Hurme Tepsissä

  • 128 747
  • 566

Lerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mib, Jortikka, Hanson brothers
Jii kirjoitti:
Jos Hurme kaikesta hypetyksestä huolimatta jää rannalle (tai menee Hifkiin, Jokereihin, jne), putoaa katsojaluvut sen verran ettei siltikään ole varaa mihinkään sentteriin. Vastavasti puolikuntoinenkin Hurme tuo sen verran lisää katsojia, että niillä palkkaa yhden slovakkisentterin.

No Tästä taas olen aivan eri mieltä.Minkä verran katsojia lisää toi Saku Koivu?Pari ekaa matsia oli enempi porukkaa.Sitten oltiin taas peruslukemilla.Ei niillä tuloillakaan mitää slovakkia ois palkattu...
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
J.Hurme :"...mutta minulle ehdotettiin palkanalennusta, koska seura on kuulemma varaton ja pitäisi hankkia ainakin yksi sentteri. "

Hä? Varaton? Meillähän pitäisi kirstut pullistella rahasta!

J.Narvanmaa : "TPS:n taloudellinen tilanne on vakaa. Talous on nyt kymmenen kertaa paremmassa kunnossa kuin minun aloittaessani, Narvanmaa muistuttaa."
http://www.turunsanomat.fi/urheilu/?ts=1,3:1006:0:0,4:6:0:1:2006-01-24,104:6:354371,1:0:0:0:0:0:

joke tuli ruoriin 06/99, eli siihen tilanteeseen nähden taloudellinen tilanne on 10xbättre.

Älä Seppo hämää! Läjäytä siitä kirstusta rahaa pöytään ja palkkaa Jani.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Lerva kirjoitti:
No Tästä taas olen aivan eri mieltä.Minkä verran katsojia lisää toi Saku Koivu?Pari ekaa matsia oli enempi porukkaa.Sitten oltiin taas peruslukemilla.Ei niillä tuloillakaan mitää slovakkia ois palkattu...

Koivu toi pelkästään ekaan matsiin n.7000 lisähenkilöä katsomoon. Siitä kun lasketaan vaikka lippujen keskihinnaksi n. 12 euroa, ja siihen lisätään ylimääräiset olut-, makkara-, paitamyynnit, tulee muutaman pelin vetovoimasta ihan kivat lisämyynnit palloseuralle. Toki olihan Koivu kallis, mutta tuo "piikki" oli sen vuoden Tepsille hyvin tärkeä taloudellisesti.

En kyllä lähtisi vertaamaan Koivua ja Hurmetta vetovoimassa. Kyllä siinä leikissä Hurme jää kauaksi Koivun tuomista lisälipunmyyntituloista.

Joka tapauksessa pahoja imago-tappioita palloseura tässä nyt ottaa, kävi hommassa miten tahansa. Ikävää on todeta, että hieman sellaisia lopun alun tuulahduksia tämä tuo nenään. Tulobudjetti- arvioista taidetaan olla pahasti jäljessä, kun tätä asiaa ei voitu niellä pureksimatta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seppo jumalauta, olet sä vaan äijä. Näinhän se on, että kannattajan päälimmäisenä tunteena omaa seuraa kohtaan kuuluu olla häpeä? Muuta ei voi tehdä, kuin hävetä koko organisaation puolesta. Uskottavuus, tai se mitä siitä on jäljellä, kärsii pahasti. Maksa Seppo nyt vaan Jampalle, että saadaan oma poika takaisin kotiin. Vai onko niin, että yritysmaailman huippuosaaja ei ymmärrä tällaisia tunnepuolen asioita? Ei se rahakaan ihan kaikkea ratkaise, varsinkaan kun kyse ei Sutelan itsensäkään mukaan ole "kovin isoista rahoista".
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Trenchtown kirjoitti:
.....varsinkaan kun kyse ei Sutelan itsensäkään mukaan ole "kovin isoista rahoista".

Tämä tässä on myös hyvin mielenkiintoinen pointti. Miksi henkilöidä asiaa, miksi tapella jos riidan intressi on pienehkö. No siksi kun huokeampi korvaaja on jo pukukopissa ja tällöin saadaan sentterikin. Sepon puheet siitä, että palkanmaksu on vääryys muuta joukkuetta kohtaan, ovat silkkaa paskaa. Jos taas miehellä ei anna ylpeys myöden, keksikää jokin ulostulo muutoin. Ongelmaksi muodostuu vaan nyt kun asia on ollut julkisuudessa se että tällöinhän joutuu nöyrtymään, kenties jopa myöntämään olleensa väärässä.
 

Becks

Jäsen
Puhumattakaan niistä sakoista mitkä TPS saa kun neuvottelee rekisteröimättömän pelaaja-agentin kanssa..

Eikös Ässät saanut viime kaudella jo muistutuksen kun Mike Ramsay tuli jotain eriskummallista reittiä?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kausi kirjoitti:
... Miksi henkilöidä asiaa, miksi tapella jos riidan intressi on pienehkö. No siksi kun huokeampi korvaaja on jo pukukopissa ja tällöin saadaan sentterikin...
Aivan, Sutelan maailmaa sumentaa nyt ilmeisesti liian rationaalinen ajattelutapa. Eikä tilanne olisi lähellekään tämä, jos kyseessä ei olisi Jani Hurme. Ei kiinnostaisi vittujakaan jos joku MikaNoronen olisi nyt Hurmeen paikalla. Hurme on omia poikia, ja sen takia hänen tulemisensa Palloseuraan olisi ensiarvoisen tärkeää.

Verrataan kärjistäen: Jos Saku Koivu olisi tulossa takaisin Turkuun, mutta sopimuksesta ei päästäisi yhteisymmärrykseen ja Sakua paikkaisi vaikka David Vyborny, en pitäisi sitä ollenkaan huonona vaihtoehtona. Mutta mieluummin ottaisin sen oman pojan takaisin kotiin.
 

Maffesoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
kausi kirjoitti:
Ongelmaksi muodostuu vaan nyt kun asia on ollut julkisuudessa

Tämä asia ihmetyttää melkein eniten; miten ihmeessä tämä vatvominen ja p:n jauhanta on voitu päästää julkisuuteen saakka. Nyt vallitseva asiantila on monitasoinen imagotappio TPS:lle - ja vieläpä tilanteessa, jossa TPS tarvitsisi aivan jotakin päinvastaista.

Sutela arvioi valintansa yhteydessä, että julkisuus ei ollut TPS:llä viime kaudella hallinnassa; tähän asiaan voisi nyt todeta kylllä halutessaan jotakin sarkastista...


- Kyllä siinä virheitä oli sekä sisäisessä kommunikaatiossa että ulospäin tiedottamisessa. Tässä meillä on varmaan eniten oppimista. Eli me käytettiin julkisuutta ja julkisuus käytti meitä väärin hyväksi. Ja se ei ollut meillä hallittua toimintaa ollenkaan, mikä taas lisäsi niitä sisäisiä paineita, kuvaa Sutela seuran sotkujen julkisen selvittelyn leimaamaa kautta.

Sutela viime kauden TPS:n ongelmista valintansa jälkeen
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Maffesoli kirjoitti:
Tämä asia ihmetyttää melkein eniten; miten ihmeessä tämä vatvominen ja p:n jauhanta on voitu päästää julkisuuteen saakka. Nyt vallitseva asiantila on monitasoinen imagotappio TPS:lle - ja vieläpä tilanteessa, jossa TPS tarvitsisi aivan jotakin päinvastaista.

Hurmeen agentti P.Lehto on kova jätkä juuri tällaisessa pelissä. Ei olisi ihan ensimmäinen kerta kun Lehto käyttää raskaasti julkisuutta hyväkseen. Toisaalta tätä vastaan puhuu se, että ensimmäisen tiedotteen syntyneestä tilanteesta käsittääkseni rustasi palloseura. Tiedä sitten oliko se ns ennakoiva isku asiassa vai miksi näin tehtiin. Yleensä tämankaltaisia "työsopimuksen tulkintoja" kyllä käsitellään osapuolten kesken kunnes todetaan sopimuksen syntyneen tai sen kaatuneen.

Asetelmat ovat nyt menneet todella hankaliksi. Sepon tulee nöyrtyä, Hurmeen tulisi pyörtää kovia puheitaan tai sitten todellakin homma menee puihin. Joku joutuu väistämättä toteamaan olleensa väärässä mikäli sopimus syntyy. Ulostuloksi tulee hankkia uskottava selitys, täältä palstalta voi hakea yhden; kannattajien totaalinen vittuuntuminen ellei Hurme tule. Sponsoreihin voi myös vedota, minulle ihan sama vaikka vetoaisivat öljyn hintaan kunhan Hurme maaliin luistelee.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Siis asetelma on se, että TPS/Sutela on hyväksynyt diilin ilman lääkärintarkastusta ja nyt vaatii korvausta omasta virkavirheestään, kiristäen allekirjoituksen puuttumisella? Tilannehan on juuri kuten P. Lehto sanoo, ei ole mitään syytä neuvotella mistään kompensaatiosta. Sutelalle vielä lisävinkki, että soita Atlantaan Waddelille ja kysy paljonko tämä kaksikko tinkii jo tehtyyn sopimukseen liittyvissä raha-asioissa. Ei milliäkään, ei senttiäkään, ei taalaakaan tai euroakaan. Sinulle tarjottiin sopimusta ale-hintaan ja sinä itket lapsellisin argumentein pennien perään. Vaihtoon koko mies.
 

scholl

Jäsen
Mikäli Pentti ei onnistu kunnolla penailemaan IFK:n sentterihankintoja, on tämän tulevan kauden Pena Trophy jo valmiiksi TPS:n kaapissa. Sen verran vahvaa osaamista osoitettu tässä Hurme casessa. Olennaisinta on kai vielä se, että tuolla pelleilyllä viedään viimeisetkin rippeet imusta ko. seuraan. Tuskin on jatkossa paluumuuttajista tai uusista tulokkaista tungosta, kun ei voida luottaa siihen, että seuran edustajien neuvottelemat sopimukset pitäisivät.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika uskomaton tilanne tämäkin. Imagotappio on valtaisa, mikäli Hurmetta ei lopulta Tepsin paidassa nähdä. Tämähän on Sutelan mukaan vain periaatekysymys! Kyllä nyt joutaa periaatteet ties minne. Rahaa pöytään ja venkoilu pois. Ihmeellistä perseilyä taas vaihteeksi, eikä mikään ole ilmeisesti muuttunut.
 

Redhot

Jäsen
A - P kirjoitti:
Tämän päivän lehdessä oli mielestäni tärkeä pointti tähän asiaan. Eli keväällä kun tätä ns. sopimusta tehtiin oli Hurme terve mies. Ja kun nimenomaan hänen halustaan ei kirjallista sopimusta tehty, ja sitten tulikin leikkausta vaatinut loukkaantuminen, olisi kyllä aika erikoista jos Tepsin pitäisi maksaa täyttä palkkaa koko ajalta. Muutenkaan en ymmärrä miksei Hurme voinut sitä sopimusta allekirjoittaa jo keväällä, koska se ei kuitenkaan olisi ollut mikään este NHL:n siirtymiselle. Sutela ei ole tässä mokannut mitenkään muuten kuin ilmoittamalla keväällä varmasta sopimuksesta, olisi silloin vaan kertonut että on puhuttu Hurmeen kanssa Tepsissä pelaamisesta jos ei NHL- paikkaa aukene.

Tässä nyt ei olekaan kysymyksessä tämä keväällä tehty suullinen sopimus, vaan kesän aikana sorvattu paperi, jonka sisältö, muoto ja kaikki yksityiskohdat oli moneen kertaan varmistettu. Nyt Hurmeelle on perjantaina ehdotettu palkanalennusta, vedoten seuran varattomuuteen ja tarpeeseen hankkia uusi sentteri. Tämän jälkeen Hurme tarjosi TPS:lle mahdollisuutta vetäytyä kokonaan sopimuksesta, mutta siihen Sutela ei ollut valmis.

Tästä voipi lukea lisää IS:n paperiversiosta.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lieneekö Hurme edes ainoa, jolle on ehdotettu palkan alennusta? Kovasti huhutaan Porissa, että Rauteelle tulee keksiä uusi numero, koska viime kautinen seiska meni jo jakoon?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
vero kirjoitti:
Lieneekö Hurme edes ainoa, jolle on ehdotettu palkan alennusta? Kovasti huhutaan Porissa, että Rauteelle tulee keksiä uusi numero, koska viime kautinen seiska meni jo jakoon?
Vittu jos ei Kuningas Sepon palkanalennukset kiinnosta, niin kassi olalle ja matkaan! Uusi kyykyttämisen aikakausi on alkanut, vapise Pentti.

Tosissaan, oles nyt jo. Meillä on pulaa senttereistä, ei tukka mihinkään lähde.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edelleenkin, miksi ihmeessä Hurme ei allekirjoittanut sopimusta jo keväällä. Jos olisi näin tehnyt, ei tällaista asiaa tarvitsisi jauhaa ollenkaan. Kyllä tässä asiassa vähintään puoliksi on Janin ( ja Lehdon ) omaa töppäystä.
 

Veijari

Jäsen
Meikäläinen alkaa jo henkisesti valmistautumaan siihen, että ovi suljetaankin nyt Hurmeen nenän edestä ja mennään tämä kausi Duballa. Ei tällaisen asian riitauttamisessa muuten mitään järkeä olisi.

Syytä vaan olisi sitten hankkia laadukas sentteri tilalle, toinen juttu onkin että mistä löytyy sellainen snaipperi joka saa miedät kaikki unohtamaan tämän koko kevään ja kesän jatkuneen sumutuksen?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
vero kirjoitti:
Lieneekö Hurme edes ainoa, jolle on ehdotettu palkan alennusta? Kovasti huhutaan Porissa, että Rauteelle tulee keksiä uusi numero, koska viime kautinen seiska meni jo jakoon?

Tämähän olisikin saatanan kätevää, sainataan äijiä sieltä täältä ja kun kausi on alkamassa ja muiden seurojen pelaajaringit kasassa, ilmoitetaan että vitut me mitään sovittuja palkkoja makseta. Tosissaan, palkkojen alentaminen on mahdollista vain sopimalla tai sitten ta:n yksipuolisena toimena käytännössä tilanteessa jossa ollaan todella lähellä konkurssia. Palkkojen maksamattomuus kiistettiin viimeksi mennä viikolla, toimittaja ei tainnut hoksata kysyä palkkojen tulevista alennuksista. En ole tosissani mutta tällaiset huhutkin kertovat yhtiön nykytilasta aika paljon.
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
On se kumma että kun ensimmäistä kertaa moneen vuoteen oli hieman positiivisempi fiillis kauden alkaessa, niin se saadaan pilattua perinteikkäällä Penailun Kulttuurilla.

Asian saama julkisuus on jo pilannut paljon, Lehdolla ja Jampalla on siihen varaa, Palloseuralla ei. Hyviä ratkaisuja ei oikeastaan enää olekaan. Jos henkilön työsuhde alkaa tällaisella mielipiteenvaihdolla, se on harvoin kovin onnistunut. Ymmärrän myös että kakkosluokan tavarasta ei haluta maksaa täyttä hintaa jos nyt ei rahaa ole kuin roskaa.

Minulle on aivan sama kuka on tehnyt ja mitä ja missä vaiheessa, koska toisten syyttely ei muuta tilannetta miksikään.

Valitettava tapahtuma joka vei ainakin minun kauden aloitusodottelusta pohjat. Pitäkööt paskansa.
 

Bo'er

Jäsen
kausi kirjoitti:
- "Ei ole oikein muuta joukkuetta kohtaan", mitä vittua? Maksetaanko siellä kaikille samaa palkkaa? Mitä muut pelaajat tähän kuuluvat?

Taitaa homma olla niin, että muut ovat jo suostuneen palkan "leikkaukseen", mutta Jani ei siihen suostu. Voiskohan näin tulkita Sepon viestin reiluudesta muuta joukkuetta kohtaan?
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bo'er kirjoitti:
Taitaa homma olla niin, että muut ovat jo suostuneen palkan "leikkaukseen", mutta Jani ei siihen suostu. Voiskohan näin tulkita Sepon viestin reiluudesta muuta joukkuetta kohtaan?

Ei kai sitä noin voi tulkita. Ai että Nurminen, Vahalahti ja Alatalo olisivat jo suostuneet palkkaleikkauksiin? Gimme a break.

Mutta voi hyvin olla, että Duba pelaa Tepsissä ikuisuussopparilla, nimittäin Tepsin sivuilta on luettavissa :"TPS:n sopimus Sparta Prahan Tomas Duban kanssa kattaa pelit siihen saakka kunnes Jani Hurme ottaa vastuun 1. maalivahtina."
http://hc.tps.fi/index.html?n=6249
 

Cannonpowder

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtaa se Dubakin sitten olla kallis mies kun käytännössä sen palkkaaminen pariksi kuukaudeksi estää sentterin hankkimisen.. Pitäisiköhän senkin kanssa neuvotella tiukasti palkanalennuksesta?
Keväällähän on ollut pakko kuitenkin nähdä että sentteri tarvitaan vielä ja silloin on Hurmeen soppariin ollut rahaa..

Ihme Seppoilua. Onneksi en ehtiny ostaa kausaria vielä.
 

12961

Jäsen
MaZaa kirjoitti:
Nyt meni taas mielenkiinto ens kaudesta.. Paluumuuttaja olis tulossa, niin Sutela alkaa hakemaan jo valmiiksi sovittuun sopimukseen palkanalennusta.. Ei h***etti mitä penailua. Tollaset asiat näkyy varmasti myös kentällä, kun pelaajat kuulee mitä on tapahtunut.. Miksei asioita voi hoitaa järkevästi..

Taidanpa pysyä poissa Elyseeltä siihen asti, kun siellä on asiat niinku sutela on luvannu. Eli tällä kaudella ei taideta mua hallilla nähdä..


Itse asiassa taitaisi olla parempi jättää Hurme tilanteessa kokonaan pois ensi kauden rosterista ihan vain ilmapiiriä ajatellen. Jo pelkästään se, että TPS on suututtanut Hurmeen, tulisi vaikuttamaan joukkueen sisäiseen ilmapiiriin todella negatiivisesti.


Mieluummin kunnon sentteri ja Duba kuin Hurme.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Aika hämmentyneenä tätä keskustelua olen sivusta seurannut. On kyllä uskomatonta säätämistä, ei voi muuta sanoa!
Jos tämä homma ryssitään niin mielenkiinto tähän hommaan laskee entisestään. Onneksi en minäkään kausaria hommannut, vaikka se erittäin lähellä olikin silloin kun julkistettiin Hurmeen(kin) olevan Tepsin mies ensi kaudella.
Odotellaan nyt vielä lopullista varmistusta asiaan, mutta tälläinen vitkuttelu ei ainakaan asiaa paranna yhtään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
12961 kirjoitti:
Jo pelkästään se, että TPS on suututtanut Hurmeen, tulisi vaikuttamaan joukkueen sisäiseen ilmapiiriin todella negatiivisesti.

Itse taas uskon, että Hurmeen kaltainen rento jätkä ennemminkin vähentäisi sitä kireyttä joukkueen sisällä.

12961 kirjoitti:
Mieluummin kunnon sentteri ja Duba kuin Hurme.

Kunnon sentteriin ei TPS:lla ainakaan ole varaa, jos varakkaan Bluesin ratkaisu oli nyt jo poispotkittu Pliskausniiskaus. Mistä TPS tähän hätään löytäisi palkanalennuksella pelaavan sentterin?

Jos Hurme ei ole maalilla, niin kaikkien aikojen tepsiläinen kusetus on tapahtunut. Saa olla melkoinen Sakic se sentteri, että yleisö toipuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös