee tietty aika jos ne pistää heti uuniin? :) Kerran kokeilun se tietysti vaatii, niin kuin kaikki muutkin. Ei sitä ruuan valmistumista kellosta näe.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
tuuski kirjoitti:
No ihan samalla tavalla siinä menee tietty aika jos ne pistää heti uuniin? :) Kerran kokeilun se tietysti vaatii, niin kuin kaikki muutkin. Ei sitä ruuan valmistumista kellosta näe.

Menee toki, mutta ensinnäkin se vaatisi sen kokeilun, joten vaivaahan tuosta aiheutuisi. Toisekseen maku voi kärsiä(en puhu välttämättä ranskalaisista), tosin tämä menee jo arvauksen puolelle.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja miksi saunaan pitää mennä vasta sitten, kun sitä on lämmitetty puolesta tunnista tuntiin? Miksei sitä energiaa voi käyttää kunnolla hyväksi ja istahtaa samantien lauteille, kun napsauttaa kiukaan päälle/sytyttää klapit?
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Leon kirjoitti:
Ja miksi saunaan pitää mennä vasta sitten, kun sitä on lämmitetty puolesta tunnista tuntiin? Miksei sitä energiaa voi käyttää kunnolla hyväksi ja istahtaa samantien lauteille, kun napsauttaa kiukaan päälle/sytyttää klapit?
Ihmettelen tätäkin. Ilmeisesti jollain köyhillä ei ole Helon hetivalmista, mutta turha niin säälittävien ihmisten on edes peseytyä.
 
Ihmettelen teen kusettavaa vaikutusta. Kofeiinihan tunnetusti poistaa nestettä, mutta enpä olisi uskonut, että muutaman kupillisen takia saa lorotella alituiseen.
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se hämmästyttää, että toissapäiväisen Hesarin mukaan Suomi on tarmokkaasti hakemassa jatkoaikaa veneille myytävän polttoöljyn ja lentokoneiden kerosiinin verovapaudelle.

Mielestäni tänä ilmastonmuutoksen / kasvihuoneilmiön aikana kaikkien kansakuntien tulisi tarmokkaasti pyrkiä välttämään tarpeetonta hiilidioksidin tuottamista, tai ainakin verotuksellisin keinoin kannustaa kansalaisaan polttoaineiden käytön kohtuullistamiseen. Taas tuntuu, että rikkaat saavat rauhassa harrastaa ja tuupata siinä lomassa ilmakehän paskaa täyteen niin halutessaan, kiva että on halpaa eikä tarvittavista polttoaineista tarvitse maksaa edes ns. markkinahintaa.

Ihmettelen vaan. Samalla ihmettelen sitä, kuinka paljon VR on ollut julkisuudessa viime aikoina junien myöhästelemisen vuoksi. Kuulemma aamun R-juna oli Hyvinkäältä lähtiessään ollut myöhässä 7 minuuttia! Härregyyd! Mihin kaikkeen sen 7 minuuttia olisikaan voinut käyttää, vaikkapa paskalla käymiseen tai kattoon räkimiseen!

Jumalauta. Kun tässä yhteiskunnassa ei toimi mikään muukaan, niin miksi juuri junaliikenteeltä on oikeutettua vaatia täydellistä toimivuutta? Kuulemma lokakuussa kaukoliikenteen junista oli myöhässä enemmän kuin 15 minuuttia noin 6%. Mikä tässä on se ongelma? Menkööt saatanat taksilla tai omalla autollaan jos tuntuu siltä, ettei junalippu ole hintansa arvoinen. Tämä on ollut juuri näin yksinkertaista sen jälkeen, kun VR yhtiöitettiin.
 
Viimeksi muokattu:

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
KPL kirjoitti:
Toisaalta monissa tapauksissa noiden valmistamiseen menee tietty aika tietyllä lämmöllä, joten kun tietää, että ne ranskalaiset valmistuvat 15 minuutissa, niin eipähän tarvitse huolehtia niistä sen enempää. Muistaa vaan ottaa ne 15 minuutin kuluttua pois uunista. Nyt jos ne liipaisee kylmään uuniin, niin eihän sitä tiedä milloin ne ovat valmiita, jollei olle jatkuvasti kyttäämässä ja vahtimassa niitä.
Ruuanlaitto on oikeastaan kemiaa. Eli tietyille ruoille tietty tapa tehdä on oikea. Esim erityyppisillä lihoilla on erilaiset tavat juuri siitä syystä että siitä saa mureaa.. Lihaskalvot, sidekudoset, rasva ym vaativat erilaiset kypsentämiset. filepihville riittää lyhyt nopea kuumennus korkeassa lämpötilassa, kun taas esim possun niska vaati pidemmän kypsentämisen miedommalla lämmöllä.. jne jne.. kaikki vaikuttaa kaikkeen. Oli sitten kyse kotijäätelön tekemisestä tai suklaan sulattamisesta jne.. tietyt tavat toimivat, tietyt eivät.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KPL kirjoitti:
Toisaalta monissa tapauksissa noiden valmistamiseen menee tietty aika tietyllä lämmöllä, joten kun tietää, että ne ranskalaiset valmistuvat 15 minuutissa, niin eipähän tarvitse huolehtia niistä sen enempää. Muistaa vaan ottaa ne 15 minuutin kuluttua pois uunista. Nyt jos ne liipaisee kylmään uuniin, niin eihän sitä tiedä milloin ne ovat valmiita, jollei olle jatkuvasti kyttäämässä ja vahtimassa niitä.

Eli kun ohjeissa sanotaan, että uunissa 15 min., niin ne sitten on aina silloin valmiita? Uuneissa ei ole eroa? Esim. ranskalaiset ei todellakaan valmistu joka uunissa samassa ajassa, vaan enemmänkin kannattaa luottaa omaan näköönsä ja hajuaistiinsa kuin kelloon. Muutenkin ruokien valmistusajat ovat enemmänkin viitteellisiä, ainakin mun kokemukseni mukaan.

Tietysti lihat ym. tarkemman lämpötilan vaativat safkat tulee valmistaa ohjeen mukaan, mutta laatikkoruoat ja sata muutakin safkaa voi kyllä heittää ihan huoletta kylmäänkin uuniin, ilman pelkoa että lopputulos kärsii.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimon Rakuunat
BoredOldLady kirjoitti:
Tietysti lihat ym. tarkemman lämpötilan vaativat safkat tulee valmistaa ohjeen mukaan, mutta laatikkoruoat ja sata muutakin safkaa voi kyllä heittää ihan huoletta kylmäänkin uuniin, ilman pelkoa että lopputulos kärsii.
´

Todellakin. Ranskikset ja laatikot sun muut menee ihan visuaalisella tuntumalla. Mitään kelloja katsella. Kuka hölmö nyt ottais ranskikset uunista pois vaikka aika ois täysi ja näyttäis vielä ihan vaaleilta. Tosin ranskalaiset uunissa ovat melko köpöjä. Onhan se ihan eri juttu syödä deepfried-ranskiksia, mutta tosin se sitten kyllä tekee amerikkalaisefektin ja tulee kiloja vuodessa lisää se kymmenen. Valintakysymyksiä.
 

msg

Jäsen
KPL kirjoitti:
Menee toki, mutta ensinnäkin se vaatisi sen kokeilun, joten vaivaahan tuosta aiheutuisi. Toisekseen maku voi kärsiä(en puhu välttämättä ranskalaisista), tosin tämä menee jo arvauksen puolelle.

Rankalaiset ja monet muutkin pakasteruoat kärsivät jos ne laitetaan kylmään uuniin tai sulatetaan ennen uuniin laittoa.
Itse olen sitä mieltä, että esimerkiksi ranskalaiset ja pakastepiirakat onnistuvat parhaiten, kun laittaa jäisen tuotteen kuumaan uuniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös