Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ihmettelyketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Ramchester, 03.05.2006 klo 09.14.

 1. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tai vieläkin loogisempi vaihtoehto on että olet lukenut 60-luvun puolivälissä tehdyn "remaken"...
   
 2. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tai sitten Jeesus on ilmestynyt paahtoleipään. Tai tullut.
   
 3. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Tästä taitaa tosiaan olla kyse. Asiasta ei ole mitään mainintaa albumin julkaisutiedoissa, mutta kyllähän tuo aika selvä asia lienee. Tattis, ei mennyt yöunet.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kuinka paljon sitä ihminen voikaan nukkua? Eilen heräsin, söin aamupalan, nukahdin sohvalle. Heräsin, katsoin Suomen pelin ja aika-ajot, nukahdin sohvalle. Heräsin NHL-ottelun alkaessa, nukahdin sohvalle. Heräsin Pageun tekemään voittomaaliin, nukahdin. Heräsin kuudelta tänä aamuna, menin sohvalta sängyn puolelle, ja heräsin kymmeneltä tänä aamuna.

  Aikamoisella univajeella on ilmeisesti menty.
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Saatat sairastaa klinomaniaa, sairaalloista tarvetta jäädä sänkyyn, tarvetta levätä.
   
 6. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Muuten joo, mutta nukun hämmentävän usein omasta tahdosta sohvalla. Varmaan kaksi yötä viikossa nukun sohvalla, siis ihan omasta tahdosta. Tämä on niitä "näin teen vain minä" -ketjun tavaraa.
   
 7. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. En yleensä vastaa tuollaisiin enkä joka tuutista tuleviin "Minkä arvosanan antaisit meille" asiakastyytyväisyystutkimuksiin. Tai jos vastaan niin ilmoitan että lakkaan käyttämästä palveluitaan jos kyselyt eivät lopu.
   
 8. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Minulla ei nyt sinänsä ole tuollaisia kyselyitä vastaan, mutta joskus tulee raja vastaan. (Hieno lause, hei.) Jokunen viikko sitten tuli, en muista oliko Tilastokeskukselta vai joltain muulta, sellainen sentin paksuinen vihko postissa, missä olisi pitänyt antaa arvosanoja erinäisille yrityksille. Mitä nyt sitä vähän selasin, niin varmaan joskus käyttämäni yritykset olisivat mahtuneet kirkkaasti kahden käden sormiin ja enemmän kuin kerran käytettämäni yhden. Ei maksanut vaivaa.

  Jonkin ajan päästä oli sitten tullut puhelu kännykkään ja numeron perusteella se oli tuolta. Tuli myös toinen kirje postissa, jossa kehotettiin vastaamaan. No, enpä reagoinut. Jos tuollainen tulee täysin pyytämättä, niin olkoot sitten vähän lyhyempi edes. Ehkä olisi vain pitänyt vetää joka sivulle suora viiva "en osaa sanoa"-sarakkeeseen, niin kaikki olisivat olleet iloisia.
   
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ihmettelen sitä, miten joku Aerosmithin kaltainen bändi, jolla on niin hieno back-katalogi 70-luvulta, soittaa keikoillaan vain uudempaa tuotantoa ja niitä 90-luvun pöksynkastatusballadeja.

  Rocksia tässä vain kuuntelin. Aivan vitun kova levy. Ei mulla muuta. Hyvää vappua!
   
 10. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lueskelin KalPan osiosta Kiitos kuopiolainen urheiluyleisö-ketjua.
  Ihmetystä aiheutti hehkutus upeasta tunnelmasta finaaleissa. TV-kuvan perusteella minä ainakin tulin surulliseksi katsoessani, kun savolaiset vihtoivat läpsyttimillään tyhjä katse silmissään. Pelitapahtumat eivät aiheuttaneet mitään reaktiota, monotoninen viuhtominen vain jatkui.
  Jopa Tapparan kotipeleissä oli upea tunnelma Kuopioon verrattuna.
   
 11. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Krapula. Jostain kumman syystä sitä meikäläinen on luovimmillaan juuri krapulassa. Nostaa myös tunteet pintaan. Jollain tasolla jopa nautin tästä olotilasta.
   
 12. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Ehkäpä se tunnelma ei vain välity tv-kuvan perusteella ja sen takia pelit ovat parhaita paikan päällä.
   
 13. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juu oman olohuoneen 32" Saloraa ja livematsia kannattaakin aina verrata.
   
 14. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Miksi muista matseista (esimerkiksi Tampereen keskinäisissä) välittyi hieno tunnelma TV:nkin välityksellä?
  Onko Kuopiossa mikit ja kamerat sijoitettu huonommin vai olisiko niin, että tunnelma oli finaalipeleiksi todella vaisu?
  Tosin Kuopion normimeininkiin verrattuna ero oli suuri. Silti ei voi puhua upeasta tunnelmasta, kun zombit hakkaavat läpsyttimiä.
   
 15. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tunnelma on paljon muutakin kuin se mitä mikrofonit taltioi ja miten faniryhmät hoilottaa. Nimenomaan tunnelma hallilla oli aivan uskomaton, täysin poikkeuksellinen. Ihmiset olivat positiivisella ja kannustavalla fiiliksellä, ei väliä miten pelissä käy koska oltiin ylpeitä oman kylän joukkueen kaudesta. Tunnelmaa kuvasi mielestäni erittäin hyvin se, että kun kautta oli jäljellä 1,5minuuttia nousi klubikatsomo seisomaan ja sitä seurasi koko halli. Istumakatsomoissakin huudettiin Kiitos KalPaa pelin jälkeen.

  Tokihan nämä asiat eivät TV-kuvista välity etenkään jos tv-väki ei niitä esiin erikseen halua nostaa. Läpsyttimiin minulla on neutraali suhtautuminen (vaikken niitä itse käytäkään), mutta finaaleissa ne ikävä kyllä peittivät alleen suuren kannatuspotentiaalin. Läpsyttimien käyttäminen ei kuitenkaan millääm tavalla poista sitä, miten hieno tunnelma Niiralassa oli.
   
 16. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  KalPan onnitteluketjua lukemalla on kyllä vähän vaikea uskoa, ettei ollut väliä miten pelissä käy, kun lähes järjestään KalPa-kannattajat kertovat onnittelujen tuntuvan vittuilulta. Ne ylpeät fanit eivät ole kyllä siihen ketjuun eksyneet...
   
 17. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kas, joku muukin tuntee näin. Itse olen onnistunut käyttämään alkoholia sen verta maltilla, että varsinaisia krapuloita on onneksi hyvin harvoin. Mutta jo pienessäkin aamunihkeydessä monesti pää tuntuu käyvän "sopivasti ylikierroksilla", jolloin on nimenomaan hyvin luova olotila, Monia asioita on tullut hoksattua varsinkin aamupäivästä, vaikka fyysinen, ja osittain myös henkinen olotila on ollut varsin nihkeä. Jännä homma, kai se on sitten jonkinasteinen lieveilmiö siitä, kun sanotaan, että krapulassa elimistö käy ylikierroksilla.
   
 18. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Lähes järjestään = 3 nimimerkkiä? (jos tuohon Liiga-alueen ketjuun viittasit?) Joo varmaankin 100% ketjuun kirjoittaneista KalPa-kannattajista, mutta kannattanee tutustua käsitteisiin otos ja harha.

  Totta kai sillä tuloksella oli ja on merkitystä ja osalle tappio oli hyvinkin kova pala. Yleisellä tasolla fiilis oli kuitenkin se, ettei tappio nyt niin kamala asia ole kun kausi on ollut kuitenkin upea. Vituttaahan se tappio, mutta kannustetaan silti joukkuetta ihan loppuun asti kiitoksena hyvästä kaudesta. Ei ollut alkuunkaan sellaista Kuopiossakin aiemmin kovin yleistä "ei ne kuitenkaan voita / aina saa hävetä / saatanan paskat" -menttaliteettiä havaittavissa vaan päinvastoin.
   
 19. Radiopää Jäsen

  Miksiköhän etenkin urheilutoimittajilla on vaikeuksia käyttää ajatusviivaa, vaan käyttävät sen paikalla yhdysmerkkiä. Oikealla näkyy tällä hetkellä kolme otsikkoa, joissa yhdysmerkki tekee ajatusviivan työtä. Onko merkistön käyttäminen liian työlästä vai eikö urheilutoimittajia vain kiinnosta käyttää kirjoitusmerkkejä oikein.
   
 20. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän niistä päästy ihan kivasti yli jo 1939 ja sitä seuranneina vuosina, mutta joillain, lähinnä tarja halosen tyyppisillä umpivasureilla, on ollut halua vähän käyttää sitä vastakkainasettelun juurena. Itse asiassa kun näin tuon kolikon, niin ensimmäinen mitä tuli mieleen, että kukahan kommari tämänkin nyt tässä yhteydessä haluaa nostaa esille.
   
 21. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei kai tuo ole kovinkaan kummoinen rikos – ainakaan Kielikellon mukaan: "Ajatusviivan käyttö on siten ensisijainen suositus, mutta tarvittaessa sen voi korvata yhdysmerkillä (jonka molemmin puolin jätetään tällöin tyhjä lyönti)."
   
 22. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Jep, tarvittaessa. Esimerkiksi silloin, kun ajatusviivan käyttö ei onnistu. Toimittajien kohdalla ei Kielikellon sääntö ole mielestäni mikään puolustus.
   
 23. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ihmettelen miten Hanna Pakarinen on vanhentunut 20 vuotta 5 vuodessa.
   
 24. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Atrian kasvispihvipakkauksessa on tuoteselosteen mukaan "n. 5 pihviä". Ja silti niissä on aina ollut kuusi. Siis pihviä, ei puuta.

  No, onhan se melkein viisi, eli seems legit, ja hyviä ovat.
   
 25. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Lainaus:
  Ihmettelen että joku valitsee kasvispihvin oikean sijasta. Vähän niinkuin pääsisit paneen Kiira Korpea mutta valitset mielummin pumpattavan Barbaran.